- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.881
ben bu tuz konusunu anlayamiyorum geçenlerde et sote yaptim, tadina baktim hiç tuiz konmami$ gibiydi bende ekledim sonra masaya oturduk ve kimse yiyemedi ne kadar tuzlu diye! ben $oke oldum çünkü bana hala tuzsuz geliyordu! bu arada bir oluyor nedense tuza susuyorum nerdeyse
telefon için annemde dedi amaaan al o kadar sevdiysen, zaten evlenince dahada öyle alamazsin diye, bende aldim :)
in$allah ya ikinci ayimizda "bende bu ay 3 kilo verdim" diyebilsem ne mutlu bana
geliriz sekerim geliriz daha kizlar gelecekay kızlar bugün 1 ayımızda 400.sayfay gelsek keşke
yani açıkça yazmışsın hatalarını biliyorsunn bence sen spor yaparak az e sık beslenerek tatlıyı minumuma indirerek kg verirsinn cnmmahhh ben sen yaşlarda dünyayıyerdim hergün hemen hemen kızartma beyaz ekmek çiğdem çekirdek cola yerdim ama kpır kıpırdım 2 buluşığı 1 saate oynuya oynuya yıkardımm çok hareketliydim demek metobolizmamçok çlıışyrmuş
sigara iciyor musun canim?
*valla sen istersen yaparsın demek yeterince istemiyon dahaa ama sana tavsiye dahabekarsınnn bunu kullan derim yani yaşında küçük ben evlendim 53 kg dum evlendikten sonra hap içerek hareket alanım azaldı direk 64 çıktım ve öyle hamile kaldım souç 90 doğuma girdim düşün yanii yaş ilerledikçe z hele hamilelik doğum iyice şişiyor insann o yüzden çok dikkat et cnmm benim boyuma göre ideal kg 57 ama ilk etapta 64 olmak inş mayısda en kötü 60 olurum en iyi 56-57
ay kızlar bugün 1 ayımızda 400.sayfay gelsek keşke
himm yani uzun sureli bir yavaslama yani.sende mesela ozel diyetleri birakip kendin dengelesen?sabah haslanmis yumurtan yesilligin yagsiz peynirin belik bal yada pekmezin.oglen protein agirlikli et mantar bakliyat aksamda sebze yemegin ya da corban.yanlis anlama burda akil veriyor deme neolur bak ben de senden kac yas buyugum duygununda dedigi gibi evlenince zaten aliniyor gebelikleri saymiyorum bile.sen hep dikkat mi edeceksin?beyninde ogrenmeli kabullenmeli ben artik boyle besleniyorum ve kilo almayacagim diye.surekli telkin ver ve kendine.uzmanlar soyluyor dogru zaman olduguna inanmak gerekiyormus.uyku duzenide cok onemliymis(sanirim benim duraklamamin sebebi bu).sogan sarimsak zencefil biberiye deniyor aci tabiiki(bunlarin hepsi uzakdogulularin zayifligini acikliyor adamlar ogun olarak bizim zayiflamak icin yedigimiz pirinc lapasini tuketiyorara$tir canim
aa taylandi herkes çok övüyor :)
ya canim ben en iyisi beslenme hikayemi anlatayim sana,
bebekligimden beri dönem dönem zayif dönem dönem hafif tontonmu$um
14 ya$ima kadar diyet yapmadim ama az çok dikkat adiyordum
15 ya$imda kilo aldim onlari vermek için en çok yedigim $eyleri hayatimdan çikardim meyveli yogurt, kola ve tüm meyve sulari, dondurma bunlari yok ettim hayatimdan ama özlemedim zaten o kadar çok sevmiyormu$um demekki
16 ya$larimda ekmegi çok azattim, makarnayi sade yemeye ba$ladim
