- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Ben takipteyim, yalnız değilsiniz. :) Bence burada konulara bakıp yorum yapmayan bir çok kişi var. Enerjileri sizinle olacaktır. :)
Özellikle spor konusunda iyi gidiyorsunuz. Programlara ben de başlayacağım inşallah ama o gün gelemedi bir türlü. Başarılar!
Spor sonrası kahvaltımız böyleeee
Toplam: 325 kcal ki fazla fazla hesapladım küsürsüz :)
Sanki 325 kalori etmez gibi geldi bana :) Gerçi kaloriden ziyade o kaloriyi içeren ne yediğimiz önemli tabi. Çok iştah açıcı gözüküyor, afiyet olsun. :)
Teşekkür ederimmm:) Öyle tabi :) birkaç gündür sadece kalori alımımı görmek için hesaplıyorum, sürekli yaptığım bir şey değil.
Üçgen peynirim light
Omletim biberli ve sadece 1 Çay kaşığı zeytinyağına sahip.
Domates, salatalığım, form çayım. Daha ne olsun :) Sanırım bu kalori hesabından daha iyi bir açıklama oldu
Kesinlikle, yani biri bana dese ki bu yenilenler 500 kalori ona rağmen hç sorun değil derim çünkü çok sağlıklı.
Ben anladım seni günlük yediklerin kaç kaloriye tekabül ediyor onu kontrol amaçlı sanırım. :) myfitnesspal diye bir program var cep telefonuna da indirilebiliyor, oradan da kalori takibi yapabilirsin.
Genelde kalori sayımı deyince insanlar işte 100 kalorilik yiyebilirim o zaman 1 ince dilim pasta yiyeyim vs. modunda oldukları için.100 kalori pasta ile 100 kalori meyve bir mi hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?