- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.981
ay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı[ı][/ı]
[ı]benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...her gören arkası kesin erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..[/ı]
Ya resmen komedisin her ortama cevabın hazır bayılıyorum sana..
Al işte bir kontes cevabıııııııYumurtalık kisti oluyor canım yumurtlama zamanı oluşuyor......Ama pko hamile kalmaya engel değilki....Rabbim ol derse olur....
[ı][/ı]
[ı]benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...her gören arkası kesin erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..[/ı]
bencedeeee ve de AMİİİN
senden bir ricam var istanbulda mısın tavsiye edebileceğin doktor var mı
ay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı
gelmeden aptım hazır gulce uyuyokenulen hangı ara yaptın bunları yoksa benım saflıgımmı tuttu yınee
benımkıde babasına cok benzıodu dogdugunda. öylekiii ilk gordugumde hemen altını actım erkek mı kızmı dıye baktım
Benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...Saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...Her gören arkası kesİn erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..Allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..
evet bencede sennkı kız olur bebem. kız tipi var kuzeydeay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı
anaaammmm beddua ya baksağol şekerim....
sen sipormu yapdın dombili minnak 10 kilo eksiksin benden ...ben oraya inemem sen çık yukarı...
çocukluğumdan beri hazır cevapmışım yeğenim var 2,5 yaşında sülale bir 2. kontesi kaldıramayız diyor oda sor soruyu al 40 cevap çocuk 40 damardan bir damar bana çekmiş...yüzüde aynı ben anasına benzemiyo çocuk bana benziyo huyu suyu...dominant teyze yani...
sağol şekerim....
sen sipormu yapdın dombili minnak 10 kilo eksiksin benden ...ben oraya inemem sen çık yukarı...
yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
bvalla orası hıc bellı olmaz ne kızlar var ne erkek ler varrr hayırlı evlat olsun dıye duamı esırgemıyorumm gerısı rabbımın taktırıyav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. Oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
gelmeden aptım hazır gulce uyuyoken
benımkıde babasına cok benzıodu dogdugunda. öylekiii ilk gordugumde hemen altını actım erkek mı kızmı dıye baktım :d
dosyada kız yazıo hamıleyknde hep kız dedıler bu ne şimdi dedım :d
evet bencede sennkı kız olur bebem. Kız tipi var kuzeyde
anaaammmm beddua ya bak :d
sen ıniver bı zahmet cicim.
oldu vallaaa kontes defterı bıttı al kontesını sen kazandınnduguuu bu da sana kapak olsun :d
yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. Oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
Vaybe senin gibi bir tane daha var piyasada :))) yetişiyor eee kan tabi çekecek anacım....Vay haline sülalenin yandılar desene
bu minnak yiyor yiyor makarnaları sonra böle spor yapıyor.
duguuu bu da sana kapak olsun
bidakka benim üstümden duyguya siyaset yapma yersin o kapağın tenceresinide kafana.. otur yerine sıfır...
evet istanbuldayım. özel mesaj attım sana..
bidakka benim üstümden duyguya siyaset yapma yersin o kapağın tenceresinide kafana.. otur yerine sıfır...
oldu vallaaa kontes defterı bıttı al kontesını sen kazandınn
bıttı herseyyy senı mınnaha bırakıp cekılıyorumm bunuda unutmuyorummm
ay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı
bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk
biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk
yeni bestem bize yaptım kızlar...
bu ne makarna aşkıdırcok motıve oldum ama civcivim oyle deme... haftalardır hasrettik makarnamla bırbırımıze. makarna mutluluk hormonu salgılıomus bılıosunuzmu?
cıkolata falan hıkaye. ben bı tek makarna yıyınce mutlu oluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?