- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.361
günaydın
dünkü menüm
sabah 2 ligt etimek 1 kk peynir 3 dilim domates
ara yarım portakal yarım muz
öğlen 1 dilim börek 8 adet yaprak sarma
akşam sadece 1 kaşık kıyma yedimm
yarım portakal yarım armut
2 fincan bitki çayı
1.5 litre su
8 bardak falan çay
su tüketiminnn
bu arada kendinden bahsetsene çalışıyormusun evdemisin hangi şehirr
corba+karnibahar diyorum.canin isterse 2 kasik puding sutlu tatlilar cok kalorili degil.az önce 1 brd yeşil çay içtim..
bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış
hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık
başın sa olsun inş tez vakitte anne olursun nerde isteyen varsaaa kilo vermen için güzel bir sebep varistanbulda yaşıyorum öğretmenim ocak ayında çalıştığım dershaneden ayrıldım 2009 aralığında bebeğimi kaybettim ve şimdi hamile kalabilmek için kilo verme çabalarındayım artık evdeğim ve sağlığımla ilgileniyorum:)
sigara böreği dışında herşeyi ye bence puding çoksa yarısını yeeaz önce 1 brd yeşil çay içtim..
Bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış
hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık
Kızlarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum rekor kırdım ortolama hergün 35-40 dk yaptığım eliptiği kaçırdığım günlerde 60 dk yapardım 300 kalori atardım bugün 1 saat 35 dk yaptım sonuç 501 kalori attımm şimdi tam gaz devamm leslie başlıyorummm bu arada spor yaparken 1 lt su tükettimm
Arkadaslr kızım şohbenden zehirlendi hastanady bıze dua edin lütfen
Kestane canım takipteyim senide bugün misafirlikte kaçırma lütfen...
istanbulda yaşıyorum öğretmenim ocak ayında çalıştığım dershaneden ayrıldım 2009 aralığında bebeğimi kaybettim ve şimdi hamile kalabilmek için kilo verme çabalarındayım artık evdeğim ve sağlığımla ilgileniyorum:)
ayy cok tehlikeli elektrolit dengeni mi bozdun ki?gecmis olsunNasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec
ayy cok tehlikeli elektrolit dengeni mi bozdun ki?gecmis olsun
Nasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec
aman gamzecim dikkat et kendine geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık bırak gitsin isveçi
kendine göre ayarlıyosun zaten sen
menunude begendım cnm gayet olculu olmussssdünkü menüm
sabah 1 tane tost
1kk peynir, zeytin, 1 fincan kuşburnu çayı
öğlen 2 kaşık barbunya pilaki 2 kaşık yoğurt(gezmede aç olup çok yememek için azda olsa yedim)
gittiğim yerde 1 tane poğaça 3 çeşit salata vardı azar azar onlardan aldım tabağıma 1 küçük kuru patlıcan dolması
3 bardak çay
akşam yarım dilim ekmek az patates yemeği
1.5 litre su
yarım bardak maden suyu
yarım bardak az şekerli erik hoşafı
30 dakika (2.5 km) koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
gezmeye giderken 1 saat hafif tempolu yürüyüş( yarım saat gidiş -yarım saat geliş)
haftanın şişkosu konteeesss, pörtlek kalçalı kooonnnteeesss diye dalga gecip seni kızdırasım ve gaza getiresim var ama şimdi darılırsın alınırsın dıye yapmıorum hiç bişey bak
amma ve lakin bıdaha öle yan gelip yatarsaaaaaannnn hiiiç acımıcam haftanın şişkosu ılan edicem seni
kontes hariç burayı kımse okumasın bakıyım(koonnteeessiiimmm ben seni çoook sevıorum, zayıflamanı ıstıyorum, kaçamak yapma, sporu da ıhmal etme lüüüüfffeeeennn oldu muuu )
]
AYNEN CANIM BIRAKTIM GITTI YOKSA O BENI BIRAKACAKTI ALLAH KORUSUNKARABİBERİM CANIM YOL ARKADASIM DIYET KARDESIM KUSURA BAKMA BEN COK FENA OLDUM ISVECI YAPAMAYACAGIM SANA KOLAY GELSIN SEN BOZMA EMI BURAYA YAZZZ SIK SIK BEN YAĞPMASAMDA SANA DESTEK VERIRIM 13 GUN BAYONCA BAK 1 I GITTI KALDI 12 AMAN DAYAN CANIM TABI SENI ETKILEMIYORSAA
bakalım bugun ıkıncı gune gectık hayırsıyla nasıl gecıcek daha once 5 gun yaptıgında kac kılo verdın cnm
leyyacımm aslında sen saten az yiyorsunn sporla desteklesen kesin verirsinn
seninn gibii yesemm benn çıtır olmuştum bilee
