• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak...

Bazı modeller zayıf kalacağım diye sağlıksız beslenip hakkın rahmetine kavuşmuyor mu? çoğu bulimia ve anoreksiya ile mücadele ediyor, yıllar sonra itiraf ediyorlar. Çok güzel örnekler gerçekten, genç kızlar onlara özenip beslenme bozukluğu yaşıyorlar. 0 beden olacağım diye yemeden içmeden kesiliyorlar...

Bence ne Miranda Kerr i örnek alsınlar ne de o şişman mankeni...

hahahaha size sizin beğeninizle seslendim hanımefendi sizde alkış toplamaya çalışmayn olmadı canım komik değilsin lafıda sokamadın

alkış toplamaya çalışmıyorum zaten
komiklikte yapmış değilim ama
lafıda soktum ha :52::52::52::52:

Son düzenleme:
bende 55 kiloyum boyumda var ama yinede şu takıntıdan kurtulamadım gitti, 5yıl önce çok zayıftım 43 kiloydum ve gerçekten berbattı üstüme giyecek hiç birşey bulamıyordum ne giysem yakışmıyordu herşey bol ve biçimsiz duruyordu aldığım herşeyi daralttırmak zorunda kalıyordum, şimdi bildiğiniz etli butlu oldum :) ama yinede memnun değilim, karşılaştığımz herkes ay ne kadar kilo almışsın diyince dünya başıma yıkılıyor her seferinde:(( biraz versem 49 50 olsam hiç bir sıkıntı kalmaz...

sizin resminizden çok güzel olduğunuz belli bence kilo fazla olmadıkça yakışır

o aptal serdarın şarkısını bilmek için dinlmek lazım olmadığuı iğrenc müziğin heryerde bangur bangır çaldığını bilecek kadar bir kapasiten yok canım ondan sen laf değil anahtarı deliğe takamazsın :d

senin gibi karaktersiz olacağıma kapasitesiz olmayı tercih ederim:36::36::36::36:

Bazı modeller zayıf kalacağım diye sağlıksız beslenip hakkın rahmetine kavuşmuyor mu? çoğu bulimia ve anoreksiya ile mücadele ediyor, yıllar sonra itiraf ediyorlar. Çok güzel örnekler gerçekten, genç kızlar onlara özenip beslenme bozukluğu yaşıyorlar. 0 beden olacağım diye yemeden içmeden kesiliyorlar...

Bence ne Miranda Kerr i örnek alsınlar ne de o şişman mankeni...
dünyaca ünlü model karlie kross un vogue dergisine verdiği pozlar çok tepki çekti mesela. kemikleri sayılıyordu. sonunda dergi photoshopla o kemikleri yok etti.
karlieklossribsphotosho.png

[h=2][/h]

o aptal serdarın şarkısını bilmek için dinlmek lazım olmadığuı iğrenc müziğin heryerde bangur bangır çaldığını bilecek kadar bir kapasiten yok canım ondan sen laf değil anahtarı deliğe takamazsın :d

ayrıyeten öyle insanlar var ki; beyni ayaklarında olsa, kullanmamak için yürümezler.
sizinkide ona dönmüş
kısa mesajlarda bile karakter var ama sizde yok onuda görmüş olduk

Son düzenleme:
seni şikayet ettim hamilelik depresyonuna girmişsin belki kıskançlık terbiyesizlik hat safhalarda git dinlen burdan yazacağına

git annenede söyle
ağlarsında şimdi sen
çok şükür Depresyonda olmayacak kadar mutluyum :32::32::32::32:
senin gibilerede terbiyei şlemiyo ne yazıkki
kendini bi b.k zannediyorsun
gerçektende zannettiğin gibisin

Son düzenleme:
ayrıyeten öyle insanlar var ki; beyni ayaklarında olsa, kullanmamak için yürümezler.
sizinkide ona dönmüş
kısa mesajlarda bile karakter var ama sizde yok onuda görmüş olduk

ne mezunusun sen benle aşık atamassın canım mahalle kadınları gbi cahil ve basit konuşuyorsun bir aaah yırtarım ağzını demediğin kalmadı :d yazık acıdımn sana facebookda liseli ergen yazılarını ezberleyip buraya yazıyorsun :D komik hahahaha
aynen şu kadının bir kopyası durumundasın$78038.webp
seni komplekslerinle ve seviyenle baş başa bırakıyorum ...:P :5::5::5::5:

şu an diyet yapıp hamileliğimden kalan kiloları vermeye çalışan birisi olarak şişmanlığı sevmiyorum. güzelliği fiziği geçtim sağlık açısından da problem oluyor merdiven inip çıkarken bile farkediyor, uzun mesafe yürüyüşlerinde yoruluyorsunuz çünkü bacaklar taşımakta zorlanıyor koca gövdeyi. 6 aylık oğlumun kilosu üst sınırda diye endişelenen biri olarak şaşırdım açıkçası yazılanlara.

git annenede söyle
ağlarsında şimdi sen
çok şükür Depresyonda olmayacak kadar mutluyum :32::32::32::32:
senin gibilerede terbiyei şlemiyo ne yazıkki
kendini bi b.k zannediyorsun
gerçektende zannettiğin gibisin

düzenleme saniye başı su geri mesajını faceden yazılar ekleme ergen sen annene de sivilcelerini sıkma erken uyu fazla pc girme hadi cehalet bye

Son düzenleme:
ne mezunusun sen benle aşık atamassın canım mahalle kadınları gbi cahil ve basit konuşuyorsun bir aaah yırtarım ağzını demediğin kalmadı :d yazık acıdımn sana facebookda liseli ergen yazılarını ezberleyip buraya yazıyorsun :D komik hahahaha
aynen şu kadının bir kopyası durumundasınEki Görüntüle 680566
seni komplekslerinle ve seviyenle baş başa bırakıyorum ...:P :5::5::5::5:

evet seninle aşık atamam
senin seviyene inemem ne yazıkki
senle uğraşamam şimdi
itle köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, insan gibi görünen hayvanları tedavi ederdim !

şu an diyet yapıp hamileliğimden kalan kiloları vermeye çalışan birisi olarak şişmanlığı sevmiyorum. güzelliği fiziği geçtim sağlık açısından da problem oluyor merdiven inip çıkarken bile farkediyor, uzun mesafe yürüyüşlerinde yoruluyorsunuz çünkü bacaklar taşımakta zorlanıyor koca gövdeyi. 6 aylık oğlumun kilosu üst sınırda diye endişelenen biri olarak şaşırdım açıkçası yazılanlara.

sonunda doğru düzgün düşünen bir insancağız çıktı tebrikler hanımefendi çocuğunuzuda dikkat edin biliyorsunuz tam obezite çağı bu yiyecekler insanlara o kadar cazib geliyor ki bırakmak istemiyor..
bebeğinizede sevgiler :nazar:

Back
X