- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.081
bugün biraz az yedim,neden?
yarin sabah bir arkadasa bebek görmeye gidicem,orda ölcüyù kacirabilirim diye bugünden midemi biraz bosalttimama kahvaltiya gidicem cok yemem heralde
benimde gözüm dönüyor birkaç gün kala benim 4 gün kaldi, çok gergin, sinirli ve patlamaya hazir bomba gibiyim ya hiç sevmiyorum bu halime, her$ey ve herkes beni siniz ediyor gibi oysa biliyorumki kizacak bir$ey yok ortada((
pazar günü bende lcw bi bluz beğendim kareli yaka kısmında siyah güpür vardı denedim olmadı xl da kalmamıştı içimde kaldı bu bedenleri çok mu küçük yapıyolar nee
hemde nasıl arkadaşım artık bıktım ama mecbur hayat şartları gitmezse az kazanacak giderse bolluk var ama koca yok bakalım bu sene neler görücez
bide geçen yaz eşim yokken beni çiyan soktu panzehir yaptılar ölüyodum nerdeyse tuvaletten fare girdi gecenin 3 buçuğunda tangır tungur eve hırsız girdi zannettim panit atağım tekrarladı korkudan allahtan üst katta eltim var yoksa hayatta kalamam :18::18:
bende kısakanırım ama benim koca 100 tane adamın içinde kalıyo arada çarşıya gidiyo tabiki allah fırsat vermesin yapmak isterdikten sonra heryerde yapar diyip kendimi avutuyorum yoksa kafayı sıyırırım düşünmekten
kızlar bakın bu 3 kilo vermiş halim Eki Görüntüle 337229
Çok geçmiş olsunn canımm çıyanmıı çok korkunç yaa bende çok korkarımm
dimi yapan heryerde yapar istediktenn sonra amann bozmayalımm kafaya takmayalımm
benimde siyahh gübürlüü önü
aslında zayıf olsamm alacağım buliz değil amaa
tebrikler aramızda en çabuk istediğin kiloya sen ulaşacakmışsın gibi hissediyorum
bende bu aralar çok dikkat ediyorum ama bugün ipin ucunu kaçırdım
bn bugun2 tane pogaca yemek zorunda kaldım sırkette yıcek baska bsy yoktu ve bn cok actım cok kotu oldu 360 kalorıymıs ıkısı:S allahtan sbh yedım ama yıne yedım:S
geçen baktığımdasen öndeydin ben geçtim seniiiaaa gerçekten ama sen beni geçmişsin
helalpotime bendee verdimm çok şükürrrbugünkü. menüm,ac karnina altin cilek
sabah iki fincan kahve,kahvalti yapmadim,
ara ve aksam yemgi bir arada oldu
4 tane köfte. ve bir dilim kepek ekmegi yedim,1 saat yürüdüm,belki bir portakal yerim,
bu arada hafta sonu aldigim 600 gr gitmis
bravooo birşeyleri bir şeklide dengelemek lazım yarın bugün yapacaklarını dengelersinnbugün biraz az yedim,neden?
yarin sabah bir arkadasa bebek görmeye gidicem,orda ölcüyù kacirabilirim diye bugünden midemi biraz bosalttimama kahvaltiya gidicem cok yemem heralde
hoşgeldin tatlım herzaman beklerizzzslmmm bayanlarrrrr çok güzel devam ediyorsunuz arada gelip okuyorum yazdıklarınızı ben devam edemiyorum yazmıştım size ama öyle dikkat ediyorum işte tebrik ediyorum bu haftada güzel kilolar vermişsiniz..
