Zayıfladım sonunda :*

SabinaRoses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
2
0
1
27
Merhabalar Ben Ece 16 yaşındayım.1,5 yıl öncesine kadar 60 kiloydum.Çok ağır bir grip geçirdim gripten sonra 3 kilo zayıflamıştım 57 kiloydum.Çok kiloluydum hep.Birgün sabah kalktım bilgisayarı açtım.Bi siteye girmiştim,sitede reklamlar bölümünde zayıflamak için tıklayın yazısını görür görmez tıkladım o yazıya.Sağlıklı zayıflamak hakkında bir sürü bilgi vardı.Pek kafama takmadım amaaaann bana ne ya zayıflayacak değilim ki zaten diye düşündüm.Ertesi gün sabah uyanınca kilomu düşünmeye başladım.Ömür boyu şişman yaşamanın bana göre olmadığını öğrendim.İlk önce "ŞOK" diyetleri uygulamaya başladım.Tabikiiiiiii sonuç aynı,, kilo veremedim Uzun bir süre araştırma yaptıktan sonra bu siteyi buldum.Diyet başarı öykülerini okumaya başladım.Onlar yaptı,ben neden yapmayayım ki diye düşündüm.Sonunda kendi diyetimi kendimin hazırlamam gerektiğini fark ettim.Vazgeçmem gereken birçok şey vardııı........................................................ çikolatalar,pastalar.. İlk 1 hafta benim için çok zordu.Sonradan alıştım zaten.Gelelim ne yaptığıma
*Bitter çikolata hariç tatlı tüketmedim.Hergün 25 gram bitter çikolata yiyorum.Bitter çikolata kilo aldırmaz,aksine zayıflatır.
*Sabah kahvaltımda 1 adet yumurta , 1 dilim kepekli ekmek üzerine tereyağı sürüp 1 dilim beyaz peynir yiyorum,çayı şekerli içiyorum.Bazende meyveli müsli yiyorum.Kahvaltımı haftaiçi saat 7:20-de haftasonları ise 11:00 civarında yapıyorum.
*Haftaiçi saat 11:10-da araöğün olarak 25 gram bitter çikolata yiyorum.Haftasonları araöğün yemiyorum(sabah kahvaltısından 2-3 saat sonra öğlen yemeğimi yiyorum.)
* saat 14:00 -da öğlen yemeğimi yiyorum.Öğlen yemeğinde istediğim yemeği yiyorum tabiki sınırlı miktarda ve domates tüketiyorum
*İkindi öğünümü saat 4-5 civarında yapıyorum.15 badem ve 1 elma tüketiyorum.Evde badem olmadığı zamanlardada 2 adet elma yiyorum veya 2 adet nar.
*Akşam yemeğinide saat 8de yiyorum.1 dilim kepekli ekmeğin üzerinde 1 dilim kaşar peyniri yiyorum.
*Saat 10-da bir bardak light süt içiyorum.
Sonuç olarak 48 kiloyum ve boyumda 1.65 , serüvenim hala devam ediyorum hedefim 40 kilo

40 kilomu Eyvah Eyvah 1 dirhem Et bin ayıbı orter ahsi fikrim suanki kilon iyi :)
Once ve sonranı merak ettim :)

canım basarılar, öncelıkle16 yasında olmana ragmen dıyete ve saglıklı zayıflamaya daır sok dıyetlerı bırakmana cok sevındım. fakat boyuna gore kılon cok ıyı degıl mı? 40 kılo senın neyıne? su ankı kılonu koru hatta bırkac kılo alabılırsın bıle. dıkkat et bu kılo verme sende hastalıga donusmesın. bence oldugun yerde kal ve saglıgından olma.gayet guzelsın

Ayni kaderi paylasiyoruz demekki canim bende 60 kilodan 48 e indim insan manken gibi oluyo yaa, o kadar fark ediyoki 12 kilo bide cok daha seksi ve genc gorunuyo kadin zayifken. Ben 37 yasindayim ama goren 30 bile demez su anda. Hemde size bi sir daha vereyim kilo yani yuz ve vucuttaki yaglar yer cekiminin etkisiyle asagi dogru yillarca sarkinca sonradan zayiflansa da sarkiklik kalirmis kadinda o yuzden gencken zayiflamak cok onemli.

Bnen protein diyeti yaptim yani sifir karbonhidrat alarak beslendim. Karbonhidrat disinda herseyi yedim hic ac kalmadim ve cooooook mutluyum :-D

ne kadar sürede verdiniz neler yaptınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…