- Konu Sahibi serinserin
şunu anlayın; hayat böyle herşeyi kafaya takacak kadar uzun değil artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişmanlar , şişman sever diye bir şey yok. Türk erkeklerinin çoğu balık etli hatunları sever. Bu genele vurulduğunda böyledir.
zevklerle renkler tartışılmaz. kişi zayıf sever kişi balık etini beğenir.
benim idealimdeki kilo ve vücut, bar rafaeli dedir.
![]()
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????
Konu sahibesinin bu konuyu niye açtığını unutup, belki de önemsemeyip o taştır, bu baştır muhabbetine dalıp gidenler artık hepiniz bir toparlanında mevzunun ana temasına geri dönün.
serinserin,
genç kızken 34 bedendim ve malesef mutlu değildim, 80 sonlarında genç kız olanlar bilirler, o zamanlar 34 beden bayan giyimi diye birşey yoktu, garson boy denen çocukla erişkin arası giyimler vardı, 36 beden beğendiğim hiçbir kıyafeti alamazdım çünkü kıyafetin içini doldurmazdım, garson boy kıyafetlerdeyse doğru dürüst çeşit olmazdı, bulabildiğim bir iki parça kıyafetle içimdeyse beğenipte alamadığım kıyafetlerin üzüntüsüyle geri dönerdim, sık sık düşen tansiyonumdan dolayı yaşadığım baygınlıklarsa cabasıydı.
Şimdi 36 bedenim zayıflamak bir yana biraz daha kilo alsam diye uğraşıyorum, giyimi kuşamı bir yana bırakın, insan çok zayıf olunca da sağlık sorunları yaşıyor.
Siz aynada kendinizi beğeniyorsanız, kilonuzla, kendinizle barışık ve mutluysanız varsın 6 kilo fazlanız olsun.
Günümüzde artık her bedendeki kadın için muhteşem kıyafetler var, valla kilolu olupta çok zevkli giyinen, kendine yakıştıran bir kahkasıyla etrafına da mutluluk saçan süper kadınlar var.
Bırakın kim ne düşünürse düşünsün, konu güzellik, boy, kilo olunca herkese göre değişir beğeniler, bizler her beğeniye göre kalıba sokmaya çalışırsak kendimizi mutsuz oluruz, önemli olan siz serinserin olarak ne istiyor, ne düşünüyorsunuz?
Sadece Turk degil, tanistigim Ortadogulu, Rus ve Hintli erkeklerin cogu cok zayif kadinlari degil, saglikli gorunen kadinlari begeniyor. Hatta tanidigim Rus kadinlar da baliketli kadin hayrani![]()
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????
ben 1.58 boyunda, 48-49 kilo, 34 bedenim ama gene fiziğimi çok beğenmiyorum, bir sürü yerimi orantısız buluyorum ve şekillenmek için spora gidiyorum... kardeşim ise benle aynı boyda 44 beden ama kendini çok beğeniyor, çok kokoştur, giydiğini yakıştırır, ne diyet yapar ne spora gider... bence bu tamamen içsel birşey, hiçkimse mükemmel olmak zorunda değil, mankenlik yaparak para kazanmıyoruz sonuçta, insanların ne dediğine, ne düşündüğüne çok takılmayın, sağlıklıysanız o 6 kilonun hiç önemi yok, biraz spor yapın, vucudunuz daha fazla toparlanacak ve daha güzel hissedeceksiniz, emin olun:)Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????