Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Donmene çok sevindim, tekrar paylasimlarimiza basliyabiliriz :) Regl donemi biraz zor oluyor tabikide, insan gucsuz kuvvetsiz olunca birsey yapamiyor malesef :s

Soyledigin gibi, bu hafta sonunu unutup onumuze bakmamiz gerek. Tekrar kilo almakdan çok korkuyorum nedense bu günlerde. Halbuki kontrolluyum (bu hafta sonu hariç) ama sanki yinede çok yiyorum gibime geliyor :eek: Birde gün icerisinde çok hareksisiz ya, bir tek kantin gidip geliyorum...

Kahvaltin super, müsli uzun sure tok tutuyor, bir sure tuketmisdim oglene kadar acikmiyordum. Ama ben bu sabah isini hala oturtamadim :KK70:
Yine her sabahki gibi:
Kinder bueno
Yarim sekerli kahve

Ise gelince bir kahve daha icdim.

Zararli oldugunu bilmesem, yine içerim :KK70:
Hihi işte böyle zaaflarımız bizi insan yapan şey ya :) bugün haberlere bakıyordum, magazin pek okumam ama şöyle bir göz attım. Ünlülerin akıl almaz diyetleri diye. Sadece bir öğün beslenenler mi dersin, her öğün 1 Yumurtayla geçiştirenler mi... Daha neler var neler :) dedim manyak mı bu insanlar ya yaşamak bunun neresinde :)
O çok yeme hissi psikolojik bir şey bende de hep oluyor ama aslında çok yemiyoruz, merak etme :nazar: hadi bakalım kaçamak yok bugün yoksa cezalandırıyoruz birbirimizi :KK20:

Hihi işte böyle zaaflarımız bizi insan yapan şey ya :) bugün haberlere bakıyordum, magazin pek okumam ama şöyle bir göz attım. Ünlülerin akıl almaz diyetleri diye. Sadece bir öğün beslenenler mi dersin, her öğün 1 Yumurtayla geçiştirenler mi... Daha neler var neler :) dedim manyak mı bu insanlar ya yaşamak bunun neresinde :)
O çok yeme hissi psikolojik bir şey bende de hep oluyor ama aslında çok yemiyoruz, merak etme :nazar: hadi bakalım kaçamak yok bugün yoksa cezalandırıyoruz birbirimizi :KK20:

Oyle hiç yapamam ama ben yaa... Ha bak birisi bana hergun taze sikilmis meyve sulari yapsa sende sivi detoxu falan yapabilirim :D Ama ben useniyorum oyle hergün hergün yapamam :)

Umarim sadece psykolojikdir... Bu ceza isi güzel olur bak, kacamak yok bu hafta !! :)

Vee oglen menumu yaziyorumm:
Tavuk beyazi, paprika soslu (azcik aldim)
Firinda pirasa
Firinda patates
1 dilim ekmek
Elma ve muz ezmesi

Ve simdi yesil cayimi yudumluyorum.
Fark ettimki günde iki tane içdigim surece bagirsak sorunum olmuyor :)

Vee oglen menumu yaziyorumm:
Tavuk beyazi, paprika soslu (azcik aldim)
Firinda pirasa
Firinda patates
1 dilim ekmek
Elma ve muz ezmesi

Ve simdi yesil cayimi yudumluyorum.
Fark ettimki günde iki tane içdigim surece bagirsak sorunum olmuyor :)

Yaa ben de 2 kupa içeyim öyleyse :)) menün çok güzel, çok dengeli olmuş yine afiyet olsun. Benim de öğrencim geldi, hızlıca atıştırdım.

1/2 kepekli lavaş ile dürüm yaptım. Içine Fit tavuk göğsü, biraz peynir koydum. Onu yedim. Iyi bir ara öğün yapacağım çünkü az yedim :)

Yaa ben de 2 kupa içeyim öyleyse :)) menün çok güzel, çok dengeli olmuş yine afiyet olsun. Benim de öğrencim geldi, hızlıca atıştırdım.

