Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam köfte ve baget iyiymiş.. o kahvaltılık yemeği bilemedim şimdi karışık biraz

Çok güzel satenn bende seninn yemek yeme düzenine yorum yapacaktımm çok güzel besleniyorsunn diyeee

evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???

3 ayda 10-12 kilo vermiştim
gene öyle olsun istiyorum yaz başında alışverişe gidip yazlık kıyafetler almak istiyorum
ve giyemediğim kıyafetlerim var onları giymek istiyorum artık
ayrıca bizim ailenin en kilolusu olmak istemiyorum

Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann

Hele bimde satılıyorr buzdolabıı reyonundaa hazır patatess kızartınca harika oluyorr hemm ucuz hemm lezzetli oluyorr
fiyatode 2.30 gibi bir şeyy
bundan kızartırsamm bende dayanam

evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???

ah canim en büyük derdim!! ben yurt di$inda ya$iyorum ve 2010 haziran sonu Tûrkiye'ye gittigimizde 55 kiloydum ve akrabalarin yarisi çok süper bir fizigin var derken bazilarida yediklerine biraz dikkat et çok zayifsin dediler oysa boyum 161 ama kilom 53 ken bir deri bir kemik oluyorum
$imdi bu yaz Allah' izin verirse memlekete gidecegim ama " aaa çok kilo almi$sin" "önceki sene fizigin çok güzeldi" "ne yaptinda bu kadar kilo aldin" vesayre gibi cümleleri asla ve asla duymak istemiyorum çünkü kilo konusu benim en zayif noktam hemen herkesin için aglayabilirim yani, bu yüzden haziran sonunda 58 kilo olmak istiyorum eger mayisin ba$inda 60 olmazsam malesef $ok diyet yapmayi dü$ünüyorum ama çok kati bir$ey mesela gün boyu 3 kase çorba gibi, durum o kadar vahim yani

Duyfercimm senn ne harika bir bayansınn inann yazılarınn benii çok motive ediyorr inann belkii de 3 günde diyet şeklinden çıkmış olacatımm bennn
İyiki sevgininn sayfasını okumuşumm
ordada kanım ısınmıştı sanaa iyikii topiğini merak edip gelmişimm

ah canım evet kilo insanı hayattan soğutuyor ama artık kilolardan kurtuluyoruz onun için hayata daha sıkı sarılıyoruz

okadar acı yiyebiliyorsun demekk

işte uzun olmasa paylaşcam :)))

valla bi kafgamı toparlayım bunuban bir ara yine yaz emi manyak gibi yim şuann öyle okuyorumm sadece

kıyamam ya inş en kısa zamanda isteklerin olurr

yok yaa böyle şeyler insanı keyif vermezz işgence gibi gelirr yağı azaltıp tuzu kes şekeri kess spor yap veirsinn yaptığnş eyden keyif almalısın öndelikle

cnm yaa o kadar iyi geldiki yazdıklarımm çok duygulandımm çok sağ ol insan nasıl bakarsa öyle görürmüş derler doğru bu söz çok severimm sen çok güzel bakıyorsunn çok sağ ol tekrarr güzel duıyguların içinn bende iyi hepinizi tanımışım ister istemez hepinizle rakibim özellikle yarın daha belli olcak kg verenleri gördükçe hırs yapcamm çünkü

ah canım evet kilo insanı hayattan soğutuyor ama artık kilolardan kurtuluyoruz onun için hayata daha sıkı sarılıyoruz

evet gerçekten sanki böyle bir ya$ama hevesi dogdu içime, kötü bir$ey yaptim biliyorum ama 2 gün üst üste dügün vardi ve giydigim kiyafetler yaki$madigi için ölmek için Allah'a dua ettim henüz 3 hafta önce böyleydim $imdi ise bamba$kayim

üstelikte dün öglede karde$im bana aaaa abla sen zayiflami$sin ! dedi bende yok yaa saçmalama dedim vallahi dedi (annem yoktu)
ak$am ise siyah bir pijama vardi üstümde annem leyya popon küçülmü$ dedi (ki benim popom jenifer lopezinki gibi enli degil fazla ama top gibi ) bende dedimki siyah giydim diye, sonra gece açik renkli gri pijama giydim annem görünce, ayyy gerçekten popon çok küçüldü dedi, oysa tartida ayni çiktim

kızlar ben oğlumuuyutayım yemeğini hazırlayımk alkınca yiyeceği sonra yine gelirimm bugün kusuruma bAKMAYIN BEN FAZLA HASAS BİRİYİM KAFAMA HEMEN TAKARIMM HELE Bİ, ZAYIFLAYIM BU SEFER TAKINTILAR DİYE SAYFA AÇACAM ZATENN:))

günaydın herkeseee ay bugün çok yoruldum sabah kalktım kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği iki ince dilim kaşar ve 1 tatlı kaşığı incir reçeli yedim 1 bardak sütle daha hiç bişey yemedim su içiyorum arada doktora gittim geldim yürüdüm biraz ama yorulmuşum dün geceki ütüler hala duruyor yerleştirmeye üşeniyorum inanın yattım koltuğa biraz dinleniyim bari

yeni gördüm cnm biraz geç cvp verdim ama bundan 10 gün öncesine kadar yürüyorduk arkadaşlar işe başlayınca yalnız kaldım evde plates yapıyorum artık ama dışarıya çıktığımda yürümeyi tercih ediyorum otobüsleri kullanmaktansa :)) birazdan okula gidicem YGS formu doldurmaya kızlar dua edin bu sene iyi puancıklar alayım üniversitemi değiştiricem

bende kızımla çarşıya gidince kardeşmisiniz desinler diye istiyorum:))
gençleşmek için istiyorum gıdımdam kurtulmak için istiyorum veremezsin diyenler için istiyorum

sıradaki kilolarımız veremedin mi diyenler için gitsin inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar 1.5 litre suyum bitti yaşasınn 2. Litreye yol alıyorum...5 bardakta çay bitti...
çay deyince benim de kahve canımm çektiiii
şimdi 44 soruyorumm genelde beğendiklerimde olmuyorr amaa hırs yaptımm mağazadaki kadına 38 bedeni sorcam hemde çok geç değil haziranda oğlumun doğum gününde yapacağım alış verişte sorcamm
inşallah canımm
Kızlar bugün için beni affedin kafamı toparlayamıyorumm biraz sorunlarım var bugünnn beni yiyip bitirenn elimden glediğinde okuyorum ama
inşallahh çok kötü bir olay değildirrr

Ben nisana kadar biraz birşeye benzemek istiyorumm çünküü küçükk kızımm halk oyunlarında vee 23 nisanda oyun oynayacaklar okula zayıf gitmek istiyorumm

geç kalktığım için kahvaltı yapamadım ama öğle yemeğimi kahvaltı tarzında yaptım

kibrit büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek

saat 3 gibi 2 tane mandalina

akşamda tavuk çorbası 2 dilim ekmek birazda yoğurt

yatmadan önce yeşil çay gün içinde de 2 litre su arkadaşlar

bu arada bende 14 şuat a kadar zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…