- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.221
aynı yaaaaaaaaaa
benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİ
AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRR
BENDE İYİYİM HAMDOLSUNNNNNN KONTESE HERŞEY YAKIŞIR YAA
haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....
selam kizlar,
tablonuza baktimda ne güzel kilolar vermissiniz yazilarinizdanda istikrarli bir sekilde devam ettiginiz anlasiliyor bende vermistim ne güzel ama yarinsini geri aldim ve bir türlü toparlanamiyorum yeniden..
2.oglumund ogumundan sonra 80 kiloydum 3 sene önce diyete basladim 63 e kadar indim gecen seneydi sonra kisin 70 ciktim yeniden sonra yine diyet yapip 61 e indim ve simdi 72 kiloyum yeniden o kadar yoruldumki artik toparlanamiyorum bi türlü cok cabuk kilo alan bünyem var vermek sorun degil benim icin yani yaptiktan sonra verebiliyorum ama koruyamiyorum buda beni cildirtti artik 61 kiloyken onu begenmiyodum simdi arar oldum pöff,bunlari niye yaziyorum inanin bende bilmiyorum
aynen canım eti bende çok severim babamlar hala yapar kışlık kavurma sabah kahvaltıda arada onlara gittikmi annemde isterim
bazen yumurtalı bazen sade yeriz ay olsada yesek
ay kontesssss yine formundasınn güldürdün beniiihaklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....
kızlar şımartıyorsunuz ama haftaya veremezsem bu lafları yedirmeyin bana...size layık olup haftaya güzel bir rakamla karşınızda olacağım canlar saygılarımlaa....
bir ökuzden kavurma mıııı cok hossun kontesım yaa
ben hiç bulgurlu yapmadım bidahakini bende az bişey atayım
ben etide yeşil mercimeğide çok severim
selam canım zor yorucu bir süreç öyle al ver al ver
bende 2 sene önce 12.5 kilo verdim şimdi tekrar uğraşıyorum vermeye ama inş. bu sefer almam bir daha
evet yaa biz bide bazen onu ısıtmadan soğuk soğuk ekmeğe dürüp yerdikk..olsada yesek...20 sene oldu o kavurmadan yemeyeli...tazesini yiyoz ama o basılmış kışlık kavurmanın tadı bambaşkaa...
ay kontesssss yine formundasınn güldürdün beniii
haftaa zaten yolabenimle devam ediyorsun haa ona göreee
valla ben oğlana bazen özel yemek yaparım ama atmasyon içine herşey koyarım mesela geçen mantar kavurdum oğlana içine pirinç bulgur herşey koydummm alsın vitamin diyee
ins hedefine bi an önce ulasir ve orda kalirsin canim,bende toparlanabilirsem araniza katilirim ins
nasılsın civcivim
cnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla
KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN
GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA
buyrun benimmm yılın marul güzellik kraliçesi tacı da benimdir....
selam kizlar,
tablonuza baktimda ne güzel kilolar vermissiniz yazilarinizdanda istikrarli bir sekilde devam ettiginiz anlasiliyor bende vermistim ne güzel ama yarinsini geri aldim ve bir türlü toparlanamiyorum yeniden..