1/2 kepekli lavaş ile dürüm yaptım. Içine Fit tavuk göğsü, biraz peynir koydum. Onu yedim. Iyi bir ara öğün yapacağım çünkü az yedim :)

Evet iyi olmus ama saglikli, acligini bastirir ogrencin gidesiye kadar :)
Afiyet olsuun :)

Akşam yemeğim
2 Kaşık barbunya
2 kaşık mantı(tadımlık almayı başardım)
Karışık salata vardı dışardan içinde her şey var çok az ondan.
Baklava vardı ev yapımı çok canım çekti ama üstünü yedim sadece incecik :)) tatlı krizim var ama baş etmem gerek.
Bundan sonram belli zaten ya meyve ya kuruyemiş :) fiks :KK48:

Akşam yemeğim
2 Kaşık barbunya
2 kaşık mantı(tadımlık almayı başardım)
Karışık salata vardı dışardan içinde her şey var çok az ondan.
Baklava vardı ev yapımı çok canım çekti ama üstünü yedim sadece incecik :)) tatlı krizim var ama baş etmem gerek.
Bundan sonram belli zaten ya meyve ya kuruyemiş :) fiks :KK48:

Supersin yine !! :)
Bende ara ogun olarak bir yarim sekerli kahve ve bir minnak kare bitter cikolata yedim.

Aksama ne yicegim belli degil, umarim sebze yemegi vardir evde :) Havalar soguyunca benim canim hiç salata yemek istemiyor :s Aslinda cogu zaman kurtarici oluyor ama, soguk soguk içim dahada bir soguyor :)

Supersin yine !! :)
Bende ara ogun olarak bir yarim sekerli kahve ve bir minnak kare bitter cikolata yedim.

Aksama ne yicegim belli degil, umarim sebze yemegi vardir evde :) Havalar soguyunca benim canim hiç salata yemek istemiyor :s Aslinda cogu zaman kurtarici oluyor ama, soguk soguk içim dahada bir soguyor :)
Hava henüz tam soğumadığından salataya devam :) ama kışın buna katılıyorum. Yine de okula giderken en güzel öğle öğünüm Çorba ve salataydı. Yemek yediğim zaman hep böyle yerdim :)
Ara öğünde yapmadım bugün yüne iştahım kaçtı. Böyle günleri seviyorum yoksa ara öğün için can atıyorum :KK48: İnşAllah gidince en güzel sebze yemeği karşına çıkar :))
Regl dönemi ikimizin de sanırım. Eğer dikkat edersek iyi kilo verebiliriz inan bana :) regl sonrası bi tartılalım mı ne dersin? Hareketsiz, sadece dikkat ederek ben kayıp bekliyorum, olmazsa da iradesizliğimden olur :)) 50.4 düm en son. Tabi sonra araya 1 hafta düzensizlik girdi ve şimdi de regl. Çok merak ediyorum hadi bakalım :)

Artık daha da erken kalkmaya karar verdim günlükcüğüm, kaldığım yerden bomba gibi devam :)
Şimdi kahvaltı olarak 1 porsiyon müsli yedim yine. 2 saattir ayaktayım dayanamadım. Öğle öğününü ailemle kahvaltı yapıcam bu sayede hem hafif yemiş Olacağım hem de onların gönlü olacak :))
Spora başlasam bir an önce yaaaa yeniden. 3-4 gün ara gözümde Büyüdü :)

Artık daha da erken kalkmaya karar verdim günlükcüğüm, kaldığım yerden bomba gibi devam :)
Şimdi kahvaltı olarak 1 porsiyon müsli yedim yine. 2 saattir ayaktayım dayanamadım. Öğle öğününü ailemle kahvaltı yapıcam bu sayede hem hafif yemiş Olacağım hem de onların gönlü olacak :))
Spora başlasam bir an önce yaaaa yeniden. 3-4 gün ara gözümde Büyüdü :)

