- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
bi anda tamamen kesemezsin yavaş yavaş yediklerini azaltmaya çalış ve yavaş yavaş spora başla yaptığını ertesi gün 10dk arttır herşeyi yavaş yavaş yap yani bi anda yapmaya çalışırsan hasta bile olabilirsin
Şöyle düşün tadı güzel görüntüsü güzel herşey yüksek kalorili, yüksek kalori kilo demek. Ben artık abur cuburlara sadece bakıyorum. Üstlerine bakıyorum kalorisi çok "olmaz ben bunu yemem" diyorum ve rafa geri bırakıyorum. Hazır hiç bir gıda masum değil...
Canım tabiki çok zayıf olmak gerekmiyor. Ama senin durumunda annen haklı bence. Daha gencecik kızsın, senin güzel güzel giyinip salınma zevkini alman lazım, en azından ilk etapta 80 kiloya düşmeyi hedefle. Kilo verdikçe kendi değişimini gözlerinle göreceksin zaten, o zaman iyiki uğraşmışım diyeceksin. Ayrıca sağlık açısından da aşırı kilolu olmak çok zararlı, ilerde bin tane problem karşına çıkacaktır bu gidişle. Bak annen de üzülüyormuş en azından onun için dene
yeter ki sağlığın yerinde olsun yavaş yavaş verebilirsin kilo
diyetisyen işe yarıyor
Arkadaslar selam,
Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.
Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?
Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?
Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.
168 cm boyunda 100 kilo.....
Bol bol sebze ve meyve tüketiyorum,suyu hiç sevmememe rağmen su şişesi elimden eksik olmaz(su önemli)..haftada bir tatlı izni veriyorum kendime(yemezsem ölürüm)haftanın 2günü balık 2günü kırmızı et,diğer günler sebze..gün içersinde mevsimine göre acıktığımda meyve yerim..mutlaka bir kase yoğurt yerim..ben sabah yapıyorum sporumu,ama bi iki lokma atıyorum ağzıma bişeyler öncesinde..45 dk bantta tempolu yürüyüş,20 dk bisiklet,karın egzersizleri,kollar için dambıllar vs..birde alışınca birgün yapma mesela hemen suçluluk hissediyorsun..sen yeterki iste ve bir yerden başla,bak nasıl gidiyor kg la bu araa bi arkadaş yazmış katılıyorum ona,bi dr görünmende de yarar var..belki başka nedenlerden alıyorsundur kg:26:
canım sgk da bulunuyo artık para ödemene gerek olmuyo özel değil zaten sosyal güvenceniz varsa devlet hastanelerinin ilgili bölümlerinde bulunuo
Ben 2 haftada 4 kilo verdim ve vermem gereken 7 kilo var..zayıf olmak hiç yoktan normal olmak benim için çook önemli çünkü kendimi bildim bileli şişmanım o kadar bıktım ki istediğim şeyi alamamakdan insanların dalga konusu yapmalarındanzayıflamak için diyetisyene gittim ve okuduğum için diyetimi sadece yazın yapabliyorum inanın 2 sene yaz tatili boyunca hiç kilo veremedim çünkü hep 'ya şundanda azıcık yesem bişey olmaz tadımlık alıyım' dedim ve veremedim bu sene tam olarak a dan z ye uyguladım ve veriyorum yavaş yavaş diyetimin dışında her gün 4 kere falan yeşil çay içiyorum 2 tane sade sodanın içine ilmon sıkıp içiyorum ve sabah elma sirkesi bal ılık su içiyorum.ve artık iğrenerek içiyorum gerçekten hepsine kilo vermek için katlanıyorum.günde 1 saat yürüyorum ve gece uyumadan hemen önce 10 15 dk egzersiz yapıyorum..sizde yapabilirsiniz.doktora gidin çünkü internetten göreceğiniz şeyler sağlıksız olabilir
zayıf olmak benim için çok ama çok önemli...
180 boyunda 53 kiloyum...
ve kiloma çok takarım hergün tartılırım...
ekmek 5 senedir ağzıma sürmüyorum
şeker namına hiçbirşey yemiyorum kullanmıyorum...
ne çayıma şeker ne de çikolata ne tatlı hiç bişi
abur cubur asla yemem...
pirinç tuz patlıcan yağlı salçalı yemek hiç yemem
et ve tavuk hiç yemedim...
neler yiyorum
sabah ılık yarım limonlu su içip güne başlıyorum
lor peynir domates salatalık galeta kahvaltılığım
öğlene doğru 2 erik yada 1 elma
öğlen galeta yanında lor peynir şekersiz çay domates salatalık biber yoğurt gibi...
ara öğün ceviz yada bağdem...
akşam kabak brokoli patates soğandan ve diğer sebzelerden sebze çorbamı yaparım
yoğurt salata ile birlikte...
sebze ve salata ile beslenirim genelde günde en az 3 ltre su içerim vs vs vs
ben 3 4 yıl öncesine kadar 95 kiloydum.
ve eşim sağolsun bidon gibi olduğumu söyleyince kilo verdim.
