• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak...

Arkadaşlar lütfen karşılıklı hakaret etmeyi bırakır mısınız?

evet seninle aşık atamam
senin seviyene inemem ne yazıkki
senle uğraşamam şimdi
itle köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, insan gibi görünen hayvanları tedavi ederdim !

Cevap vermeyin boşverin hem seviyenizi düşürmeyin hem de boşuna ceza almayın.Zira sayılı dakikaları kaldı.

Cevap vermeyin boşverin hem seviyenizi düşürmeyin hem de boşuna ceza almayın.Zira sayılı dakikaları kaldı.

saol canım benim
ne yapsamda seviyem o kadar düşmez zaten
hayatım boyunca hiç cazgır böle lafı yapıştıran bi insan olmadım olamadım çok sakin bi yapım var
ama kalkıp annem yaşındaki birine hakaret edince dayanamadım
şimdiden sonra tıkıyorum kulaklarımı duymuyorum :36::36::36::36:

editör arkadaş neden taraf tutuyorsnuz bana ayan beyan küfreden birini burda tutup duruyorsunuz . ne biçim iştir bu ya .

Ben kimseye taraf değilim. Herşey ortada, kötü içerikler alındı ve gereken yapılacak.

alacağım cezaya razıyım

arkadaşlar bana attığı mesaja bakarmısınız

"bana bak cahil insan kaşar senin sülalendir sana kemik atan olmadı köpek gbi sıçrama senin gibi yaratıkları ben eğitiyorum cahil defol git şimdi kocana yaranamıyosun diye gelip saldırma bana "

terbiyesizliğin vardığı en son nokta
senin gibilerin eğittiğinden ne hayır gelecekse
tekrar söylüyorum yazdıklarına sadece bitarafımla gülüyorum okadar

Özel mesajları da kötü içerik yapın lütfen.
Aynı üçgen işareti özel mesajların altında da bulunur.

Bence bu konu kapatılsın.
Gerçekten çok çirkinleşti.

Ayrıca herkesin eşiyle hatta kendi ailesiyle bi sorunu olabiliyo
kimse 4 4lük yaşamıyo
evet benimde zamanında oldu ama atlattım çok şükür şu anda mutluluğun doruklarındayım

ama sanırım gerçekten seninde sorunların var ki herkese sataşıyorsun
acıdım şimdi sana
çok mutsuz bi halin var

arkadaşlar ,birii hakaret edici mesajlar yazıyorsa lütfen cevap yazmayın. kib bunun için var. o zaman olay karşılıklı hakaretlere dönüşüyor. iyice uzadı ve gitgide artık hakaretler havada uçuşmaya başladı. bunları okumak istemiyorum ben kkda.yakışmıyor hiç birimize.

konuyu açan serinserin arkadaştan özür diliyorum kendi adıma konu istenmeyen yerlere gitti

hoşçakalın kızlar öptüm sizi:54:

konuyu açan serinserin arkadaştan özür diliyorum kendi adıma konu istenmeyen yerlere gitti

hoşçakalın kızlar öptüm sizi:54:

bana kaşar diye hakaret eden birine bu mesajı yazmak az bile kalır insanları kandırma boşuna git işine artık yeter !!!!!!sen kimsin he bana kaşar diyeceksin buna cevap ver önce sonra insanlara atıp tut...

arkadaşlar ,birii hakaret edici mesajlar yazıyorsa lütfen cevap yazmayın. kib bunun için var. o zaman olay karşılıklı hakaretlere dönüşüyor. iyice uzadı ve gitgide artık hakaretler havada uçuşmaya başladı. bunları okumak istemiyorum ben kkda.yakışmıyor hiç birimize.

hanımefendi bana kaşar diye hakaret etti artık çıldırdım ve özel mesaj attım istersen geri sayfalara gidin ve bakın neler yazdığını bayanın derdi ne anlamadım hiç ona birşey demedim saldırdı resmen çıldırmış

Ayrıca herkesin eşiyle hatta kendi ailesiyle bi sorunu olabiliyo
kimse 4 4lük yaşamıyo
evet benimde zamanında oldu ama atlattım çok şükür şu anda mutluluğun doruklarındayım

ama sanırım gerçekten seninde sorunların var ki herkese sataşıyorsun
acıdım şimdi sana
çok mutsuz bi halin var

ben çok mutluyum canım kariyerim de aşkımda tavan zirvede güzelliğimde senin gibi insanlarla muhatap olmam ama çamur gibi sıçradın kocana allah sabır versin

Back
X