- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Afiyet bal şeker olsunnnn. Bu nedenle azıcık yiyip çıkmışsın hiç fena olmamışben geçenlerde öyle Birgün yaptım hatta 1 günde 3 kitap bitirdim. Müthişti! Ama çok sık bulamıyoruz öyle zamanları maalesef. Yine de dönüp baktığında ufak da olsa kendin için bir şeyler yapabildiğini görmek çok güzel :)
Ben de şimdi 1 tane bitter çikolata yedim hem de bol kalorisindendışarı çıkacağım akşam yemeği gecikecek, dedim bari bunu yiyim nasılsa öğlen yemeği yemiyorum :) e bide regl krizleri :)
10 dk eliptik bisiklet kullandım, azıcık minnacık yaktıysam iyi :)
3 tane kişisel gelişim kitabı okudum canım biri yabancı bir yazardı. Zaten sayfa sayısı çok olmuyor böyle aktı gitti. Çok seviyorum kişisel gelişim kitaplarını. Genelde roman okurum ağırlıklı olarak tarihi. Aralara böyle kitaplar katmak rahatlatıcı. Kitaplardan en etkilendiğim. "Küçük pembe Mutluluk Kitabı" oldu pembe tatlı mı tatlı bir kapağı var. :) yazarı Nil gün.Ohhh be ne guzel vallaha neler okudun bak simdi merak ettim :)
Aynn yaa, vakit bulmak çok zor malesef. Birde bu siralar bir diziye sardim "Suits" diye, basimi kaldiramiyorum ondan.. Bi iki bolum kaldi bitince kitaplara odaklanirim.
Haha olsun sanada afiyet bal seker olsuun !!
10 dakika spor yapmak, hiç birsey yapmayipda oturmakdan iyidir!! Zamanini güzel kullanmissin
3 tane kişisel gelişim kitabı okudum canım biri yabancı bir yazardı. Zaten sayfa sayısı çok olmuyor böyle aktı gitti. Çok seviyorum kişisel gelişim kitaplarını. Genelde roman okurum ağırlıklı olarak tarihi. Aralara böyle kitaplar katmak rahatlatıcı. Kitaplardan en etkilendiğim. "Küçük pembe Mutluluk Kitabı" oldu pembe tatlı mı tatlı bir kapağı var. :) yazarı Nil gün.
Dizi Sürükleyici galiba. Ben de şuan İngiliz dönem dizisi izliyorum. Hep fantastik, macera, kurgu derken bu araya farklı geldi. Bir de İngilizceleri müthiş akıcı ve anlaşılır. O bitince belki izlerim bahsettiğin diziyi :)
Bende bir sure merak sarmisdim bu kisisel gelisim kitaplarina, gercekdende akici oluyorlar, ve insan kendine bir adim dahada yaklasiyor :)
Izledigin dizinin ismi ne? Bende bir goz atarim :)
Suits avukatlarin gundelik mucadeleriyle ilgili bir dizi. Herkes sevmiyebilir :)
Kitap ve film listesine eklendiiiiii :)Kızlar beslenmeler, motivasyonlar, planlar süper.
Planlama yapmak iyi hissettiriyor. Bana gaz veriyor açıkcası ara ara yapalım bence :)
Bu arada suits'i ben de takip ediyordum da baya geride kaldım yetişmem lazım. En son Mikey'di sanırım kızın ailesiyle tanışmıştı o derece yaniKaçıncı bölümde kaldım kim bilir :)
Şu anda polisiye bir kitap okuyorum, baya sürükleyici :) Paranoya ismi.
Ama buna bayıldım been. Bilindik bir yerden mi aldın? İnşallah öyle bir yerden almışsındır da ben de alabilirim.
