Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Persphone dün akşam ugramış bildirim yapmamış mı ? Unutmuş olabilir canımcım..
Kızlar bildirim yaptıkça daha çok motive oluyoruz en azından eleştiri yorum alıyoruz...Yapın gari bildirimleriii

***Bende yesin diye pek ısrar etmem...Yada tepeleme tabagı bitirsin diye ugraşmam doyunca bırakır benımkı ogurur mesela..
Onlar vitaminli beslensinler diye ugraşıyoruz inşallah çok yemek seçen cocuklar olmazlar..
Bişey soracagım sen kuzey ne zaman yogur yedirmeye başladın ve evde kendin günlük mü yapıyordun yogurdu...Ben evde günlük yapıyorum kızıma göre ertesi gün yeniden yapıyroum tabi yorucu oluyor..Sütcüden alacagım 2 lt süt onunla yapacagım evde hepimiz yiyoruz zaten 2 güne kadar biter...
[/QUOTE]

GÜNLÜK ŞİŞE SÜTTEN YAPIYORUM CANIMM ÇOK DA GÜZEL OLUYORRR 1 LT SÜTTEN YAPIYORUM 2-3 GÜN GİDİYOR EĞER BİZDE YERSEK 2 GÜN YETİYOR AY ÖYLE HERGÜN YAPMIYORUM ZATEN 1 GECEDE DİNLENİRRR YOĞURT BUNDAN SONRA 2 LT DEN YAPCAM YAZ GÜNÜ AYRANI ÇOK SEVİYOR BENİMOĞLAN HER YEMEĞİNİN YANINDA AYRAN İÇİRİRİMM MESELAA BAYILIRRR YOĞURTUDA YEMEKLERİN ÜSTÜNDE SEVİYRR IPA TEK SEVMİYOR YADA MEYVALI YOĞURT YAPIYORUM ÖYLE YİYRR YAZIN YOĞURTTAN DONDURMA YAPCAM YOĞURTA LA ÇİLEĞİ BLENDIRDAN GEÇİRİZ BİR PARÇA SÜT BİRAZ BAL OHH BİS GİBİ DONDURMAA BEN YOĞURTU 6 AYDAN BERİ VERİYORUM GENELDE AYRAN İÇER AMA

evet yaa bazen o kadar disiplinli oluyorum ki hatta yanlışlıkla ağ<zım lıdığımd aban yiym demiyorum direk afadersin çıkarıyorum ağzımdan ama bazen saçmalıyorum artık limitim ok bunları yapmak içinn bencede naynnnnn

evet canım geçen hafta buradaki iddayı kazanınca saldım herhalde ama bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıyorum
ben menü yazmadım tatlım

bende eti severim ama yemeklerde değil ayrı yemeği tercih ederim

evet canım bu senede istiyorum ve veriyorum inş.

Duygucum birde ben şöyle daha azimlendim 65 kilo dedi y adr bir rahatlama oldu bende kolaymı 80 kilodan geldim buralara neyse kış mevsimi dolayısıyla heryerdede karlar vardı hava erken kararıyor herkeste bir koşturma akşamları evlerinde oluyor herkes.Biraz havalar düzeldi soguk ve yagmur olsada bazn öglen saatleir güneş oluyor...İnsanlar dışarıda ve ve ve ben işten ev egiderken kaç kişi ile karşılaşıyorum hepsinden aynı cevap daha sen ne kadar zayıfladın kaç kilo verdin iyiysin aman daha zayıflama ee diyorum birde yaz olunca herkes sokaklarda oo daha ne övgüler alıcaksın civciv diyorum sıkı sıkı saırlıyorum diyetime 65 oldum am akayıi kopartmak yok diyorum eşime.Bu halim dogumdan önceki halimdi beni,m için fark yok önemli olan değişiklik benim için 55 görmek...o zaman tamam derim...Kendimi ilk evlendiğim yıllardaki gibi görmek istiyorum...Ben kendimle savaş veriyorum..

