- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.261
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorummCANIM BEN MEYVALI YOĞURTU KÜÇKKEN AZ PÜTÜR LÜ YAPARDIM YANİ ŞÖLE BLEBDIRDAN GEÇİRRİDİM AMA BİRAZDA ÖZENÜ RENDELERDİM PÜTÜRLÜ OLSUN DİYE ÇİĞNEMEYE ALIŞSIN DİYE ŞİMDİ BAYA KÜÇK KÜPLER YAPIYORUM İKİNDİDE MEYVA SAATİMİZ PORTAKAL BAYILIR VERİRİM ELİNE YERR ÇOK ŞÜKÜR MEYVA SEVİYORRR AMA HAVUÇU ÇOK İHMAL ETTİM KATI MEYVA SIKACAĞINI MEYDANA ÇIKARAYIM BARİ BU ARADA ÇİLEK MEVSİMİ GELDİĞİNDE EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR MEYVALI YOĞURT
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorumm
civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm
Güle güle kestanem yine gel ya senle pek sık sohbet edemiyoruz.
Sağol canım...inşallah..
Hedefini unutma...
80 kiloyken kimse bana zayıfla demedi ben belim agrıyor çabuk yoruluyorum diye bu yola çıktım...
Şuanda 65 kiloyum eşim bile maşallah diyor..Nazar degmesin diye bişey demiyorum diyor...Bunları duymak beni dahada hırslandııryor..Mayısa kadar ipin ucunu bırakmıycam...Hatta hiç unutmuyıorum sen 6.lı rakamları görünce hamburgerleri vss yemiştin...Burda yazmıştın düşünmüştüm bendemi yapsam bende 67 yim diye yok dedim biraz daha vereyim yok dedim dr gideyim öle böle derken ben hala kutlama yapmadım...Verdiğim 1-2 kiloyu tekkrar geri almamak için korkuyorum....Çünkü ibrenin hemen aşağılar ainmesini istiyorum bu yüzden çıkmasın şimdilik kalsın kutlama Nisanda yaparım kutlamayı evlilik yıldönümüğz çünkü
AHH NE KBAP DÜŞKÜNÜYÜZ YAAA ENİMDE KORKULU RÜYAM KEBAPPyok canım salmıyorum dikkatliyim ama geçen hafta ne oldu bilmiyorum canım kebapları iskenderikim sevmez ama bekliyoruz yiyeceğimiz zamanı
DENE CNM ÇOK GÜZEL OLUYOR ÖZELLİKLE ÇİLEKLEE YESİN PRENSESS MAŞALLAH ONADuygucum cevapladığın için tşkler..Meyveli yorgudu hafta sonu bende deneyim bakalım....Çiğnemeyi beceriyor benimki maşallah kıymayı çiğnediğine göre sıpam benim..
Gamzem sendende bekliyorum..
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorummCANIM BEN MEYVALI YOĞURTU KÜÇKKEN AZ PÜTÜR LÜ YAPARDIM YANİ ŞÖLE BLEBDIRDAN GEÇİRRİDİM AMA BİRAZDA ÖZENÜ RENDELERDİM PÜTÜRLÜ OLSUN DİYE ÇİĞNEMEYE ALIŞSIN DİYE ŞİMDİ BAYA KÜÇK KÜPLER YAPIYORUM İKİNDİDE MEYVA SAATİMİZ PORTAKAL BAYILIR VERİRİM ELİNE YERR ÇOK ŞÜKÜR MEYVA SEVİYORRR AMA HAVUÇU ÇOK İHMAL ETTİM KATI MEYVA SIKACAĞINI MEYDANA ÇIKARAYIM BARİ BU ARADA ÇİLEK MEVSİMİ GELDİĞİNDE EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR MEYVALI YOĞURT
Gamzem sagol canım benim kızım daha küçük olduğu için hepinizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Bizde 6 aylıkken bir başladık hergün veriyoruz hatta birkaç gün annemde kaldım kardeşim askre giderkende orda bile ihmal etmedim.
Elma suyunu tek sevmiyor mesela...Havuç ile karıştııryorum.Bazen portakal ve armut ekliyorum..Diger meyveleri vermey eçekiniyorum greyfurt anannas kivi gibi..
ananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss[/QUOTE]Gamzem sagol canım benim kızım daha küçük olduğu için hepinizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Bizde 6 aylıkken bir başladık hergün veriyoruz hatta birkaç gün annemde kaldım kardeşim askre giderkende orda bile ihmal etmedim.
Elma suyunu tek sevmiyor mesela...Havuç ile karıştııryorum.Bazen portakal ve armut ekliyorum..Diger meyveleri vermey eçekiniyorum greyfurt anannas kivi gibi..
Akşama misafirliğe davetliyiz inşallah bişeyler kaçırmam..Yandım bennnnnnn ama tadımlık bakarım napim..
