- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.861
tatli bence canini sikacak bisey yok gayet guzel tuz konusunda besinlerden aldigimiz tereli olmuyor canim disardan bir miktar daha almaliyiz birde bbol su ictigimizi dusunursek vucuttaki tuz oranimiz ciddi dilue oluyor.pisman olma bedenin ihtiyaci varmis demekki.muhallebide 3-4 kasikmis zaten.bence kacamaklar aliskanlik olmadiktan sonra mazur gorulebilirgünaydın hanımlarr hayırlı cumalarrr günümüz aydın olsun inşallahh
dünkü menüm:
yarım üzerinden susamı büyük bir ölçüdee kazınmış gvrek yani simit
1 çay bardağı tuzsuz ayran
1 üçgen ligt peynir
1 bardak şekersiz çay
ara : ceviz 1 tane
öğle : yine ymeek nasip olmadı haşlanmış karnıbahar yoğurt ekmek yedimm
ara: çubuk krekerrrr
akşam meyva salatası karışık
veeeeeeeee 2 kaşık toz neskuik
3-4 tatlık aşığı muhalebi pişmanımm
1.5 denbiraz az su
eliptik 35 dk
leslie 21dk
50 oklava
100 twistır
100 kere boks hareketi (baya terletiyır çapraz karşınızdakini yumrukluyormuşunuzz gibi
100 kere yarım mekik
15 mekik sağa yani yan mekik 15 kere sol mekik
sonuç olarak kaçmakalar olmasaa süperr çabuk krekerden pişmanımm çünkü tuzlu o lduğu için ödemli hissediyorum kendimi
hele tatlıdan çok daha pişmanımm kaçamağımbu olmamalıydıı neyse ders olsunnn
gunaydin duygucum na`ber nasilsin?erkencisin bakiyorumsana bir soru birazdan ogle yemegimi yemeliyim hayret ki hicbisey canim istemiyor(biraz midem bulaniyor):
1-meyvemi yesem(muz+elma)
2-sade kek+kahve mi yesem(ilerki saatlarde canimin cekmesinide engellemis olurmuyum)
3-corba mi(hic istemiyorum)
yemegimde var ama onu hic yiyemem.diyet acisindan en munasibi nedirkalorileri yaklasik ona gore
ben de kilolarla uğraşıyorum çok katı bir diyet vardı elimde ama vücudum dirence geçti bu arada aranıza yeni katıldım kendime destek arıyorum aranıza beni de alırsanız sevinirim .)
tatli bence canini sikacak bisey yok gayet guzel tuz konusunda besinlerden aldigimiz tereli olmuyor canim disardan bir miktar daha almaliyiz birde bbol su ictigimizi dusunursek vucuttaki tuz oranimiz ciddi dilue oluyor.pisman olma bedenin ihtiyaci varmis demekki.muhallebide 3-4 kasikmis zaten.bence kacamaklar aliskanlik olmadiktan sonra mazur gorulebilir
neysee oldu artıkk ama cnm acayip pizza istiyorrrrrrrrrrrrr
kahvaltida yedigin ekmegini firinda yalanci pizza yap canim sende.uzerine azcik kasar 3 dilimcik falan sucuk zeytin domates azcikta salcayi sos yap.hemen olur hemde istegini bastirir.cevabin icin ayrica sagol sanirim bana da lazim olan kahve
hanımlar dün feslegen arkadaşımız hatırlattı bugün 1 ayımızı doldurmuşuzz ne güzell artık kişilerde sabit ben mutluyum sizlerle
şimdi 1 ayın sonundaa nerden nereye geldiğimize bakalım
ben 75 ile başladım en son p.tesi günü 71 çıktım ortalama 4 kg vermişim 1 ayın sonundaaaa
hayırlı olsun canımmm olsun sen ıslerını yoluna koy devam edersın kaldıgınhyerden
gule gule saglikla oturun canim
6
dukkani ben actim yinedunki menum
Kahvalti:
2fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
yarim kk beyaz peynir
biraz kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalikdomates dereotu
Ara;1mandalina 2 dilim elma
100ml sut
ogle:1 dolma
Ara:2badem+2 catal kek
yesilcay
Aksam:haslanmis sebze
1 kase corba
Ara:50ml sut
maximum 20 tane patlamismisir
Su 3 lt
Spor :yok
