- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
[
ben normalde çok su içerim vucudum istiyor galiba
sabahki olay şöyle 1 patatesi rendeledim 1 yumurta kırdım 8-10 dilim ekmeğin üstüne sürüp fırına sürdüm bu ekmekten 2 dilim yedim
öğlen yediğim köftede salçalı köftenin köftesiydi
bagette az yağla suluydu
kızlar azcık motive ediyim sizi,pazartesinden beri 1000 kaloriyi geçmeden ve aç kalmadan diyet uyguluyorum,günde en az 2 litre su,2 fincan yeşil çay içiyorum akşam 6 dan sora yememeye özen gösteriyorum ve hergün tartıda eksik çıkıyorum 5 günde5 kilo diyeti yaptığımda bile hergün tartıda eksi çıkmadım tabi ilk hafta su kaybıdır fln ama belim incelmeye başladı zayıflamaya başladım ben hissediyorum.......
evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???
Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann
evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???
işte irade orda başlıyorrr kendmizle micadele etmemiz lazımm yemicez acıyı yicez ekmeği yemicez evet acı iştah açar ama orda irade devreye gircek aynı oruç gibi hep aklımızda değilmi oruçlu olduğumuz yememiz gerektiğini biliyoruzz hep tetikteyiz yerske bile azımızdan çıkarıyoruzz
dün bir ara oğluma abur cumur koydum önünee bi baktım almışım azğzıma atmışımm yemin ederim çıkardım ağzımdann o an daha iyi anladım zayıflamak istediğimi ağzımda bıraktığı tat yette sadece
Tünaydin kizlar!!!
bakiyorumda herkes çok motive olmu$ menülerinde bir çogu süper!!!
kizlar sizleri hep okuyorum ama yogrum yapmaya firsatim olmuyor, sizlerin sayesinde kendime geldim!! uzun zamandir kendime bakmiyordum bile, kiyafet almiyordum, bacagimdaki tügleri almiyordum, yeni bir$eyleer almiyordum, arkada$larla bulu$muyordum,,,,,,,, ama bu hafta eski leyya oldum!! dün yepyeni kiyafetler aldim, önceki gün yeni çikan bir telefon aldimve bacaklairmdaki tügleri aldim, arjkada$larimla görü$tüm hatta yarin ögle yemegini beraber yicezzzz
hayatım cok denedım ama beceremedım adım tugba kızlar buarada...cızelgem duzelmıyo..
tamam canım ozaman
evet aynen öyle mesela ben dün akşam patlıcan yemeğim vardı normalde 1 dilim kepek ekmeği yerdim ama 4 tane acı biberle 2 dilim daha yemek zorunda kaldım acı yedirir bugün bir kavanozla büroyada getirdim biberlerim biber değil zehir zaten.. Ama bağırsakları süper çalıştırıyor...
3 litre bana çok geliyor ya.. normali 2 lt.. 3 lt erkekler için..
güzel gerçekten.. bunca yiyip dayanabiliyorsan iyi
inan paylaşmak isteriz ama sen bize yazmicaksan bile bilgisayara yaz yaz yaz içini dök sil sonra.. içinde kalmasın.. anlatabildiğini gör en azından
.
