- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.941
bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk
biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk
yeni bestem bize yaptım kızlar...
kız minnak nerlerde pinekliyon 2 saatir 3 satır yazıyı okuyamadınmı
yoksam düngece makarnayı fazla kaçırdın sınmıyonmu he bacım mart 1 dedin indirdinmi bir tencereyi...
yani geçen hafta 3 tabak nohut sayısız kuru dolma yedim tarihe geçtim...
.... yapan imam gibi....
aminnn canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin evl
atlarımızı korusun gözetsin
ben de 1 litrre su bitiridmmmnormalde sütüü sevmemm baş ağrımm varr
sıcakk birşeyler içeyimm dedimm
kız cok uyuz bısey yaaa. olmazdı hıc boyle. dakka bası düşüom. cevap yazmaya gelmıo heee. artık koplayıorum yazdıkalrımı sonra gondere basıom. fitil oldumbensana boşuna bilim kadını demiyom 25 dal maydonoz kız dür ekmeğine yee yav ne uğraşıyon... boş şeyler bunlar...
bu arada dünde ben hattan düştüm en son kızdım çıktım...
gelırsek o kocanı doverızzzzvarım ama moral sıfır canım yemek bile yemek istemiyor bu saate kadar öğle yemeğini anca yedim adetim üşüyorum halsizim uykum var
HEMEN YAPIYORUMMM TATLIMMMM SA[ OLahaa bende yapiiim malum benımde tuvalet sorunum var...
düşüp düruom yaaa. hasta etti benı bu kk aaaaaaaa
gecırmeme ramak kalmıstı ne dıon sen...
evet valla motive oldum makarnayı yıyınce heee. tartı bıraz yukseldı ama olsun valla hıç pişman değilim. ohh be rahatladım.. 1 ay bu gazla gıderım ben.
kızalr ibrahım saracoğlunun bı kurune basladım.
3 yaprak beyaz lahanayı yarım lt kaynayan suya tıosun. 3 dk haslanıo. 25 dal maydonoz atıosun. onlarda 2-3 haslanıo.
sonra içine lımon sıkarak ıcıosun.
tadı guzel limonsuz ıcılmıo tabi. zayıflamasamda lahana ve maydonoz iltihap söktürücü varsa bısey gıder :)))
EVET BEN OYNUCmm ayi kiyafeti giycem raks etcemben buldum ben buldumm...klipte duygu oynayacak...klibide adanada çekerik sizin orda..ev sahibi ol...
hadi bakalim gorcezzzzz ama sunu bilki kazanayim kaybedeyim her turlu sevincem cunku sizin basariniz benim basarim ben bu topigi actiysam eger kendim amacima ulassamda him ilmadan szie yardmici olmaya caliscamm sizin basariniz benim basarimmolabilir bak aklıma gelmemişti bu taktik
haftada 4 kilo verilirmiki acaba pazar günü hiç bişi yemesem nasıl olur
nasılsa pazartesi dominusu kapatçam ne varsa yicem
ne hatti kizzzbensana boşuna bilim kadını demiyom 25 dal maydonoz kız dür ekmeğine yee yav ne uğraşıyon... boş şeyler bunlar...
bu arada dünde ben hattan düştüm en son kızdım çıktım...
hihh simdi olduu karabiberimmtamamm canımm gidipp geleyimm yazarımmmmm
varım ama moral sıfır canım yemek bile yemek istemiyor bu saate kadar öğle yemeğini anca yedim adetim üşüyorum halsizim uykum var
ama canlan bak usuyon biliyorum ama derin nefes al penceri ac wonra biraz canlan harket et isyerindeysen musahitsen yuru oda icinde guzel seyler dusunnvarım ama moral sıfır canım yemek bile yemek istemiyor bu saate kadar öğle yemeğini anca yedim adetim üşüyorum halsizim uykum var
canan karatay öğrencımdiben yetıstırdım
hasekilerin sonunu goruosun cicim....
sonradan gelen gözdeler kapıo hunkarı
heh ıste ondanvalla bilmemki yapa bilirmisinki yaparsın bence az ye ot mot yee 25 dal maydonoz suyu iç..hehe
yani ben gene ele verir öğüdü kendi söker söğüdü misali kendi kaçamaklarıma baksam olmaz dimi...
benı düşün bebeğem sen. minnoşum napıo acaba diyeamannn üşüme açıl saçıl sıçra canımya tek sağlık olsunda.......
valla 15 gündür yerin altındamıyım üstündemiyim hiç bilemiyorum bugün accık düzeldim...annemle uğraşmaktan onu düşünmekten...
kız cok uyuz bısey yaaa. olmazdı hıc boyle. dakka bası düşüom. cevap yazmaya gelmıo heee. artık koplayıorum yazdıkalrımı sonra gondere basıom. fitil oldum
gelırsek o kocanı doverızzzz
kız cok uyuz bısey yaaa. olmazdı hıc boyle. dakka bası düşüom. cevap yazmaya gelmıo heee. artık koplayıorum yazdıkalrımı sonra gondere basıom. fitil oldum
gelırsek o kocanı doverızzzz
aaaaaa oyle bir durumumu varr yaz bize kizzz icin acilsin oyle bakmakla olmaz uzaktan derdini anlatmak istemiorsan anlatma ama yaz sohbet et icin acilsinkimin kocası dövülecek.... heyytttt kırarum boynuzu kim benim bacımı üzmüş ....
heh ıste ondankız hrgun yenı bısey katıon bana heee. ele verır ögüğü kendı söker söğüdü ahhaa ilk defa duydum
benı düşün bebeğem sen. minnoşum napıo acaba diye
takıl bana hayatını yaşa gontesiiimmm
yaa dün o da adet olduğumu öğrenince morali bozuldu saracak yer aradı geribim 4 senedir benim yüzümden bebişsiz kaldı ona da bişey diyemiyorum ki
yaa dün o da adet olduğumu öğrenince morali bozuldu saracak yer aradı geribim 4 senedir benim yüzümden bebişsiz kaldı ona da bişey diyemiyorum ki
çooooooookkkk sağolun valla yok benim eşim dayaklık değil umutları kırılınca ne yapsın garibim şeker testi falan hepsi tamam güya tek derdim kilo verirsem herşey mükemmmel olacak sanki ben polikistik overi bir yenebilsem tecrübesi olanlar bana tavsiye versin ot falan ne olursa yiyip içmeye hazırım anlayacağınız
bye tatlimmmmuhabbet cok gùzel ama cikmam lazim,öperim hepinizi,sonra görüsüz gùzeller
esin anakadar zarar verdini farkindami acabaaa seni zaten umutluga itiyor bu arada pko gecmezz onla yasicna bende onla yasiyorum am sunu anladim yag seker tuzdan kacinca duzeliyonn ama omur boyu onunla yasiaz kg dan kurtulkmaya bak dengeli beslen bak gorcen hersey super olcakkçooooooookkkk sağolun valla yok benim eşim dayaklık değil umutları kırılınca ne yapsın garibim şeker testi falan hepsi tamam güya tek derdim kilo verirsem herşey mükemmmel olacak sanki ben polikistik overi bir yenebilsem tecrübesi olanlar bana tavsiye versin ot falan ne olursa yiyip içmeye hazırım anlayacağınız
allahım bütün sorun bumu yani çocuk olmadı adetin geldi diye tirip yapıp moralmi bozdu
fabrikamı bu yaa allaha inansın o nezaman verirse vermesede kıçını yırtsan olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?