2.oglumund ogumundan sonra 80 kiloydum 3 sene önce diyete basladim 63 e kadar indim gecen seneydi sonra kisin 70 ciktim yeniden sonra yine diyet yapip 61 e indim ve simdi 72 kiloyum yeniden o kadar yoruldumki artik toparlanamiyorum bi türlü cok cabuk kilo alan bünyem var vermek sorun degil benim icin yani yaptiktan sonra verebiliyorum ama koruyamiyorum buda beni cildirtti artik 61 kiloyken onu begenmiyodum simdi arar oldum pöff,bunlari niye yaziyorum inanin bende bilmiyorum
selam canım zor yorucu bir süreç öyle al ver al ver
bende 2 sene önce 12.5 kilo verdim şimdi tekrar uğraşıyorum vermeye ama inş. bu sefer almam bir daha
maşallah canım iyi yiyo seninkide benimkiler çok karıştırsam yemezler
zaten büyük kız çok sebzeyle arası yok sadece yemek sularına banar
BİRAZ BÜYÜSÜN ODA ÖYLE AYRI AYRI YİCEK AZEN İNAT EDER YEMEZZZ SEVDİĞİ YEMEĞİ BİLEEE HİÇ ZORLAMIYORUM TERS ETKİ EDİYOR KENDİMDEN BİLİYORUMMAÇIKTIMI GELİYOR ZATEN YEMEGEmaşallah canım iyi yiyo seninkide benimkiler çok karıştırsam yemezler
zaten büyük kız çok sebzeyle arası yok sadece yemek sularına banar
[
valla ben oğlana bazen özel yemek yaparım ama atmasyon içine herşey koyarım mesela geçen mantar kavurdum oğlana içine pirinç bulgur herşey koydummm alsın vitamin diyee
aynen canım eti bende çok severim babamlar hala yapar kışlık kavurma sabah kahvaltıda arada onlara gittikmi annemde isterim
bazen yumurtalı bazen sade yeriz ay olsada yesek
BİRAZ BÜYÜSÜN ODA ÖYLE AYRI AYRI YİCEK AZEN İNAT EDER YEMEZZZ SEVDİĞİ YEMEĞİ BİLEEE HİÇ ZORLAMIYORUM TERS ETKİ EDİYOR KENDİMDEN BİLİYORUMMAÇIKTIMI GELİYOR ZATEN YEMEGE
Oh kuzeye bol bol vitamin olsun inşallah ne güzel işte canım yemek seçmemesi..Kış ayındayız bir sürü sebze var hepsinden yesin işte ilaç niyetine...Ben de boncugumun çorbalarına bulguru atarım mutlaka...Hatta kırmızı mercimek çorbasınada atıyorum seviyor...
Bu arada biz ailecek kızımda alıştı kara şimşeğe bayılırız.Tabiki kesme makarnalı...
Bildirim yapmıştımö ben ama 64 kiloyuım duyurulur
Flower öğleden önce girdi gördüm ama kg bildirmedi persophone girmedi inş birşeyi yoktur ama kızlar lütfen bir sorun olmadığı taktirde p.tesi yapın bildirim bu konuda disiplinli olalım bir sorunu olan ya özelden yada burdan yazsın idare ederiz sorun omlaz hele kalan kişiler zaten daimi kişilerrr
[ı]
persphone dün akşam ugramış bildirim yapmamış mı ? Unutmuş olabilir canımcım..
Kızlar bildirim yaptıkça daha çok motive oluyoruz en azından eleştiri yorum alıyoruz...yapın gari bildirimleriii[/ı]
Ay kızlarr nisanın ortasında benmi telaş başlıcak yavaş yavaş toparlancam 3-4 tabak çatal kaşık bırakcam herşeyi kolilicem inş kıyafetler oo çok iş var acil kullanılcak şey leri bırakcam onlarıda taşınmadan bir gün önce toplarım onun dışındakileri toplucam 15 nisan gibi düğün için hazırlık yapcam daha düğünde 12 mayıss oyy gözüm korktu keyifli son günlerimm bunlarrr yayılayım istediğim gibi ayy böyle yazınca daha gözüm korktu ya benim acil en kötü 62 olmama lazım ve zamanım yok yaa anaaa nisanın son haftası 62 olmam lazımmAyy son hafta kıyafetimi ip vermem lazım diktirmek içinn offfffffffffff yandım benn yemen marul salatası yapam bari kızlar destek olun bana gözüm korktuu :18::18:
herkez yaptı flower ve persophone yapmadı flower dünde bugünde girdi hatta dün hayırlı hadftalar yazdı unuttumu aceppp ayy kalan kişilerrrr temel kiişlerr böylede arada kalıyorum beklicem bugünn akşam günceleme yapcam 2 arkadaş yarına kadar yapsınnn sabah sizinkilerde yaparımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?