- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.201
cnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla
KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN
GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA
cnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmmohhhhhh paşamla keyiff haa ne güzel valla bizimkide büyüsede karuışıklı yesek ben önce onu doyuruyorum seonra kendim yiyorum
yemek olayına gelince valla artık öyle yemek yapıyorum ki gamzemm oğlumda bende eşimde yiyor yani zeytin yağında az tuzlu yrmekler yapıyorum ayrı ayrı yapmamış oluyorumm tuz<lu yemek istiyen kendi servisene döker eşin tuz seviyorsa kendi servisine döksün sen niye ayrı yapıyon kuzummm
2 3 gunde tamamdır kıvamına gelmıs sekerımmmmdiyorda az diyorr artıkk teyzesi gösteriyom yarabtlı mimiyi susuyor 3 gün oldu gamzem ne zaman tamamdır bu iş dicemm
naber kestaneşekerimmm kontes sayesindee marul yemekte patlama olcak hatta sponsor firmalarr kontesi kapak yıldızı yapcak başlıkta şöyle marul yiyen soylu kontessin zayıflama serüvenii
tatlandırcı pek tavsiye etmiyorlar cnmyaaaa
ya barbunyam vardı zeytinyağlı eşim çok istedi kıramadımm ama az yedimmm yinede akşam olması cıssss
ohh maşallahh eline sağ lıkk
menüdee çok başarılıı tebriklerr
ütü bitti kontesimmmmmmmmmm artık serbestimm yemek kaldı yapılcak öğlene kuzişin hazır yemeğide akşama dolaktan taze fasule çıkardımm
ohhh harika menü kontes sende bende normale dönüyoruzzz sonundaa???
canım bende + 500 gr oldu yani bende aldım sende
ayrıca neden herkese ayrı yemek yapıyon bende anlamadım:44:
diyorda az diyorr artıkk teyzesi gösteriyom yarabtlı mimiyi susuyor 3 gün oldu gamzem ne zaman tamamdır bu iş dicemm
temem cnmmmbeni 73,50 olarak yaz yani değiştirme daha doğrusu....
ayyyy haftaya allahımmm çok fit olacağımmmm....
yaaa kıyamam sanaaa yaa bende et yemem kıyamlı yemekte sevmem ama kymalı böre pide kebap ızgara severim et yemeği yaparsam hafta sonuyaparım çünkü tadına bakmam eşim test ederr onun dşıında damak tatlarmızz aynı eşimleee oğlanda bize uyuyorr senin iş zormuşşş kıyamam kolay gelsinnn sanaacnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm
2 3 gunde tamamdır kıvamına gelmıs sekerımmmm
ivet marul güzelimmmmm benim kontessssssssssssss canım kısır istiyor marul arasına koyup ama çakma kısırdan bıktım ben orjinel kısır istiyorum yaaaaaaaabuyrun benimmm yılın marul güzellik kraliçesi tacı da benimdir....
canım tatlandırıcı çok daha kötü geliyor banada
akşam olmasaymış bence iyiymişti menün ama arada olur o kadar
ay maşallah duygucum buzluktaki sebzeler çıkıyor afiyet olsun şimdiden tatlım
oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm herkess ozellıklede eşim cok yemek secıyor ondan cnmmm valla benım mutfak tullerım storr perdelerden onlar ınce oluyor bende 2. katta oturuyorum yoldan gelen gecen kafasını kaldırsa benı yemekı yaparken sureklı goruyordur cunku ocagımda mutfak camımın yanında karsımda mermercıler var calısırken adamlar bende habıre mutfaktayım bu kadın dlırmıs habıre ocsak basında dıye kesın dalga gecıyorlardırrr
1 haftada tamam oluyor ama en zor 2-3 günü zaten bence sizinki tamamdır
temem cnmmm
yaaa kıyamam sanaaa yaa bende et yemem kıyamlı yemekte sevmem ama kymalı böre pide kebap ızgara severim et yemeği yaparsam hafta sonuyaparım çünkü tadına bakmam eşim test ederr onun dşıında damak tatlarmızz aynı eşimleee oğlanda bize uyuyorr senin iş zormuşşş kıyamam kolay gelsinnn sanaa