valla 2 gundur dikkat ediyorum tartida gram degismiyorpazartesiye kadar beklicem daha da ayni kalirsa detoksla kendi kendimi sasirtma zamanidir artikin
sana iyi spor olduu neyse oldu bitti artık rahatsın güle güle oturr yeni düzenindee
eminim güzeldir de o kadar uçamam bana kalsa300 kadar tele yeter ama özellik yok doğru düzgün
günaydın hanımlarr hayırlı cumalarrr günümüz aydın olsun inşallahh
dünkü menüm:
yarım üzerinden susamı büyük bir ölçüdee kazınmış gvrek yani simit
1 çay bardağı tuzsuz ayran
1 üçgen ligt peynir
1 bardak şekersiz çay
ara : ceviz 1 tane
öğle : yine ymeek nasip olmadı haşlanmış karnıbahar yoğurt ekmek yedimm
ara: çubuk krekerrrr
akşam meyva salatası karışık
veeeeeeeee 2 kaşık toz neskuik
3-4 tatlık aşığı muhalebi pişmanımm
1.5 denbiraz az su
eliptik 35 dk
leslie 21dk
50 oklava
100 twistır
100 kere boks hareketi (baya terletiyır çapraz karşınızdakini yumrukluyormuşunuzz gibi
100 kere yarım mekik
15 mekik sağa yani yan mekik 15 kere sol mekik
sonuç olarak kaçmakalar olmasaa süperr çabuk krekerden pişmanımm çünkü tuzlu o lduğu için ödemli hissediyorum kendimi
hele tatlıdan çok daha pişmanımm kaçamağımbu olmamalıydıı neyse ders olsunnn
hanımlar dün feslegen arkadaşımız hatırlattı bugün 1 ayımızı doldurmuşuzz ne güzell artık kişilerde sabit ben mutluyum sizlerle
şimdi 1 ayın sonundaa nerden nereye geldiğimize bakalım
ben 75 ile başladım en son p.tesi günü 71 çıktım ortalama 4 kg vermişim 1 ayın sonundaaaa
yapmayı çok i stiyorum ama yapamıcam hafta sonu kayınvaldiemin müthiş yemeklerindenn yicemmm doğumgününü kutlucaz bide pasta kesilcek bakalım irademi en üst düzeye getirmem lazım herşeydn yiyip ama az yiyerek dönmem lazımm
topikle basladigimda 64.900 dum busabah yine 61.0 im.3.900 vermisim son 10 gundur ayni
bencede oyle yapmaliyim.pazartesi mesela.hemen arastiriyorumte$ekkür ederim canim :)
te$ekkürler amin canim
bence güzel, acaba bir gün saf proteinmi yesen?
te$ekkurler cnim, evet canim çok iyi spor oldu hatta o kadar yoruldumki kaç gündür sabahin köründe kalkiyorum dizlerim ve sirtim agriyor uyuyamiyorum :)
o zaman smsung wave var oda güzel ama fiyatini bilmiyorum bir bak istersen, ben 2 yildir ayni telefonu kullaniyordum ve tatilde çali$tim kazandigim parayla aldim acimadim yani telefona a$ik oldum
canim bence menün çok güzel bo$un pi$manlik duyuyorsun
tuz konusuna gelince, bazen nedense yemeklerin tatina bakiyorum bana çok tuzsuz geliyor hiç katmami$im gibi sonra annemlere diyorum yemek çok tuzsuz diye ve sofradaki herkes $a$iriyor aaaa tuzlu bile diyorlar, nedense ba$ima çok geliyor bu $ey, oysa normal zamanda az tuzluyu tercih ederim
begendim haa yorumunu-bencede fazla uzamadan halledelim su kilolari yazz geliyooor.ustelik biz tatile gidecektik bu haftasonu taylanda erteledik iyide oldu o vakte kadar biraz daha versemaa evet öyle o zaman nice aylarami desem yoksa hikayelerimiz fazla uzamasami desem
Allah sabir versin canim ben olsam tutamam kendimi
süpersin yaaa imrendim sanirim ve verdiklerimin hepsini geri aldim 3 gündür diyet yapamadim diye
hemen hemen aynıyızz cnm gayet iyisin senin kadar olsamm varyaa ahhhhhhhhhhhhtopikle basladigimda 64.900 dum busabah yine 61.0 im.3.900 vermisim son 10 gundur ayni
askiden bende o kadar tuzlu yerdimki şimdi yok yemiyorum besinlerin doğal halinden lmaya çalışıyorummmte$ekkür ederim canim :)
te$ekkürler amin canim
bence güzel, acaba bir gün saf proteinmi yesen?
