- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.961
caaaannnııııııımmmmmmm (duyguuuu catlaaaaa)sen fikrimin ince gülü topiğin şen bülbülü....
gündüz hayalimde gece düşlerimdesin....minnakım...aslında makarna severler derneği kurup senide başkan yapabiliriz bende eski bir makarnacıyım gözüm kapalı yerim bir paket makarnayı demiş olayım oburum kızım oburum ben....
benım ikinci erkek garanti verıorumama canlan bak usuyon biliyorum ama derin nefes al penceri ac wonra biraz canlan harket et isyerindeysen musahitsen yuru oda icinde guzel seyler dusunn
kimde oglan var sekerimmm hihhhh kizlari olan tutulmuyorrr sehzade bendee
ya bu dediğin rahim içi kist değilmi..annemdede kist varya ondan dün araştırdım
soğan,, kuru soğan haşla suyunu iç 10 gün kistleri eritiyomuşş
10 günde kuru incir suyu iç oda yumurtaları döllüyomuş...
doktorun ayağına geldi bacım
ord.prof.kontesss
allahım bütün sorun bumu yani çocuk olmadı adetin geldi diye tirip yapıp moralmi bozdu
fabrikamı bu yaa allaha inansın o nezaman verirse vermesede kıçını yırtsan olmuyor...
ord.prof.kontesss
ord.prof.kontesss
inannç noktasında sıkıntı yok ama benfazlaca alıngan olmaya da başladım bu ay bir yumurtam kendinden büyümüş çatlamış şimdi bu ay da beklemeye kaldı bakalım yine kendi olmazsa artık aşılama falan ne varsa bunun için işimden ayrıldım sonuç alabilirsem en büyük kazancım olacak bebişim
kist gibi değil benimkiler yoğun değilmiş tek derdim yumurtlama problemi peki soru şu profesörüm soğan kürü yeni yumurtalara zarar verir mi sadece incir kürü mü yapsam
nasip nasip nasip bak benim ve eşimin hiç bir sorunumuz yok...
ama 2 bebek kaybettik..rabbim nasip etmemiş ömürleri okadarmışşş
kocamdan allahım binkere razı olsun birgün dahi lafını etmedi benim gereksiz kuruntu ve üzüntülerimede çok kızar benim yanımda çocuk dahi sevmez..öyle dikkatlidir.allah ne zaman nasip ederse diyor her zaman. bizde bekliyoruz...
çooooooookkkk sağolun valla yok benim eşim dayaklık değil umutları kırılınca ne yapsın garibim şeker testi falan hepsi tamam güya tek derdim kilo verirsem herşey mükemmmel olacak sanki ben polikistik overi bir yenebilsem tecrübesi olanlar bana tavsiye versin ot falan ne olursa yiyip içmeye hazırım anlayacağınız
höhhhh beeee sadec prof bile yazmamıs bıde ordinaryus yazmıs yaaaaaa
bukadar olmazzz
caaaannnııııııımmmmmmm (duyguuuu catlaaaaa)
Walla bende yerim, allahım dun o kadar fena oldugum halde hala gözüm kocamın makrnasındaydı heee :d ohaaa dedim kendıme
ya makarna zayıflatan bısey olsaydı keske aaahhh ahhhhh
benım ikinci erkek garanti verıorum :d ama korkumdan yapamıorum. Gülce bana fazla bıle gelıo. Ayyyhh etegımde 2 cocukla gezemem heralde.
senın o temız kalbıne de senınki gıbı bı kalp nasip etmıs Rabbim. maşaAllah size yaaa :)
takdir ettim kocanı....
nasip nasip nasip bak benim ve eşimin hiç bir sorunumuz yok...
ama 2 bebek kaybettik..rabbim nasip etmemiş ömürleri okadarmışşş
kocamdan allahım binkere razı olsun birgün dahi lafını etmedi benim gereksiz kuruntu ve üzüntülerimede çok kızar benim yanımda çocuk dahi sevmez..öyle dikkatlidir.allah ne zaman nasip ederse diyor her zaman. bizde bekliyoruz...
noldu bilim kadını beğenemedinmii...bende çok şey öğrendin şimdi beni beğenmiyosun..şekerimmm...
merhaba,
sitede öylesine gezinirken gördüm sizi. Ve yazmadan geçemedim. Bende yıllardır polikistik over hastasıyım. Klomen, yumurta takibi ve çatlama iğnesi tedavisiyle ikiz bebeklerime kavuştum. 6 ay uğraştım. Sonunda oldu. ümitlerini yitirme. Iyi bir doktor xsıkı bir tedavi ve allahın izniyle çocuk sahibi olabilirsin. Bende hamile kaldığımda 77 kiloydum. Senden daha kiloluymuşum.
merhaba,
sitede öylesine gezinirken gördüm sizi. ve yazmadan geçemedim. bende yıllardır polikistik over hastasıyım. klomen, yumurta takibi ve çatlama iğnesi tedavisiyle ikiz bebeklerime kavuştum. 6 ay uğraştım. sonunda oldu. ümitlerini yitirme. iyi bir doktor xsıkı bir tedavi ve allahın izniyle çocuk sahibi olabilirsin. bende hamile kaldığımda 77 kiloydum. senden daha kiloluymuşum.
Allahım kalbine gönlüne göre verir inşallah kontesim......Helal olsun eşine....Dogru olanı bu ortada sorun varsa sorun 2 kişinindir.
insan kendıne bu akdar asık olurmu yaaaa
alın işte bı megolaman ornegi kontes
40 dk 5.5 km hızla 3 km yurudum 100 kalorı yaktım. 5 dk twister. 150 (50 tanesi capraz) mekikcektım kendimi durduramıorum :d çeneme vurdu
garantı marantı varmı ben g,remıyorum ama benımm masallah pasam sehzadem varrr hıhhh
Ya resmen komedisin her ortama cevabın hazır bayılıyorum sana..
Al işte bir kontes cevabıııııııYumurtalık kisti oluyor canım yumurtlama zamanı oluşuyor......Ama pko hamile kalmaya engel değilki....Rabbim ol derse olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?