- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Süpersin B BitterCikom
Söylediklerin beni Mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim:)
Ben bugün ipin ucunu biraz kaçırdım gibi ama yine tatlı yemedim. Aferin bana. Hakettim ya her şey yolunda :)
Öğlen
Yarım paket altınbaşak krem peynir sürüp yemiştim.
Birkaç saat sonra evden çıkmadan bir şey atıştırayım dedim kabak ezmeli dürüm vardı dışarıdan çok hafif ve hoştu yarısını Yedim. Yemesem de olurdu ama Napayım :)
Akşam yemeği
Mangal restoranındaydık.
6 köfte(çok büyük değil)
Piyaz
1 dilim ekmekle ezme
Canım feci tatlı istedi onun yerine 2 yaş incir, 2 erik yedim şimdi. Ve bitsin artık. Yarın detoks yapmam lazım çünkü cumartesi waffle partisi varve katılmak zorundayım uyum sağlamak gerek bazen
Ben ne yesem çok yemişim gibi geliyor ya. Allahım psikolojim bozuldu
Eveeeet dün çok yediğim için bu sabah kahvaltı yok, tokum zaten :) ve bugün detoks günü öğlen yarma çorbası, akşam da tarhana çorbası veya müsli yiyeceğim yeterki sıvı olsun. Akşama dışarıdayım. Çorbamı içip çıkmam gerek, dışarda da sadece sıvı mesela bitki çayları,soda,sade kahve.... Kafama koydum bugün bunu yapmazsam yarın waffle yiyemem :)
Cassey'nin 12 dklık videosunu yaptım, diğerini yapmadım, daha önce denemiştim bacak ayırmaya hazır değilim henüzüstüne dedim bu beni kesmez, akşam da dışardasın yap bakayım sen Callan'ı. Böylece 13/21 tamamlandı! Yarın mola veriyorum Callan'- gönül rahatlığıyla. Öyle işte mutluyum ya
Günaydın canıııımmm :)Gunaydinlar kizlaaar,
Ben dünü, soyledigim gibi, 5bucukda yedigim meyve salatasiyla ve yogurtla kapattim :) Acikcasi çok çok acikdim saat 9 gibi ama dedimki kendime 1 saat sonra yatiyorsun sacmalama :)
Veeee tabiki o sirada ekim ayinin ilk gününü tamamladimmm :) Basda yarisini bari yapayim diye basladim ama, su videoyuda yapayim, sunuda yapayim derken bitmisAma çok çok zorlandim gerçekdim Bayadirda yapmayinca... Cogu hareketi tamamliamadim, yada duzgun yapamadim. Heleki karin bolgesini calistian o 8dklik video beni bitirdi yaa. Belimi incitmisim galiba bu sabah agri var birazcik :s
Ama mutlumuyum eveeeet
Oncesindede 40 dklik yuruyusumu yapmisdim (yavas tempo'da annemle kardesimle beraberdim :) )
Bu sabah o sporun verdigi moralle saat 6h40'da ayakdaydim. Aslinda 2. günü'de saba'dan bitirmek istiyordum ama, bakdim heryerim agriyo, dedim aksama yaparim bunuda artik :)
Sporu atlayip, kahvaltiya geçdim, çok açdim
1 yumurta
1 domates
4 yesil zeytin
Beyaz peyni (üzerine devamli cörek otu serpiyorum)
1 dilim ekmek
Yarim sekerli kahve
Kahvaltimida sag salim atlatmis bulunuyorumm :)
Aksama disardayim, buyuk ihtimal pizza restoranina gidicez :s Daha oncede gittigim bir er o yuzden soyle bi abak almayi planliyorum:
Yarim pizza
Bol salata
Bundan az pizza olanini bulursam onu alirim ama hatirladigim kadar en kucuk boyutu bu, ve canim 1 haftadir pizza çekiyorTabi belkide o sirada canim cekmez ve salata alirim bilemem :)
Ogleyi hafif atlaticam tabiki :)
Günaydın canıııımmm :)
Çok sevindim sporu tamamlamana. Evet zordu biraz ama her şeyi tam yapamasan da bırakma. Gün geçtikçe güçlenecek vücudun.
Evet bugün kararlıyım, o sıvı günü yapılacak :)))
Beline dikkat et, beli zorlayacak hareketleri yapma bir süre. Ben de kolumu incittim, atlıyorum artık o hareketleri. Hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil :)
Kahvaltın çok güzel, hiç bozmazsın umarım. Zaten gün içerisinde çok hafif şeyler yiyorsun, akşam yediğin yarım pizzadan zarar gelmez sana :) zaten yarın sporu yaparsan çok ağır olacak, yakarsın bile hepsini
Ben dün katı beslendim ya hemen kabızlık başladı. feci karın Ağrım var. Ay bu halim ne olacak :))
1 fincan yeşil çay, 1 fincan kayısılı form çay içiyorum. O zaman hemen yapayım kendime yoksa çatlayacağımHaklisin kuzuum, sagligimizi bozcak selerden kacmamiz gerek... Ama bugunun spou çok agi degil, umarim tamamlarim :)
Hemeen yesil cay iciyorsun o zamaan ! Bende çok ise yariyo yaa aninda. Günde iki ane içmeye ozen gosteriyorum. Sen ne kadar tuketiyosun bilemiyorum ama...
