Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Gunaydin kuzuum!!
Tek kekimeyle supersiiin!! Merak etme o waffle fazlasiyla telafi olmusdur
Kabizlik sorunun icin pes etme, yesil cay, kayisi kurusu, incir kurusu, karnibahar, kuru fasulye binlarla beslen elbette yeniceksin
Bende dun yarim pizza ve orta sekerli bir kahveyle kapattim gunu..
Ama dunku sporu yapmaya zaman bulamadim, yemek uzadi gittii..
Simdide spor yapmak icin kalkdim ama heryerim oyle bir agriyorki zor hareket ediyorumm ..
Ne yapsam sizce? Yine bol kosturmali bir gunum olcak bugun, ya simdi ya aksam zaman bulabilirim ama suan yapsammi diye kararsizim..

Aynen yaa bende dun yemekde oyle bir kola canim cekdikki haha, inan sizleri dusundum, buraya kola icdim diye yazmam gerekdigini almadim, erkek arkadasimin bardagindan bir yudum aldim oda yetti zaten

Cumartesi tam bir faciaydı günlük !!!!
Başlarda güzel gidiyordum sonra ipin ucu kaçtı. Evde misafir olunca işte....
Ama bugün gayet normal her şey. Hastayım ama hala çok sıkıntılıyım
Sporumu da yaptım. Akşama da Callanetics yapcam...

Olacak iş mi ya 5 gündür tuvalete çıkamıyorum... İnsanın yiyesi de gelmiyor haliyle. Haftasonu sinirden saldım kendimi yedim de yedim.... Ne yapsam olmuyor dikkat etsem de etmesem de çok gerildim valla.
tartı, kilo verme falan yalan oldu. Kaskatı kesildim kaldım yeter
Sabah Cassey ile sporumu yaptım, biraz ayrıca kol ve bacak çalıştım. 45 dk
Kahvaltı yapmadım henüz yapasım da yok. Biraz kayısı ve erik kurusu yedim, su içiyorum. Tadım tuzum kaçtı

Canım böyle çok uzun süreçler olduğunda ilaç mı kullansan? Ya da kullanıyor musun diye sorayım. Doktor vs.? Rahatsız edici bir durum tuvalete 1-2 gün çıkamamak bile, kaldı ki sen 5 günlük bir süreçten bahsediyorsun.. Geçmiş olsun.

Al bendende o kadar... Bu hafta sonlari benim için devamli faciha olarak sonlaniyor... Misafirlik, evde durmamak, bunlar duzenimi bozuoor ve anca pazartesi sabahi bitiyor
Evde olmayinca sporada vakit ayiramiyorum... Kizlar ben bu hafta sonu isini hiç hiç begenmiyorum... O "Torture" gununu mutlaka yapmak istiyordum ama olmadi, o yuzden o programi kendime bugun uygulicam. Artik tam uyamasamda, haftada 3 kez yapmaya caliscam. Galiba kendime verdigim amaclar gercek yasantimla uyusmuyor... :s

Her neyse diyet adina kotu olan bu iki gunu geride birakiiip, yeni bir haftaya merhaba demekden baska carem yok suan...

Bu sabah feci bir karin agrisiyla basladim gunu, adetim geldi :s Ama bir yandanda sevindim cunku GirLookingForLove bana demisdinki bu donemde insan guzel kilo veriyor diye :) Degerlendirmeye bakicam bunu...

Yaa bu kadarmi yemeyi sever bir insan yaa, yiyorum yiyorum, kndime dur demesem surmicam yani ne bileyim. Insanin karni bir sure sonra kabul etmez yok, ye babam ye... :s AAah çokmu pesimistim sabah sabah...

Kuzum teşekkür ederim. Şimdi biraz rahatladım ama hala devam maalesef :) bu artık kronikleşti bende. Uzun dönem doğal karışımlar kullandım, düzeldi. Bırakınca tekrar aynı... Doktora gittim daha önceden. İlaç vermişti. Sorunum olunca bir şurup var onu kullanıyorum ama bir süre sonra ilaçlar da etkisini göstermiyor yada bağımlı oluyorsun... Tuhaf bir süreç yani benimkisi ne yapacağımı bilemiyorum. İki gündür aynı ilacı kullanıyorum bana mısın demedi :)

Canım ben de çok iştahlıyım ve bu iştah hiç kapanmıyor. Moralim bozukken bile dünyaları yeme kapasitesine sahibim :) ne yapacağız böyle bilemiyorum. Tüm haftasonunu unut ve kendini motive et çünkü adet dönemindesin. Metabolizma hızın şuan tavanda. Bunu söylediğin gibi iyi değerlendirmelisin :) spor kısmında çok gaza geliyoruz belki ama kendini en iyi sen bilirsin. Eğer spor yapmaya bahanen olursa bu üzücü olur ama bahane değil gerçekten hayat şartların uymuyorsa kendine göre makul bir şekilde ayarlamanda fayda var. 3 gün olsun ama tam olsun :)

Aynen yaa ben bir sure baya spor yapiordum, ve aslinda hiç bir zaman hergün yapmadim... Salona kayitliyken haftada 3 kez 1 saatlik antrenmanlar yapiodum, ve 1 ayda vucudum baya degismisdi...
Hergün yapma sarti hem beni zorluyor, hemde yapamadigim için motivasyonumu dusuruyor. Bu yuzden yani bana gore olmadigini dusunuyorum hergün hergün... Calisirken zorluyor...
Bu hafta Persembe, Cuma izinliyim, bu yuzden daha duzenli olabilirim spor konusunda :)

Az olsun, öz olsun diyorummm ! :)

B BitterCikom süpersin tatlım işte böyle ol ! :))
O zaman kahvaltını paylaş benimle :)