Bende erkenciydim bugun 6:40'da ayakdaydim :)

Aynen ikimizinde regl donemi, ben hatta sonuna geliyorum artik. Bugun tartida arti bekliyordum nedense, hafta sonu çok fazla yedigimi dusunuyorum o yuzden olsa gerek... Ama 52'nin aldina gecmisim hafif :) Güzel birsey buu !! Ama nedense bir 51,5-51 olamadim, ve içimdende sanki olamicam gibi geliyor :o
Yinede hafif beslenmelere devaam !!
Dunku aksam yemegim:
Ispanak yemegi (bekledigim sebze yemegi :) )
Yogurt
4 tavuk nugget (Limonlu)

Ve annem telefonumu kurcalarken agzima bir lokum atmis, haberim olasiya yemisdim bile :D Oda aksam tatlim oldu :)
Aksam menumden memnunum ;)

Sabah yine kinder bueno + Kahve
Bizim mutfak çok soguk oluyor yaa her evmi boyle bizimkimi boyle anliyamadim, tek amacim birseyler alip biran once cikmak oluyor. Birseyler hazirlamak zor geliyor... Bende müsli tarzi birseyler alsam hazirlamasida kolay...

Simdi yine kahve
Bu kahvenin dozajini arttirdim erken kalkinca :s

Tartida fazla gormesemde gobegim biraz sis geldi bana bu sabah... Hareketsizlikden olsa gerek.. Saat basi bir kalkip tur aticam is yerinde yoksa gobegim elden gidicek, zaten en zor bolgem benim orasi :(

Sabah sabah cenem dusdu resmen :D

Bende erkenciydim bugun 6:40'da ayakdaydim :)

Aynen ikimizinde regl donemi, ben hatta sonuna geliyorum artik. Bugun tartida arti bekliyordum nedense, hafta sonu çok fazla yedigimi dusunuyorum o yuzden olsa gerek... Ama 52'nin aldina gecmisim hafif :) Güzel birsey buu !! Ama nedense bir 51,5-51 olamadim, ve içimdende sanki olamicam gibi geliyor :eek:
Yinede hafif beslenmelere devaam !!
Dunku aksam yemegim:
Ispanak yemegi (bekledigim sebze yemegi :) )
Yogurt
4 tavuk nugget (Limonlu)

Ve annem telefonumu kurcalarken agzima bir lokum atmis, haberim olasiya yemisdim bile :KK70: Oda aksam tatlim oldu :)
Aksam menumden memnunum :KK66:

Sabah yine kinder bueno + Kahve
Bizim mutfak çok soguk oluyor yaa her evmi boyle bizimkimi boyle anliyamadim, tek amacim birseyler alip biran once cikmak oluyor. Birseyler hazirlamak zor geliyor... Bende müsli tarzi birseyler alsam hazirlamasida kolay...

Simdi yine kahve
Bu kahvenin dozajini arttirdim erken kalkinca :s

Tartida fazla gormesemde gobegim biraz sis geldi bana bu sabah... Hareketsizlikden olsa gerek.. Saat basi bir kalkip tur aticam is yerinde yoksa gobegim elden gidicek, zaten en zor bolgem benim orasi :KK43:

Sabah sabah cenem dusdu resmen :KK70:
Merhaba arkadaşım :)
Umudunu kaybetme. Ben de bir 51 in altına inemedim diyordum sonunda başardım. Şimdi aynısını 50 için söylüyorum :))
Kahvaltılık gevrek Çeşitleri orada buradakinden kat kat fazla. Ben bir tane buldum Türkiye'de oradakilere benzeyen tadı. Sürekli onu yiyorum. Bir başka oluyor orada gevrekler. Mutlaka güzel bir müsli bulursun çıtır çıtır :) soğuk da olsa geçiştirme çikolatayla. Çikolata ara öğünün olsun :)
Akşam menünde her zamanki gibi ideal. Spora devam edemiyor musun? Göbek benim de Bayağı vardı ama pilates 1 Ay'ı tamamlayınca nerdeyse kalmadı. 1 ay daha geçince dümdüz olacağını hissediyorum. Hareketsizlik direk göbeğe, basene gidiyor maalesef. Spor yapmasam da yürümeye çalışıyorum ben.

