- Konu Sahibi Betul_20162010
-
Geldim kızlarr 2 saatten fazla yürümüş oldumm çünküü bir hata yapmışımm ama neyse güzel hata oldu.
Kızım hafta sonuu ışığın sınavına girdi
Kitapçıkları bugün veriyorlarmışş cevap anahtarıyla, hem dedim oraya yürürümm spor yapmış olurumm
Neyse gittimm dediler hangi gün girdii pazar girdi dedim aldım cevap anahtarını geldimm
yolda baktım nerdeyse 15 yanlışş var şok oldumm
Neyse eve vardımm üzüldüm biraz ama kıza belli etmiyorumm ,bakmaya başladık tekrar kızım demesinmii anneeeeeeeeee ben pazar girmedim cumartesi girdimm yanii ben yanlış cevap anahtarını alıp gelmişimm ,baktımm ona göre tam 39 yanlış çıkıyorr
Sonra tekrar yürüyerek gittim bu vesileylee
cumartesi günkünü aldım geldimm veee sadece 60 soruda 1 yanlışı varr nasıl sevindi kızımm
dershane indirimi oluyor çünküü bu sınavv
yanii 2 saat yürüyüş yapmama değdi
Geldim kızlarr 2 saatten fazla yürümüş oldumm çünküü bir hata yapmışımm ama neyse güzel hata oldu.
Kızım hafta sonuu ışığın sınavına girdi
Kitapçıkları bugün veriyorlarmışş cevap anahtarıyla, hem dedim oraya yürürümm spor yapmış olurumm
Neyse gittimm dediler hangi gün girdii pazar girdi dedim aldım cevap anahtarını geldimm
yolda baktım nerdeyse 15 yanlışş var şok oldumm
Neyse eve vardımm üzüldüm biraz ama kıza belli etmiyorumm ,bakmaya başladık tekrar kızım demesinmii anneeeeeeeeee ben pazar girmedim cumartesi girdimm yanii ben yanlış cevap anahtarını alıp gelmişimm ,baktımm ona göre tam 39 yanlış çıkıyorr
Sonra tekrar yürüyerek gittim bu vesileylee
cumartesi günkünü aldım geldimm veee sadece 60 soruda 1 yanlışı varr nasıl sevindi kızımm
dershane indirimi oluyor çünküü bu sınavv
yanii 2 saat yürüyüş yapmama değdi
merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum kilo vermeği çok istiyorum ama fazla iradesizim bakalım verebilicekmiyim tam 1 kilo vermiştim şimdi regl oldum sabah tartıldm almışım gene geri çok sinirim bozuldubugün sabah çok kararlıydım başladım ama bakalım..
bugün yediklerimi de paylaşmak istiyorum
sabah 8.30da bir kase yoğurda yarım armut doğradım tarçın döktüm üstüne onu yedim
öğlen 14.30 gibi 6 tane ızgara köfte 1 dilim ekmek ve salata yedim
ara öğün olarak sarı leblebi yedim ne yazıkki
akşam 18 gibi bir kase yeşil mercimek çorbası içtim küçük bir dilim kepek ekmeği ve domatesle
az öncede çok az nesfit yedim sütle
çok mu kaçırmışım sanki insan böyle yazınca daha çok farkına varıyor yediklerinin :/
hosgeldin canım yediklerine gelince gayet guzel olmus ama aksam yemegınden sonrakı nesfıt olmamaıs sadece cunku mercımek karbonhıdrat ekmekte oyle arkadan birde nesfıt 3. karbonhıdratı almıssın olmasa daha ıyımıs ayrıca leblebi diyet için cok uygun yıyebilirisin bir avuc dolusu sadece beyaz leblebi tercih edersen daha iyi olur kolarılerı aynı sadece tuz oranı farkı var beyaz leblebi daha iyi ayrıca mıdedekı suyuda emdiği için dıyette cokta faydalı
günaydın kızlar bugün işim çok hemen menümü yazıp işlerimi bitireyim
sabah
2 dilim kepek ekmek
1/ 4 patates yumurta
1 ince dilim peynir
çay
ara
yeşilçay + su
öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba
3 köfte
ara
3 form bisküvi
3 fındık
yeşil çay
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
yarım kepçe nohut
1 baget
ara
2 incir
1 bardak süt
hareket
yarım saat karda yürüyüş
3 litreyi geçkin su
gunaydın kızlar nasılsınız
dunku menum : sabah:1 armut 1 bardak yarım yaglı sut
öğlen:1 kepce corba,5 çiçek brokoli buharda,1 kase yogurt,5 kasık patlıcan biber kabak kızartması (tost makınasında kızartılarak )
aksam:1 kepce corba,2 kasık pilav,2 kasık yogurt 1.5 lite kadar su 1 tane turk kahvesi
toplam kalori:1100
kızlar sizdede diyete başladığınızda kilo vermeyi düşündüğünüzde sanki hep açmışsınız gibi bir düşünce oluyormu ?
günaydin kizlar,bugünkü diet menümde sadece meyva var,insallah bugünüde sag salim atlatirim,diet listesinin disina cikip hic kacamak yapmadim,pazar gününden bu yana yürüyüs ve karin mekigimide yapiyorum,dün eltim gördü beni incelmissin dedisimdilik bu kadar sonra yine görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?