- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Vaay hasta halinle dans haa :) Afferim sana !!
Daha iyi olduguna sevindim, yarin dahada iyi olursun, ve sonraki gun dahada iyi :)
Yediklerinde gayet güzel, bir sekilde dengelenmisDaha iyi hissedince kendini, dahada dengeli beslenirsin, protein pek almamissin :)
Benim gunum ev icinde kosturmaca gecdi, valiz hazirliklari, son temizlikler basladi artik, oturamiyoruuummm :)
Aksam yemegimide bu sekilde atlattim:
2 Kepce mercimek corbasi
Karniyarik ustune yogurt + pul biber
1 yesil zeytin
3 Yemek kasigi bulgur pilavi
1-2 saat sonrada 2 minnak parca kavun yedim
Ve günü bu sekilde kapatiyorum...
Uyumadan bir yesil cay icicem, kabizlik sorunu devam etmekde :s
Yarina bomba gibi hazirim, pazar kahvaltisini nasil atlatirim diye planlar yapiorum :)
Supersin yaa kacamaksiz bir hafta sonu !!Akşam 5 Kaşık güveçte türlü 2 dilim ekmek
Tatlının 2-3 Kaşık tadına baktım, o da kesmedi onu yiyeceğime max 90 kalori dondurma vardı onu yedim
Gün içerisinde Kabızlık için bol bol Çay ve süt içtim. Hadi bakalım :))
Iyi olursam pilates yapacağım
Oohhhh sefan olsunnnnSupersin yaa kacamaksiz bir hafta sonu !!
Bense bugun ne geldiyse onume cuup mideye, pismanda olmadan hemdee
Ama o kadar yemeye midem dayanmadi ve en azindan kabuzlik sorunumdan kurtulmus olduum :)
Positif sey bu bugunku beslenmemle alakali Ama dedigin gibi odulden sayiyorumm :)
Senin masallahin var gercekden, hatta dogum gunundeyken dedim yaa bu kiz mangalda nasil tuttu kendini
Oohhhh sefan olsunnnnbazen insanın ihtiyacı oluyor yani insanız sonuçta :) hihihi demek beni andın:))) Ne güzel sorunun geçmiş, ben de öyle Yemeğe mi vursam acaba geçse... Ben hala mücadele ediyorum. Moralim çökmüş durumda aslında çok yeme isteğim var stresten dolayı. Zaten 1 paket Çubuk kraker yedim bu dediklerimden sonra ama cips vardı ona dokunmadım bak. Kardeşimin işleri. Ye ye iyi hissedersin diye kandırdı beni evet aslında daha iyi hissettiğim doğru ama sonuç olarak tuvalete çıkamıyorum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ki inanılmaz depresifim yani Şuan bu geçene kadar böyle Olacağım sanırım. Hem de ilaç almama rağmen ki daha önce anında etki edip beni mahvetmiştir ilaç, sonunda rahatlamıştım. Çok takıyorum galiba. Mesela eskiden sivilcelerle Kafayı bozmuştum, umursamamaya başladım ve cildim Şuan bebek gibi. Acaba kiloyu, bu durumu da umursamamam mı gerekiyor ya... Bilemedim...
Hareket iyi gelir diye yarım saat pilates egzersizleri yaptım. Eve kapattım kendimi bugün.Mod yine böyle
Günaydıııın
Bugün iyi olacağım, kararlıyım. Her şey bende bitiyor. Kendi kendimi tedavi etme günü bugün. Ağrılara,sızılara, can yakan insanlara inat bugün kendim için bir Şeyler yapacağım. Ailemle mis gibi bir kahvaltı yapacağım(kendim erken kalkıyorum diye onları beklemeden nesfit yemeyeceğim mesela), hatta alıp onları dışarıda kahvaltıya götüreceğim, minik bir kızla ilgileneceğim, sevdiğimle sinemaya gideceğim. Bugün iyi olma zamanı. Hiçbirşeyi umursamadan, takmadan.
O Yüzden Kalktım, yarım saat egzersiz Yaptım. Bugün Farklılık kattım.
13 dk butt exercises(mükemmel kalçaya giden yolda)
17 dk kendi bildiğim hareketlerden. Karın, bacak,kol karışık.