şuanda da yavaş yavaş kilo almaya çalışıyorum bebek düşünüyorum.
kilo verirken asıl iş kendini şartlandırmak ben şunu şunu şunu asla yemeyeceğim
acıkınca kendine verdiğin sözü hatırla ve yediğin şeylerin kalorisini mutlaka hesapla...
elma inanılmaz tok tutuyo erik açlığını bastırıyo bunun araştırmasını çok yaptım ve
kız kardeşimde kilolu oda diyete başladı ve her şeyi soruyor yardımcı olabilirim...
Canim ben almanyadayim,ama bir soracagim diktora o beni yönlenirirse belki saglik sigortam karsilar
ben evlendiğimde 78 kiloydum canım o bile fazla gelirken 1 yılda 35 kiloya yakın kilo aldım (bu kiloyu troit hastası olduğum için almışım doktora gidince anladım) yanı benim kilo vermem normal insanlara göre çok daha zor ama benyılmadım diyete başlayalı 1 ay 10 gün oldu 9 kilo verdim...
artıkdur deme vakti gelmişti 18 temmuz benim için dönüm noktası oldu o gün doktora gitti ve 22 temmuz da diyete başladım daha doğrusu yaşam tarzımı değiştirmeye başladım... çünkü eşim dışındaki herkes kilolarımı problem ediyordu...
eşimle berabar spora gidiyoruz eşim zayıf ama bana destek için yanımda hayatım spor oldu akşamlarıda beraber tenis oynuyoruz...
Canim süper zayiflanissin ,tabi bu sekilde kendini iyi hisediyorsan iyide
Ama bir kac kilo alsan zarari olmaz degil mi? :)
Hahaha ögüt verene bak ögüt isterken,
Birde moral cok önemli degil mi zayiflarka,keyifli olmak.
Eskidende az yiyormus millet ona bakarsan ,yani yok aman yemezsem bi der bi kemik kalacam düsüncesiyle belkide bu hale geldim((
Kilo kaybedersin sorun olur
Kilo alırsın yine sorun olur
Kilodan nefret ediyorum. Su anda doğum sonrası kilolarım var. Denize düşsem batmam çünkü resmen can simidi şeklinde kilom var.
Bir de çatlaklar var pıffff
Ben mesela 60 kilo olsam,süper benim icin,
Keske bende ac gezsem üsensem :))
Telkin mi etsem bende kendimi? Yeme onu yeme bunu,kalma mutfaga gitme,alma abur cubur markette?
Bol bol sebze ve meyve tüketiyorum,suyu hiç sevmememe rağmen su şişesi elimden eksik olmaz(su önemli)..haftada bir tatlı izni veriyorum kendime(yemezsem ölürüm)haftanın 2günü balık 2günü kırmızı et,diğer günler sebze..gün içersinde mevsimine göre acıktığımda meyve yerim..mutlaka bir kase yoğurt yerim..ben sabah yapıyorum sporumu,ama bi iki lokma atıyorum ağzıma bişeyler öncesinde..45 dk bantta tempolu yürüyüş,20 dk bisiklet,karın egzersizleri,kollar için dambıllar vs..birde alışınca birgün yapma mesela hemen suçluluk hissediyorsun..sen yeterki iste ve bir yerden başla,bak nasıl gidiyor kg la bu araa bi arkadaş yazmış katılıyorum ona,bi dr görünmende de yarar var..belki başka nedenlerden alıyorsundur kg:26:
Canım zayıflarsın ama dıkkat ederek..Ben 1,68 boyum kılom 53-54 .Bir zamanlar gecelerı durmadan yerdım acıktıkça ve 60-62 kılo olmuştum ve çok tombiş etli butlu olmuştum ..Annemler hep söylenıyordu sen bu gidişle hiç kilo veremezsın evlenıncede daha da kiloluu olursun dıye :).
Şimdi ise evde en zayıf benım küçük kardesımle aramda 5 yaş var.O benden kilolu :)
Peki nasıl zayıfladın diyeceksen hayatımdan tamamen çıkarmadıysamda abur cubur cok yemem ve artık mıdemın 3 te 1 ini dolduruyorum..Çok yemiyorum doyacak kadar yiyorum..Ama eskıden cok yıyordum şimdi onu fark ettim..Her gören ne kadar zayıflamışsın dıyorlar ve beyenıyorlar ..
Bence ılk yapman gereken şey bunu kesın bır sekılde aklına koyman ve uygulaman..Yürüyüş yap her gun ,yemede daha dıkkat et ..Emınım zamanla olcaktır canım..Sıkma kendını ve başkalarınıda dert etme sen kendıne bak, ben yapıcam zayıflıcam kararlıyım diyerek işe başla tatlım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?