Eveeeet dün çok yediğim için bu sabah kahvaltı yok, tokum zaten :) ve bugün detoks günü öğlen yarma çorbası, akşam da tarhana çorbası veya müsli yiyeceğim yeterki sıvı olsun. Akşama dışarıdayım. Çorbamı içip çıkmam gerek, dışarda da sadece sıvı mesela bitki çayları,soda,sade kahve.... Kafama koydum bugün bunu yapmazsam yarın waffle yiyemem :)
Cassey'nin 12 dklık videosunu yaptım, diğerini yapmadım, daha önce denemiştim bacak ayırmaya hazır değilim henüzüstüne dedim bu beni kesmez, akşam da dışardasın yap bakayım sen Callan'ı. Böylece 13/21 tamamlandı! Yarın mola veriyorum Callan'- gönül rahatlığıyla. Öyle işte mutluyum ya
Ahaha çok tatlısınn yaaa. Yemek istemiyosa yemesin uleenn o kadar! Haklısın ama her zaman olmasa da yemek istemezsek yemeyelim yani, sırf öğün olsun diye de zor yenmez di mi? :)Haydiiii yaparsin sen inaniyorumm !! :)
Toksan yemiceksin zaten, yani ben buna inaniyorum. Ne bileyim mesela ogun atlamayin falan diyorlar, tabii her gun hergun olmaz denge bir sekil bozuluyor ama, arada eger insanin cani yemek yemek istemiyorsa, yemesin yani. Nasilki arada birseyi çok yemek isteyipde yiyorsa, tersininde gecerli olmasi gerek diye dusunuyorum ben. Dogrumu yanlismi bilemicem orasi baska
Sporunu hiç aksatmadan devam ediyorsunyaa en çokda buna hayranim yaaa <3
1 fincan yeşil çay, 1 fincan kayısılı form çay içiyorum. O zaman hemen yapayım kendime yoksa çatlayacağımçok ağrılı oldu bugün nedense. Benim bebekliğimden beri bu sorunum varmış. Tam olarak sebeplerini çözemedim maalesef :/
Ahaha çok tatlısınn yaaa. Yemek istemiyosa yemesin uleenn o kadar! Haklısın ama her zaman olmasa da yemek istemezsek yemeyelim yani, sırf öğün olsun diye de zor yenmez di mi? :)
Bence akşama pizzan çok geç olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın gibime geliyor. Öğleni kusursuz atlatırsan, akşam yenilenin bir zararı olmaz bence. Şimdiden afiyet olsun.
Spor konusunda da tabi ki onun gibi olamayız zaten, önemli olan ne kadar zorlansak da bırakmamak sanırım. :)
Ay kızlar ikiniz de çok tatlısınız, sizi seviyorum
Vernalagnia B BitterCikom
Siz olmasanız bu kadar motive olamazdım bir başıma.
Hahaha benim psikolojim bozuk ya düzelmesi için hiç beslenmemem gerek o da mümkün değil. Bir ara anoraksiye kadar gidiyordu benim çok kötü olmuştum. Yediğimi çıkarmaya başlamıştım ve hızla 47 den 45 kiloya inmiştim. Yüzüm gözüm sarardı soldu sonra dedim dur ne yapıyorsun, sağlığın elden gidiyor bu kadar zayıflamak normal değil kısa sürede. Yavaş yavaş toparladım kendimi. Ben böyle yaptığımda kafama vurun mümkünse :)) çok ye diyin hatta yemem daha sağlıklı olur bir daha o günlere dönmek istemem.
Evet şimdi yedim ben de 1 kase müsli light sütle :) hala çok aç hissetmiyordum ama boş tutmayalım mideyi sonra tuvalete çıkamıyorum
Ya o kız manyak. Bir de çok konuşuyor başımı ağrıtıyor. Ama seviyorum yinede dinlemeyi :) her hareketi ben de yapamıyorum elbette hele esnemem mümkün olmuyor. Ama o da aşırı esnek değil bunu görünce rahatlıyorum. Biraz genetik sanırım bu
Ogle yemeginden donuyorum kizlaar:
Tavuk beyazi
bezelye ve havuc haslamasi
Mangolu smoothie :s
Vallaha smoothieye hayir diyemedim, bir brownie yemekden iyidir diyerekden aldim, ve ekmek almadim :)
Ara ogunde yapmicam bu acigi kapatmasi için...
Ah Canım benim ya kıyamam:)Kizlar heryerim, karnim, popom, kollarim agriyo
Fazla ara vermisim ben galiba, acisi fena cikiyor :)
Ah Canım benim ya kıyamam:)
Dirennnn
Geçecekkkkk
We can do it!
Ben de çorbamı içtim. 1 tane de biber dolması yedim yoğurtla çıktım. Hala karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?