İnş anlatabişlmişimdir karıştı sanki

BİRAZ BÜYÜSÜN ODA ÖYLE AYRI AYRI YİCEK AZEN İNAT EDER YEMEZZZ SEVDİĞİ YEMEĞİ BİLEEE HİÇ ZORLAMIYORUM TERS ETKİ EDİYOR KENDİMDEN BİLİYORUMMAÇIKTIMI GELİYOR ZATEN YEMEGE

bende hiç zorlamam canım doydum diyosa tamamdır
öyle arkasında tabakla gezen annelerden değilim
çok şükür yiyolar herşeyi kesinlikle yemediği bir kaç şey var onada zorlamam

canım sen halladersin salma yeter ki kendini sen çok disiplinlisin kararlısın ve bu işi başaracaksın
zaten senin dediğin gibi ev taşınma telaşen olacak ve o zaman daha kolay verirsin işlerden

GÜNLÜK ŞİŞE SÜTTEN YAPIYORUM CANIMM ÇOK DA GÜZEL OLUYORRR 1 LT SÜTTEN YAPIYORUM 2-3 GÜN GİDİYOR EĞER BİZDE YERSEK 2 GÜN YETİYOR AY ÖYLE HERGÜN YAPMIYORUM ZATEN 1 GECEDE DİNLENİRRR YOĞURT BUNDAN SONRA 2 LT DEN YAPCAM YAZ GÜNÜ AYRANI ÇOK SEVİYOR BENİMOĞLAN HER YEMEĞİNİN YANINDA AYRAN İÇİRİRİMM MESELAA BAYILIRRR YOĞURTUDA YEMEKLERİN ÜSTÜNDE SEVİYRR IPA TEK SEVMİYOR YADA MEYVALI YOĞURT YAPIYORUM ÖYLE YİYRR YAZIN YOĞURTTAN DONDURMA YAPCAM YOĞURTA LA ÇİLEĞİ BLENDIRDAN GEÇİRİZ BİR PARÇA SÜT BİRAZ BAL OHH BİS GİBİ DONDURMAA BEN YOĞURTU 6 AYDAN BERİ VERİYORUM GENELDE AYRAN İÇER AMA[/QUOTE]

İşte hergün yap yap insan yoruluyor bende günlük şişe sütten yapıyorum...Artık sütçümüz var...Ondan alayım diyorum fazlacana yapayım 2-3 günde biizmde biter yogur ben işyeirmede getiriyorum akşamlarıda evde yiyorum..Eee gündüzleri annemle rvss evde yeniyor yani..Sütcüden aldığım sütle bolcana yaparım 2-3 günde kızımda yer diye düşündüm...Bu zamanda kadar taze olsun diye günlük yaptım...Artık büyüdü boncugum..Ben hiç aksatmadan kızıma havuç ve elma suyu veriyorum...6.aydan bu yana...Ne kadar faydalı olur bilemem ama bu yemek gibi adetimiz saat 4-5 gibi mutlaka içcecek...
Meyveli yogurdu nasıl yapıyorsun ? Değişik mi?
Meyveyi püre yapıp yada blendardan geçirip birleştiriyormusun yogurtla...

Ben saglıklı beslenmek adına her türlü fikre açığım canım bilgilerimizi paylaşalım...Söz konusu evlat olunca vitamnin vs olunca zorluk olmuyor hiçbirşey..

Yine olacaksın canım çünkü hedefin var düğün yaklaşıyor bir sürü kalabalıgın içine çıkacaksın aa duyguya bakın ne kadar zayıflamış diye fısıfs meraklı konuşmaları ve iltifatları duyacaksın....Bu durum için frene basmaya deger..

a kestanem iddayı kazanınca kiloyuda geri almayasın aman ha saga diyim dikkat salma yoksa yanarsın şekerim...
Ben eti aramamvarsada yerim öle yani ama kızım olduktan sonra daha çok saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Kızımın yemeklerine katıyorum bazı zamanlarda bizde yiyoruz..Et temeğinin sadesinibizde severiz..Birde duygunun dediği gibi bende kebapları iskenderleri dönerleri severim ist bir dönerci var yaprak döner yapıyoır eşime deidmki bayagı oluyor canım döner çekti cıss dedi eşimde bende dedimki ideal kiloma geleyim beni oraya getirceksin..Aklımda damagımda hala...Ama freenlemek şart anacımmmm

tamam canım ordanda yazayımmm

YAZ BAKALIM MERAK ETTİM...UGRUYOR AMA YAZMAYI UNUTMUŞ BENCE YOKSA UGRAMAZDA

anlata bildin canımm ne güzel yaa senin disiplinli oluşuna hayranım zatenn darsı başıma inşallahh

