Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla sen istersen yaparsın demek yeterince istemiyon dahaa ama sana tavsiye dahabekarsınnn bunu kullan derim yani yaşında küçük ben evlendim 53 kg dum evlendikten sonra hap içerek hareket alanım azaldı direk 64 çıktım ve öyle hamile kaldım souç 90 doğuma girdim düşün yanii yaş ilerledikçe z hele hamilelik doğum iyice şişiyor insann o yüzden çok dikkat et cnmm benim boyuma göre ideal kg 57 ama ilk etapta 64 olmak inş mayısda en kötü 60 olurum en iyi 56-57

bu beslenme hatasi küçüklügümden beri var sanirim benim genlerimde, mesela yatiya bir yere gitsek ve bana en sevdigin yemek ne diye sorsalar her zaman sütlaç ve a$ure derdim hala hatirliyorum, sen beni görsen o kadar hareketliyimki, herkes bilir bir yere ko$arak giderim merdivernleri ko$arak inerim seviyorum hoplamayi ziplamayi, annem hep kizar bana, okuldan gelirim hiç oturmadan ne i$ varsa yaparim, i$e gider gelirim yine ayni, annem herzaman der (afedersiniz) biraz poponu koy $u koltuga diye, mesela ta$indigimiz gün her$eyi odaya ve mutfaga yigdilar kom$uyla bende ordaydim onlar gittiler, sonra yardim geldiler 2 saat sonra e$yalari yerle$tirmeye, $ok geçirdiler çünkü ben hem e$yalari yerle$tirmi$tim hemde tüm odalari hem süpürmû$ hemde silmi$tim ve hatta di$arinin merdivenlerini bile silip süpürmü$tüm ama faydasi yok bünyem bu kadar harekete ali$mi$ sanirim kilo vermem için daha çogunu bekliyor benden

sigara iciyor musun canim?

yok canm içmiyordumda açikcasi içmeyi çok ama çok dü$ündüm, hatta annemi üzmeyecegimi bilsem bugün ba$larim

*

çok haklisin canimda dayanamiyorum tatliya, acaba yeminmi etsem yemicem bu hfta diye?

ay kızlar bugün 1 ayımızda 400.sayfay gelsek keşke

fazlasiyla ula$iriz canim :)

himm yani uzun sureli bir yavaslama yani.sende mesela ozel diyetleri birakip kendin dengelesen?sabah haslanmis yumurtan yesilligin yagsiz peynirin belik bal yada pekmezin.oglen protein agirlikli et mantar bakliyat aksamda sebze yemegin ya da corban.yanlis anlama burda akil veriyor deme neolur bak ben de senden kac yas buyugum duygununda dedigi gibi evlenince zaten aliniyor gebelikleri saymiyorum bile.sen hep dikkat mi edeceksin?beyninde ogrenmeli kabullenmeli ben artik boyle besleniyorum ve kilo almayacagim diye.surekli telkin ver ve kendine.uzmanlar soyluyor dogru zaman olduguna inanmak gerekiyormus.uyku duzenide cok onemliymis(sanirim benim duraklamamin sebebi bu).sogan sarimsak zencefil biberiye deniyor aci tabiiki(bunlarin hepsi uzakdogulularin zayifligini acikliyor adamlar ogun olarak bizim zayiflamak icin yedigimiz pirinc lapasini tuketiyor geri aldim deme canim 3 gunde odem topladin bugun yarin maydanoz suyu yesil cayla atarsin olur biter

çok enteresan birisin yaaa nasıl bir bünye buuu:))
sakın yemmin etmeee ha yeminini tutarsan ett

fazlasiyla ula$iriz canim :)[/QUOTE]

NE GÜZEL YAZMIŞSINNNN AYNEN KATILIYORUMMM

günaydınnn
dünkü menüm
sabah 1 yumurta yarım dilim ekmek 2 çatal peynir
ara salatalık
öğlen 150 gr tavuk göğsu tavaday yağsız kavrulmuş
1 bardak yulaf kepekli ayran
ara 3 adet petibör :)
akşam hafif geçirdim 1 dilim ekmek yarım kk peynir 2 dilim domates
1 portakal

2 lt su
çay
kahve

harikasın arkadaşımmmm

menün çok güzel fesleğenim...valla sen bu hafta bayağı bi verirsin..çok eksiğin yok menüsel açıdan ufak kaçamaklarında gözden kaçmıyor..

duygu dünkü kaçamağını okumadım sanma olsun nefsini köreltmiş say yemesen içine dert olurdu...bende dün gece kaçamak yaptım offf
listeme yazayımda görün...

evet arkadaşlar güneşli parlak ve aydınlık bir antalya sabahından hepinize merhaba,bugün baharı müjdeleyen bir gün gibi ışıl ışıl hava ılık...

zaten yakınlarda 1. cemrede düşer sanırım...

neyse bu culll halime rağmen işlerimde acayip yoğun çok fazla kalamayacağım...

hemen dünkü menümü yazıyorum:

sabah:1 ceviz,1 portakal

öğlen : 1 tabak(4 kaşık) taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt

akşam:etli pazı kavurması( dünden haşladığım dana etine pazıları soğanla kavurdum yağ yoketin suyuyla kavruldu)1 dilim ekm,4 biberiye

ara:100gr irmik helvası(halen daha vicdan azabı çekiyorum)

ara2:meyve tabağı:2 mandalin,1 portakal,1 kivi
2,5ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 dilim eti canga çayla+5 adet kuş lokumu kahveyle

spor felan yok 1 saat yürüyüş okadar...

çok haklisin canim bende böyle saglikli beslenmek isterdim ama artik psikolojik bir durum olmu$ bendeki, mesela birkaç gün ta$inma tela$iyla normal yedim ya ak$am yatmadan önce o kadar pi$man oldumki anlatamam, hatta sofradan kalkinca bin pi$man oluyorum, normal yemek yemedigim için genelde kendime ayri $eyler yapiyorum, hatta midemde ali$mi$ yedikten saatler sonra bile yeni yemi$ gibi o yedigim yemegin kokusu agzima geliyor
bende baharatlari çok seviyorum, aslinda zencefil metabolizmayi hizlandiriyormu$ acaba çay niyetine içsemmi?
bende en çok evlilikten korkuyorum zaten $imdi kiloluyum birde evlenince dahada alacagimdan eminim off

çok enteresan birisin yaaa nasıl bir bünye buuu:))
sakın yemmin etmeee ha yeminini tutarsan ett

herkes ayni $eyi diyor, ya aslinda hayatim çok komik bazen, mesela gezmeye gidiyoruz saatlerce, eve gelince kuzenim, annem ve karde$im kendilerini koltuklara atiyor, ve bana sen yine yorulmami$sindir yemegi yap derler ve ben seve seve yaparim
bugün eger tatli krizim tutrs $u miktari geçmeyecegim diye yemin etmeyi dü$ünüyorum, i$e yariyor mesela pazartesine kadar nutella yemicem diye yemin ettim 3 gün oldu hala yemedim

bence çok güzel, hatta tatli krizlerini geçiriyorsa pötibör çok iyi çünkü hem az $ekerli hemde zararli yag yok içinde yani saf tereyagli, ki bence tereyagi hiç zararli degil miktari iyi olduktan sonra

menünün sonunu okurken agzim sulandi ya hele o helvayi ah ah aylardir canim çeke çeke bir hal oldu

kaçamagin biraz fazla olmu$ gerçekten oysa gün boyu iyi gitmi$sin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…