Ay bende mi tuhaflık var nedir bilmiyim...bayanssulusmile
Hiç kimsenin benim hakkımda konuşmalarını dikkate almam ben..
"Evet evet,kocam yemek yedirmiyor ühühühühühüsenağlama" der sustururum ben olsam..kaydirigubbakcemile3
birde alışverişteyken senin baktıklarını alıp giyiyorlar sen alınca illa aynısından almak istiyorlar.ay hakıkaten ya :sm_confused:
boyuma gore kilom cok iyi ne sısman ne zayıf
ustume gıydıklerım de cup dıye oturur fızıgım de cok ıyı
bunlar cekemıyorlar kuzum bızım gıbılerı a.s
banada denmesınden sıkılıyorum
"senın gıbı sısman olsam daha mı ıyı?" dıyorum
karsı taraf kesıyor sesını... hıc gelemem boyle abukluklara:1closedeyes:
kafaya takmak değil de rahatsız olmak. komik duruma düşüyorlar. ister istemez araya mesafe koyuyorsun. ay neler dedim onlara.yok tam gaz devam ettiler.sussan olmuyor,cevap versen olmuyor.anca gülüp geçebiliyorsun öylelerine.valla o tekrara düşen arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun demekki, ne var bunda kafaya takcak, ben olsam daha bile nispet yaparım valla, bak bakalım o zaman konuşuyorlar mıbayanssulusmile
evet dikkate almıyorsun ve sen onları dikkate almadıkça sürekli aynı sözleri tekrarlıyorlar. bana zayfısın denince ayy çok teşekkür ederim diyorum. bir de ben deneyeyim nasıl olacak diyorum çok kilo almışsın diyorum hemen suratını bozuyor, çok kötüsün deniliyor. bana zayıfsın derken bir şey yok ama.
Dediğim gibi başlık bulamadım. Vücut ölçünüz 90-60-90 boyunuz da 165.her giydiğiniz üstünüze yakışıyor fakat kilolu bayanlar karşınıza geçip ay yazık çok zayıfsın kocan sana bakmıyor mu diyor ve de üstüne ayyy nasıl böyle formunu koruyorsun ben bir türlü veremiyorum diyor. bu durum karşısında ne tep ki veriyorsunuz. insan bir yere kadar gülüp geçebiliyor çünkü. her gördüğünde de söylenmez değil mi. bu durumdan rahatsız olan var mı aramızda.
kişinin kendini nasıl algıladığı ile alakalı bence..
ben de müzdaribim bu konudan.. aslında sadece kıskançlık meselesinden değil.. çünkü benim annem,babam ve sevgilim çok söylüyor..
sağlığımı tehdit etmeyecek düzeyde zayıf olmayı seviyorum ben. kilolu da oldum. mutsuzdum kıloluyken..
şimdi 57 olmuşum boyum 172
53 olmak istiyorum
36 bedenım 34 olmak istiyorum. ama lokmalarımı sayıyor millet.. diyet yapıyorum diye...
kiloluydum derken kaçtın önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?