Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

leylacım kendini düzelt sevdiğine açıl bekleme zaman aleyhine işliyor...bahar şimdide herkesin içi kıpır kıpr ..bide tam tanımıyosun hakkında bişey bilmiyosun ya evliyse illa yüzük takmak zorundamı...kimliğinimi gördün kendini zor görüyosun...ailesini bilemezsin ...o yüzden hızla işini hallet ve olursa olur olmazsa başka aşk lara yelken açma zamanı yelkenler foraaaaa...

sayende bizde güzel bilgiler alıyoruzzz bende gece bundan son ligt süt içmee başladım içine çubuk tarçın koydumm 3tanede badem attım ama biraz azaltmam lazım kuru yemişi yazmak çok işe yaradıı

haydaa benim ideal kg niye 57 ya benim boy 1.69

Canım benim ideal kilom 55 değil biizm kararımız hedefimzi 55 zamanlada daha aşagılara düşebilrisek ne ala okey..

Aynen öle kader kısmet Allahım herkesin kalbine gönlüne göre verisin..Evlerimizden huzuru mutlulugu kahkaları eksik etmeisn amin...
Kontesim daha var eşimde ilk evlendiğimzi yıllardaki halime dönmemi istiyor madem çıktın bu yola dogum vs derken biraz daha ver diyor bakalım...Daha var yolum..

tAKMIYORUZ KONTESİM SEN RAHAT OL...VERİDKÇE VERESİ GELİYOR İNSANIN..

Aaaa et ögünüm varya 3 k.k kadar.Bunun yerine kısır bulgır pilavı makarna yiyebilirsin..Hatta et yerine 6 adet sarma yada 2 adet dolma yani ölçüleirni bbileceksin birde ne zaman ne yediğini.

kız 80 kiloyken 42 giyordum ben şimdi 40 rahat oluyor bana 65 kiloda 36 beden giyorum ben

katılıyorum

hoşgeldinnnn minik kuşummm

kız 80 kiloyken 42 giyordum ben şimdi 40 rahat oluyor bana 65 kiloda 36 beden giyorum ben

bende onu çok merak ediyorum kg alakalı değill vucud oranıyla alakalı bana herşey yakışır programını biliyormusun orda mutlaka ilk başlarken o günkü yarışmanın bilgilerni yazıyorlar kadın 70 kg 38-40 beden diyor şaşırıyorum ama ben 69 dum o zaman 40-42 arasıyım kalıptanmı vucud oranındanmı bilimyorum bende göbek var bacakalrım ince omuzlarım ince kalçam normal

sayende bizde güzel bilgiler alıyoruzzz bende gece bundan son ligt süt içmee başladım içine çubuk tarçın koydumm 3tanede badem attım ama biraz azaltmam lazım kuru yemişi yazmak çok işe yaradıı

Canım dr bana ligt ürünlerden yemem gerektiği ile ilgili bişeyt ilk günden bu yana demedi..
Sormuştum hatta hayır normal yiyeceklerden ye dedi..Çünkü bu benim beslenme şeklim ömür boyumu ligt yiyeceğim..
Dün dr hastası aradı epeyce kilo vermiş almamak için dukan diyetini yapıyormuş Dr şok oldu emeklerimiz boşa gidecek ne yapıyorsun dendedi..Diyeti bırakınca karbonhidarat agırlık besleneceksin farketmeden bile ee ne olucak verdiğin kiloları hop hop geri alacaksın..

Kontesim haklısın katılıyorum hadi leyla hızlan bence

Kontesim boy yada kilo aldıgımzı bölgeleirmzi yapımıza göre değişiyor bişey diyimmi bende göbek ve bel yoktur normalınde suandada öle dün dr dediki 2 kilo karından gitmiş yuh dedim içimden belsiz kalacagım :))

Canım gireceskin bak düzenli beslenmeyle olursun 57 bak gör ama zaman ver kendine..Şuanda 1 avuç siyah üzüm yiyorum..Eee ben kabanda 36 beden aradım resmne küçülmüşüm eşim diyor annemler diyor sen farketmesende küçülsün inceldin dr bile dedi yüzün küçülmüş..

evet bende tam tersi bacaklarım ellerim ayaklarım kollarım eşit şekilde kilo aldı yani alınca toptan aldım 90 kiloydum kimse inanmazdı 90 kiloyken 44 beden giydim en fazla bol ve rahattı yani 40 numara ayakkabı giyorum mesela elim ayağım etli anlayacağın fiziki yapı yani...

Vücut yapısıyla alakalı canım....Birde ben dr dedimki ben 60 kiloyken bu kadar zayıf görünmüyordum şuanda yagların gidiyor yediklerin önemli o zaman saglıksız ve düzensiz besleniyordun 60.da olsan şiştin demekki dedi.
Spor spor dedim duygum daha bekle dedi..

günaydııııııın kızlaaaar

haha inat mı yapıyor bu avea nedir

Günaydın canım hoşgeldin..

günaydınnn
sorma yaaaa gıcıklar aklımda yokken aklıma getirttilerr ama yok hiç canım çekmiyorrr

Heytt duygum buda sana denk geliyor işte ama sen dahada inatsın bunu unutuyorlar..

maşallah de kızz bendende maşallahhyaa ben ender saraçı çok seviyorum o gece yatmadan ligt süt için diyor bende aldım içiyorum asla özel şeyler yapma taraftarı değilimm ama işte az k aldı zamanım biraz hızlandırmak istedimm sütüde hiç sevmemm ama aslında üt içmeyi biz kadınlar alışmamız lazım ilerde kemik erimesini engellemek için

ay bende küçülmek istiyorum evlendiğimdeki alyansımı 1 numara açtırdım yine dar şuanda el ayak dolma benim...en çok yüzüklerim olmuyo diye üzülüyorum bide abiye ayakkabım var bir ton 38 den 40 oldum şişmanlayınca atmadım hiç birini zayıflayıp giyip takacağım ...

Persophonecikk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana talibimm kardeşimeee ayy maşalalhh sabah sabah gözüm gönlüm açıldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…