Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın gayet iyi cnm menün bayılırım yaprak sarmasınaaa daaa

su tüketiminnn
bu arada kendinden bahsetsene çalışıyormusun evdemisin hangi şehirr

istanbulda yaşıyorum öğretmenim ocak ayında çalıştığım dershaneden ayrıldım 2009 aralığında bebeğimi kaybettim ve şimdi hamile kalabilmek için kilo verme çabalarındayım artık evdeğim ve sağlığımla ilgileniyorum:)

az önce 1 brd yeşil çay içtim..

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

corba+karnibahar diyorum.canin isterse 2 kasik puding sutlu tatlilar cok kalorili degil.
kizlar bugunde bildirim yapamiyorum hatta yarinda.bugun misafirlerimi agirladim yolcukadim-kahvalti icindi.cok sukur keyifli vakit gecirdik.neler hazirladigimi ve yedigimizi yazmasam daha iyi olur.diyet topigine bunlari uzun uzun anlatmanin anlaaami yok bence.insaallah yarin 2 gunluk detoksa baslayip sonrasinda diyetime devam edicem yoksa 4 gundur mahvoldum ayrica herkes cook zayiflamissin ama yuzun eskiden daha iyiydi dediler

[ başın sa olsun inş tez vakitte anne olursun nerde isteyen varsaaa kilo vermen için güzel bir sebep var

Bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

sigara böreği dışında herşeyi ye bence puding çoksa yarısını yee

tebrik ederim canım maşallah bir önceki günü telafi ettin sporla:13:

Arkadaslr kızım şohbenden zehirlendi hastanady bıze dua edin lütfen

çoook geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Kestane canım takipteyim senide bugün misafirlikte kaçırma lütfen...

sağol canım bence çok kaçırmadım

allah sağlıkla hayırlı evlat versin inş. en kısa zamanda canım

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec

dünkü menüm

sabah 1 tane tost
1kk peynir, zeytin, 1 fincan kuşburnu çayı

öğlen 2 kaşık barbunya pilaki 2 kaşık yoğurt(gezmede aç olup çok yememek için azda olsa yedim)

gittiğim yerde 1 tane poğaça 3 çeşit salata vardı azar azar onlardan aldım tabağıma 1 küçük kuru patlıcan dolması
3 bardak çay

akşam yarım dilim ekmek az patates yemeği

1.5 litre su
yarım bardak maden suyu
yarım bardak az şekerli erik hoşafı

30 dakika (2.5 km) koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
gezmeye giderken 1 saat hafif tempolu yürüyüş( yarım saat gidiş -yarım saat geliş)

Nasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec

aman gamzecim dikkat et kendine geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık bırak gitsin isveçi
kendine göre ayarlıyosun zaten sen

]

aman gamzecim dikkat et kendine geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık bırak gitsin isveçi
kendine göre ayarlıyosun zaten sen

AYNEN CANIM BIRAKTIM GITTI YOKSA O BENI BIRAKACAKTI ALLAH KORUSUN KARABİBERİM CANIM YOL ARKADASIM DIYET KARDESIM KUSURA BAKMA BEN COK FENA OLDUM ISVECI YAPAMAYACAGIM SANA KOLAY GELSIN SEN BOZMA EMI BURAYA YAZZZ SIK SIK BEN YAĞPMASAMDA SANA DESTEK VERIRIM 13 GUN BAYONCA BAK 1 I GITTI KALDI 12 AMAN DAYAN CANIM TABI SENI ETKILEMIYORSAA

]

menunude begendım cnm gayet olculu olmussss

sağol bitenemm..haklısın haklı söze ne denir evet evet 10 kilo hedefim... 2 ayda verebilsem rekorumu kıracağım...

kızlarr kötü geçen 2 günün ardından daha iradeli olarak başladım güne bugün..

dünkü menüm:

sabah 1 portakal

öğlen:3 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,yarım biber dolması,2 tane mercimek köftesi,1 sigara böreği,4 kaşık salata,2 kaşık yoğurt...

akşam:100 gr yağsız dana eti haşlaması,2 dilim ekmek

ara : 1 elma,1 fincan salep

1.300calori hesapladım ama az 800 caloriden fazla alınca veremiyorum...

2,5 lt su+7 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
45 dk yürüyüş...

gamzecim bu isveç hiç aklıma yatmıyor benim...aslında yapabilirm ama mantığım almıyor sanki...

bakalım bugun ıkıncı gune gectık hayırsıyla nasıl gecıcek daha once 5 gun yaptıgında kac kılo verdın cnm

canim ben 1 kilo vermi$tim

leyyacımm aslında sen saten az yiyorsunn sporla desteklesen kesin verirsinn
seninn gibii yesemm benn çıtır olmuştum bilee

yok canim ben geçen sene sporuda denedim inanirmisin di$arda hocayla beraber 6 kilometre ko$tum hemde hiç durmadan haftada bir veya iki kere, ama hiçbir i$e yaramadi ben zaten kiloyu geçen sene aldim yani spor yaparak

bende ba$ladim bugün ah ke$ke 67 den 65 e dü$sem daha ne isterim

bence çok güzel

süpersin ma$allah!

canim bende kalabalikta yedigimde i$tahim açiliyor sen en iyisi bir$eyler yede git i$e

iyi bir haber ama bende duyfer dedigini dicektim :)

aynen sana katiliyorum ama zaten az çok dikkat etmi$ :)

ah $u millet ah yersin zayifla derler yemezsin bir taneden ne olur derler, anlamadim gitti...

banada hep derler yüzün çökmü$ diye,ama ben kiskaniyorlarmi$ diyorum kendi kendime :)

valla datlum nerem bozuldu bılmıyom ama cok fena oldum ya suan bıle asırı derece mıdem bulanıyor yok aman ben tambugday ekmegımın peynırım gozunu seveyım

geçmi$ olsun canim ben senin yerini alayim o zaman

ACAYİP ÜKLENDİM SPORA ZTEN HERKEZ KG VERMİŞSİN DİYR KG SORUYOR SÖYLÜYORUM DAHA ZAYIF DURUYORSUN DİYOR EŞİMDE DAHİL SPOR SIKILAŞTIRIYORR DEMEK BACAKLARIM YUMUŞAKTI SERTLEŞMİŞŞ ABLAM FARK ETTİ DEMİN LESLİE SEVİYE 2 YAPTIK İLK DEFA ABOOOOO KAN TER İÇİNDE KALDIMM YAPABİLİRSEM HER GÜN SEVİYE 2 YAPCAM İNŞ

YAA KIZLAR YAPMAYIN BÖYLE DİYETLERR DİYORUM SİZEE ZORLANIYORSANIZ YAPMAYIN BEN ELMADİYETİNİ ZORLANMADIĞIM İÇİN 5 GÜN YAPTIM ÖNÜMÜZDEKİ AY YİNE YAPCAM 5 GÜN BELKİ 3 GÜN AMA YAPCAM VALLA YEMEĞİ AZALTIP SPORU ÇOĞALTIN Bak NASIL KİLO VERİYORSUNUZZZ
ÇOK BAŞARILI VALLA HEERKEZ BİLİNÇLENDİİ EE YAZ KAPIDAA 60 GÜN SADECEEE KALDI
ÖĞLE YEMEĞİ ÇOK KALABALIM CNM YAA SPOR HARİKAAA

YA KIZLAR DÜN 1.35 DK ELİPTİK Yaptımyaa oğlumun 138 gr baharatlı krakerine baktımm 100gr için 418 kalori dior yani 138 gr olduğu için pakette oralama 500 kalori yani benim dünkü 1.35 dk elipitiğimle eş değerr düşünün yaa biri 10 dk bitcek birşey diğeri 1.35 dkk işte bunun sayesinde yemiyorum 2-3 tane tadımlık çok istediğimdeee

Son düzenleme:
di miesime soyledim :yok yok diyor iyi oldu cok guzel oldu ben amacimdan cok sapmis durumdayim ve tam da su anda motivasyonum koca bir 00000000000000000000000000000:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…