- Konu Sahibi serinserin
34-36 bedende kotu durmuyor oyle soylendigi gibi bende yeri gelinse 34 yeri gelince 36 giyerim simdiki firmalar etiket uzerlerinde oyle oynuyorlarki hani kimse bedenini tam bilemiyor bir firmanın 34 bedeni tam gelir diger firmanın 38 ancak olur bana artık bedenimizide unuttuk
34 0 beden oluyor 36 beden sıfır beden degil hatta 36 bedenin olculerine genel olarak bakılırsa gogus 84-88 bel 68-72 kalca 94-97 eh yani buda artık zayıflık degil ideal olculer olur ancak kilolu bayanlara psikolojik baskı uygulayanlara kızıyorum ama zayıf bayanlarada yapanlar cok erkek senin nesini begenir erkek balık etli sever seni napsın gibi gibi ya tabi tabi ondan mnaken gorunce agzılarının suyu akar falan diyesim geliyor diyorumda
surekli erkeklere sartlandırmıslar konuyu buyuklerde bile cok kilo alırsan adam seni begenmez cok zayıflarsan adam seni begenmez kim kendini nasıl mutlu hisediyorsa oyle herseyin asırısı saglıgınızın bozuldugunu gosterir o nedenle dikkat etmeli ben kilo almayı cok istiyordum alamıyordum kac defa doktora gittim sorun yok iyisin kan degerlerin harika dendi yiyorumda demekki ben boyleyim sıkılmaya gerek yok insanlar konusur onların işi bu 

Son düzenleme: