Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlar ya bu ortami o kadar özlemi$imki demekki ben buralara ugrmasam hiç diyet yapamayacagim

bu arada 5 günde 5 kilo diyetine ba$liyorum bugün patatesle güne ba$lyacagimmm

irmik helvasivalla ben olsam bende yerdim olmasa iyiymis ama.onun disinda menunu cok begendim bir otcul olarakbirde kizlar yine tv de uzman soylemisti en fazla 2 cesit meyve birarada yenmeliymis.ozelliklede karpuz sade yenmeliymis.birbirlerinin besi kalitesini mi ne dusuruyormus:44:benim esimde meyve delisi 10 cesit olsa hayir demez hapsini yer yaninda cerezde sever.onu duydugumdan ber 1 maximum 2 cesit servis yapiyorum

saol canım

yaa ben hala regl olmadım hamile falan olmayım ben yaaa :ı
aboooooo yaptest kafan rahatlasınn

ayy demee içimm burkulduu kızzzzzz şubatta bitiyorrr daha kilolar duruyorrr
evet karabiberim ya az kaldı bu ay 28 gün
duygu dünkü kaçamağını okumadım sanma olsun nefsini köreltmiş say yemesen içine dert olurdu...bende dün gece kaçamak yaptım offf
listeme yazayımda görün...
şeyy kem kümmm kaçamağımımı okudunn:18:
günaydınn irmik helvasına bayılırımyaazaten benim kg almamı bu tatlıya borçluyum ben irde arasına maraş dondurması koyardım fıstıklı yapardım birdee offf

ozaman yemin et birsüre sonraalışırsın belkimmm

kaç gün geçtii canımm hemenn bir test yap istersennn
kaçamak oldumu bu ay

3 gün geçti kaçamak yokda yinede korkuyorum işte yaa

menün çok güzel fesleğenim...valla sen bu hafta bayağı bi verirsin..çok eksiğin yok menüsel açıdan ufak kaçamaklarında gözden kaçmıyor..

yok canım vereceğimi pek sanmıyorum çok yavaş ilerliyorum artık

bence çok güzel, hatta tatli krizlerini geçiriyorsa pötibör çok iyi çünkü hem az $ekerli hemde zararli yag yok içinde yani saf tereyagli, ki bence tereyagi hiç zararli degil miktari iyi olduktan sonra

evet canım petibör yeterli oluyor kocaman bi çikolata yemiş kadar mutlu oluyorum :):)
aaayyy cok heyecanli test yapsana hemen.ben tup bile baglatsam hicbirzaman emin olamam valla gebelikten

ya bende hiç emin olamıyorum hiç kaçamağım yok ama yinede emin değilim ayy dışarda kar çok gidip testde alamam

kizlar ya bu ortami o kadar özlemi$imki demekki ben buralara ugrmasam hiç diyet yapamayacagim

bu arada 5 günde 5 kilo diyetine ba$liyorum bugün patatesle güne ba$lyacagimmm
kizim biz sana ne diyoruz sen ne yapiyosun hala 5 gun diyeti migel bakiim sen buraya:git yumurtani hasla yesilligini yika domates salataligini toplanazda peynir koy yesil cayini da al gel.kahvalti yapicaz

kizim biz sana ne diyoruz sen ne yapiyosun hala 5 gun diyeti migel bakiim sen buraya:git yumurtani hasla yesilligini yika domates salataligini toplanazda peynir koy yesil cayini da al gel.kahvalti yapicaz

ay bu leyya hiç söz dinlemiy ceza verelim çabıkk tek ayak üstünde durrr kız kendimizi bırkatık senin için uğraşıyozz

kızlar ben kaçıyorum cuma vakti gelmeden evi silip toz almam lazım sonra görüşürüzz :)

hepinize hayırlı cumalar

Son düzenleme:
uzun sure bu kilolarda kaldiysan zor verilebiliyormus.pes etme.ister hizli ister yavas bu kilolar gidecek

evet birden kilo alıp uzun süre o kiloda sabit kalabiliyorum ama işler değişti çocuk sahibi olabilmem için vermem lazım güzel bir diyet lazım sanırım bana günde bir saat spor yapıyorum su içmeyeyse yeni başladım :)