valla bi kafgamı toparlayım bunuban bir ara yine yaz emi manyak gibi yim şuann öyle okuyorumm sadecemasallah canım benımkı yarım lıtre ancak oldu
inş. halledersin kafanıda kendinide rahatlatırsın canım
tamam canım yarın liste halında yazarımm
oncekı sayfada yazmıstım yıne yazayım mayısa kadar 70 olmak istiyorum 65 te olabilirsem cok guzel olur gorumcemın oğlunun dugunu var incecik olmak istiyorum (şimdiki kiloma bakarsam 65 70kg bana incecikmişim hissi vericek)
masallah canımm yanlız kilo çizelgenı duzeltme imkanın varsa oldugun kıloya getirirmisin bakınca insanın gozune ilk çizelgeler carpıyor hem bizde verdiğin kiloyu çizelgede gorup ne guzel ilerliyor diyip motıve oluruz
benim bir yıl içinde hamile kalmak için sakıncası olmayan bir kiloya inmem lazım.. 80 e bile düşsem yeter boy 170 çünkü.. ben yinede hedefe 85 dedim.. ki 30 kilo falan vermem lazım zaten bu da anca 1 senede olur
ayy inş en kısa zamanda anne olursunn inşş bende az önce bi arkadaşımın bebek haberni aldımm çok mutlu oldumm
3 ayda 10-12 kilo vermiştim
gene öyle olsun istiyorum yaz başında alışverişe gidip yazlık kıyafetler almak istiyorum
ve giyemediğim kıyafetlerim var onları giymek istiyorum artık
ayrıca bizim ailenin en kilolusu olmak istemiyorum
ah canim en büyük derdim!! ben yurt di$inda ya$iyorum ve 2010 haziran sonu Tûrkiye'ye gittigimizde 55 kiloydum ve akrabalarin yarisi çok süper bir fizigin var derken bazilarida yediklerine biraz dikkat et çok zayifsin dediler oysa boyum 161 ama kilom 53 ken bir deri bir kemik oluyorum
$imdi bu yaz Allah' izin verirse memlekete gidecegim ama " aaa çok kilo almi$sin" "önceki sene fizigin çok güzeldi" "ne yaptinda bu kadar kilo aldin" vesayre gibi cümleleri asla ve asla duymak istemiyorum çünkü kilo konusu benim en zayif noktam hemen herkesin için aglayabilirim yani, bu yüzden haziran sonunda 58 kilo olmak istiyorum eger mayisin ba$inda 60 olmazsam malesef $ok diyet yapmayi dü$ünüyorum ama çok kati bir$ey mesela gün boyu 3 kase çorba gibi, durum o kadar vahim yani
Duyfercimm senn ne harika bir bayansınn inann yazılarınn benii çok motive ediyorr inann belkii de 3 günde diyet şeklinden çıkmış olacatımm bennn
İyiki sevgininn sayfasını okumuşumm
ordada kanım ısınmıştı sanaa iyikii topiğini merak edip gelmişimm
ah canım evet kilo insanı hayattan soğutuyor ama artık kilolardan kurtuluyoruz onun için hayata daha sıkı sarılıyoruz
e duygunun sorusuna cvp vermedınız ya merak etım bak bende..
hayatım cok denedım ama beceremedım adım tugba kızlar buarada...cızelgem duzelmıyo..
gayet güzel barbunya hariç yani yağ bakımındann ama şunu diyim 1900 senin 1 günde alman gereken kalori sen şunu yapcan cnm internetten kalori hesaplama yazz hani elma barbunya vss yedinya bunların kalorilerni bul hesaplama diyelim 1.500 kalori bunlarr anladınmıı
bu arada sporyapıyormusunn
bende kızımla çarşıya gidince kardeşmisiniz desinler diye istiyorum:))
gençleşmek için istiyorum gıdımdam kurtulmak için istiyorum veremezsin diyenler için istiyorum
Aminnnnnnnnnnnnnnnsıradaki kilolarımız veremedin mi diyenler için gitsin inşallah
çay deyince benim de kahve canımm çektiiiiKızlar 1.5 litre suyum bitti yaşasınn 2. Litreye yol alıyorum...5 bardakta çay bitti...
inşallah canımmşimdi 44 soruyorumm genelde beğendiklerimde olmuyorr amaa hırs yaptımm mağazadaki kadına 38 bedeni sorcam hemde çok geç değil haziranda oğlumun doğum gününde yapacağım alış verişte sorcamm
inşallahh çok kötü bir olay değildirrrKızlar bugün için beni affedin kafamı toparlayamıyorumm biraz sorunlarım var bugünnn beni yiyip bitirenn elimden glediğinde okuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?