Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Geldim kızlarr 2 saatten fazla yürümüş oldumm çünküü bir hata yapmışımm ama neyse güzel hata oldu.
Kızım hafta sonuu ışığın sınavına girdi
Kitapçıkları bugün veriyorlarmışş cevap anahtarıyla, hem dedim oraya yürürümm spor yapmış olurumm
Neyse gittimm dediler hangi gün girdii pazar girdi dedim aldım cevap anahtarını geldimm
yolda baktım nerdeyse 15 yanlışş var şok oldumm
Neyse eve vardımm üzüldüm biraz ama kıza belli etmiyorumm ,bakmaya başladık tekrar kızım demesinmii anneeeeeeeeee ben pazar girmedim cumartesi girdimm yanii ben yanlış cevap anahtarını alıp gelmişimm ,baktımm ona göre tam 39 yanlış çıkıyorr
Sonra tekrar yürüyerek gittim bu vesileylee
cumartesi günkünü aldım geldimm veee sadece 60 soruda 1 yanlışı varr nasıl sevindi kızımm
dershane indirimi oluyor çünküü bu sınavv
yanii 2 saat yürüyüş yapmama değdi

Son düzenleme:

kızın başarılı bi öğrenci sanırım kaça gidiyo canım,benim oğlum 4e gidiyo bizde başlıycaz yavaş yavaş ....

merhaba aranıza yeni katıldım bende
maşallah kızın çok başarılıymış
2 saat yürüyüş süpermiş ah bende o kadar yürüyebilsem çok zor

iyi akşamlar arkadaşlarr... ben bu akşam bi kase tavuk çorbası biraz yoğurt 2 dilimde ekmek yedim çok yemişim gibi geliyo yoksa benmi abartıyorum akşamları az yiyorum kaç gündür bugün elim ayağım titredi yedim bende hiç yemeden olmuyo çünkü (

merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum kilo vermeği çok istiyorum ama fazla iradesizim bakalım verebilicekmiyim tam 1 kilo vermiştim şimdi regl oldum sabah tartıldm almışım gene geri çok sinirim bozuldu bugün sabah çok kararlıydım başladım ama bakalım..
bugün yediklerimi de paylaşmak istiyorum
sabah 8.30da bir kase yoğurda yarım armut doğradım tarçın döktüm üstüne onu yedim
öğlen 14.30 gibi 6 tane ızgara köfte 1 dilim ekmek ve salata yedim
ara öğün olarak sarı leblebi yedim ne yazıkki
akşam 18 gibi bir kase yeşil mercimek çorbası içtim küçük bir dilim kepek ekmeği ve domatesle
az öncede çok az nesfit yedim sütle
çok mu kaçırmışım sanki insan böyle yazınca daha çok farkına varıyor yediklerinin :/

Selam kizlar masallah forum cok cabuk ilerliyor bugun alisverise ciktim 2 pantolon ve bir tunik aldim bedenleri ise komik ama oyle aldimki bir gram alsam olmayacak belki bu sayede daha cok istekli olurum
menumu yazayim
sabah ve ogle bir oldu
1 buyuk kase yagsiz domates corbasi
2 kk peynirr ve bir lokma ekmek
Yarim sosis ve bir lokma balik
1 t kasigi recel
ara
Bir avuc meyveli musli
aksam
bir kocaman kase domates corbasi
yarim sosis
2 kk diyet peynir
4 tane minik biskuvi 200 kaloriymis

sanirim 800-900 kalori belki yanlis hesapladim cunku telefonla girdim foruma

hosgeldin canım yediklerine gelince gayet guzel olmus ama aksam yemegınden sonrakı nesfıt olmamaıs sadece cunku mercımek karbonhıdrat ekmekte oyle arkadan birde nesfıt 3. karbonhıdratı almıssın olmasa daha ıyımıs ayrıca leblebi diyet için cok uygun yıyebilirisin bir avuc dolusu sadece beyaz leblebi tercih edersen daha iyi olur kolarılerı aynı sadece tuz oranı farkı var beyaz leblebi daha iyi ayrıca mıdedekı suyuda emdiği için dıyette cokta faydalı

hoşbulduk canım yaa gerçekten mi ben leblebisiz yapamıyorum diyebilirim her gün illa yicem bende su tuttuğu için üzülüyordum ama tok ttuyor gerçekten ya evet nesfit olmadı ama gerçekten bir avuç falan yedim çok değil şimdi biraz mekik çekicem bakalım yarın inşallah daha düzgün olucak herşeyy hepimize bol kilo vermeli geceler diliyorum :)

duyfeercım benı bu aralar mazur gor esım evde ızınlı ve bılg. basından kalmıyo yıne paylasaım yaparım ama ıse basladıgında daha cok yaparım ıyı geceler kızlar....