Ben de bugün hiç beslenmedim nerdeyse. Öğlen acil bir işim çıktı sabahki müsliyle dışarı çıktım. Yanıma çörek Otlu kahvaltı keki vardı torkunun ondan aldım. Çok sağlıklı bir atıştırmalık oldu. Eve varınca güzel bir yemek yerim umarım.
Kaç adım Yürüdüm acaba bugün yine çok Yürüdüm onu da Akşama paylaşırım artık. Sen kalk dolaş gel sık sık. Otururken karnını içine çek. Bu tarz Şeyler ufak ama yararlı olacaktır.
Ay Brokoli çekti canım. Çok seviyorum ya :)

Merhaba arkadaşım :)
Umudunu kaybetme. Ben de bir 51 in altına inemedim diyordum sonunda başardım. Şimdi aynısını 50 için söylüyorum :))
Kahvaltılık gevrek Çeşitleri orada buradakinden kat kat fazla. Ben bir tane buldum Türkiye'de oradakilere benzeyen tadı. Sürekli onu yiyorum. Bir başka oluyor orada gevrekler. Mutlaka güzel bir müsli bulursun çıtır çıtır :) soğuk da olsa geçiştirme çikolatayla. Çikolata ara öğünün olsun :)
Akşam menünde her zamanki gibi ideal. Spora devam edemiyor musun? Göbek benim de Bayağı vardı ama pilates 1 Ay'ı tamamlayınca nerdeyse kalmadı. 1 ay daha geçince dümdüz olacağını hissediyorum. Hareketsizlik direk göbeğe, basene gidiyor maalesef. Spor yapmasam da yürümeye çalışıyorum ben.

Ben de bugün hiç beslenmedim nerdeyse. Öğlen acil bir işim çıktı sabahki müsliyle dışarı çıktım. Yanıma çörek Otlu kahvaltı keki vardı torkunun ondan aldım. Çok sağlıklı bir atıştırmalık oldu. Eve varınca güzel bir yemek yerim umarım.
Kaç adım Yürüdüm acaba bugün yine çok Yürüdüm onu da Akşama paylaşırım artık. Sen kalk dolaş gel sık sık. Otururken karnını içine çek. Bu tarz Şeyler ufak ama yararlı olacaktır.
Ay Brokoli çekti canım. Çok seviyorum ya :)

Haklisin yaa neden olmasinki, sonuçda daha fazlasini becerenler var :) Evet nedense bu kahvalti isi iki haftadir boyle devam etti, aslinda birseyi yapcam dedigimde yaparim ben ama :p
Spor isi kaldida kaldi, e dunde tam unutmusum yani aklima gelipde yapmadim diyemem, diziye daldim :o
Bu aksam unutmazsam iyi oluur...
Bu oglen yemekden sonra bi telefon gorusmem vardi, o esnada oturmadim, dedim bari hareket olsun :) Bu aksam ustu erken cikip biraz yuruyus yapabilirim hava soguk olsada...

Ooh yine iyisin beslenmen iyi, harekette tamamdir ;) Benimde gunlerim seninki gibi boyle yogun yogun gecince seviyorum. Devamli meskul olunca nerdeyse hiç yorulmuyorum, birseyde yemek istemiyor canim, ruhum doyuyor :)

Haklisin yaa neden olmasinki, sonuçda daha fazlasini becerenler var :) Evet nedense bu kahvalti isi iki haftadir boyle devam etti, aslinda birseyi yapcam dedigimde yaparim ben ama :p
Spor isi kaldida kaldi, e dunde tam unutmusum yani aklima gelipde yapmadim diyemem, diziye daldim :eek:
Bu aksam unutmazsam iyi oluur...
Bu oglen yemekden sonra bi telefon gorusmem vardi, o esnada oturmadim, dedim bari hareket olsun :) Bu aksam ustu erken cikip biraz yuruyus yapabilirim hava soguk olsada...

