Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Teşekkür ederim :) eminim Öyledir ancak birilerinden destekleyici bir Şeyler duymak da iyi geliyor insana enerjiler benimle !
Spor olmasa zaten beslenmemin ucu hep kaçıyor benim bir şekilde :) ama bugün yine spor sayesinde 100 gram daha vermişim. 50.7 spor sonrası ise 50.5 çıktım yediklerimi dengeleyince 100 gram kayıp olarak Dönüyor bana :)
Umarım siz de başlarsınız. Spor zayıflatmasından ziyade kafa olarak o kadar iyi geliyor ki insana. Özellikle pilates-pilates-pilates diyorum :) size de başarılar diliyorum!

Sabah sporum:
28 days Challenge pilates beginner day6
30 days challenge flat abs day 6
30 days challenge butt lift day 6
Tamamlandı!!!
Tabii ki kendi hareketlerim de var.
Toplam:30 dk
Bugün Cassey öldürdü beni. 15 dk da suyumu çıkardı. Bu kadın bir mucize. 1 kilo ter dökmüşümdür günlük

Kahvaltım:

1 kase Çilekli mısır gevreği(171 kcal)

Öğle
1 çavdar ekmekli kaşarlı tost-üzerine biraz ketçap ile
1 domates
1 kuru Kayısı
Çavdar ekmeği sandviç ekmeği büyüklüğünde tam kalorisini bulamadım ama tahmini toplam 375.5 kcal aldım :)

Ara öğün
1 kahve fincanı leblebi
Çok az üzüm
Toplam:60 kcal

Akşam yemeği

5 yk arpa şehriyeli pilav
Yarım tabak etli nohut
1 dilim kavun
Toplam: 394.8 kcal

E bir Yürüyüşe çıkmalı :)) ya da callenatics başlamayı düşünüyorum aynı zamanda onu yaparım. Emin değilim. Bir anda çok da yüklenmeyim :)

Günlük toplam kalori: 1001.3
Yatmadan 55 kcallik light yoğurt-limon
Günü güzel tamamladım :)

Evet beklenmeyen bir akşam buluşması
TaZe işe girmiş arkadaştan tatlı ısmarlama teklifi nasıl hayır denebilir
Üstesinden geleceğim günlük. 1300 ü Geçmek yok. Gelince delicesine dans edeceğim söz

Arkadaşım beni görür Görmez" sana noldu çok zayıflamışsın" tepkisi verdi günlük. Ehhh mutlu oldum elbette şımardım biraz halbuki ramazanda görmüştü beni çok zaman geçmedi. O zaman böyle spor yapmıyordum tabi sen nelere kadirsin spor ya alt tarafı giden 1-2 kilo o zamandan beri
Nazar boncuğumuz eksik Olmasın....

Morning sport Done!

28 day challenge pilates beginner day 7(aslında ayda 4 gün spor yok ama ben regl Yüzünden ara verdiğim için 8.gün ile devam ettim,yani aslında 24 day Challenge)
30 days challenge flat abs day 7
30 days challenge butt lift day 7
30 days challenge tigh slimming day 1
Tamamlandı!!
Ardından karışık kol,bacak ağırlıklı kendi egzersizlerim küçük büyük top,lastik ve dambıl ile.
Toplam:46 dk

Hergün tartılmaktan vazgeçtim, Saçma yani :) haftada 1 pazartesi tartı günüm. Hadi bakalım

Ben kahvaltıya kaçıyorummmm

Spor sonrası kahvaltımız böyleeee
Toplam: 325 kcal ki fazla fazla hesapladım küsürsüz :)

Eklentiler

• image.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 46
Sanki 325 kalori etmez gibi geldi bana :) Gerçi kaloriden ziyade o kaloriyi içeren ne yediğimiz önemli tabi. Çok iştah açıcı gözüküyor, afiyet olsun. :)

Teşekkür ederimmm:) Öyle tabi :) birkaç gündür sadece kalori alımımı görmek için hesaplıyorum, sürekli yaptığım bir şey değil.
Üçgen peynirim light
Omletim biberli ve sadece 1 Çay kaşığı zeytinyağına sahip.
Domates, salatalığım, form çayım. Daha ne olsun :) Sanırım bu kalori hesabından daha iyi bir açıklama oldu

Kesinlikle, yani biri bana dese ki bu yenilenler 500 kalori ona rağmen hç sorun değil derim çünkü çok sağlıklı.