gunaydinlaar
ben dunki listemi vereyim hemen;
kahvalti:
ac karna buyuk bir su bardaginda ilik sirkeli su
sekersiz 2 fincan cay
2 kk kadar kasar peynir
4 dilim domates
4yesil zeytin
4 lokma bal(kasik degil kucuk ekmek parcalariyla)
5 catal omlet
1dilim ekmek

ara ogun:
yesil cay
3corekotlu biskuvi 3 catal beyaz peynir

ogle yemegi;
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon kiymali karnibahar

ara ogun;
yesil cay
10badem 4 kaju

aksam yemegi:
et sote bol salata
ictigim su 3 lt yakindir tam olcmedim
aksam yatmadan yine sirkeli ilik su
kalori hesabi benim aklima yatmiyor bir turlu ya guvenilir bir liste bulalim yada ben sizinkileri ornek alip ona gore yazayim.yani omletin icine koydugum yag peynir yumurta yogurt kac gr yada yaklasik kac kal ben cozemedim

günaydin kizlar,bugünkü diet menümde sadece meyva var,insallah bugünüde sag salim atlatirim,diet listesinin disina cikip hic kacamak yapmadim,pazar gününden bu yana yürüyüs ve karin mekigimide yapiyorum,dün eltim gördü beni incelmissin dedisimdilik bu kadar sonra yine görüsürüz

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız
dunku menum : sabah:1 armut 1 bardak yarım yaglı sut
öğlen:1 kepce corba,5 çiçek brokoli buharda,1 kase yogurt,5 kasık patlıcan biber kabak kızartması (tost makınasında kızartılarak )
aksam:1 kepce corba,2 kasık pilav,2 kasık yogurt 1.5 lite kadar su 1 tane turk kahvesi

toplam kalori:1100

günaydın kızlar bugün işim çok hemen menümü yazıp işlerimi bitireyim
sabah
2 dilim kepek ekmek
1/ 4 patates yumurta
1 ince dilim peynir
çay
ara
yeşilçay + su
öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba
3 köfte
ara
3 form bisküvi
3 fındık
yeşil çay
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
yarım kepçe nohut
1 baget
ara
2 incir
1 bardak süt
hareket
yarım saat karda yürüyüş
3 litreyi geçkin su

günaydınn menümü yazıp eve toparlamaya gitcem

sabah aç karnına form çayı
30-40 dk sonra tam buğrday mısır gevreği
öğle yemeği: dünden kalan erişteli yeşil mercimerk 4 kaşık yanında yoğurt minik bir dilik kepek ekmeği
akşam yemeği: fırında köfte ama sade kuruyani sulu değil,yanında patates ama kızarma değil kızarmalık doğradıığm patateslere 1 yemek kaışığ zeytin yağa baharatla krıştırıp patateslere buluyorum yağlı kağıt seriyorum patateslermi koyuyorum fırınlıyorum
( ben patates kızarmasını çok severim ama kg vereceğim için artık fırında yapıyorum daha sağlıklı oluyor hemde nefsim köreriyor
yanında salataa,yoğurt

vee günün kaçamağıı ama kendmi tebrik ediyorummm eşimin csnı patlamış mırı çekti normalde biraz yağ biraz tuz koyup yapardım yağ ve tuz koymadımm veeeeeeeeeeee eşime koca kase koyarken kendime hani minik kase oluya çekirdeğimizi koyatrız taş çatlasıni çinde 15-20 tane vardır yani hemde yağsız tuzsuzz böyle iştee

ortalama üç aşa beş yukarı 1250 kalori aldımm

3 lt ye yakın su içtim
1 bardak çeşil çay içtim
1 saat spor yaptımm

kızlar sizdede diyete başladığınızda kilo vermeyi düşündüğünüzde sanki hep açmışsınız gibi bir düşünce oluyormu ?

hımm harikaaa gözüküyorr sana kolay glesinn

çok iyi bir tek suu olayııı az cnm biraz daha ggayret ett emiii bide hareket yokmuu

kızlar sizdede diyete başladığınızda kilo vermeyi düşündüğünüzde sanki hep açmışsınız gibi bir düşünce oluyormu ?

emin olalışıyor cnmm bir süre sonra işin sırrı açö bırakmıcan araöğün yapcam aç kalmak doğru değil

günaydın nm ne güzel demek yaptıkların işe yarıyorrr meyva gününde başarılar nm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…