Ooh yine iyisin beslenmen iyi, harekette tamamdir :KK66: Benimde gunlerim seninki gibi boyle yogun yogun gecince seviyorum. Devamli meskul olunca nerdeyse hiç yorulmuyorum, birseyde yemek istemiyor canim, ruhum doyuyor :)

Aynen öyle canım yemek isteği sönüyor böyle oradan oraya :) ama ben bugün feci acıktım. Akşam yemeğim şöyle oldu:

5 Kaşık sebzeli makarna(yeşil turuncu olanlardan,çok lezzetli)
3-4 parça zeytinyağlı limonu Brokoli
1 kuru incir(tatlı aşkına :KK56:)

7000 adım 4 km yürüyüş
Benim de karında koca bir şişlik var bitsin artık bu regl..

Gunaydinlar arkadasiimm :)

Vallaha bu aralar yeme duzenim çok tuhaf, galiba stressli oldugum için bir anim bir anima uymuyor :s
Dun oglen ac degildim, guzel bir sekilde beslendim...
Sonra oglenden sonra tekrar ev bakayim dedim biraz, randevu almak için telefon gorusmeleri falan, stress oldum iyice eve geldim yemek yokdu, cips vardi yemedim desem yalan olur :s
Sonra bir tabak makarna
Sonrada bir brownie :(
Devamini getirmemek için zor tuttum kendimi yattim uyudum :s

Hiçde istedigim gibi olmadi malesef...
Su stress durumlarina kari birsey yapmam gerek ya hemen gozlerim cikolata ariyor... Birde biryerde okumusdum uykusuzlukda aclik duygusu yaratiyormus ama ne kadar dogru bilemicem tabiki...
Havalar degisiyor, 3 gundur durmadan yagmur var. Allak bullak oldum...
Belkide sadece bahanedir bunlar tabiki, belkide sadece yemek istedim yedim, ama insan kendini suçlu hissediyor :s

Bu sabah sutle beraber misir gevregi
Yarim sekerli kahve
En azindan kahvaltiyi kurtarayim dedim :)

Gunaydinlar arkadasiimm :)

Vallaha bu aralar yeme duzenim çok tuhaf, galiba stressli oldugum için bir anim bir anima uymuyor :s
Dun oglen ac degildim, guzel bir sekilde beslendim...
Sonra oglenden sonra tekrar ev bakayim dedim biraz, randevu almak için telefon gorusmeleri falan, stress oldum iyice eve geldim yemek yokdu, cips vardi yemedim desem yalan olur :s
Sonra bir tabak makarna
Sonrada bir brownie :KK43:
Devamini getirmemek için zor tuttum kendimi yattim uyudum :s

Hiçde istedigim gibi olmadi malesef...
Su stress durumlarina kari birsey yapmam gerek ya hemen gozlerim cikolata ariyor... Birde biryerde okumusdum uykusuzlukda aclik duygusu yaratiyormus ama ne kadar dogru bilemicem tabiki...
Havalar degisiyor, 3 gundur durmadan yagmur var. Allak bullak oldum...
Belkide sadece bahanedir bunlar tabiki, belkide sadece yemek istedim yedim, ama insan kendini suçlu hissediyor :s

Bu sabah sutle beraber misir gevregi
Yarim sekerli kahve
En azindan kahvaltiyi kurtarayim dedim :)