18 ya$imda sabit kalan kilomu bayagi geçtim 58 den 64 e yükseldim, bir türlü veremedim çünkü tatliya bagimliydim
19-20 ya$ arasi dönüm noktam oldu kalorili her$eyi çikardim hayatim sadece tatlilar hariç ($ebertlilerle aram yok ama çikolata bisküvi ve kek onlari birakamadim) bu sayede 58 kiloma döndüm 1 yilda dikkat ederek sadece 6 kilo verdigimi görünce sinirlendim
20 ya$imda hayatimin hatasini yaptim malesef kendimi mahfettim, çok kati bir diyet yaptim, günde 2 kk diyet peynir, bir lokma ekmek, bir domates, 1 kase yagsiz çorba, bir kare çikolata yedim sade ve sadece vede aikmamak için bol su bol çay ve bol kahve, bu yediklerime ragmen sporda yapiyordum! ve sonuç 1.5 ayda 8 kilo, 50 kilo oldum
21 ya$ima kadar 1100 kalori alarak kilomu korudum, ama hayatimdan çikardigim eti ve ekmegi geri kattim 53 kiloydum çokta mutluydum, günlük 1200 kloriyi asla geçmiyordum genelede 900-1200 kalori arasinda besleniyordum, en sonunda 55-56 da sabitlendim
22 ya$imda, 2 ay boyu spor yapamadigim için 2 ayda 4 kilo aldim, 62 kilo oldum sonrada i$tahim açildi ama sadece tatliya ve bu hale geldim, haziranda 65 kiloydum haziran sonu i$e ba$ladim i$ arkada$lariyla kahvenin yaninda bisküvi yedim (yorucu bir i$ti) ve 68-69 kilo oldum herkes $ai$irdi çünkü genelde o i$e girenler manken olup çikiyor bir saniye oturmuyosun
ve 23 ya$imdayim, et yiyorum, tatli yiyorum ama içecek, tatli yogurt, hamur i$i, makarna pilav, dondurma nadir yediklerim eeee geriye ne kaliyor yine $eker yine $eker...
yani ben metabolizmami mahfettim 50 kiloya dÛ$tügümde hiç meyve sebze bile yemedim o kadar kati kuraldan böyle az çok saglikli beslenmeye dönünce kilo aldim, zatende çok zor veriyordum
çok enteresan birisin yaaa nasıl bir bünye buuu:))bu beslenme hatasi küçüklügümden beri var sanirim benim genlerimde, mesela yatiya bir yere gitsek ve bana en sevdigin yemek ne diye sorsalar her zaman sütlaç ve a$ure derdim hala hatirliyorum, sen beni görsen o kadar hareketliyimki, herkes bilir bir yere ko$arak giderim merdivernleri ko$arak inerim seviyorum hoplamayi ziplamayi, annem hep kizar bana, okuldan gelirim hiç oturmadan ne i$ varsa yaparim, i$e gider gelirim yine ayni, annem herzaman der (afedersiniz) biraz poponu koy $u koltuga diye, mesela ta$indigimiz gün her$eyi odaya ve mutfaga yigdilar kom$uyla bende ordaydim onlar gittiler, sonra yardim geldiler 2 saat sonra e$yalari yerle$tirmeye, $ok geçirdiler çünkü ben hem e$yalari yerle$tirmi$tim hemde tüm odalari hem süpürmû$ hemde silmi$tim ve hatta di$arinin merdivenlerini bile silip süpürmü$tüm ama faydasi yok bünyem bu kadar harekete ali$mi$ sanirim kilo vermem için daha çogunu bekliyor benden
Yok canm içmiyordumda açikcasi içmeyi çok ama çok dü$ündüm, hatta annemi üzmeyecegimi bilsem bugün ba$larim
*
çok haklisin canimda dayanamiyorum tatliya, acaba yeminmi etsem yemicem bu hfta diye?
