Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorumm

civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm[/QUOTE]

Gamzem sagol canım benim kızım daha küçük olduğu için hepinizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var..Katı meyve sıkacagı okey rahatlık ama temizlemesi of hergün hergün ikindide sıkarlar kızıma ben işte oldugum için aparatlarını kırarız diye beni bekler annem veya valdem..Ben çıkartı temizlerim..
Bizde 6 aylıkken bir başladık hergün veriyoruz hatta birkaç gün annemde kaldım kardeşim askre giderkende orda bile ihmal etmedim.
Elma suyunu tek sevmiyor mesela...Havuç ile karıştııryorum.Bazen portakal ve armut ekliyorum..Diger meyveleri vermey eçekiniyorum greyfurt anannas kivi gibi..

Son düzenleme:

Gamzem sagol canım benim kızım daha küçük olduğu için hepinizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Bizde 6 aylıkken bir başladık hergün veriyoruz hatta birkaç gün annemde kaldım kardeşim askre giderkende orda bile ihmal etmedim.
Elma suyunu tek sevmiyor mesela...Havuç ile karıştııryorum.Bazen portakal ve armut ekliyorum..Diger meyveleri vermey eçekiniyorum greyfurt anannas kivi gibi..
[/QUOTE]

ananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss

EN İYİSNİ YAPMŞISIN CNM ASLIDA EN DOĞRUSU İDEAL KG GELİP KUTLAMAYI YAPMAK İNŞ BENDE YAPMICAM BUNDANSONRAA
BİZİMDE YIL DÖNÜMÜ EYÜLÜDE. AMABİZDE KULTAMALAR NİSANDA BAŞLAR NİSAN EŞİMİN MAYIS BENİM HAZİRAN OĞLUŞUMUN DOĞUM GÜNÜ EYLÜL YIL DÖNÜMÜ İNŞ O KUTLAMARDA ZAYIF POZLR VERİRİM RESİMLERE

yok canım salmıyorum dikkatliyim ama geçen hafta ne oldu bilmiyorum canım kebapları iskenderi kim sevmez ama bekliyoruz yiyeceğimiz zamanı
AHH NE KBAP DÜŞKÜNÜYÜZ YAAA ENİMDE KORKULU RÜYAM KEBAPP
Duygucum cevapladığın için tşkler..Meyveli yorgudu hafta sonu bende deneyim bakalım....Çiğnemeyi beceriyor benimki maşallah kıymayı çiğnediğine göre sıpam benim..

Gamzem sendende bekliyorum..
DENE CNM ÇOK GÜZEL OLUYOR ÖZELLİKLE ÇİLEKLEE YESİN PRENSESS MAŞALLAH ONA
GAMZEZATEN KIDEMLİ NERDİYSE ASKERE GİTCEK PAŞAA
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorumm

civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm[/QUOTE]
OOHHM AŞALALH GAMZEM YAACAN OLSUN KAN OLSUN PAŞAMADAA..YAABENN RESMEN APARATLRINI YIKAMAYA ÜŞENİYORUMM AHH BENN YOK AMABUGÜN İTİBARİYLEE AKŞAMLRI BENDE SIKCAM İNŞ AİLE BOYU VİTAMİNLENELİM BEN İKİNDİDE DİREK YEDİRİYORUM AMA HUVUÇ İÇİN SIKCAM BUNDAN SONRA

ananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss[/QUOTE]

Dene dene çok güzel hamileyken ben çok yedim...Vallahi ne kadar dogru bilemem ama 1 yaşından önce bazı meyveleri drlar önermiyorlar..Balı ve kiviyi özellikle alerji olasılığı yüksekmiş..Sizin çocuklarınız büyük verebilirsiniz.
Aaa her sabah kahvaltıda sarısını veririm..Portakalıda sıkarız havuçla..Birde öyle deneyim...Sağol canım

ananası denemdım hıc aklıma gelmedı bak oo denyım kıvı verıyorum ben 1 tane sıkarken ıcıne atıyorum portakalı hergun sıkıyorum onulımon sıkacagında sıkıyorum bırde aklınızda olsun poratakalın c vıtamını en ıyı almak ıcın cocuklara yumurta yedırkek ıcırmek gerekıyormus yumurtanın ıcındekı vıtamınle portakalın ıcınde c vıyamın bırlesınce vucuda en ıyı sekılde gırıyormuss[/QUOTE]
BENDE ANANAS HİÇ VERMEDİM AMAKİVİ VERİRİM EN ZENGİN C VİTAMİN KAYNAĞI
SABAHLARI SÜRELİ SIKARDIM LİMON SIKCAĞINDA GEÇEN HAFTA İHMAL ETTİM YARIN İTİBRİYLE YUMURTA İLE PORTAKAL SUYU NU VERMEYE BAŞLICAM SAĞ OL GAMZEM BİLGİ İÇİN
Akşama misafirliğe davetliyiz inşallah bişeyler kaçırmam..Yandım bennnnnnn ama tadımlık bakarım napim..

