Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

caaaannnııııııımmmmmmm (duyguuuu catlaaaaa)
walla bende yerim, Allahım dun o kadar fena oldugum halde hala gözüm kocamın makrnasındaydı heee ohaaa dedim kendıme
ya makarna zayıflatan bısey olsaydı keske aaahhh ahhhhh

ama canlan bak usuyon biliyorum ama derin nefes al penceri ac wonra biraz canlan harket et isyerindeysen musahitsen yuru oda icinde guzel seyler dusunn

kimde oglan var sekerimmm hihhhh kizlari olan tutulmuyorrr sehzade bendee
benım ikinci erkek garanti verıorum ama korkumdan yapamıorum. gülce bana fazla bıle gelıo. ayyyhh etegımde 2 cocukla gezemem heralde.

kist gibi değil benimkiler yoğun değilmiş tek derdim yumurtlama problemi peki soru şu profesörüm soğan kürü yeni yumurtalara zarar verir mi sadece incir kürü mü yapsam

allahım bütün sorun bumu yani çocuk olmadı adetin geldi diye tirip yapıp moralmi bozdu
fabrikamı bu yaa allaha inansın o nezaman verirse vermesede kıçını yırtsan olmuyor...

Ya resmen komedisin her ortama cevabın hazır bayılıyorum sana..

Al işte bir kontes cevabıııııııYumurtalık kisti oluyor canım yumurtlama zamanı oluşuyor......Ama pko hamile kalmaya engel değilki....Rabbim ol derse olur....

höhhhh beeee sadec prof bile yazmamıs bıde ordinaryus yazmıs yaaaaaa
bukadar olmazzz

nasip nasip nasip bak benim ve eşimin hiç bir sorunumuz yok...
ama 2 bebek kaybettik..rabbim nasip etmemiş ömürleri okadarmışşş
kocamdan allahım binkere razı olsun birgün dahi lafını etmedi benim gereksiz kuruntu ve üzüntülerimede çok kızar benim yanımda çocuk dahi sevmez..öyle dikkatlidir.allah ne zaman nasip ederse diyor her zaman. bizde bekliyoruz...

benede oyleydimm gorsen bir ortama gittimm simDI o kisiyi daha iyi anliyorumm neyseee bebegi var sevdimmm guzle kelimeler soyledim ikide bir masallah de kiz dedi bende oturdum agaldim benim olmuyor diyemi b,ylediyorsun diye simdi anliyorum kizi bende oglumu biri sevdimi masallah dedirtiyordumm progestan iciyormusunnn bebege mani degil adet dulzelticci birde hsmile kalmayi kolYLASTIYOR BEN FOLIC ASITTE ,NCEDEN BASLADIMM SONRA OLDU O GUNLERDE ROKA COK YEDIM POLENLO MAHCUNLAR YAPTIM SUT BUHARINA OTURDUM ONUME GELENDEN DUA ISTEDIM HATTA VARSA FAC ADRESIN ARA MOTORUNA YAZ ANNE LER VE ANNE OLMAK ISTEYENLER DIYE SAYFAM VAR MALESEF PEK YOGUNLUK OLMADI DIYE YAZMIYORUM AMA GECMISTEN BU YANA OKU COK SEY PAYLASTIM EMINIM ISINE BIRAZ YARARRR

Son düzenleme:

senın o temız kalbıne de senınki gıbı bı kalp nasip etmıs Rabbim. maşaAllah size yaaa :)
takdir ettim kocanı....

merhaba,
sitede öylesine gezinirken gördüm sizi. ve yazmadan geçemedim. bende yıllardır polikistik over hastasıyım. klomen, yumurta takibi ve çatlama iğnesi tedavisiyle ikiz bebeklerime kavuştum. 6 ay uğraştım. sonunda oldu. ümitlerini yitirme. iyi bir doktor xsıkı bir tedavi ve allahın izniyle çocuk sahibi olabilirsin. bende hamile kaldığımda 77 kiloydum. senden daha kiloluymuşum.

garantı marantı varmı ben g,remıyorum ama benımm masallah pasam sehzadem varrr hıhhh

Allahım kalbine gönlüne göre verir inşallah kontesim......Helal olsun eşine....
Dogru olanı bu ortada sorun varsa sorun 2 kişinindir.

noldu bilim kadını beğenemedinmii...bende çok şey öğrendin şimdi beni beğenmiyosun..şekerimmm...

insan kendıne bu akdar asık olurmu yaaaa
alın işte bı megolaman ornegi kontes

40 dk 5.5 km hızla 3 km yurudum 100 kalorı yaktım. 5 dk twister. 150 (50 tanesi capraz) mekikcektım kendimi durduramıorum çeneme vurdu

merhaba cnmm amma yaygın hastalık yaa alalh kavu;tursun meleklerını bencede ne kılo ne bırsey sen onlemını alcan tevekkul etcen allahaa dua etcen dua ıstıcen dıkkatte etcen allah ol derse olur zatenn

senden bir ricam var istanbulda mısın tavsiye edebileceğin doktor var mı

ulen hangı ara yaptın bunları yoksa benım saflıgımmı tuttu yınee

garantı marantı varmı ben g,remıyorum ama benımm masallah pasam sehzadem varrr hıhhh

Benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...Saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...Her gören arkası kesİn erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..Allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..

çocukluğumdan beri hazır cevapmışım yeğenim var 2,5 yaşında sülale bir 2. kontesi kaldıramayız diyor oda sor soruyu al 40 cevap çocuk 40 damardan bir damar bana çekmiş...yüzüde aynı ben anasına benzemiyo çocuk bana benziyo huyu suyu...dominant teyze yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…