- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.001
ooo olmadı duygu bu kadar kısamıydı...benden vaz geçmeye nasıl el verdi yüreciğin ben ikinizide çok sevdimm,,,sen izmirin güzel boyozu,,o istanbulun çıtır simidi...
ooo olmadı duygu bu kadar kısamıydı...benden vaz geçmeye nasıl el verdi yüreciğin ben ikinizide çok sevdimm,,,sen izmirin güzel boyozu,,o istanbulun çıtır simidi...
cok motıve oldum ama civcivim oyle deme... haftalardır hasrettik makarnamla bırbırımıze. makarna mutluluk hormonu salgılıomus bılıosunuzmu?
cıkolata falan hıkaye. ben bı tek makarna yıyınce mutlu oluorum
selam güzelleer, bakıyorum muhabbet koyu yine
çok güzel olmuuş bu kontescim seni gördüğüme sevindim, topicin neşesine neş e katıyorsun
bu ne makarna aşkıdıriki senedir sadece iki tabak makarna yedim vallaa bundan sonra yemesem de hiç aramam. aram yoktur pek. ben de çikolata delisiyim. duramıyorum ya çikolatasız
Deme yavv bizimki erkek gibi.....Pembe giydirdim yazın hatta kot etek vardı manyagın bir tanesi kızmı diye sordu dedi oldum...
ağlama kız hemşeriyiz şurda...
ya araya laf girdi sen antalyanın neresindensin bakem biii...
SEN TERCini yaptinnn ben 2. olamam size mutluluklarr
yuhhhh saftırık yaaaa, iptal oldum resmen gulmektenDeme yavv bizimki erkek gibi.....Pembe giydirdim yazın hatta kot etek vardı manyagın bir tanesi kızmı diye sordu dedi oldum...
leyla da sende ınsan degılsınız baska b tursunuz bak kontesımle bana.elimizden gelse 1er paket makarnayı oturup yıcez. gazmemle de domatesli arımsaklı soslar yapıp kızartmalara döküp yıcez. krepler börekler. kahvaltı kelımesını hayatımızdan sılıp bruch yapıcazselam güzelleer, bakıyorum muhabbet koyu yine
çok güzel olmuuş bu kontescim seni gördüğüme sevindim, topicin neşesine neş e katıyorsun
bu ne makarna aşkıdıriki senedir sadece iki tabak makarna yedim vallaa bundan sonra yemesem de hiç aramam. aram yoktur pek. ben de çikolata delisiyim. duramıyorum ya çikolatasız
bende 1 mil yapiyorum blimiyorum ne kadar yakiyozzzdün gece leslie 5 mile yaptım ama sadece yarısını. bugün tamamını yapıcam da yorucuymuş bayaa. kaç kalori yakar acaba 48 dk sı?
evet çıtırım ben geldim millet cana geldi...
işte kahretsin büyüleyici kişiliğim
mühim şahsiyetliğim...
yuhhhh saftırık yaaaa, iptal oldum resmen gulmekten
leyla da sende ınsan degılsınız baska b tursunuz bak kontesımle bana.elimizden gelse 1er paket makarnayı oturup yıcez. gazmemle de domatesli arımsaklı soslar yapıp kızartmalara döküp yıcez. krepler börekler. kahvaltı kelımesını hayatımızdan sılıp bruch yapıcaz
yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
bunun bir onemi yok ama soyleyim kas sozde kas sor bakalim bir kere gittinmi gittim ama kuccuken aben izmirde ddogdum ama babam antalya kas li
aha benim kocamda kaşlı babası yani oda çocukken kaşa gitmiş demreli,gürsüdan...ve eşimin gözleride sen gibi çekik...
o zaman sen bu mutluluk hormonuyla şehzadeyi bu aralarda yaparsın hazır mutluyken kaçırma fırsatı şekerim...Yoksa 1 ay daha bekelrsin makarna yiyip hormon salgılamak için...
bende 1 mil yapiyorum blimiyorum ne kadar yakiyozzz
[/I]
Vallahi tuttuım bunu kontesim süper aslına bakarsan geçmişe felan ne kadar dogru oldugu ortada..Rabbim hayırlısını nasip etsinb....oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
sen de zayıfla diye bi site var baktım ordaki hesaplamama göre 340 kalori yakıyomuşum 5 mil ile.
tamammm inşallahhh en kızamanda aynı bana benzeyen bir kızın olur...sen istedin...
selam güzelleer, bakıyorum muhabbet koyu yine
evet çıtırım ben geldim millet cana geldi...
işte kahretsin büyüleyici kişiliğim
mühim şahsiyetliğim...
haha valla makarna pilav aramam, ama olsa yenir yanii şöyle yoğurtlu bir makarna. güzel tadı da özletmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?