SEN YEMEZSİNN

OOHHM AŞALALH GAMZEM YAACAN OLSUN KAN OLSUN PAŞAMADAA..YAABENN RESMEN APARATLRINI YIKAMAYA ÜŞENİYORUMM AHH BENN YOK AMABUGÜN İTİBARİYLEE AKŞAMLRI BENDE SIKCAM İNŞ AİLE BOYU VİTAMİNLENELİM BEN İKİNDİDE DİREK YEDİRİYORUM AMA HUVUÇ İÇİN SIKCAM BUNDAN SONRA[/QUOTE]
aynen sekerım bende aparatlarını yıkamayı usenıyorum ama her aksam sıkmayada dıkkat ediyorumm ayrıca senın verdıgın yogurtlu tarıf varya dıyet dondurma doye gecıyor bıızım ıcınde cok uygun serın serrın yıyebılırızz

Dene dene çok güzel hamileyken ben çok yedim...Vallahi ne kadar dogru bilemem ama 1 yaşından önce bazı meyveleri drlar önermiyorlar..Balı ve kiviyi özellikle alerji olasılığı yüksekmiş..Sizin çocuklarınız büyük verebilirsiniz.
Aaa her sabah kahvaltıda sarısını veririm..Portakalıda sıkarız havuçla..Birde öyle deneyim...Sağol canım[/QUOTE]

bende cok severım ananasıda oğluma hız sıkıp vermek aklımama gelmemıstı deneyım barrı ebvet benım 3 yasında senınkı kucuk kıvı alrjık olabilir haklısın

Duygucuk zayıflayınca kutlamaların anlam ve önemleri sankime daha çok artıyor...Şık bir elbise alacağım...Bak sizin kutlamalara az kalmış ha gayret güzel pozlarını bekliyoruz..Bizimde Nisan evlilik (Nisan annemşn )Mayıs kızımın (Haziran valdemin )Temmuz benım Agustos eşimin Eylül mutlaka kutlarız ufak görümcenin
Evet canım gamze kıdemli..
Havuç suyunu ve ıhlamuru sabitledik bir hergün içecek..Olmazma olmazlarımız...Katı meyve sıkacagım 6.aydan bu yana tezgahta şık bir konumunda önceleir bu kadar ragbet görmezdi kızıma duacıdır herhalde..

Duygu sana bir bilgi meyve suyunu sen yarım çay bardagı içebilirsin bilgine..Listemde öle..Tabi meyvesine göre değişiyordu şimdi yanımda değil ama..

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bronşit olmuşum tam 14 tane iğne verdi :18::18:
gecmıs olsun ercemmmmm nazaramı geldın sekerım
SABAHLARI SÜRELİ SIKARDIM LİMON SIKCAĞINDA GEÇEN HAFTA İHMAL ETTİM YARIN İTİBRİYLE YUMURTA İLE PORTAKAL SUYU NU VERMEYE BAŞLICAM SAĞ OL GAMZEM BİLGİ İÇİN

SEN YEMEZSİNN[/QUOTE]
afıyet olsun sımdıden cnm bolbpol vıtamın alsın kuzey beyy bende dr programında bı dr soyledı ozaman oğrendım cnm

foto beklıyoruz tabı kızlarrrrr

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bronşit olmuşum tam 14 tane iğne verdi :18::18:

Geçmiş olsun canım sen nerelerde üşüttün öyle ya..Yat dinlen canım sıcak bişeyler iç..

Ananası paşaya yedir annesi...Ben veremiyorum işte dr önermedi...Hatta portakalı bile sık verme dedi bana asitli meyva ya pişik yapabilirmiş...

SEN YEMEZSİNN[/QUOTE]

İnşallah söz veremem.

aynen sekerım bende aparatlarını yıkamayı usenıyorum ama her aksam sıkmayada dıkkat ediyorumm ayrıca senın verdıgın yogurtlu tarıf varya dıyet dondurma doye gecıyor bıızım ıcınde cok uygun serın serrın yıyebılırızz

A süper yaza bizde yeriz...Ah o aparatları yokmu beni çileden çıkaran...Ama yapcak bişey yok...