OOHHM AŞALALH GAMZEM YAACAN OLSUN KAN OLSUN PAŞAMADAA..YAABENN RESMEN APARATLRINI YIKAMAYA ÜŞENİYORUMM AHH BENN YOK AMABUGÜN İTİBARİYLEE AKŞAMLRI BENDE SIKCAM İNŞ AİLE BOYU VİTAMİNLENELİM BEN İKİNDİDE DİREK YEDİRİYORUM AMA HUVUÇ İÇİN SIKCAM BUNDAN SONRA[/QUOTE]EN İYİSNİ YAPMŞISIN CNM ASLIDA EN DOĞRUSU İDEAL KG GELİP KUTLAMAYI YAPMAK İNŞ BENDE YAPMICAM BUNDANSONRAA
BİZİMDE YIL DÖNÜMÜ EYÜLÜDE. AMABİZDE KULTAMALAR NİSANDA BAŞLAR NİSAN EŞİMİN MAYIS BENİM HAZİRAN OĞLUŞUMUN DOĞUM GÜNÜ EYLÜL YIL DÖNÜMÜ İNŞ O KUTLAMARDA ZAYIF POZLR VERİRİM RESİMLERE
AHH NE KBAP DÜŞKÜNÜYÜZ YAAA ENİMDE KORKULU RÜYAM KEBAPP
DENE CNM ÇOK GÜZEL OLUYOR ÖZELLİKLE ÇİLEKLEE YESİN PRENSESS MAŞALLAH ONA
GAMZEZATEN KIDEMLİ NERDİYSE ASKERE GİTCEK PAŞAA
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorumm
civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm
ananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss
gecmıs olsun ercemmmmm nazaramı geldın sekerımmerhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bronşit olmuşum tam 14 tane iğne verdi :18::18:
BENDE ANANAS HİÇ VERMEDİM AMAKİVİ VERİRİM EN ZENGİN C VİTAMİN KAYNAĞIananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss
Duygucuk zayıflayınca kutlamaların anlam ve önemleri sankime daha çok artıyor...Şık bir elbise alacağım...Bak sizin kutlamalara az kalmış ha gayret güzel pozlarını bekliyoruz..Bizimde Nisan evlilik (Nisan annemşn )Mayıs kızımın (Haziran valdemin )Temmuz benım Agustos eşimin Eylül mutlaka kutlarız ufak görümcenin
Evet canım gamze kıdemli..
Havuç suyunu ve ıhlamuru sabitledik bir hergün içecek..Olmazma olmazlarımız...Katı meyve sıkacagım 6.aydan bu yana tezgahta şık bir konumunda önceleir bu kadar ragbet görmezdi kızıma duacıdır herhalde..
Duygu sana bir bilgi meyve suyunu sen yarım çay bardagı içebilirsin bilgine..Listemde öle..Tabi meyvesine göre değişiyordu şimdi yanımda değil ama..
merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bronşit olmuşum tam 14 tane iğne verdi :18::18:
BENDE ANANAS HİÇ VERMEDİM AMAKİVİ VERİRİM EN ZENGİN C VİTAMİN KAYNAĞIananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss
aynen sekerım bende aparatlarını yıkamayı usenıyorum ama her aksam sıkmayada dıkkat ediyorumm ayrıca senın verdıgın yogurtlu tarıf varya dıyet dondurma doye gecıyor bıızım ıcınde cok uygun serın serrın yıyebılırızzOOHHM AŞALALH GAMZEM YAACAN OLSUN KAN OLSUN PAŞAMADAA..YAABENN RESMEN APARATLRINI YIKAMAYA ÜŞENİYORUMM AHH BENN YOK AMABUGÜN İTİBARİYLEE AKŞAMLRI BENDE SIKCAM İNŞ AİLE BOYU VİTAMİNLENELİM BEN İKİNDİDE DİREK YEDİRİYORUM AMA HUVUÇ İÇİN SIKCAM BUNDAN SONRA
Duygucum birde ben şöyle daha azimlendim 65 kilo dedi y adr bir rahatlama oldu bende kolaymı 80 kilodan geldim buralara neyse kış mevsimi dolayısıyla heryerdede karlar vardı hava erken kararıyor herkeste bir koşturma akşamları evlerinde oluyor herkes.Biraz havalar düzeldi soguk ve yagmur olsada bazn öglen saatleir güneş oluyor...İnsanlar dışarıda ve ve ve ben işten ev egiderken kaç kişi ile karşılaşıyorum hepsinden aynı cevap daha sen ne kadar zayıfladın kaç kilo verdin iyiysin aman daha zayıflama ee diyorum birde yaz olunca herkes sokaklarda oo daha ne övgüler alıcaksın civciv diyorum sıkı sıkı saırlıyorum diyetime 65 oldum am akayıi kopartmak yok diyorum eşime.Bu halim dogumdan önceki halimdi beni,m için fark yok önemli olan değişiklik benim için 55 görmek...o zaman tamam derim...Kendimi ilk evlendiğim yıllardaki gibi görmek istiyorum...Ben kendimle savaş veriyorum..
