- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.701
Topiğin gülleriii günaydınnnnn sabah şekerlerim hadi kahveye gelinnn türk kahvesimi nescafemiii
hoş geldin canımbugün sizlerle ikinci günüm...
sabah kahvaltısı: yumurta, peynir ,zeytin,domates ve 2 dilim ekmek
öğle : kocaman bir kapta salata(marul, havuç, kırmızı lahana,yeşil soğan,sarımsak bir kaç kaşık makarna) harikaydıı:)
ara : bir elma
akşam : çorba, sarımsaklı yoğurtlu pazı kavurma, biraz bulgur pilavı
yatmadan önce bir bardak süt içmeyi planlıyorum :)
ay evet nasıl okunuyor bu? ben de almayı düşünüyorum ama yaşıma göre ağır mı kaçar acaba?
bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek 1 yumurta 1 lokma bal kaymak
ara 1 adet hanımeller
öğlen yağsız kavrukmuş tavuk göğsü yarım dilim ekmek 3 tane cin biberi
akşam çeyrek dürüm 7 tane etsiz çiğ köfte yeşillik
ara 7 badem
2 türk kahvesi
1 sütlü kahve
6.7 bardak çay
1 bardak süt
1.5 litre su
yarım saat yürüyüş yaptım
Givenchy Absolutely irresistible
okunu$u : jiven$i absolüteli irezistibl
böyle söylemelisiniz kizlaarrr parfümü almaya gidince
çok güzel bence!
bende az önce sporumu yaptim, 50 kadar mekik, 5-6 dk karin kaslari için egzersiz ve 11 dk ko$u bandinda ter içinde hem ko$tum hem yürüdüm
sende çokk kahve içiyormuşsunn acaba zararı varmıdırr
bende çok içiyorumm
şimdidenn 1 tane türkkahvesii içtimm bilee
Topiğin gülleriii günaydınnnnn sabah şekerlerim hadi kahveye gelinnn türk kahvesimi nescafemiii
normalde böyle çok içmem canım sabah eşimle içmiştim sonra bi komşumuza gittim bebek görmeye o da kahve yaptı eve çıkarkende karşı komşuma uğradım oda sütlü kahve yaptı derken böyle çok içtim :):9
şişşşt farkındamısın menümde içtiğim sigaralar yazmıyor
potiii canım doğum günün kutlu olsun eşinle çocuklarınla sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum
evet biraz parası fazla emmme bana baya gidiyorrr değer bu kokuya tabi bAKKALA ÇAKKALA GİDERSEN SIKMIYORUM ONUNİ İÇİNDE DEODORANT SIKIYORUMBENDE DÜN DUYGUNUNN VERDİĞİİ PARFÜMÜNN ADINII KAĞIDA YAZDIMM ÖYLE GİTTİM DP YE
ordakine gösterdimm yoksa bende söylüyemedimm
dün davidof eco ve verry irrestible sıktırdımm
duygununn parfümüne vuruldumm resmennnn
dünden beri kolumdan çıkmadıı hoş kokusu varrr etkileyicii kesinliklee ağır değilll
farklı bir koku gerçektennn
dün fantasyy aldımm
ama diğer ay mutalakaa givency almalıyımmm
ben ona özetledim zaten kokuyuhoş geldin canım
kesinlikle ağır değill
duyguu daha iyii cevaplarr canımm o kullanıyor çünküü
ohhhh ama olmadı kahveler bendendiii sabahhsende çokk kahve içiyormuşsunn acaba zararı varmıdırr
bende çok içiyorumm
şimdidenn 1 tane türkkahvesii içtimm bilee
:))))gelmemmi canımmm
duygu gelmemmi yazacaktımm yine yanlış yazmışımmm,gelememmi olmuşş
ben bir türk kahvesi alıyım tatlım şekersiz olsun zira kahveyi sen yapacağın için zaten şekeri fazla fazla olacaktır :)
ben biliyorum cok guzel begeniyorumda ama 15 nasil olur?orjinal mi?strawberry net orjinal ordan alabilirsiniz fiyatlari dutyfree ye yakinkızlar az önce akmağazaya bakıyordum CK EUPHORIA BAYAN EAU DE PARFUM 100 ML bu parfüm 250 tlden 15 düşmüştü aldım ama acaba 150 yerine 15 mi yazdılar bide bu parfüm nasıl hiç bilen varmı
bende sekersiz turk kahvemle aranizdayimkahveyi uçarak yaparım bu sözden sonraaaa mest ettin beniii arkidişimmm güzel sözlerinleee
ben biliyorum cok guzel begeniyorumda ama 15 nasil olur?orjinal mi?strawberry net orjinal ordan alabilirsiniz fiyatlari dutyfree ye yakin
15 olsaydı 10 tane al derdım haacanım mağazayı aradım şimdi sanırım fiyatı yanlış girmişler böylece düzeltmiş olurlar
kızlar az önce akmağazaya bakıyordum CK EUPHORIA BAYAN EAU DE PARFUM 100 ML bu parfüm 250 tlden 15 düşmüştü aldım ama acaba 150 yerine 15 mi yazdılar bide bu parfüm nasıl hiç bilen varmı
iç güdüsel direk seni sigarayla haya lettim ve dip uyarı çekem dedimmm
evet biraz parası fazla emmme bana baya gidiyorrr değer bu kokuya tabi bAKKALA ÇAKKALA GİDERSEN SIKMIYORUM ONUNİ İÇİNDE DEODORANT SIKIYORUM
ben ona özetledim zaten kokuyu
ohhhh ama olmadı kahveler bendendiii sabahh
:))))
ben anladımm merak etmeeeee
15 olsaydı 10 tane al derdım haa
fesleğen fiyatı çokk güzel düşmüşş ama yanlışş yazılacağınıı sanmıyorum
bu parfümünde beğenenii çokk fazla eminimm memnunn kalırsınn
ıtsb auty yaz internete ve orda markalar bölmünde bu parfümm hakkında yorumları oku canımm
canım mağazayı aradım şimdi sanırım fiyatı yanlış girmişler böylece düzeltmiş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?