Aaa her sabah kahvaltıda sarısını veririm..Portakalıda sıkarız havuçla..Birde öyle deneyim...Sağol canım[/QUOTE]

bende cok severım ananasıda oğluma hız sıkıp vermek aklımama gelmemıstı deneyım barrı ebvet benım 3 yasında senınkı kucuk kıvı alrjık olabilir haklısın[/QUOTE]

Hafta sonu teyzemdeydik kızımın meyve suyu saati gelince teyzem hemen makınada sıktı sagolsun gittiğin evlerde oluncada süper oluyor ananas var ekleyeyim dedi hayır dedim kivi var dedi hayır dedim..Ama faydalı diyor eve t ama bebeklere yasakmış.Bal bile yasak ve çok ciddiymiş...Hep temb,ihlerim bizimkileri sakın ha verme diye Ölümlere yol açabiliyormuş..
Evet canım aylık gittiğimiz kontrollerini yapan dr var kızımın yeme içmeye kadar bilgileri alırım ondan...Uyarmıştı...

bal evet olumcul bıle olabiliyormus bebeklerde cok yuksek alerjıkmıs onceden 1 yasına kadardı sımdı dr 2 yasına kadar vermeyın dıyorlar

civcivim senin boyun kaç canım 55 çok az diğilmi bana hayal gibi geliyo o rakamlar iskelet gibi çok çirkin oluyorum elim yüzüm çöküyo daha önce troitten ameliyat olmuştum ve o sıralar 55 kiloya düşmüştüm şimdi o resimlere bakıyorumda çoook çirkinim bana en az 64 olmalı

Ayy kızlar alıntı yapcaktım ama alıntılar kafayı yediii o yüzden yapmıcam aklında kalanlarr
ya markafoni de gördüm yada vıpte dondurmalık var çubuklu alcam yazın yapca hem oğluma hemde ben yerim ,dondurmayı çok seviyorum ama dışardakiler kalorili dediğin gibi diyet Dondurma olur gamzemm

ercem çok geçmiş olsun rabbim şifa versinnn iğnelere karşı dayanık versinn inşallahh

civcivimm bende ananas alayım bari e güzel ya bilgileri paslaşıyozzz iyiki varsınızz

evettttttt ben kaçarrr oğlan uyudu taze fasulyee pişiyor salatamı yedimmm khvem içtim spor vakti lesli abla beni beklerrr öpüldünüzz hoş sohbetlerrr

Son düzenleme:
alıntı yaptım ama çıkmıyo
saolun arkadaşlar bende nasıl üşüttüğümü anlayamdım 3 gündür kafam kalkmıyo sadece zorla yemek yapmaya kalkıyorum
birazda sigara yüzünden bronşit oldum galiba kilo verdikten sonraki hedefim sigaradan kurtulmak inş

Hastalığının üzerine sigara içersen tabikide iyileşemezsin tadlum....Bencede sigaraya hayır :))
Ay kıyamam sana hasta hasta yemek yapmakta çok zor...
Sigara afedersin ama blgm çıkartmanı engelliyor..

Tamam canım görüşrüüz bas bas

:18:benim boyum 1.61 canım..O yüzden 55 ideal canımcım...Maşşallah senin boyun var ama ordan kurtarıyorusn...Bende bekarken 48 kilo idim aynı bahsettiğin şekildeydim yüzüm çökük vaizyette..Ay öyle olmak istemem tabii
Aslında duygucum listeye yaşlarımızı ve boylarımızıda ekleyebşlsek dahamı iyi olur???
bal evet olumcul bıle olabiliyormus bebeklerde cok yuksek alerjıkmıs onceden 1 yasına kadardı sımdı dr 2 yasına kadar vermeyın dıyorlar

Evet canım benim çok dikkat etmek gerekiyor yemeklere tuz katmıyorum mesela tuzla öyle...

Son düzenleme:

bugün sadece bi nefes çektim yok içemdim sonrada kendime kızdım canına yazık sigara yüzünden ölcen dedim kendimle mücadele ediyorum bugün hiç i.çmedim inşallah yarında içmicem belkide bu şekilde bırakırım off çok zor şu illetten kurtulmak

çok isterdim ama stun eklicek yer yokk ama yinede bı uğraşırumm söz vermiyim amaa
yanii erceee bravooo evlatın için bırak direk örnek oluyorsun ona elbet zordur ama imknsız değildir bence bu hastalık sanaa mana olsun bugün bırakk

niye erteliyonn ikisini bir yenn allah yardımcın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…