Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cok motıve oldum ama civcivim oyle deme... haftalardır hasrettik makarnamla bırbırımıze. makarna mutluluk hormonu salgılıomus bılıosunuzmu?
cıkolata falan hıkaye. ben bı tek makarna yıyınce mutlu oluorum

o zaman sen bu mutluluk hormonuyla şehzadeyi bu aralarda yaparsın hazır mutluyken kaçırma fırsatı şekerim...Yoksa 1 ay daha bekelrsin makarna yiyip hormon salgılamak için...

evet çıtırım ben geldim millet cana geldi...

işte kahretsin büyüleyici kişiliğim
mühim şahsiyetliğim...

Deme yavv bizimki erkek gibi.....Pembe giydirdim yazın hatta kot etek vardı manyagın bir tanesi kızmı diye sordu dedi oldum...

ağlama kız hemşeriyiz şurda...

ya araya laf girdi sen antalyanın neresindensin bakem biii...

bunun bir onemi yok ama soyleyim kas sozde kas sor bakalim bir kere gittinmi gittim ama kuccuken aben izmirde ddogdum ama babam antalya kas li

Deme yavv bizimki erkek gibi.....Pembe giydirdim yazın hatta kot etek vardı manyagın bir tanesi kızmı diye sordu dedi oldum...
yuhhhh saftırık yaaaa, iptal oldum resmen gulmekten
leyla da sende ınsan degılsınız baska b tursunuz bak kontesımle bana.elimizden gelse 1er paket makarnayı oturup yıcez. gazmemle de domatesli arımsaklı soslar yapıp kızartmalara döküp yıcez. krepler börekler. kahvaltı kelımesını hayatımızdan sılıp bruch yapıcaz

dün gece leslie 5 mile yaptım ama sadece yarısını. bugün tamamını yapıcam da yorucuymuş bayaa. kaç kalori yakar acaba 48 dk sı?
bende 1 mil yapiyorum blimiyorum ne kadar yakiyozzz

mühim şahsiyetliğim...

siz onun tatliligina kivrak zekasina aldanmayin bir kalemdee birakti beniii mendil gini kullanip attiii

haha valla makarna pilav aramam, ama olsa yenir yanii şöyle yoğurtlu bir makarna. güzel tadı da özletmiyo

Vallahi tuttuım bunu kontesim süper aslına bakarsan geçmişe felan ne kadar dogru oldugu ortada..Rabbim hayırlısını nasip etsinb....oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...[/QUOTE]
Bu arada sende erkek fatmaymışsın..O yüzden şimdi hazır cevapsın
.:18:

o zaman sen bu mutluluk hormonuyla şehzadeyi bu aralarda yaparsın hazır mutluyken kaçırma fırsatı şekerim...Yoksa 1 ay daha bekelrsin makarna yiyip hormon salgılamak için...

sırayı bozmayalım onden kontesim
Rabbm isteyenlere versin. cok fena yaaa heryerı herseyı karıstırıo. dun gıttı gene baharatları döktü halıya. zencefılı dokmus kırmızı bıberı dokmus. kendısı ve mutfak zencefıl kokuodu. oturrtum odaya camın onunde yesıl cay bardagım ve ıcınde aksamdan aklma 1 parmak kadr cay ve cay posetı vardı. al onu dok ustune cay posetını yırt heryere dök. bı geldiiimmm odaya aman Ya Rabbi
oturma odası yesil çay kokuo, gulce ve mutfak zencefıl kokuodu. kaldırdım butun baharatlrı ordan. dolapları hep degıstırıp duzenledı mtekrar.

[/I]

Vallahi tuttuım bunu kontesim süper aslına bakarsan geçmişe felan ne kadar dogru oldugu ortada..Rabbim hayırlısını nasip etsinb....oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...

Bu arada sende erkek fatmaymışsın..O yüzden şimdi hazır cevapsın
.:18:[/QUOTE]

oglum bir yana dunya bir yanaaaaaaaaaaaaaa ilerde gorcez kim hayirli kim hayirsizzz

hOŞGELDİN CANIMCIM VALLAHİ KONTES MÜTHİŞ İYİKİ GELDİ..SORMA GİTSİN MAKARNA YİYESİM VAR ACAYİP MİNNAK SAYESİNDE..
DİYETTEYKEN AKLIMDA YOKTU HİÇ..

mühim şahsiyetliğim...

VAY VAY BÜYÜLEYİCİ KONTES GURULA SUNAR..

haha valla makarna pilav aramam, ama olsa yenir yanii şöyle yoğurtlu bir makarna. güzel tadı da özletmiyo

ÜERİNE PUL BİBERLİ YAGLI SALÇALI SOS OF OF YEMEDE YANINDA YAT

KIZLAR BEN ERKEN ÇIKIYROUM BUGÜN PAZARTESİ GÖRÜŞRÜÜZ İYİ AKŞAMLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…