te$ekkurler cnim, evet canim çok iyi spor oldu hatta o kadar yoruldumki kaç gündür sabahin köründe kalkiyorum dizlerim ve sirtim agriyor uyuyamiyorum :)
o zaman smsung wave var oda güzel ama fiyatini bilmiyorum bir bak istersen, ben 2 yildir ayni telefonu kullaniyordum ve tatilde çali$tim kazandigim parayla aldim acimadim yani telefona a$ik oldum
canim bence menün çok güzel bo$un pi$manlik duyuyorsun
tuz konusuna gelince, bazen nedense yemeklerin tatina bakiyorum bana çok tuzsuz geliyor hiç katmami$im gibi sonra annemlere diyorum yemek çok tuzsuz diye ve sofradaki herkes $a$iriyor aaaa tuzlu bile diyorlar, nedense ba$ima çok geliyor bu $ey, oysa normal zamanda az tuzluyu tercih ederim
aa evet öyle o zaman nice aylarami desem yoksa hikayelerimiz fazla uzamasami desem
Allah sabir versin canim ben olsam tutamam kendimi
süpersin yaaa imrendim sanirim ve verdiklerimin hepsini geri aldim 3 gündür diyet yapamadim diye
bencede oyle yapmaliyim.pazartesi mesela.hemen arastiriyorum
begendim haa yorumunu-bencede fazla uzamadan halledelim su kilolari yazz geliyooor.ustelik biz tatile gidecektik bu haftasonu taylanda erteledik iyide oldu o vakte kadar biraz daha versemleylacim valla benim senin su beslenme hatta beslenmeme duzenine bir el atasim var.ya sen az yiyorsssun metabolizmani yavaslatmissin.bunu hizlandirmamiz ve sana istedigini yedirmemiz lazim sekerim
hemen hemen aynıyızz cnm gayet iyisin senin kadar olsamm varyaa ahhhhhhhhhhhh
askiden bende o kadar tuzlu yerdimki şimdi yok yemiyorum besinlerin doğal halinden lmaya çalışıyorummm
telefon konusuna gelince kafam çorba gibi oldu bekarken bendee hiç acımızdım alırdım parayı basıp malesef evlenince sen kendin istemiyorsunnn zaten
hadi 2 ayımızda senden güzel bir sonuç bekliyoruzz
yani açıkça yazmışsın hatalarını biliyorsunn bence sen spor yaparak az e sık beslenerek tatlıyı minumuma indirerek kg verirsinn cnmmahhh ben sen yaşlarda dünyayıyerdim hergün hemen hemen kızartma beyaz ekmek çiğdem çekirdek cola yerdim ama kpır kıpırdım 2 buluşığı 1 saate oynuya oynuya yıkardımm çok hareketliydim demek metobolizmamçok çlıışyrmuşara$tir canim
aa taylandi herkes çok övüyor :)
ya canim ben en iyisi beslenme hikayemi anlatayim sana,
bebekligimden beri dönem dönem zayif dönem dönem hafif tontonmu$um
14 ya$ima kadar diyet yapmadim ama az çok dikkat adiyordum
15 ya$imda kilo aldim onlari vermek için en çok yedigim $eyleri hayatimdan çikardim meyveli yogurt, kola ve tüm meyve sulari, dondurma bunlari yok ettim hayatimdan ama özlemedim zaten o kadar çok sevmiyormu$um demekki
16 ya$larimda ekmegi çok azattim, makarnayi sade yemeye ba$ladim
18 ya$imda sabit kalan kilomu bayagi geçtim 58 den 64 e yükseldim, bir türlü veremedim çünkü tatliya bagimliydim
19-20 ya$ arasi dönüm noktam oldu kalorili her$eyi çikardim hayatim sadece tatlilar hariç ($ebertlilerle aram yok ama çikolata bisküvi ve kek onlari birakamadim) bu sayede 58 kiloma döndüm 1 yilda dikkat ederek sadece 6 kilo verdigimi görünce sinirlendim
20 ya$imda hayatimin hatasini yaptim malesef kendimi mahfettim, çok kati bir diyet yaptim, günde 2 kk diyet peynir, bir lokma ekmek, bir domates, 1 kase yagsiz çorba, bir kare çikolata yedim sade ve sadece vede aikmamak için bol su bol çay ve bol kahve, bu yediklerime ragmen sporda yapiyordum! ve sonuç 1.5 ayda 8 kilo, 50 kilo oldum
21 ya$ima kadar 1100 kalori alarak kilomu korudum, ama hayatimdan çikardigim eti ve ekmegi geri kattim 53 kiloydum çokta mutluydum, günlük 1200 kloriyi asla geçmiyordum genelede 900-1200 kalori arasinda besleniyordum, en sonunda 55-56 da sabitlendim
22 ya$imda, 2 ay boyu spor yapamadigim için 2 ayda 4 kilo aldim, 62 kilo oldum sonrada i$tahim açildi ama sadece tatliya ve bu hale geldim, haziranda 65 kiloydum haziran sonu i$e ba$ladim i$ arkada$lariyla kahvenin yaninda bisküvi yedim (yorucu bir i$ti) ve 68-69 kilo oldum herkes $ai$irdi çünkü genelde o i$e girenler manken olup çikiyor bir saniye oturmuyosun
ve 23 ya$imdayim, et yiyorum, tatli yiyorum ama içecek, tatli yogurt, hamur i$i, makarna pilav, dondurma nadir yediklerim eeee geriye ne kaliyor yine $eker yine $eker...
yani ben metabolizmami mahfettim 50 kiloya dÛ$tügümde hiç meyve sebze bile yemedim o kadar kati kuraldan böyle az çok saglikli beslenmeye dönünce kilo aldim, zatende çok zor veriyordum
sigara iciyor musun canim?ben bu tuz konusunu anlayamiyorum geçenlerde et sote yaptim, tadina baktim hiç tuiz konmami$ gibiydi bende ekledim sonra masaya oturduk ve kimse yiyemedi ne kadar tuzlu diye! ben $oke oldum çünkü bana hala tuzsuz geliyordu! bu arada bir oluyor nedense tuza susuyorum nerdeyse
telefon için annemde dedi amaaan al o kadar sevdiysen, zaten evlenince dahada öyle alamazsin diye, bende aldim :)
in$allah ya ikinci ayimizda "bende bu ay 3 kilo verdim" diyebilsem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?