Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canlarim malum musafirim gelcek giremiyorum. bu arada gamzem kontesim civcivim ercen kestaneesekerim krzantabim nerde 2 citirlar okuldadir

Son düzenleme:

dünkü parfüm konuşmalarımız içime işlemiş sanki rüyamda sabaha kadar parfümeri gezdim
dp de varmı ee bende oraya bakıyım
internetten araştırdım biraz anacım çok pahalı benim bünyede ağır tahribat yapabilir
kaç liraya aldın

kesinlikle ağır değill
duyguu daha iyii cevaplarr canımm o kullanıyor çünküü

çok merak ettiiiim

ay öyle bir anlatmışsın kii çıkıp alasım geldiii ben de açık tenliyimdir. para biriktirmeye başlıyoruum
Givenchy Absolutely irresistible

okunu$u : jiven$i absolüteli irezistibl

böyle söylemelisiniz kizlaarrr parfümü almaya gidince

ahah sağooool canıııım valla garip bir şeyler söyler rezil olurdum ben orda sevil'e gideceğim almak için ama önce para biriktirmem lazım

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
aaa mutlu yillarin olsun canim potininde dogum gunu bugun.hayrlar huzurlar getirsin yeni yasin

sakin haa sevil cok pahali.hangi sehirdesin?

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr

Canımmmmm dogum günün kutlu olsun nica mutlu huzurlu yıllara ailenle birliklte...

canlarim malum musafirim gelcek giremiyorum. bu arada gamzem kontesim civcivim ercen kestaneesekerim krzantabim nerde 2 citirlar okuldadir

Canım kolay gelsin o zaman sana of sorma 2 gündür bir iş için ugraşıyorum hala çözemedim çözünce burdayım....

Kızlar işlerim karışık burda..
Geçmişe bakamadım...

Sporda yapamıycam bugün..

Dünkü menüm..

Sabah ; Peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç üzüm
Öglen yogurt koca kavanoz , yeşillikk ve 1 dilim ekmek
Ara elma
Ara etiform 1/2
Akşam yemek yemeye evde vaktim olmadı boncuktan sebep ayak üstü salatalık 1 dilim ekmek ve yogurt attım agzıma..
1 su bardağı sütlü nescafe yanındada 3 adet gün kurusu 1 adet indir acayip tatlı yiyesim geliyor regliden dolayı sanırım..

4 fincan yeşilçay 1,5 lt su
20 dkk sporr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…