• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

zayıf olmak benim için çok önemli boyum 1.57 kilom 53 üç kilo fazlam var malesef insan sitrese girince dahada çok yiyor onu anladım.iki gündür limonlu ılık su iyiyorum lavabodan çıkamıyorum desem yeridir :52:

Kiz Allah iyiligini versin,tirstim ,dün ve bugün sabah bende limonlu ilik madensuyu ictim :)))

Yardimci oluyormus kilo vermeye degil mi ?

Kiz Allah iyiligini versin,tirstim ,dün ve bugün sabah bende limonlu ilik madensuyu ictim :)))

Yardimci oluyormus kilo vermeye degil mi ?

kesinlikle işe yarıyor ne ödem kalıyo nede toksin ben yarın litre su şişesine yarım limon sıkıyorum sabah çaydanlıkta kalan sıcak suyuda ekliyorum içmeye başlıyorum bitince tekrar şişeye aynısını yapıyorum.bu arada madensuyunu kesinlikle meyve aromalı olmayandan iç meyveli olanlar iç bir işe yaramıyomus hatta kilo dahi yapıyomus arkadaşıma gittiği diyetisyen söylemiş :52:
bu arada dışarı çıkacaksan dikkat et lavabolarını bildiğin yere git :52:

kesinlikle işe yarıyor ne ödem kalıyo nede toksin ben yarın litre su şişesine yarım limon sıkıyorum sabah çaydanlıkta kalan sıcak suyuda ekliyorum içmeye başlıyorum bitince tekrar şişeye aynısını yapıyorum.bu arada madensuyunu kesinlikle meyve aromalı olmayandan iç meyveli olanlar iç bir işe yaramıyomus hatta kilo dahi yapıyomus arkadaşıma gittiği diyetisyen söylemiş :52:
bu arada dışarı çıkacaksan dikkat et lavabolarını bildiğin yere git :52:

Hahaha, ay hatirlatma,lavabo sorunu disari cikinca zor ya,bir ton kagit koyuyorum klozetin üstüne.

Canim yok hani gazli su var ya sadece asitli yani, iste o.

Canim rica ederim ;)
Bu yolda destek görmek cok güzel.

Ben dün itibari ile ligt/saglikli beslenmeye calisiyorum,aksam bir 15 dakika yürüdüm :)

Senin kac kilon fazlaydi?

Ben malumun 100 kiloyum :(((((

ben üç yıl önce 65 idim, 53e düşürüdm kendimi, şimdi 54 kiloyum, ara sıra 56 oldum ama dikkat ederk geri verdim, fazla kilo almadım, tatlı yemiyorum, evde çikolatalar lokumlar duruyor bende duruyorum yemiyorum:52:
biraz önce doyucak kadar öğle yemeği yedim, akşama doğru yürürüm, en az bi saat yürüyorum, 15 dakika çok az.
gerçekten az yemek çok önemli, bende 52 kilo olmak iztiyorum, inşallah sende istediğin kiloya ulaşırıısn. sağlık içinde çok önemli, zavallı ayaklar bizi taşıyor, kemiklerimde ince, az kilolu olmam gerek diye düşünüyorum. allah sanada kolaylık versin sanada, zor tabi kolay değil, ama sabırla olucak inşallah.

Zayıf olmak benim için ne kadar mı önemli? Bir milyoner için 10 kuruş ne kadar önemliyse o kadar.Çünkü Allah hepimizi milyoner olarak yaratmış. Ruhumuzu kullanmasını bilene bir servet değerinde güzelliklerle donatmış. Bu koskoca servetin içinde kilonuz, boyunuz vs. ancak 10 kuruş kıymetindedir. Kilomuza dikkat edeceksek bu sağlığımızı tehdit etmemesi için olmalı. Yoksa eğer manken olmak gibi bir niyetimiz yoksa milimetrik hesaplara lüzum yok.Biri eğer beni zayıf olduğum için sevecekse hiç sevmesin, diyelim ki yarın öbür gün Allah korusun bir hastalıktan, kullandığım ilaçlardan vs. aşırı kilo aldım. Artık sen kilolusun deyip gidecek mi?

Benimde kilo takintim var, kilo alacagim diye ödüm kopuyor resmen. 3 yil öncesine kadar bu durum cok daha kötüydü 43 kiloya kadar düsmüstüm boyum kisa oldugu icin asiri zayif ve ciliz durmuyordum ama yüzümden cok kilo verdigim icin hasta gibi duruyordum. Beni görenler anneme hastami diye sorardi. Kilo takintisi gercekten cok kötü birsey. Suan 47 kilo falanim ama bununda bu aralar istahimin olmamasindan kaynaklaniyor. Genelde 49-50-51 arasi gidip geliyorum ama bir 6 aydir. 49 altindayim. Bu arada canim hic yemek istemiyor. Mesela bu an acayip aciktim ama yemek yiyesim yok icim almiyor :(. Bence önemli olan zayiflik degilde s1k1i ve fit bir vucuda sahip olmak. Ben spor yapmadigim icin 47 kilo olmama ragmen cok az göbegim var tabi bana göre. Etrafimdakiler sorsaniz yok. Ben ergenlikte 20 kilo vermistim ve o gün bügündür kilomla bir takintim var. Zamanla bu dahada asiriya kacmaya basladi.

Sana tavsiyem lütfen kilonu cok takma kafana. Saglikli ve bilincli bir sekilde kilo ver en önemliside spor.

Back
X