- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.901
aaayyy cok heyecanlisaol canım
yaa ben hala regl olmadım hamile falan olmayım ben yaaa :I
evet arkadaşlar güneşli parlak ve aydınlık bir antalya sabahından hepinize merhaba,bugün baharı müjdeleyen bir gün gibi ışıl ışıl hava ılık...
zaten yakınlarda 1. cemrede düşer sanırım...
neyse bu culll halime rağmen işlerimde acayip yoğun çok fazla kalamayacağım...
hemen dünkü menümü yazıyorum:
sabah:1 ceviz,1 portakal
öğlen : 1 tabak(4 kaşık) taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt
akşam:etli pazı kavurması( dünden haşladığım dana etine pazıları soğanla kavurdum yağ yoketin suyuyla kavruldu)1 dilim ekm,4 biberiye
ara:100gr irmik helvası(halen daha vicdan azabı çekiyorum)
ara2:meyve tabağı:2 mandalin,1 portakal,1 kivi
2,5ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 dilim eti canga çayla+5 adet kuş lokumu kahveyle
spor felan yok 1 saat yürüyüş okadar...
aboooooo yaptest kafan rahatlasınnsaol canım
yaa ben hala regl olmadım hamile falan olmayım ben yaaa :ı
evet karabiberim ya az kaldı bu ay 28 günayy demee içimm burkulduu kızzzzzz şubatta bitiyorrr daha kilolar duruyorrr
şeyy kem kümmm kaçamağımımı okudunn:18:duygu dünkü kaçamağını okumadım sanma olsun nefsini köreltmiş say yemesen içine dert olurdu...bende dün gece kaçamak yaptım offf
listeme yazayımda görün...
günaydınn irmik helvasına bayılırımyaazaten benim kg almamı bu tatlıya borçluyum ben irde arasına maraş dondurması koyardım fıstıklı yapardım birdee offfevet arkadaşlar güneşli parlak ve aydınlık bir antalya sabahından hepinize merhaba,bugün baharı müjdeleyen bir gün gibi ışıl ışıl hava ılık...
Zaten yakınlarda 1. Cemrede düşer sanırım...
Neyse bu culll halime rağmen işlerimde acayip yoğun çok fazla kalamayacağım...
Hemen dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:1 ceviz,1 portakal
öğlen : 1 tabak(4 kaşık) taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,yoğurt
akşam:etli pazı kavurması( dünden haşladığım dana etine pazıları soğanla kavurdum yağ yoketin suyuyla kavruldu)1 dilim ekm,4 biberiye
ara:100gr irmik helvası(halen daha vicdan azabı çekiyorum)
ara2:meyve tabağı:2 mandalin,1 portakal,1 kivi
2,5ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 dilim eti canga çayla+5 adet kuş lokumu kahveyle
spor felan yok 1 saat yürüyüş okadar...
çok haklisin canim bende böyle saglikli beslenmek isterdim ama artik psikolojik bir durum olmu$ bendeki, mesela birkaç gün ta$inma tela$iyla normal yedim ya ak$am yatmadan önce o kadar pi$man oldumki anlatamam, hatta sofradan kalkinca bin pi$man oluyorum, normal yemek yemedigim için genelde kendime ayri $eyler yapiyorum, hatta midemde ali$mi$ yedikten saatler sonra bile yeni yemi$ gibi o yedigim yemegin kokusu agzima geliyor
bende baharatlari çok seviyorum, aslinda zencefil metabolizmayi hizlandiriyormu$ acaba çay niyetine içsemmi?
Bende en çok evlilikten korkuyorum zaten $imdi kiloluyum birde evlenince dahada alacagimdan eminim off
herkes ayni $eyi diyor, ya aslinda hayatim çok komik bazen, mesela gezmeye gidiyoruz saatlerce, eve gelince kuzenim, annem ve karde$im kendilerini koltuklara atiyor, ve bana sen yine yorulmami$sindir yemegi yap derler ve ben seve seve yaparim
Bugün eger tatli krizim tutrs $u miktari geçmeyecegim diye yemin etmeyi dü$ünüyorum, i$e yariyor mesela pazartesine kadar nutella yemicem diye yemin ettim 3 gün oldu hala yemedim
Bence çok güzel, hatta tatli krizlerini geçiriyorsa pötibör çok iyi çünkü hem az $ekerli hemde zararli yag yok içinde yani saf tereyagli, ki bence tereyagi hiç zararli degil miktari iyi olduktan sonra
kaç gün geçtii canımm hemenn bir test yap istersennn
kaçamak oldumu bu ay
menün çok güzel fesleğenim...valla sen bu hafta bayağı bi verirsin..çok eksiğin yok menüsel açıdan ufak kaçamaklarında gözden kaçmıyor..