İnş anlatabişlmişimdir karıştı sanki
alıntı yaptım ama çıkmıyo
saolun arkadaşlar bende nasıl üşüttüğümü anlayamdım 3 gündür kafam kalkmıyo sadece zorla yemek yapmaya kalkıyorum
birazda sigara yüzünden bronşit oldum galiba kilo verdikten sonraki hedefim sigaradan kurtulmak inş
Ayy kızlar alıntı yapcaktım ama alıntılar kafayı yediii o yüzden yapmıcam aklında kalanlarr
ya markafoni de gördüm yada vıpte dondurmalık var çubuklu alcam yazın yapca hem oğluma hemde ben yerim ,dondurmayı çok seviyorum ama dışardakiler kalorili dediğin gibi diyet Dondurma olur gamzemm
*******Evet canım alıntılar şaşırmış vaziyette..Dondurmalıklarım var benim evde şekerim tarifide senden aldım yaza bol bol yapacağım...Hemde diyet olur vallahi...Heleki geçen yazın 2 magnum yiyen ben ay bu yaza fit gireceğim hemi ay düşünmesi bile müthiş..
civcivimm bende ananas alayım bari e güzel ya bilgileri paslaşıyozzz iyiki varsınızz
Al kuşum al kuzeye yarasın...Evet saglıklı bilgileri paylaşmak süper...Ben çalışmayıp evde olsam dah açok şeyler üretirim..
Hepinizden Allah razı olsun canlarım..Sizlerde iyi varsınız.
evettttttt ben kaçarrr oğlan uyudu taze fasulyee pişiyor salatamı yedimmm khvem içtim spor vakti lesli abla beni beklerrr öpüldünüzz hoş sohbetlerrr
civcivim senin boyun kaç canım 55 çok az diğilmi bana hayal gibi geliyo o rakamlar iskelet gibi çok çirkin oluyorum elim yüzüm çöküyo daha önce troitten ameliyat olmuştum ve o sıralar 55 kiloya düşmüştüm şimdi o resimlere bakıyorumda çoook çirkinim bana en az 64 olmalı
bal evet olumcul bıle olabiliyormus bebeklerde cok yuksek alerjıkmıs onceden 1 yasına kadardı sımdı dr 2 yasına kadar vermeyın dıyorlar
Hastalığının üzerine sigara içersen tabikide iyileşemezsin tadlum....Bencede sigaraya hayır :))
Ay kıyamam sana hasta hasta yemek yapmakta çok zor...Sigara afedersin ama blgm çıkartmanı engelliyor..
Tamam canım görüşrüüz bas bas
:18:benim boyum 1.61 canım..O yüzden 55 ideal canımcım...Maşşallah senin boyun var ama ordan kurtarıyorusn...Bende bekarken 48 kilo idim aynı bahsettiğin şekildeydim yüzüm çökük vaizyette..Ay öyle olmak istemem tabii
Aslında duygucum listeye yaşlarımızı ve boylarımızıda ekleyebşlsek dahamı iyi olur???
Evet canım benim çok dikkat etmek gerekiyor yemeklere tuz katmıyorum mesela tuzla öyle...
çok isterdim ama stun eklicek yer yokk ama yinede bı uğraşırumm söz vermiyim amaa[ı]hastalığının üzerine sigara içersen tabikide iyileşemezsin tadlum....bencede sigaraya hayır :))
ay kıyamam sana hasta hasta yemek yapmakta çok zor...[/ı][ı]sigara afedersin ama blgm çıkartmanı engelliyor..[/ı]
[ı]tamam canım görüşrüüz bas bas[/ı]
[ı]:18:benim boyum 1.61 canım..o yüzden 55 ideal canımcım...maşşallah senin boyun var ama ordan kurtarıyorusn...bende bekarken 48 kilo idim aynı bahsettiğin şekildeydim yüzüm çökük vaizyette..ay öyle olmak istemem tabii[/ı]
[ı]aslında duygucum listeye yaşlarımızı ve boylarımızıda ekleyebşlsek dahamı iyi olur???[/ı]
[ı]evet canım benim çok dikkat etmek gerekiyor yemeklere tuz katmıyorum mesela tuzla öyle...[/ı]
yanii erceee bravooo evlatın için bırak direk örnek oluyorsun ona elbet zordur ama imknsız değildir bence bu hastalık sanaa mana olsun bugün bırakkbugün sadece bi nefes çektim yok içemdim sonrada kendime kızdım canına yazık sigara yüzünden ölcen dedim kendimle mücadele ediyorum bugün hiç i.çmedim inşallah yarında içmicem belkide bu şekilde bırakırım off çok zor şu illetten kurtulmak
alıntı yaptım ama çıkmıyo
saolun arkadaşlar bende nasıl üşüttüğümü anlayamdım 3 gündür kafam kalkmıyo sadece zorla yemek yapmaya kalkıyorum
birazda sigara yüzünden bronşit oldum galiba kilo verdikten sonraki hedefim sigaradan kurtulmak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?