Kitap ve film listesine eklendiiiiii :)
Bence de bu plan işi çok iyi. Ben her günümü plan çerçevesinde yaşıyorum baknz:
Eki Görüntüle 1658164
Tamamlananlara çizik atmak müthiş bir his. Okumalarım, gezmelerim, izlediklerim, sporum, cilt bakımıma kadar yazıyor :)
Kahvaltıyı unuttuk
1 kase müsli / light süt
Ama buna bayıldım been. Bilindik bir yerden mi aldın? İnşallah öyle bir yerden almışsındır da ben de alabilirim.
Kızlar beslenmeler, motivasyonlar, planlar süper.
Planlama yapmak iyi hissettiriyor. Bana gaz veriyor açıkcası ara ara yapalım bence :)
Bu arada suits'i ben de takip ediyordum da baya geride kaldım yetişmem lazım. En son Mikey'di sanırım kızın ailesiyle tanışmıştı o derece yaniKaçıncı bölümde kaldım kim bilir :)
Şu anda polisiye bir kitap okuyorum, baya sürükleyici :) Paranoya ismi.
Kitap ve film listesine eklendiiiiii :)
Bence de bu plan işi çok iyi. Ben her günümü plan çerçevesinde yaşıyorum baknz:
Eki Görüntüle 1658164
Tamamlananlara çizik atmak müthiş bir his. Okumalarım, gezmelerim, izlediklerim, sporum, cilt bakımıma kadar yazıyor :)
Kahvaltıyı unuttuk
1 kase müsli / light süt
Haha ben suan 4. sezonun sonuna yaklasiyorumm, çok hizli ilerledim
Polisiye kitap bende severim arada okumayi... Ama bu siralar Zulfu Livanlinin Kontantiniyye oteli kitabini okuyorum. Daha yeni basladim, biraz karisik simdilik ama, sonradan butun olaylar birlesincede seviyorum bakalimm :)
Kizlar su yaziyi beyendim, sizinlede paylasmak istedim :
"Bir düşünce eken bir eylem biçer,
Bir eylem eken bir alışkanlık biçer,
Bir alışkanlık eken bir karakter biçer,
Bir karakter eken kaderini biçer."
B BitterCikom 3. sezon 8. bölümde kalmışım ben muhtemelen ya :) Gerçi olsun onu tespit etmek de iyi, ara ara izlerim artık :)
Koşuşturmacalı bir günün ardından....
Kahvaltı
1 kase müsli
Ara 1
1/2 paket special k kraker
Akşam
1/2 kıymalı, 1/2 kaşarlı pide
Ayran
Ara 2
2 tk irmik
Günün sporu: 12.000 adım tempolü yürüyüş
N güzel seni koskacoman bir 4. sezon bekliyor o zaman ! :)
Supersin yine !!!
Bende dun sabah:
Yarim sekerli kahve
4 kahvaltilik biskuvi
Ogle:
Buyuk salata (Domates, mozzarella + Yesil mercimek, seker pancari, kereviz, kirmizi lahana)
1 dilim ekmek
Bir dilim kekTatli istegim çok fenaydi, o yuzden salata aldim yiyebilmek icin...
Aksam:
1 tabak sehriye corbasi
tursu
1 Dilim ekmek
Ara:
1 cikolata
Zencefil/limon/nane uçlusu favorim bu siralar
Tuhaf ilerliyo acikcasi...
4 dortluk degil ama, tam salmakdansa boyle atlatmayi tercih ediyorum :)
Hasta olmaya basliyoum
Kesinlikle :) Bayadır dizilerime ara vermiştim bu vesileyle devam ederim artık :))
Bence gayet iyi bir menü. O öğlenki kekten hiç bişeycik olmaz. O zaman onu yemese idin akşam tatlılara gömülebilirdin. Yılanın başını küçükken ezeceksin diye bir atasözü var ya, o hesapHayvanların öldürülmesine karşıyız tabi ki:)
Ben beğendim valla, zaman zaman kilo vermeye yönelik beslenemiyorsak en azından dengeleyecek şekilde yemeliyiz ki artışa geçmesin, sen de bunu başarmışsın bence bu menüde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?