bence çok güzel, hatta tatli krizlerini geçiriyorsa pötibör çok iyi çünkü hem az $ekerli hemde zararli yag yok içinde yani saf tereyagli, ki bence tereyagi hiç zararli degil miktari iyi olduktan sonra
aaayyy cok heyecanlitest yapsana hemen.ben tup bile baglatsam hicbirzaman emin olamam valla gebelikten
kizim biz sana ne diyoruz sen ne yapiyosun hala 5 gun diyeti mikizlar ya bu ortami o kadar özlemi$imki demekki ben buralara ugrmasam hiç diyet yapamayacagim
bu arada 5 günde 5 kilo diyetine ba$liyorum bugün patatesle güne ba$lyacagimmm
kac sattir meydan benimdi sekerim hadi bakalim kizlar huuuu iki lafin belini kiralim
kizim biz sana ne diyoruz sen ne yapiyosun hala 5 gun diyeti migel bakiim sen buraya:git yumurtani hasla yesilligini yika domates salataligini toplanazda peynir koy yesil cayini da al gel.kahvalti yapicaz
ozaman konu açıyorummm
en çok yapmak istediğiniz ilk 5 şey
he k ararlıyımmm :))canım kaaralısın bugün 400. sayfaya
kızlar ben kaçıyorum cuma vakti gelmeden evi silip toz almam lazım sonra görüşürüzz :)
hepinize hayırlı cumalar
uzun sure bu kilolarda kaldiysan zor verilebiliyormus.pes etme.ister hizli ister yavas bu kilolar gidecek
hoşgeldin canım ,ne diyeti yaptığın sorun değil önemli olan tecrubelerni azmini kararlılığını bizimle paylaşman burda birlik olmak için toplanıyoruz bende kendi çapımda diyet yapıyorum ,
sana birşey diyeyimmi benim en çok zoruma giden minik oğlumla doğru düzgün resimim yok çünbkü kilo okadar çirkin gösteriyorki oğlumun en güzel zamanlarında resimlerde yokum( 50:
tünaydınnnGunaydin herkese
Dunku menumu yazayim hem de muhabbetinize ortak olayim
Sabah
Yarim simit,peynir,salatalik
Ara
Azicik muzlu puding(bu tatlilardan ne zaman vazgececehim ya)
Ogle
Bir tabak corba 2dilim kepek ekmek
Ara
1armut
Aksam
brOkoli yarim simit
Gece
Hurma yedim
2,5 -3lt su
Yarim saat step hula hup falan (wii fit de yapti)
3 bardak yesil cay
ben de böyle bir listede yer almak istiyorum kabul eder misiniz
canlarım bacılarım cicilerim şöyle hızlıca okuyup geçtim valla hepiniz bombasınız bomba...
bende patlamaya hazır bombayım ya bu şubatı bir geçirsem hayırlısıyla valla tam kilo riski yüksek bir aydayız sonra bahar gelcek hoop gitsin kilolar
ayyy evimi bir temizleyeceğim sormayın gitsin çalışan biri olarak sanırım bayaa bi tembelim haftada bir evi silip süpürüyorum dip köşe...
gerçi 2 kişi otel gibi kullanıyoruz sadece haftada 2 defa en fazla yemek yaparım...eşimde çok tertiplidir...
bu yüzden tembel bir hatun oldum çıktım eskiden her akşam işten gelir evi süpürüp balkonları yıkardım gece gece kardeşim sen manyaksın abla derdi,tabi komşularda hem çalışıyor hem çok titiz derdi.. eşim yasakladı kesinlikle olmaz dedi...haftada bir zaruri ayda bir beraber iş yaparız dedi illada yapacam dersen bayan alalım dedi.. ogün bugündür canıma minnet...
Gunaydin herkese
Dunku menumu yazayim hem de muhabbetinize ortak olayim
Sabah
Yarim simit,peynir,salatalik
Ara
Azicik muzlu puding(bu tatlilardan ne zaman vazgececehim ya)
Ogle
Bir tabak corba 2dilim kepek ekmek
Ara
1armut
Aksam
brOkoli yarim simit
Gece
Hurma yedim
2,5 -3lt su
Yarim saat step hula hup falan (wii fit de yapti)
3 bardak yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?