Canımm 1ncisii senn akşamm yemek yemedin aç kaldınnn
2ncisii bol bol su içtinmii
bu diyette en önemli şeyy su şişesinii dolduracaksınn ve aklına gelenn her anda su içeceksinn ve diyetinn dışına hiç çıkmıcaksınnn
ve ilk günn mutlakaa baş ağrısıı yapıyor sonra diğer günlerr hissetmiyorsunn bileee
ben daha önce 63 kiloydumm bu diyetle 57 olmuştummmm
13 günde verdimmm
görenn ağzı açık kalıyorduuu
sonra şimdikii kilomada isveçle geldimm bu yarışmaya başlamadan önce 92 kiloydum 13 günde 86 oldumm ve 7 aydır kilom sabit benimm
şimdii bozmasan yine vereceğim eminimm
günaydın
dünkü menüm
sabah 2 ligt etimek 1 kk peynir 3 dilim domates
ara yarım portakal yarım muz
öğlen 1 dilim börek 8 adet yaprak sarma
akşam sadece 1 kaşık kıyma yedimm
yarım portakal yarım armut
2 fincan bitki çayı
1.5 litre su
8 bardak falan çay
günaydınn hanımlarrr
kabus gibi bir gecenin ardından yeni kendinmegeldimm kıuzey beni çıldırttı gece kaç kere kalktım sayamadım neyse gece 4 de bi kalktıı belki 1 saat odada kendi kendine gezindii offff... çocuk yeni adet edindi üstünü açıyor örttükmü uyanıyorrr neyseee biraz fırça yedi benden amagece uykusu kendime hakim olamadımm eşşek sıpasıııı büyüsün bende onu uyutmucamm..
dünkü menümm
sabah aç karnına form çayı
2 dilim tam buğday ekmeğine ligt peynir çeri domatesli tost
öğle: çorba
akşam: meyva salatası
1.35 dk eliptikkk
leslie seviye-1
1.5 su
kızlar iştah sıfır bendee
günaydınlar..
dün akşamki menüm: 19.00-19.30
5-6 kaşık sebzeli taşlık -1 kutu ayran 2 grisini
21.00 gibi 1 tanecik gofret yedim ama küçüklerinden
bu sabah:08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..ama kesin kilo vermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
günaydın herkeslere..
ben menülerimi yazmıyorum çünkü dediğim gibi kociş gidene kadar pek dikkat edemeyeceğim aşikar..
deprem tayinleri sebebiyle herkes yolcu işyerimden çok sevdiğim ablam da gidiyor.. ama güzel bi haber aldım yurtla ilgili.. eşimin çok yakın bi arkadaşıyla oda arkadaşı olucam kız leslie ve diyuet yapıyor bu yaz evlenecek.. odan en üst katta ve mutfak ocak tüp var
yani diyetim için hiçbir engel kalmadı
günaydın..sevindim hadi bakalımm
ama şu lafına takıldım neden kocan gideseye kadar dikkatedemezmişinn daha neyi bekliyorsunn alttarafı eşin gideseye kadar porsyonlarnıküçültcen o kadar evdede mekik çek 5 dk alır bilmiyorum telefonunda kulaklık varsaa radyoyu aç dans et su çok tüket al işte güzel bir başlangıç
canım konteyner da yaşıyorum bugün kayınpederim geliyo bizde kalacak.. konteyner da adım atacak yer yok.. bi de valizler eşyalarda ortalıkda artık iyice alan kalmadı bize hiç..
porsiyon küçültüyorum mesela dünkü organizasyonda gözleme, patates salatası, tatlı vardı.. ben salatamın patateslerini eşime verdim yarım yufkadan kendime gözleme yaptım.. 1 dilim baklava yedim.. yapabileceğimin en fazlası bu.. tatlı yememek için de çok ısrar ettim ama iki gün şunun şurasında diyip duruyorlar..
mesela dün iş yerinden arkadaşlarla yemeğe gittik hepsi pizza istediler ben tost isticektim. bi daha kaç kere gelicez seval, ben gidince yap diyetini falan dedi arkadaşlar yine gitti pizza.. e bugün mangalda sucuk yapacaklar karda.. ben gelmicem dedim iş yerime getireceklermiş.. ben daha napayım.. sonraki gün alabalıkta veda yemeği yapılacak.. o sabah da (pazartesi sabahı) eşim gidiyor ben de patates günü ile başlıyorum hatta yurt arkadaşım da benimle aynı diyeti yapabilir, çok istiyordu yapmayı.. leslie de yapacağız..
durum bu yani.. van'ın kahvaltısı meşhur biliyosunuz.. ben gidecem hadi kahvaltı, ben gidiyorum hadi pizza, hadi kebap, hadi balık..
ekmek yemiyorum akşamları o.. ama balıkla yiyorum balığı ekmeksiz yiyemiyorum ben..
ben şimdi yapacağım kadarını yapıyorum ama menümü yazmak istemiyordum.. menüm hep bunlardan oluşuyo çünkü
merak etme zayıflicam
corba+karnibahar diyorum.canin isterse 2 kasik puding sutlu tatlilar cok kalorili degil.