Benim kahvaltım
Çeyrek bazlamadan kaşarlı salçalı tost
2 yk menemen
Kayısılı form çay

Güzel yedim. Akşama kadar acıkmak istemiyorum :)

Kahvaltim su sekilde:
4 tane kahvaltilik biskuvi
Yarim sekerli kahve

Evet bu sabaha hazrliyamadim birsey, butun hafta sonu yeyince dun hazirlama istegide olusmadi malesef :s

Ogle ve aksam yemeginde telafi edicem artik... Sanki hiç birine yetisemiyorum yaa, orasini topaliorum, obur taraf bozuluyor

Zamanlaa zamanla diyerekden telafi ediyorum kendimi :)

Kahvaltin güzelmiis! Sen duzenini baya oturttun artik ya, iyisiin :)

Senin de kahvaltıların artık güzelleşmeye başladığından arada böyle olur diyorum kuzum :)))
Cumartesi günü gediklerimi görsen kız hala Nasıl yiyebiliyorsun dersin ne güzel waffle ın yarısını yemiştim hem de çok hafif yaptırmıştım. Nolduysa akşam oldu bana. Ay hatırlamak bile istemiyorum
Öğle yemeğini merakla bekliyorum. Ben eminim telafi edeceğine :)

Vallaha banada oyle oluyor, sona bir dusunuyorum, sok, o kadar seyi nasil ve neden yiyorum?? Anlamis degilim yaa.Vallaha bos animin olmamasi geek, devamli meskul olunca birsey olmusyor, ama hele bir bos kalayim, hic af etmiyorummm

Psykologimi bozmasindan korkuyorum vallaha bu durumun. Hayir hafta içi yemeyipde hafta sonu olayi bozmanin manasi nedir?? Kafamda deli sorular, kendimi cozebilmis degilim vallaha :)

Tabi devamli boyle yemekden, hafta sonu boyle olmasi daha iyi ama oda olmasa tam super olcak...

Vee ogle yemeginden donuyorummm, gercekden sirf su ole yemeklerinden dolayi calismayi seviyorumm hahha

Tavuk beyaz
Karisik salata: yesil mercimek, kirmizi lahana, kereviz, seker pancari, salatalik <3
1 Dilim ekmek

Ve simdi kahvemi yudumluyorumm :)

Bu aksami sivi birseyle, ya corba yada smoothie ile kapatmayi dusunuyorum.

Afiyet olsun müthiş yine :) özeniyorum bu öğle yemeğine. Senin menüyü kopyalayıp akşam menüsü yapayım ben arada :)))

Ben de akşam yemeği hazırlayacağım birazdan. Ara öğün yapmadım ve yapmayı düşünmüyorum :) ceza bana :)))

Her pazartesi cezaliyiz yaaa
Fit bayan olmak zor zanaat yaa :)

Olsun, isin onemlisi tam salmamak, hatalarimizin farkindayiz ve telafi etmek için ugrasiyoruzz !

Akşam yemeğim

Brokoliyi çok sevdiğimden biraz abartmışım, hepsini yiyemedim :)
Ben bu 2 öğün işini oturttum iyi oldu ya. Sağlam doyuyorum yani :)

Callanetics 13/21 done!!
Günlük Toplam spor: 90 dk

Spor öncesi 1 Kase müsli yedim.
1 avuç leblebi yedim.

Ya kızlar bir problemim var. Ben gözle görülür şekilde inceldim tamam çok iyi bacak, göbek oldukça güzel olmaya başladı ama göğsüm ve popom da küçülüyor sanki. Göğsümün daha fazla küçülmesini istemiyorum. Eskiden hızlı kilo verdiğim için formunu kaybetmişti zaten anca toparladım...
Popom dolgunlaşsın ve büyüsün istiyorum. Popom kalktı bayağı ama küçücük ve dolgun değil :/ napsam bilemedim. Belimden popoma kadar dümdüz bir bölge var. Orayı nasıl dolduracağım ben ya :) Küçük popo sevmiyorum ya büyütmek için illa yemek mi lazım. Bir fikriniz var mı ?

Her pazartesi cezaliyiz yaaa
Fit bayan olmak zor zanaat yaa :)

Olsun, isin onemlisi tam salmamak, hatalarimizin farkindayiz ve telafi etmek için ugrasiyoruzz !

Zaten işin sırrı telafi etmekte sanırım. Benim yapmak istediğim işte biraz dişimi sıkıp istediğim kiloya indikten sonra o telafilerle korumak. Çünkü telafi işini güzel yapıyoruz ama istediğimiz kiloda olunca bir mantığı var. Yoksa böyle bi ileri iki geri oluyor :)
Eki Görüntüle 1648103 Akşam yemeğim

Brokoliyi çok sevdiğimden biraz abartmışım, hepsini yiyemedim :)
Ben bu 2 öğün işini oturttum iyi oldu ya. Sağlam doyuyorum yani :)

Oy sen buna çok diyorsan ben bizon falan yiyorum bir öğünde
Afiyet olsun brokoli ben de çok severim. :)

Canım squat yap bence, ama öyle 10-15 tane değil de şu 50den başlayan bir program var ya onunla yap. Baya işe yaradığını fotolardan gördüm.

Şu callanetics bitsin. Sabah pilates akşam squat yapayım bari Canımm :)

Sabah sporu tamamlandı Cassey ile 6. Gün !!!
Kalça hareketleri yapıldı. 1 videoyu atladım dance workout sıktı beni :) 45 dk sürdü sporum.

Kahvaltı
1/2 dereotlu poğaça
1 dilim beyaz peynir
3-4 dilim domates
Yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…