Katılıyorum zorlamak çözüm değil....

canım sen halladersin salma yeter ki kendini sen çok disiplinlisin kararlısın ve bu işi başaracaksın
zaten senin dediğin gibi ev taşınma telaşen olacak ve o zaman daha kolay verirsin işlerden

Bencede hedefin var çünkü ve az kaldı...Benimde hedefim mayıs kızımın dogum günene kadar vermem lazım son kalan 10 kiloyu...

ben çıkıyorum kızlar size iyi sohbetler bir iki işim var bitirebilirsem gelirim yine

ya bir insan bu kadarmı hata yapar birşey yazcam diye ama şuan oğlum kucağımda bu kadar yazmışım uyku saatimiz geldidee

yok canım salmıyorum dikkatliyim ama geçen hafta ne oldu bilmiyorum
ah canım kebapları iskenderi kim sevmez ama bekliyoruz yiyeceğimiz zamanı

ben çıkıyorum kızlar size iyi sohbetler bir iki işim var bitirebilirsem gelirim yine

Güle güle kestanem yine gel ya senle pek sık sohbet edemiyoruz.

anlata bildin canımm ne güzel yaa senin disiplinli oluşuna hayranım zatenn darsı başıma inşallahh

Sağol canım...inşallah..
Hedefini unutma...
80 kiloyken kimse bana zayıfla demedi ben belim agrıyor çabuk yoruluyorum diye bu yola çıktım...
Şuanda 65 kiloyum eşim bile maşallah diyor.. Nazar degmesin diye bişey demiyorum diyor...Bunları duymak beni dahada hırslandııryor..Mayısa kadar ipin ucunu bırakmıycam...Hatta hiç unutmuyıorum sen 6.lı rakamları görünce hamburgerleri vss yemiştin...Burda yazmıştın düşünmüştüm bendemi yapsam bende 67 yim diye yok dedim biraz daha vereyim yok dedim dr gideyim öle böle derken ben hala kutlama yapmadım...Verdiğim 1-2 kiloyu tekkrar geri almamak için korkuyorum....Çünkü ibrenin hemen aşağılar ainmesini istiyorum bu yüzden çıkmasın şimdilik kalsın kutlama Nisanda yaparım kutlamayı evlilik yıldönümüğz çünkü

hıscakal cnmmm gorusuruzzz

valla cıvcıvım genelde butur soruları sadece duyguya yonelttıgın ıcın ben yazmıyorum karısıyormus gıbı olmus olmamak ıcınnn

gamzem böyle düşünme lütfen üzülürüm topikte duygu ile sohbet ediyorduk birde kestane şekeri vardı başka kimse yoktu o yüzden seninde fikrine açığım lütfen....Herkes fikrini söyleyebilir şekerim..Ben hiç böyle düşünmemiştim..Pardon canım..

MAŞALLAHHHH ZATEN ZORLAMA TERS TEPİYOR

ESKİDEN DAHA İYİYDİM BU ARALAR SALDIM AMA KUZEYİN TRESİNE VERİYORUM BU DURUMU STRES KALKTI DAHA İİY OLCAK İNŞ

İşte hergün yap yap insan yoruluyor bende günlük şişe sütten yapıyorum...Artık sütçümüz var...Ondan alayım diyorum fazlacana yapayım 2-3 günde biizmde biter yogur ben işyeirmede getiriyorum akşamlarıda evde yiyorum..Eee gündüzleri annemle rvss evde yeniyor yani..Sütcüden aldığım sütle bolcana yaparım 2-3 günde kızımda yer diye düşündüm...Bu zamanda kadar taze olsun diye günlük yaptım...Artık büyüdü boncugum..Ben hiç aksatmadan kızıma havuç ve elma suyu veriyorum...6.aydan bu yana...Ne kadar faydalı olur bilemem ama bu yemek gibi adetimiz saat 4-5 gibi mutlaka içcecek...
Meyveli yogurdu nasıl yapıyorsun ? Değişik mi?
Meyveyi püre yapıp yada blendardan geçirip birleştiriyormusun yogurtla...