Gunaydin herkese
Dunku menumu yazayim hem de muhabbetinize ortak olayim
Sabah
Yarim simit,peynir,salatalik
Ara
Azicik muzlu puding(bu tatlilardan ne zaman vazgececehim ya)
Ogle
Bir tabak corba 2dilim kepek ekmek
Ara
1armut
Aksam
brOkoli yarim simit
Gece
Hurma yedim
2,5 -3lt su
Yarim saat step hula hup falan (wii fit de yapti)
3 bardak yesil cay

ben de böyle bir listede yer almak istiyorum kabul eder misiniz

tünaydınnn
tatlıya engel olamıyorsan süt lü tatlı ye doğru yapmışsın gündüz ye ki gün boyu yapmaya çalışş

ben de böyle bir listede yer almak istiyorum kabul eder misiniz

hoşgeldin cnm aramıza p.tesi tartı günümüz o gün kaydını yaparımm sendeni stedğim heergün 10 dk olsa girmen ve bir öncekü günün tam gün ne yediğini yazmann ne kadar su içtin ne kadaR SPOR YAPTINNN bunlar önemli yani hiç birşey yapamadın 10 dk dans et yinede bir aktivite yaz maya çalış bizeee hoşgeldin aramızaa amaç yaza kadar hedef kg ulaşmak p.tesi günü o günkü kilon ve hedeflediğin kg yazarsan o gün kaydını yaparım tatlım hadi bakalım seninde tecrubelerni yazmanı bekliyoruzz

canlarım bacılarım cicilerim şöyle hızlıca okuyup geçtim valla hepiniz bombasınız bomba...

bende patlamaya hazır bombayım ya bu şubatı bir geçirsem hayırlısıyla valla tam kilo riski yüksek bir aydayız sonra bahar gelcek hoop gitsin kilolar

ayyy evimi bir temizleyeceğim sormayın gitsin çalışan biri olarak sanırım bayaa bi tembelim haftada bir evi silip süpürüyorum dip köşe...

gerçi 2 kişi otel gibi kullanıyoruz sadece haftada 2 defa en fazla yemek yaparım...eşimde çok tertiplidir...

bu yüzden tembel bir hatun oldum çıktım eskiden her akşam işten gelir evi süpürüp balkonları yıkardım gece gece kardeşim sen manyaksın abla derdi,tabi komşularda hem çalışıyor hem çok titiz derdi.. eşim yasakladı kesinlikle olmaz dedi...haftada bir zaruri ayda bir beraber iş yaparız dedi illada yapacam dersen bayan alalım dedi.. ogün bugündür canıma minnet...

şimdiii kardeşlerim bugün cuma rabbim hepimizin dualarını kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin...

çokk dua edelim dünya dualarla ayakta duruyor unutmayalım...

evvela sağlık rabbim sağlığımızı bozmasın,kötü hastalıkla imtahan etmesin,sevdiklerimizin hastalığını acısın göstermesi Şafii sıfatıyla hepimizi görsün inşallah...

imanımızı korumayı nasip etsin son nefesimizi şahadetle alsın inşallah,cenettlik kullarından olmamızı nasip etsin,günahlarımızı afffetsin...

bizleri kazadan,beladan,nusibetler,şeytan şerrinden,insanların şerrinden ilele ebet korusun...

hayırlı uzun ömür rızkımıza bereket versin...

evsizlere ev,işsizlere işş,evlat isteyene hayırlı ömürlü evlat,eş isteyene eş,ilim isteyen ilim... nasip etsin en tez vakitte yarabbim

hep beraber amin diyelim inşallah arkadaşlar...

hayırlı cumalar...rabbim duamızı kabul ve makbul eylesin birbirimiz içinde edelim dahaçabuk kabul olur..benim dileğimi bilen arkadaşlarım biliyor onun için bana özel dua kızlarr.. bacılarımm benim...

eşinin sana yardımcı olup seni düşünmesi çok ince bir davranış bende çalıştığımda eşim yardımcı olurduu

canım menün güzel tatlılar akıl çelici,dün ilk defa arkadaş almış eti canga one öyle yaa tam yemelik 10 tane yesen bıkmazsın üstündede kalorisi yazmıyodu bir dilimcik yedim artık hayallerimi süslüyor inanmazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…