Fazlasiyla ula$iriz canim :)
himm yani uzun sureli bir yavaslama yani.sende mesela ozel diyetleri birakip kendin dengelesen?sabah haslanmis yumurtan yesilligin yagsiz peynirin belik bal yada pekmezin.oglen protein agirlikli et mantar bakliyat aksamda sebze yemegin ya da corban.yanlis anlama burda akil veriyor deme neolur bak ben de senden kac yas buyugum duygununda dedigi gibi evlenince zaten aliniyor gebelikleri saymiyorum bile.sen hep dikkat mi edeceksin?beyninde ogrenmeli kabullenmeli ben artik boyle besleniyorum ve kilo almayacagim diye.surekli telkin ver ve kendine.uzmanlar soyluyor dogru zaman olduguna inanmak gerekiyormus.uyku duzenide cok onemliymis(sanirim benim duraklamamin sebebi bu).sogan sarimsak zencefil biberiye deniyor aci tabiiki(bunlarin hepsi uzakdogulularin zayifligini acikliyor adamlar ogun olarak bizim zayiflamak icin yedigimiz pirinc lapasini tuketiyorgeri aldim deme canim 3 gunde odem topladin bugun yarin maydanoz suyu yesil cayla atarsin olur biter
günaydınnn
dünkü menüm
sabah 1 yumurta yarım dilim ekmek 2 çatal peynir
ara salatalık
öğlen 150 gr tavuk göğsu tavaday yağsız kavrulmuş
1 bardak yulaf kepekli ayran
ara 3 adet petibör :)
akşam hafif geçirdim 1 dilim ekmek yarım kk peynir 2 dilim domates
1 portakal
2 lt su
çay
kahve
harikasın arkadaşımmmm
Kızlar yaaa şubatta yarılıyor nerdiysee oyyy iyice azaldıı baharaa
saol canım
yaa ben hala regl olmadım hamile falan olmayım ben yaaa :I
günaydınnn
dünkü menüm
ara salatalık
1 portakal
2 lt su
çay
kahve
himm yani uzun sureli bir yavaslama yani.sende mesela ozel diyetleri birakip kendin dengelesen?sabah haslanmis yumurtan yesilligin yagsiz peynirin belik bal yada pekmezin.oglen protein agirlikli et mantar bakliyat aksamda sebze yemegin ya da corban.yanlis anlama burda akil veriyor deme neolur bak ben de senden kac yas buyugum duygununda dedigi gibi evlenince zaten aliniyor gebelikleri saymiyorum bile.sen hep dikkat mi edeceksin?beyninde ogrenmeli kabullenmeli ben artik boyle besleniyorum ve kilo almayacagim diye.surekli telkin ver ve kendine.uzmanlar soyluyor dogru zaman olduguna inanmak gerekiyormus.uyku duzenide cok onemliymis(sanirim benim duraklamamin sebebi bu).sogan sarimsak zencefil biberiye deniyor aci tabiiki(bunlarin hepsi uzakdogulularin zayifligini acikliyor adamlar ogun olarak bizim zayiflamak icin yedigimiz pirinc lapasini tuketiyorgeri aldim deme canim 3 gunde odem topladin bugun yarin maydanoz suyu yesil cayla atarsin olur biter
çok enteresan birisin yaaa nasıl bir bünye buuu:))
sakın yemmin etmeee ha yeminini tutarsan ett
günaydınnn
dünkü menüm
ara salatalık
1 portakal
2 lt su
çay
kahve
kontes203, zsa, karabiber01, leyya88, feslege_n+ ÇIKIN YUKARII HANIMLARR
evet arkadaşlar güneşli parlak ve aydınlık bir antalya sabahından hepinize merhaba,bugün baharı müjdeleyen bir gün gibi ışıl ışıl hava ılık...
zaten yakınlarda 1. cemrede düşer sanırım...
neyse bu culll halime rağmen işlerimde acayip yoğun çok fazla kalamayacağım...
hemen dünkü menümü yazıyorum:
sabah:1 ceviz,1 portakal
öğlen : 1 tabak(4 kaşık) taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt
akşam:etli pazı kavurması( dünden haşladığım dana etine pazıları soğanla kavurdum yağ yoketin suyuyla kavruldu)1 dilim ekm,4 biberiye
ara:100gr irmik helvası(halen daha vicdan azabı çekiyorum)
ara2:meyve tabağı:2 mandalin,1 portakal,1 kivi
2,5ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 dilim eti canga çayla+5 adet kuş lokumu kahveyle
spor felan yok 1 saat yürüyüş okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?