• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıfım!!ve nasıl zayıf kalınır nasıl kilo verilir tecrübelerim!

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
64
98
Merhaba herkese
öncelikle şunu söyleyeyim ben zayıflamak isteyenler değilde kilo almak isteyenler grubundanım :)
Bakıyorum zayıflamayı çok isteyenler ve zayıflamak zayıf kalmak için yani ideal kiloda kalmak için çoookca kişi çırpınıp duruyo çok ilginç diyorum ama cidden zayıflamak da kilo almak da çok zor gibi geliyo ama aslında değil.Zayıflamak isteyen kişi neden zayıflyamaz ki ? çünkü yemeye kendini alıştırmış iradesine yenik düşüyo vücut alıştığı için yememesi gerekse bile ucundan köşesinden illaki yiyor :) Kilo almak isteyen neden alamıyor ? çünkü onunda vücudu yememeye alışmış iki lokma yese şişiyo veyaht ay aman istemiyorum kilo milo diyip iradesine yeniliyor yine..
Gelelim ben nasıl zayıf kalıyorum nasıl istediğimde kilo verebiliyorum;
öncelikle onu yeme bunu yeme demekle olmaz tabi ama ben norma yediğim şeylerden sonra gece mesela domates üzerine bolca pulbiber serpiyorum yiyorum üzerine de bolca su içiyorum.aslında zayıflamak için yapmıyorum ama farkına vardım ki bana bunlar kilo aldırmıyor kalori yakıyor tam tersine.Halbuki ben kilo almak isteyen biriyim.Sonra ben çokça limon+tuz ikilisi tüketiyorum
sonraa yemeklerden Önce nerdeyse 2 bardak su içiyorum beni tok tuttuğu içinde yemek yiyemiyorum fazlaca.Ben çok fazla yürüyen biriyim yani gezmeyi seviyorum dışarıda olsun marketlerde bahçede olsun yürürüm ciddi şekilde zayıflatmıştı beni okul zamanında çok yürürdüm durak uzak yerde olduğu için ve ne kadar yerse yiyeyim gram kilo alamazdım.
sonraa salata çok severim ve tüketirim ama içinde acısı ve ekşisi bool olmalı
sonra çok hareketliyim bu yüzden de kilo alamıyorum veriyorum bakın.
Ha birde öğün atlamayın ben 1 2 öğün atladığımda diğer öğünü hayvan gibi yiyordum hemde fazlasıyla çok yiyordum.
aklıma gelenler bunlar benim kilo alamama zayıflama tecrübelerim bunlar inşallah faydası olur birinize :)

Back