Ben anladım seni günlük yediklerin kaç kaloriye tekabül ediyor onu kontrol amaçlı sanırım. :) myfitnesspal diye bir program var cep telefonuna da indirilebiliyor, oradan da kalori takibi yapabilirsin.

Genelde kalori sayımı deyince insanlar işte 100 kalorilik yiyebilirim o zaman 1 ince dilim pasta yiyeyim vs. modunda oldukları için. 100 kalori pasta ile 100 kalori meyve bir mi hiç :)

Aynen öyle. 1 dilim pasta yediğimde kalori hesabını unutur o şekeri nasıl telafi edeceğimi düşünürüm şahsen :)
Program önerisi için teşekkürler. Çok faydalı görünüyor :)

Ara öğün 1
1 adet special K domatesli kraker

Ara öğün 2
1 minik cookie

Akşam
2 kepçe Şehriye çorbası
Yarım tabak etli nohut yemeği

Bugün toplam: 717 kcal.
Öğle yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10 ve sonrası yapınca Öğlen yiyemiyorum. Bu program çok güzel. Günlük 1200 kcal izin verdi bana ve haftada yarım kilo kaybını hedefliyor. Bundan sonra artık 1 porsiyon meyve tüketirim günlük. Yürüyüşe çıkacaktım ama Ankara'da feci yağmur yağıyor. Ohhh bereket...

Akşamdan sonra
7 tane çilek
2 dolu kaşık light dondurma (evet annem benim için almış çok şaşkınım, deneyim dedim)
Toplam:890 kcal
1 saat yürüyüş bugün akşam sporum :)

Evdekiler kokoreç yemek üzere ve ben hayır dedim günlük :)) Ayy inanamıyorum ben bayılırım bir de kokoreçe son 800 gram 49.9 olunca bana ödül olsun, sefam olsun inşallahhhh :))) tabi sonra 47 ye adım adım...

Günlük bugün yoğun bir gün oldu dışarıdaydım o nedenle dengeledim, akşam yemeği yok.

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Ligt üçgen peynir
(Maksat evden aç çıkmayım 7 de hortladım)
Sınava gidiyordum, enerji olsun diye 1 adet piko yedim.

Öğlen
Tavuklu mantarlı krep
Ice tea şeftali
1 dilim kardeşimin pizzasından yedim.

Ardından 2 top cartedor dondurma
Acıktım ve 2 avuç leblebi yedim, bol su. Gün tamamdır!!!

Spor
15.488 adım 10.25 km yürüyüş
28 day challenge pilates day 8
30 days challenge butt lift day 7
30 days challenge flat abs day 7
30 days challenge thigh slimming day 7
Tamamlandı!!!!!
Toplam: 48 dk egzersizler

Son düzenleme:
Günlük bugün geç yattım, geç kalktım sporumun saati şaştı tabi. Şimdilik kahvaltıdan 1-2 saat sonra yapmayı düşünüyorum.

Kahvaltı
Çeyrek Peynirli tava böreği
4-5 dilim domates
1 zeytin
1 Çay bardağı yağsız süt

Benim Kabızlık yüz göstermeye başladı hadi Hayırlısı :))

Günlükcüğüm bugün yine 2 ara 2 ana öğün günüydü.toplam 798 kcal şimdilik 1200 sınırım ben genelde 1000 i geçmiyorum.
Kahvaltıyı biliyorsun

Ara 1
Yarım piko

Ara 2
1/8 kavun
1 avuç leblebi
(Kavun beni çok acıktırdı çünküü glisemik indeksi yüksek ama napalım kabızlık...)

Akşam
3 yk pilav
1 hindi ızgara
Brokoli ve yoğurt(Brokoli söz konusu olunca bol bol yiyorum kendimi asla sınırlamam kalorisiz şey senii )

Sporumuz şöyle
5000 e yakın adım atmışım, özel Yürüyüşe çıkamıyorum bu aralar sınava az kaldı ama dışarıda çok hızlı ve tempolu yürüdüğümden bunu dahil ediyorum. Alışkanlık edindim, 1 kilo ter döküyorum.
Ve egzersizlerim:
28 day challenge pilates day 9
30 days challenge flat abs day 9
30 days challenge butt lift day 9
30 days challenge tigh slimming day 3
Tamamlandı.
Ek egzersizler yapıldı kol,kalça fiks.
Toplam: 50 dk

Callenaticse başlayacağım ama Sınavdan sonra. Ders çalışma temposunu attırmam Lazım günlük saatlerce spor yapıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…