ivet marul güzelimmmmm benim kontessssssssssssss canım kısır istiyor marul arasına koyup ama çakma kısırdan bıktım ben orjinel kısır istiyorum yaaaaaaaa
sağ ol canımmmmmmmmayısa kadar buzluğu boşaltayım ki fişi çekcemm malum taşınmaa
cnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm
2 3 gunde tamamdır kıvamına gelmıs sekerımmmm
saolcnm valla ben kebap pide tarzı seylerı severım ama dedıgın gıbı yemek ıcınde sevmem etı sadede pek sevmem ama kıymalı seylere bayılırım pide falan kofte severım ama esım hep etcı yemeklerın ıcındede et ısteet ben sevmem
cok yemek secıyor neredeyse sebzelerın hıc bırını sevmıyıor maleseffffftatlım 1 kaşık pirinçten ne olur sen normal yemek yap pirinçli yanlız pirincini çok atma ondan ye tatlım
çocuk için bişey diyemiyce benimkiler ıspanağın kendisini yerler tam tersi çorbasını içmezler ama bende sevmem zaten yapmam onun için
eşi yemek ayıran insana allah kolaylık versin canım zor bir iş
et yenıyor bılıyorum cnm da ben sevmıyorum helekı yemeklerın ıcınde hız sen-vmem sedece kofte olarak yıyebılıyorummm eşimde aksıne yemeklerın ıcınde et sever ben mesla taze fasulyeyı zeytunyaglı severken eşinm etli sever onu bile pişirirken ona etlı kendıme zeytınyaglı yapıyorum ıkı ıs cıkıyor bana malesefffkızlar diyette et yenebilir protein diyetiyle bi kere bir haftada 2,5 kilo vermiştim ben
sabah hafif bir kahvaltı
öğlen yağsız 3 köfte et veya haşlama,haşlanmış sebze,1dilim kepek ekmeği
aralarda bir meyve
akşamda öğlenin aynısı
çok faydalı ama sık sık değil vücut direnince yapılıyo...
naber kestaneşekerimmm kontes sayesindee marul yemekte patlama olcak hatta sponsor firmalarr kontesi kapak yıldızı yapcak başlıkta şöyle marul yiyen soylu kontessin zayıflama serüvenii
aynı yaaaaaaaaaasaolcnm valla ben kebap pide tarzı seylerı severım ama dedıgın gıbı yemek ıcınde sevmem etı sadede pek sevmem ama kıymalı seylere bayılırım pide falan kofte severım ama esım hep etcı yemeklerın ıcındede et ısteet ben sevmem
benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİtatlım 1 kaşık pirinçten ne olur sen normal yemek yap pirinçli yanlız pirincini çok atma ondan ye tatlım
çocuk için bişey diyemiyce benimkiler ıspanağın kendisini yerler tam tersi çorbasını içmezler ama bende sevmem zaten yapmam onun için
eşi yemek ayıran insana allah kolaylık versin canım zor bir iş
AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRRcok yemek secıyor neredeyse sebzelerın hıc bırını sevmıyıor malesefffff
et yenıyor bılıyorum cnm da ben sevmıyorum helekı yemeklerın ıcınde hız sen-vmem sedece kofte olarak yıyebılıyorummm eşimde aksıne yemeklerın ıcınde et sever ben mesla taze fasulyeyı zeytunyaglı severken eşinm etli sever onu bile pişirirken ona etlı kendıme zeytınyaglı yapıyorum ıkı ıs cıkıyor bana malesefff
iyiyim canım sende iyisin inş.evet yakışır kontesim
cok yemek secıyor neredeyse sebzelerın hıc bırını sevmıyıor malesefffff
et yenıyor bılıyorum cnm da ben sevmıyorum helekı yemeklerın ıcınde hız sen-vmem sedece kofte olarak yıyebılıyorummm eşimde aksıne yemeklerın ıcınde et sever ben mesla taze fasulyeyı zeytunyaglı severken eşinm etli sever onu bile pişirirken ona etlı kendıme zeytınyaglı yapıyorum ıkı ıs cıkıyor bana malesefff
aynı yaaaaaaaaaa
benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİ
AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRR
BENDE İYİYİM HAMDOLSUNNNNNN KONTESE HERŞEY YAKIŞIR YAA
haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?