Ben saglıklı beslenmek adına her türlü fikre açığım canım bilgilerimizi paylaşalım...Söz konusu evlat olunca vitamnin vs olunca zorluk olmuyor hiçbirşey..

Yine olacaksın canım çünkü hedefin var düğün yaklaşıyor bir sürü kalabalıgın içine çıkacaksın aa duyguya bakın ne kadar zayıflamış diye fısıfs meraklı konuşmaları ve iltifatları duyacaksın....Bu durum için frene basmaya deger..

a kestanem iddayı kazanınca kiloyuda geri almayasın aman ha saga diyim dikkat salma yoksa yanarsın şekerim...
Ben eti aramamvarsada yerim öle yani ama kızım olduktan sonra daha çok saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Kızımın yemeklerine katıyorum bazı zamanlarda bizde yiyoruz..Et temeğinin sadesinibizde severiz..Birde duygunun dediği gibi bende kebapları iskenderleri dönerleri severim ist bir dönerci var yaprak döner yapıyoır eşime deidmki bayagı oluyor canım döner çekti cıss dedi eşimde bende dedimki ideal kiloma geleyim beni oraya getirceksin..Aklımda damagımda hala...Ama freenlemek şart anacımmmm

YAZ BAKALIM MERAK ETTİM...UGRUYOR AMA YAZMAYI UNUTMUŞ BENCE YOKSA UGRAMAZDA[/QUOTE]

CANIM BEN MEYVALI YOĞURTU KÜÇKKEN AZ PÜTÜR LÜ YAPARDIM YANİ ŞÖLE BLEBDIRDAN GEÇİRRİDİM AMA BİRAZDA ÖZENÜ RENDELERDİM PÜTÜRLÜ OLSUN DİYE ÇİĞNEMEYE ALIŞSIN DİYE ŞİMDİ BAYA KÜÇK KÜPLER YAPIYORUM İKİNDİDE MEYVA SAATİMİZ PORTAKAL BAYILIR VERİRİM ELİNE YERR ÇOK ŞÜKÜR MEYVA SEVİYORRR AMA HAVUÇU ÇOK İHMAL ETTİM KATI MEYVA SIKACAĞINI MEYDANA ÇIKARAYIM BARİ BU ARADA ÇİLEK MEVSİMİ GELDİĞİNDE EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR MEYVALI YOĞURT

yok canım salmıyorum dikkatliyim ama geçen hafta ne oldu bilmiyorum
ah canım kebapları iskenderi kim sevmez ama bekliyoruz yiyeceğimiz zamanı

sorma ya kim sevemz ah ah olsada yesekkkk ama dur 55 i göreyim hepsinden yiyeceim kararlıyım..Önce sabitlemem lazım kiloyu..
Dikkat et bakalım salma...

Duygucum cevapladığın için tşkler..Meyveli yorgudu hafta sonu bende deneyim bakalım....Çiğnemeyi beceriyor benimki maşallah kıymayı çiğnediğine göre sıpam benim..

Gamzem sendende bekliyorum..

CANIM BEN MEYVALI YOĞURTU KÜÇKKEN AZ PÜTÜR LÜ YAPARDIM YANİ ŞÖLE BLEBDIRDAN GEÇİRRİDİM AMA BİRAZDA ÖZENÜ RENDELERDİM PÜTÜRLÜ OLSUN DİYE ÇİĞNEMEYE ALIŞSIN DİYE ŞİMDİ BAYA KÜÇK KÜPLER YAPIYORUM İKİNDİDE MEYVA SAATİMİZ PORTAKAL BAYILIR VERİRİM ELİNE YERR ÇOK ŞÜKÜR MEYVA SEVİYORRR AMA HAVUÇU ÇOK İHMAL ETTİM KATI MEYVA SIKACAĞINI MEYDANA ÇIKARAYIM BARİ BU ARADA ÇİLEK MEVSİMİ GELDİĞİNDE EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR MEYVALI YOĞURT[/QUOTE]
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorumm

civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…