hayatımın hiçbir döneminde 44 kilodan yukarısını görmedim.
özel bir çaba sarfetmiyorum, hatta şu anda 42 yim keşke 45 olsam, süper olur.
ama tek yolu (bence) yemeyeceksin.
aç aç gezerim ben genelde (üşengeçlikten), yemek seçerim (et, sebze vs. yemem fazla), spor yapmam.
boğazı kısınca oluyor bence.
ama sağlıklı bir yöntem değil onu da söyleyeyim
insan kendini mutlu hissedeceği kiloda olmalı.
Spor salonuna gitmedende yapabilirsin.Youtubedan leslie sansone videolarını yap evde. Gerçekten etkili oluyor. Hiç yoktan iyidir.
Ben mesela 60 kilo olsam,süper benim icin,
Keske bende ac gezsem üsensem :))
Telkin mi etsem bende kendimi? Yeme onu yeme bunu,kalma mutfaga gitme,alma abur cubur markette?
İlk spora başladığımda ağrılar olmuştu bikaç gün sürdü ve geçti..bi spor odam var,gerekli aletler var..salona gitmeye bile gerek yok sen yeterki iste hergün çık yürü mesela,karbonhidratı hayatından çıkar...börekler çörekler
Ahh ahhh .. Benm için hiç ama hiç onemli değil. 173 boyum var 52 de kilom... yani yaklasık 8 kılo daha almam gerekiyor.. Ve emin olun almak vermekten cok daha zor
bence hıc gerek yok gercekten
ben 171 boyundayım 56 kılolara cıktım ve kendımı toplu hatat cogu zaman sıs hıssedıyordum bence sakın oyle bır beklentı ıcıne gırme 8 kılo almamalısın bende cok ugrasmıstım 52 56 cıktım dogumdan sonra 53 kıloda kalmayı dusunuyorum ınsallah
Ahh ahhh .. Benm için hiç ama hiç onemli değil. 173 boyum var 52 de kilom... yani yaklasık 8 kılo daha almam gerekiyor.. Ve emin olun almak vermekten cok daha zor
Ben bir diyetisyene gitmenizi öneririm kilonun altında yatan sıkıntıların çözülmesi gerekiyo annemde baya kilo aldı ve diyetisyene başvurdu tiroit bezlerinin çalışmadığını v.s birçok nedeni oldugunu ögrendi ilaçların yanı sıra diyet listesine uyarak yavaşta olsa kilo vermeye başladı devlet hastanelerinde bulunan bir bölümdür ilk önce muayene olun ve kendinize uygun bir diyet almanızı öneririm
True canim adin gibi haklisin
Ah ne güzel spor salonu sana gelmis,
Sen bol bol protein mi yiyorsun?
Sporunu en iyi sabah mi yapmali aksam mi? Ac veya tok karnina mi?
Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için çok önemli bence de.
Fazlalıklarım var ve gitmeleri için uğraşıyorum.
Artık mağazaya gidince büyük bedenlere bakmak istemiyorum.
38 bedene düşmek, istediğim pantolonları giymek şıkır şıkır olmak istiyorum.
Bunun için ayrıca yaptığım bir şey yok.
Sadece yediklerimi azalttım.
Bol su ve yeşil çay tüketiyorum.
Son zamanlarda aklimdan geciyordu bu fikir,ama suan maddi durumum buna uygun degil malesef
bir kere kilo her hastalığın başı.. görsellikten öte sağlık için önemli. görsellik de önemli değil diyen içtenlikle diyen birisi çıkmaz bence.. önce biz kendimizi beğenmeliyiz sonra karşımızdaki insan... ben de kendimi zayıf olduğum zaman daha çok beğeniyor ve güveniyorum. çok kilolu olup da zayıflamayı başarmış insanlar var. imkansız değil yani. önemli olan gerçekten istemek ve irade..
:) canim ya 8 kilo vereyim ben sana,ne kadar az o kadar iyi benim icin.
Cocukluktan beri mi böyle zayifsin?
ideal kilom 53 54 oldummu çıldırıyorum hemen gelsin diyetlerbenim ki biraz takıntı gibi ama istediğimi yiyip içiyorum mesela bi gün kebap mı yedim öteki gün pek birşey yemem öyle denge kuruyorum bu yüzden genelde kilo almamda vermemde
zayıf olmak benım ıcın cok onemlı
ılk hamılelıgımde 20 kusur kılo aldım ve kendımı tanımayaz bır haldeydım dogumdan sonra aldıgım kılonun fazlasını verdım
45 kıloya kadar dusutm sonrasında toparlamaya calsıtım dıyetısyen spor fılan
deformasyon olmadan hallettım evlendım 4 kılo aldım suanda 56.200 gr hamıle kaldım suanda 55 kusur kıloyum
son aylarında yuzu gozu sıs hamıle kadınlar gordugunde cok morelım bozuluyor ılkındekı gıbı olmamak ıcın cabalıuyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?