Canııım günaydın.
İkimiz için de stresli dönemler belli ki. Inşallah her şey gönlüne göre olur, bir An önce aradığını bulur ve ferahlarsın inşallah... Hayatın her döneminde bir stres var maalesef ama önemli olan doğrulup yola devam edebilmek :) sen de bu güç var eminim. Bunaldığın Şeyler Uğruna beslenme düzeninden vazgeçme. Bu bir gün olabilir, moralini bozmasın ama ertesi gün de aynısı olmasın. Her şeyden önemli olan sensin. Canın ne çekiyorsa ye ama stresli olduğun için değil, istediğin için ye ve porsiyonlara dikkat elbette :) o zaman istediğini yiyebilirsin.
Dün dünde kalsın bak bugün güzel bir kahvaltı yaparak yeni bir güne güzel başlamışsın. Bunun Devamını getir mutlaka.
Ben de bugün çok erken kalktım ağrılarla. Sinüzitim başladı yine başıma,dişlerime vuruyor. 2 hap aldım hala geçmedi. Daha kahvaltı bile yapamadım ama ağrılarım iyice geçsin, güzel bir kahvaltı yapacağım. Çok bunaldım bu hastalıklardan.... Doktora gideceğim bugün yarın.. Dayanamıyorum artık. Yani güne keyifsiz başladım ama umarım güzel devam ederim. Eğer iyi olursam Akşama mangala davetliyiz. Valla bir güzel de yiyeceğim yeter ki ağrım Olmasın ya ağzıma lokma koyamıyorum ne tuhaf şey... Bugün her şeyi yemek istiyorum :))))

Canııım günaydın.
İkimiz için de stresli dönemler belli ki. Inşallah her şey gönlüne göre olur, bir An önce aradığını bulur ve ferahlarsın inşallah... Hayatın her döneminde bir stres var maalesef ama önemli olan doğrulup yola devam edebilmek :) sen de bu güç var eminim. Bunaldığın Şeyler Uğruna beslenme düzeninden vazgeçme. Bu bir gün olabilir, moralini bozmasın ama ertesi gün de aynısı olmasın. Her şeyden önemli olan sensin. Canın ne çekiyorsa ye ama stresli olduğun için değil, istediğin için ye ve porsiyonlara dikkat elbette :) o zaman istediğini yiyebilirsin.
Dün dünde kalsın bak bugün güzel bir kahvaltı yaparak yeni bir güne güzel başlamışsın. Bunun Devamını getir mutlaka.
Ben de bugün çok erken kalktım ağrılarla. Sinüzitim başladı yine başıma,dişlerime vuruyor. 2 hap aldım hala geçmedi. Daha kahvaltı bile yapamadım ama ağrılarım iyice geçsin, güzel bir kahvaltı yapacağım. Çok bunaldım bu hastalıklardan.... Doktora gideceğim bugün yarın.. Dayanamıyorum artık. Yani güne keyifsiz başladım ama umarım güzel devam ederim. Eğer iyi olursam Akşama mangala davetliyiz. Valla bir güzel de yiyeceğim yeter ki ağrım Olmasın ya ağzıma lokma koyamıyorum ne tuhaf şey... Bugün her şeyi yemek istiyorum :))))

Canim gecmis olsun sanaa :s Bu hastalik durumlari bambaska zaten, insanin eli ayagi kesiliyor.. Doktora gitmekle çok iyi yaparsin tabi, mutlaka agrilarini hafifletecek seyler verir sana :)
Böyle güne keyifsiz baslamissin ama bana çok güzel seyler soyleyip, motivasyon getirdin, tesekkur ederim :)
Dün gayet güzel beslenmissin, hatta belkide biraz az :) O yuzden bugun biraz kacirirsan bir zararinin olcagini sanmiyorum. Kendimizi kisitlamiyoruuuz, ama herseyi kararinda birazkiyoruzz :)

Cok tesekkur ederim Amin diyorum guzel dualarina !! Aslinda ben çok rahat biriyimdir, kolay kolay stress yapmamisimdir hicbir zaman, bir kez buyuk bir sinavda, ve sonra ehliyet sinavlarinda o kadar :) Ama bu ev isi gercekden zor ismis, dahada bitecek gibi degil. Bu yuzden duygularimi kontrol altina alip en azindan yememe yansimamasi gerek :)

Soyle bir sorunum var ya, bana 7-7bucuk saatli uyku yetmiyor malesef :s Sende erkencisin, varmi bir kaç onerin?