Bugün kendime bi ayrı bakacağım. Değerimi hissettireceğim kendime :)
Eveet bugün ödül günü yapabilirim, ağır Şeyler tüketmem zaten ama bugün benim günüm olsunnnn :))) evet ciddi sıkıntıdayım görüyorsun. Annem az yiyorsun diye kızıyor, gören herkes kızıyor ama bence de az yemiyorum, gayet yerinde diye düşünüyorum. Ama yerken yada gün içerisinde çok fazla düşünüyorum ne yesem ne kadar yesem yani bir an önce Zayıflamak istiyorum psikolojik sıkıntı haline geldi bende farkındayım... Bunu aşmak için yediklerimin miktarına çok takılmayacağım ama doyduğum an bırakacağım ve ağır Şeyler yemeyeceğim. Ve hareketimi daha da artıracağım. Inşallah düzeleceğim inanıyorum :))Gunaydiiiin sanadaaa !! :)
Bak iste bu modu çok begendimmmm :)
Positif dusunursen positif oluur, sen bügünü kendine ada ve dusunme diyet falan, yarin bomba gibi gelirsin buralara :)
Ben bugun dun yediklerimi telafi etmeye calisicaam
Eveet bugün ödül günü yapabilirim, ağır Şeyler tüketmem zaten ama bugün benim günüm olsunnnn :))) evet ciddi sıkıntıdayım görüyorsun. Annem az yiyorsun diye kızıyor, gören herkes kızıyor ama bence de az yemiyorum, gayet yerinde diye düşünüyorum. Ama yerken yada gün içerisinde çok fazla düşünüyorum ne yesem ne kadar yesem yani bir an önce Zayıflamak istiyorum psikolojik sıkıntı haline geldi bende farkındayım... Bunu aşmak için yediklerimin miktarına çok takılmayacağım ama doyduğum an bırakacağım ve ağır Şeyler yemeyeceğim. Ve hareketimi daha da artıracağım. Inşallah düzeleceğim inanıyorum :))
Tartılmadım tabi tartıdan çok korkuyorum Şuan öyle şişim ki :). Kahvaltıya gittik dışarı zaten hafif bir kahvaltıydı
Domates, peynir çeşitleri, yeşillikler, zeytin, çok az yumurta, menemen ve ufak ekmekler yedim. Birazda bal sürdüm. Çok iyi hissediyorum. Çok yemedim yani abartmadım, normal bir insan gibi yedim
Sen de ödülleri telafi et bakalım bugün :) zaten yeme konusunda idolümsün :)
Haha baklava olayına bayıldım aynı ben :)))Aynen kasmadan ama doyasiya kadar ye bugun en azindan... Aslinda protein ve cesit vitaminleri dengeli yemek gerekir, sadece kalori hesabi olarak dusunmemek gerekir... Ve ya baklagillerdenmi az yiyorsun acaba ? Illaki bir yerden eksik var yanii :)
Tekrar takinti haline donmesin ama, diyordunya bir ara baya takintiliyim diye, o zaman insan oyle bir psycholoji içinde oluyoki farkina bile varmiyor, guzel birsey yaptigini saniyor... Boyle soyluyorum, cunku benimde uzun olmasada oyle bir donemim oldu. 2 ay surdu çok degil ama resmen sofraya otururken neyi nasil, ve kadar yiyebilirim ve sonrasinda nasil yakabilirim diye dusunmekden, ne sohbetlere katiliyordum, nede o anin tadini cikariyordum. Ve extra olarakda yakinlarimin morallerini bozuyordum benim adima cok uzuluyorlardi.
Hic unutmam bir gün oturuyoruz, enistem baklava almis, bende cokcok severim. ISte koydular ortaya ben yuzune bile bakmiyorum. Eee yemiyormusun sen dedi. Dedim egerki sonra yuruyuse cikarirsan anca yerim, ve sözunu alasiya kadar yemedim, ve sonrasinda bolbol yurumusdum, halbuki bir tane baklava yemisdim. Oysaki 2-3 tane yiyebilecek bir insandim :)
Neyse bunlari atlattim ama iste sonra fark ettimki biraz fazla tatkinti haline getirmisim o zamanlar...
Bencede tartilma, sikintindan kurtul, ondan sonra keyifle cikarsin tartinin uzerine :)
KAhvaltin supermis, komple bir kahvalti olmus her acidan, bence bugun boyle devam et. Kahvaltida çok yedim diye baska ogunlerden kisma, bugun için :)
Cok tesekkur ederim ama dunku yememi gormediginden boyle diyorsun
Neyseki bugun iyiyim simdilik:
Misir gevregi ve süt yedim az once
Ve tabi yarin sekerli nescafemi icmeden olmuyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?