kizlar bugunde bildirim yapamiyorum hatta yarinda.bugun misafirlerimi agirladim yolcukadim-kahvalti icindi.cok sukur keyifli vakit gecirdik.neler hazirladigimi ve yedigimizi yazmasam daha iyi olur.diyet topigine bunlari uzun uzun anlatmanin anlaaami yok bence.insaallah yarin 2 gunluk detoksa baslayip sonrasinda diyetime devam edicem yoksa 4 gundur mahvoldumayrica herkes cook zayiflamissin ama yuzun eskiden daha iyiydi dediler
Nasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec
valla datlum nerem bozuldu bılmıyom ama cok fena oldum ya suan bıle asırı derece mıdem bulanıyor yok aman ben tambugday ekmegımın peynırım gozunu seveyım
ACAYİP ÜKLENDİM SPORA ZTEN HERKEZ KG VERMİŞSİN DİYR KG SORUYOR SÖYLÜYORUM DAHA ZAYIF DURUYORSUN DİYOR EŞİMDE DAHİL SPOR SIKILAŞTIRIYORR DEMEK BACAKLARIM YUMUŞAKTI SERTLEŞMİŞŞ ABLAM FARK ETTİ DEMİN LESLİE SEVİYE 2 YAPTIK İLK DEFA ABOOOOO KAN TER İÇİNDE KALDIMM YAPABİLİRSEM HER GÜN SEVİYE 2 YAPCAM İNŞtebrik ederim canımmaşallah bir önceki günü telafi ettin sporla:13:
çoook geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
sağol canım bence çok kaçırmadım
allah sağlıkla hayırlı evlat versin inş. en kısa zamanda canım
YAA KIZLAR YAPMAYIN BÖYLE DİYETLERR DİYORUM SİZEE ZORLANIYORSANIZ YAPMAYIN BEN ELMADİYETİNİ ZORLANMADIĞIM İÇİN 5 GÜN YAPTIM ÖNÜMÜZDEKİ AY YİNE YAPCAM 5 GÜN BELKİ 3 GÜN AMA YAPCAM VALLA YEMEĞİ AZALTIP SPORU ÇOĞALTIN Bak NASIL KİLO VERİYORSUNUZZZNasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec
ÇOK BAŞARILI VALLA HEERKEZ BİLİNÇLENDİİ EE YAZ KAPIDAA 60 GÜN SADECEEE KALDIdünkü menüm
sabah 1 tane tost
1kk peynir, zeytin, 1 fincan kuşburnu çayı
öğlen 2 kaşık barbunya pilaki 2 kaşık yoğurt(gezmede aç olup çok yememek için azda olsa yedim)
gittiğim yerde 1 tane poğaça 3 çeşit salata vardı azar azar onlardan aldım tabağıma 1 küçük kuru patlıcan dolması
3 bardak çay
akşam yarım dilim ekmek az patates yemeği
1.5 litre su
yarım bardak maden suyu
yarım bardak az şekerli erik hoşafı
30 dakika (2.5 km) koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
gezmeye giderken 1 saat hafif tempolu yürüyüş( yarım saat gidiş -yarım saat geliş)
ÖĞLE YEMEĞİ ÇOK KALABALIM CNM YAA SPOR HARİKAAAkızlarr kötü geçen 2 günün ardından daha iradeli olarak başladım güne bugün..
dünkü menüm:
sabah 1 portakal
öğlen:3 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,yarım biber dolması,2 tane mercimek köftesi,1 sigara böreği,4 kaşık salata,2 kaşık yoğurt...
akşam:100 gr yağsız dana eti haşlaması,2 dilim ekmek
ara : 1 elma,1 fincan salep
1.300calori hesapladım ama az 800 caloriden fazla alınca veremiyorum...
2,5 lt su+7 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
45 dk yürüyüş...
di micanim ben 1 kilo vermi$tim
yok canim ben geçen sene sporuda denedim inanirmisin di$arda hocayla beraber 6 kilometre ko$tum hemde hiç durmadan haftada bir veya iki kere, ama hiçbir i$e yaramadi ben zaten kiloyu geçen sene aldim yani spor yaparak
bende ba$ladim bugün ah ke$ke 67 den 65 e dü$sem daha ne isterim
bence çok güzel
süpersin ma$allah!
canim bende kalabalikta yedigimde i$tahim açiliyor sen en iyisi bir$eyler yede git i$e
iyi bir haber ama bende duyfer dedigini dicektim :)
aynen sana katiliyorum ama zaten az çok dikkat etmi$ :)
ah $u millet ah yersin zayifla derler yemezsin bir taneden ne olur derler, anlamadim gitti...
banada hep derler yüzün çökmü$ diye,ama ben kiskaniyorlarmi$ diyorum kendi kendime :)
geçmi$ olsun canim ben senin yerini alayim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?