Canim gecmis olsun sanaa :s Bu hastalik durumlari bambaska zaten, insanin eli ayagi kesiliyor.. Doktora gitmekle çok iyi yaparsin tabi, mutlaka agrilarini hafifletecek seyler verir sana :)
Böyle güne keyifsiz baslamissin ama bana çok güzel seyler soyleyip, motivasyon getirdin, tesekkur ederim :)
Dün gayet güzel beslenmissin, hatta belkide biraz az :) O yuzden bugun biraz kacirirsan bir zararinin olcagini sanmiyorum. Kendimizi kisitlamiyoruuuz, ama herseyi kararinda birazkiyoruzz :)

Cok tesekkur ederim Amin diyorum guzel dualarina !! Aslinda ben çok rahat biriyimdir, kolay kolay stress yapmamisimdir hicbir zaman, bir kez buyuk bir sinavda, ve sonra ehliyet sinavlarinda o kadar :) Ama bu ev isi gercekden zor ismis, dahada bitecek gibi degil. Bu yuzden duygularimi kontrol altina alip en azindan yememe yansimamasi gerek :)

Soyle bir sorunum var ya, bana 7-7bucuk saatli uyku yetmiyor malesef :s Sende erkencisin, varmi bir kaç onerin?
Teşekkür ederim, inşallah düzelirim bir an önce. Şuan biraz daha iyiyim neyseki ve benim böyle diş ağrım olunca iştahım açılıyor, bir dönem 9 tane diş yaptırmıştım aynı anda ve hiç yemek yiyememiştim, kilo vermiştim. Ondan kalma bi açlık duygum oluyor. Yine sağlam yedim :)))) Akşama da gideceğim o davete ve yine sağlam yemeyi düşünüyorum hiç acımadan. Dün az yememin ödülü olsun Dediğin gibi :)
Kısaca yediklerimden de bahsedeyim. Utandım bu nasıl diyet sayfası :KK48:
2 dilim light peynir
Biraz domates Salatalık
1 zeytin
1/4 tahıllı simit
Yarım poğaça
2 adet pankek az reçel ve bal ile.
Yeşil Çay

Maşallahım var :KK70:pişman mıyım ? Hayır. Dişim ağrıya ağrıya yedim valla. Akşam da mangal yiyeceğim. Ama abartmayı düşünmüyorum zaten çok düşkün değilim. Akşama kadar ağza bir şey sürmek yok :)

Uyku konusuna gelirsek ben eskiden uykuya çok düşkündüm 12 saatten az uyumazdım. Gecem gündüzüm karışırdı. Baktım hem Zamanımı verimli kullanamıyorum hem de kendimi dinç hissetmiyorum. Sonra başladım saat kurmaya geriye doğru. Bir anda değil yavaş yavaş her gün 15 dk geri almaya başladım. Öyle öyle kurulu saat gibi alarm çalmadan uyanmaya başladım. Sınav öncesi 12 de yatıp 8 de kalkıyordum bazen daha erken. Şimdi 10 da yatıp 5:30 da kalkıyorum kendi kendime :) ve gayet dinç hissediyorum, bana yetiyor. Zamanımı da iyi değerlendiriyorum. Bir anda değil ama zamanla alışabilirsin. Yatış saatlerin mutlaka aynı olsun. Sabah kendi kendine uyanacaksın eninde sonunda :)