şöyle düşünnn 40 kg luk bir cisim yada birşeye bak işte o şey senin vucudundaa istersen verirsinn bende 83 kd dan indim 3 ayda sadece sık ve az yiyerek günde 1 sat spor yaparak tam 10 kg verdim şimdi bir 10 kg daha vermek için yola çıktımmmcevaplarınız için çok teşekkürderim ama zayıflamayı okadar çok istiyorumki artık. Dolabımı açıyorum üstüme hiçbirşey olmuyor giyecek hiçbişeyim kalmadı bende soz verdim kendime zayıflamadan hiç kıyafet almayacam Okada zorki böyle yaşamak 2yıl içinde 40kg aldım dile kolay tam 40kilo depresyondayım zayıflamak istiyorum çok istiyorum
aslındaa ikindiye kadar iyisin sonra abartmışsın işte böyle şeyleri madem dayanamıyon durumundan dolayı gündüz yapp kuzum nefsini körert akşam zor yakmasııkizlar ya ben çok bunaldim ya adet öncesi resmen psikolojim bozuluyor her$eyi kafaya takiyorum herkesi kiskaniyorum aglamak istiyorum her ay oluyordu ama bu sefer dahe beterim, hatta 3-4 dk önce bitter çikolata yedim üstelik 180 kalorilik, menümü yazmak istemiyodum ama yazacagim yarin belki daha dikkatli oluruum
sabah : $ekersiz kahve, 1 tatli ka$igi kuru üzüm
ögle : 3 yemek ka$igi ha$lanmi$ ispanak
1 yumurta
1 avuç kuru meyve
ara : 1 lokma kek ve biraz kuru meyve
ak$am : 1 tabak yagsiz salata
2 ka$ik pilav, 2 ka$ik kiyma, 2 çatal közlenmi$ patlican
ara : 3 tane küçük çig köfte
180 kalorilik bitter
1400 kaloriucuz atlattim gibi gözüksede $u an aglamak istiyorum
ALLAH kabul etsin bende yarın ve cuma günü tutmayı düşünüyorum kandil yaaa.sen karda yürüyüş yapmışsın birşey olmazzz böyle birşeyler kaçırınca hiç olmazsa dens edin hanımlarr birazını yakınnn emin olun vicdanınınz daha rahat etcekiyi geceler bayanlar bugün oruçluydum gene iftarı hafif yaptım ama sonra bozdum biraz kurabiye falan yedim ama sonr yürüdüm karda baya zorlu bir yarım saatlik yürüyüş yaptım umarım kilo olarak dönmez bana
eşin yoldan çevirmiş senii neyse dengelemişsinnnıyı geceler kızlar bende bugun fazla kacırdım esım gel yemege gotureyım dedı bende eve al bıseyler dedım ve yedım ama iftarımı cok az yapmıstım zaten...
gunaydinlaaryine dukkani ben actim bugun hava muhtesem burda bahar gibi butun pencereler acik:gunes kus sesi denizdeki motorlarin sesi...aaahhh ne guzel baslADI GUN heleki kizimin 5bucukta uyanip yeniden uyumamasiyla canim turkiyem cok sogukmus Allahim herkese yardim etsin heleki durumu olmayanlara evsizlere kimsesizlere sokaktaki hayvanciklara:106: dunun menusu
Kahvalti:
3fincan sekersiz cay
1kraker
Yarim kk beyaz peynir
1kk kasar peynir
1haslanmis yumurta
Domates
Ara;yesil cay+1 hurma+yarim muz
ogle:1 dilim ekmek
sarimsakli yogurtlu kabak(haslama)
yarim kepce mercimek corba
Ara: 2 kasik pekmezli muz
Patlamis misir(cook miktarda-oglusumla ikimiz cok severiz)
Yesil cay
Aksam:firinda balik+patates
Brokoli havuc
Su 2 lt
Spor :10dk hopla zipla
bu sabah tartildim sevindim gidiyor biraz biraz-kacamaklari cok takmama ama bilincli ilerleme kararindayim.benim aslinda evimin alti fittness salonu tum siteye ait her alet var ama ben cocuklardan gidemiyorum kisanirim jillian la 30day shrede tekrar baslicam 4 gunde mucizeler gosterdi kendisi
günaydınn hanımlarr günümüz bereketli hayırlı olsunn az yediğimiz çok spor yaptığımız bir gün olsun regl olanlarınnn hiçççççççççç tatlı yemediği bir gün olsunnn
dünkü menüm ve sporum:
sabah aç karnına form çayı
tam buğday nesfit 2 ceviz ufaladım içine
ara öğün :yarım ceviz
öğle:1 sebze mücver küçük çorba kasesinde haşlanmış karnı bahar üstüne yarım yağlı yoğurt sarımsaklı üstünee maydanoz doğradımm
ikindi:yeşil çay
akşam:1 mücver 1 y.elma
akşam eşim patlamış mısır istedi yağsızolsaydı yerdimm çok ça ama eşim yağ tuz olsun istedi o yüzden minik çorba kasesinde yarım kase olarak yedimm..belki 10-15 tane kadar
1.5 den biraz fazla su
spor:
leslie seviye-1 :21 dk
4 parçalık mezdeke :14 dk
180 yarım mekik
10 dk oklava
40 dk eliptik:204 kalori attım
kizlar iki gün kaçamagin sonucu böyle olabilirmi sizce?
pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2
morelim o kadar boizukki bir ayda verdigimi 2 günde aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?