- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Masallah canım nasil inceldin bu kadar özellikle baseni nasil erittinEveeeet ölçülerimi aldım ve 13 saatten sonra Callaneticse son veriyorum! Tamam çok etkili, müthiş ama kalça kaybetmek istemiyorum ben daha fazla
İşte müthiş ilerlemem:
Mart ayı ölçülerim
Kilo: 54 Bel: 70 Göbek: 85 Kalça: 92 Basen:90 Sağ basen: 58 Sol basen: 55
3 Ağustos 2015
Kilo: 51.4 Bel: 65 Göbek: 77 Kalça: 90 Basen: 83 Sağ basen: 52 Sol basen: 51
6 Ekim 2015
Kilo: 50 Bel: 61 Göbek: 72 Kalça: 87 Basen: 83 Sağ basen: 50 Sol basen: 49
Allahım bir 47 kilo olmak ne kadar zormuş ya aylardır uğraş veriyorum :) mart ayından temmuz sonuna kadar hiç uğraşmadım yedim içtim 3 kilo verdim. Uğraşınca veremiyorumama ölçülerimdeki ilerleme çok iyi bir kez daha kiloya takılmamak gerektiğini anladım. Bundan sonra kış geldiğinden yürüyüş azalacağı için pilates+eliptik bisikletle devam ediyorum. kalçaya ve göbeğe yoğunlaşacağım bir süre. Bacaklar zaten pilatesle şekilleniyor ve sıkılaşıyor. Ay Mutlu muyum ne :)))
Masallah canım nasil inceldin bu kadar özellikle baseni nasil erittin
Canım 1 aylik program bitirip tekrar mi başladın? Cm bazinda incelmen ne oldu bir umut olsa da sıkı sıkıya sarilabilsem spora
Canim yanlarinda yazdigi sayi kadar mi yapiyoruz 5 tane filan mi yani
Canım 1 aylik program bitirip tekrar mi başladın? Cm bazinda incelmen ne oldu bir umut olsa da sıkı sıkıya sarilabilsem spora
Canim yanlarinda yazdigi sayi kadar mi yapiyoruz 5 tane filan mi yani
Tamam canım gonderdigin programa basliycam inşallah gorurum faydasini suan kac cm baseninCanım şuan 6-7 cm incelme var basenlerimde, sadece 2 kilo anca verdim. Bak ben çok sıkı spor yapıyorum. Kesinlikle ihmal etmiyorum. Haftada 1 gün mola var, mola günü bile yapıyorum düşün :) eğer vaktin ve imkanın varsa düzenli spor yap derim ben. Basenler başka türlü gitmiyor. Ben pilatesle 2016 ya basensiz gireceğime inanıyorum. 1-2 ay devamlı yapınca müthiş etkisini göreceksin. Takip ettiğim pilates programı Blogilaties. Beginner programı ile başlamıştım, şimdi aylık programındayım. Hergün ayrı bir bölgeye odaklanıyor, videolar da uzun değil.
Bu hareketleri orada belirtilen sayı kadar yapıyoruz. Gün gün sayısı artıyor. Ben 1 ay bitikten sonra kendim kafama göre en az 20'şer kez yapmaya devam ettim. Sonuç bu :) kararlı ol,azimli ol ve sporu bırakma.
Tamam canım gonderdigin programa basliycam inşallah gorurum faydasini suan kac cm basenin
Masallah çok güzel incelmissin canim beslenme programin nasılBasenim Mart ayında 90 dı şimdi 83.
Sağ basen 58 den 50 ye, sol basen 55 den 49 a indi. Mart ayından önce daha fazlaydı. 5-6 ayda verdiğim ve koruduğum kiloların yarısını almıştım çünkü ama sporla kısa sürede toparladım :) basen en zor incelen bölge. O yüzden pes etme. Kimse bir anda incecik olmuyor. Hem maalesef biraz genetik unsurlarda etkili.
Masallah çok güzel incelmissin canim beslenme programin nasıl
Spor:
45 dk
Pilates day 11
Arm exercises
Bugün kahvaltıda oopsie üzerine light kaşar sosis fırına verip yedim :))). Yanına bol domates bir de çok az çokokrem malum regl dönemi :))))
Ara öğün olarak 1 kase K-flex
Oopsiemin fotosunu çekemeden yemişler :/ hem de fırında dikdörtgen şeklinde yapmıştım pizza gibi kesip yedik.
Canım benim günaydın.
Kuzucum günaydın.
Çok sevindim oopsiyi denemene ve beğenmene :) Çok sevimliler bide, afiyet olsun.
Gerçekten beslenme ve spor konusunda idolsün. İrade azim takdire şayan maşallah.İnstagram kullanıyor musun bilmiyorum ama fat_degil_fit isimli bir kullanıcı var, incelemeni öneririm. :)
Canım benim günaydın.
Beni güzel motive ettin yine
İnstagram sevgilim sebebiyle aktif olarak kullanmıyorum yani paylaşımım yok ama bol bol diyet/egzersiz sayfası takibe aldım. Aslında kendi günlüğündeki oluşturmak istiyorum ama önce izin koparmam gerekinceleyeceğim Canım
Bu arada Kahvaltım:
*Sandviç ekmeği arasına 1 dilim light kaşar ve salam
Tavada kaşar eriyene kadar ısıttım, güzel oldu, tost gibi ezilmesini sevmiyorum sandviç ekmeğinin.
* Bol bol domates
* 1 tk fıstık ezmesi
* beşi bir yerde çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?