Teşekkür ederim, inşallah düzelirim bir an önce. Şuan biraz daha iyiyim neyseki ve benim böyle diş ağrım olunca iştahım açılıyor, bir dönem 9 tane diş yaptırmıştım aynı anda ve hiç yemek yiyememiştim, kilo vermiştim. Ondan kalma bi açlık duygum oluyor. Yine sağlam yedim :)))) Akşama da gideceğim o davete ve yine sağlam yemeyi düşünüyorum hiç acımadan. Dün az yememin ödülü olsun Dediğin gibi :)
Kısaca yediklerimden de bahsedeyim. Utandım bu nasıl diyet sayfası :KK48:
2 dilim light peynir
Biraz domates Salatalık
1 zeytin
1/4 tahıllı simit
Yarım poğaça
2 adet pankek az reçel ve bal ile.
Yeşil Çay

Maşallahım var :KK70:pişman mıyım ? Hayır. Dişim ağrıya ağrıya yedim valla. Akşam da mangal yiyeceğim. Ama abartmayı düşünmüyorum zaten çok düşkün değilim. Akşama kadar ağza bir şey sürmek yok :)

Uyku konusuna gelirsek ben eskiden uykuya çok düşkündüm 12 saatten az uyumazdım. Gecem gündüzüm karışırdı. Baktım hem Zamanımı verimli kullanamıyorum hem de kendimi dinç hissetmiyorum. Sonra başladım saat kurmaya geriye doğru. Bir anda değil yavaş yavaş her gün 15 dk geri almaya başladım. Öyle öyle kurulu saat gibi alarm çalmadan uyanmaya başladım. Sınav öncesi 12 de yatıp 8 de kalkıyordum bazen daha erken. Şimdi 10 da yatıp 5:30 da kalkıyorum kendi kendime :) ve gayet dinç hissediyorum, bana yetiyor. Zamanımı da iyi değerlendiriyorum. Bir anda değil ama zamanla alışabilirsin. Yatış saatlerin mutlaka aynı olsun. Sabah kendi kendine uyanacaksın eninde sonunda :)

Yaa iste benim zorlandigim bolum su aksam yatma isi. 10'da yatinca sanki eve geldim/yedim/Topladim/Banyo/Kiyafet/Uyku gibi oluyo :( Birazcik ev halkinlada sohbet guzel oluyo oyle bir karmasa icindeyim :D Ama zamanla oda tabikii :)

Hiç pisman olma zaten, çok abartili degil yediklerin, normalden fazla biraz o kadar ;) Aksam icinde simdiden afiyet olsun sana :)

Bende ogle yemeginde:
Tavuklu/ Kofteli kuskus
Frambuaz+ Beyaz peynir

Simdide ara olarak en bitterinden bir minnak kare cikolata :)

Aksama balik var, genelde balikli gunleri iyi atlatiyorum. Hadi insallaaah :)

Yaa iste benim zorlandigim bolum su aksam yatma isi. 10'da yatinca sanki eve geldim/yedim/Topladim/Banyo/Kiyafet/Uyku gibi oluyo :KK43: Birazcik ev halkinlada sohbet guzel oluyo oyle bir karmasa icindeyim :KK70: Ama zamanla oda tabikii :)

Hiç pisman olma zaten, çok abartili degil yediklerin, normalden fazla biraz o kadar :KK66: Aksam icinde simdiden afiyet olsun sana :)

Bende ogle yemeginde:
Tavuklu/ Kofteli kuskus
Frambuaz+ Beyaz peynir

Simdide ara olarak en bitterinden bir minnak kare cikolata :)

Aksama balik var, genelde balikli gunleri iyi atlatiyorum. Hadi insallaaah :)

Sana da afiyet olsun canım eminim güzel atlattın :)

Ben
1 tavuk pirzola
2 köfte
1 dilim kızarmış ekmek yedim.
Biraz közlenmiş mantar ve domates yedim.

Çocuklar cips yerken 4-5 tane de ondan aldım.
Uçtum bugün yani :))))

Közlenmiş Mısır yiycem şimdi de :) ohh
Yarın sıkı yönetim var ! :)

Back
X