- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.741
uff menuye bakKızlar işlerim karışık burda..
Geçmişe bakamadım...
Sporda yapamıycam bugün..
Dünkü menüm..
Sabah ; Peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç üzüm
Öglen yogurt koca kavanoz , yeşillikk ve 1 dilim ekmek
Ara elma
Ara etiform 1/2
Akşam yemek yemeye evde vaktim olmadı boncuktan sebep ayak üstü salatalık 1 dilim ekmek ve yogurt attım agzıma..
1 su bardağı sütlü nescafe yanındada 3 adet gün kurusu 1 adet indir acayip tatlı yiyesim geliyor regliden dolayı sanırım..
4 fincan yeşilçay 1,5 lt su
20 dkk sporr
canlarim malum musafirim gelcek giremiyorum. bu arada gamzem kontesim civcivim ercen kestaneesekerim krzantabim nerde 2 citirlar okuldadir
uff menuye bak
kızlarrr kestane kebap acele cevapp
şimdi teyzem aradı kuzenim var benle yaşıt hassas bir bünyesi var...2 senedir nedeni bulunamayan alerjisi ve kaşıntısı var kaşıyor cılk yara oluyor...hatta saçkıran bile oldu allahım doktor doktor incele incele en son diş dolgularından olmuşşş,,,
hani hepimizde vardır metal dolgu diş dolgusu...
normalin üstünde insan vücuduna civa salgılıyormuş bu dolgularr...civa: zehirrr
ay bendede var metal dolgu 5 tane teyzem git hemen söktür diye baskı yaptı...kararsızım kuzenimm söktürmeye başlamış
bilgisi olanm varmı aranızda...
ayy kızlar okadar yazdım yazdım barı bı yorum yapaydınız bırtek zsam yapmıs saolsun iyi fikir gibi gelmedı sanrım kımselere neyse vazgectım bende yorum gelmeyınce
zsa sarıcivciv nasılsınızgüzeller
kestanem sağol canım iyiyyim...İşlerle ugraşıyorum işte...Herşey yolunda...
Ben kaçıyorum kızlarrrrrrrrrrr
sende gerii istemiyorumm deseydinn canımm benn 15 tl diye almıştımm deee
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
gunaydinlaar
dunun menusu
kahvalti:
1 dilim ekmek
1kk beyaz peynir
4tatli kasigi pekmez tahin
4 zeytin+zeytinyagli sosuna 2 kez ekmek bandim+ domates
yesil cay
ara:5 badem
ogle:manti corbasi(yuksuk corbasi)
ara:yesil cay
2 kucuk kare crunch(kalorisi bayagi dusuktu)
aksam:salata(icine zeytin ve kirilmis yufka ekmegibooolca-canim cekti)
4kucuk biskuvi-130cal+2 kasik pekmez tahin
pek iyi bir menu degil zira bu sabah +500 ciktim-pekmez tahinden mi dedim ama bilemiyorum.bugun iyi gidiyor.kacamaksiz birgun olsun uzun sureden sonra insaallah..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
çok merak ettiiiim
ay öyle bir anlatmışsın kii çıkıp alasım geldiiiben de açık tenliyimdir. para biriktirmeye başlıyoruum
ahah sağooool canıııım valla garip bir şeyler söyler rezil olurdum ben ordasevil'e gideceğim almak için ama önce para biriktirmem lazım
Kızlar işlerim karışık burda..
Geçmişe bakamadım...
Sporda yapamıycam bugün..
Dünkü menüm..
Sabah ; Peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç üzüm
Öglen yogurt koca kavanoz , yeşillikk ve 1 dilim ekmek
Ara elma
Ara etiform 1/2
Akşam yemek yemeye evde vaktim olmadı boncuktan sebep ayak üstü salatalık 1 dilim ekmek ve yogurt attım agzıma..
1 su bardağı sütlü nescafe yanındada 3 adet gün kurusu 1 adet indir acayip tatlı yiyesim geliyor regliden dolayı sanırım..
4 fincan yeşilçay 1,5 lt su
20 dkk sporr
vuuuumersi canım..ee napayım senin kadar zayıf olana kadar hırs yaptım aç gezicem :)))
eee kantarın topuzunu geçen hafta epeycene kaçırırsam bu hafta böyle idare ederim işte.Akşamları eve gidince boncuktan sebep yemek yemege fırsatım olmuyor buda işime geliyor...
ben dis hekimi yazilari falanda okudum onlar ilk gunler bir yayilim olabilecegini ama sonra uzerinde olusan reaksiyonla-oksitlenmemi matlasma mi ne salinimin durdugunu soylemisler hele artik bakir tozu fazlaymis o yuzden risk saymiyorlar.tabiiki en iysi altincanım hep söylüyorlar civanın ne kadar tehlikeli olduğunu ama bu kadar net hiç duymamıştım
şimdi yapılan dolgularda aynımı yoksa eskilerdemi kullanılıyordu metal dolgu
ben 1 ay önce yaptırdım kanal tedavisiyle dolgu ama ne dolgusu olduğunu bilmiyorum?:26:
iyiyim tatlim yani oyle diyeyim-sen nasilsin?zsa sarıcivciv nasılsınızgüzeller
bugun hic tatli yemedim ama hayretcanim sabah iyimi$ ama sonradan bozmu$sun :) vallahi bende 5 M&Ms yüzünden bugun +400 çiktim
dogum günün kutlu olsun canimmmm
hihihhi dü$ünmek bile istemiyorum bu ismi söyledigin ki$inin yüzünü, bir kere benimde ba$ima gelmi$tideee
çok güzel menünnn
tsekkur ederim canımmmcanim sabah iyimi$ ama sonradan bozmu$sun :) vallahi bende 5 M&Ms yüzünden bugun +400 çiktim
dogum günün kutlu olsun canimmmm
hihihhi dü$ünmek bile istemiyorum bu ismi söyledigin ki$inin yüzünü, bir kere benimde ba$ima gelmi$tideee
çok güzel menünnn
yok canım olmuyormuş bende siparişimi iptal ettim bilmediğim bi parfüme 150 tl vermem hoş bilsemde vermemaslında tüketici haklarında fiyat yanlışda girilmiş olsa yazan fiyata vermek zorundalar ama hiç uğraşasın yok :)
doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler...
tesekkur ederim canımmmmsevgili gamzee
sevgili poti
bebişler doğum gününüz kutlu olsun..allahım sevdiklerinizle geçireceğiniz
mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol paralı,aşk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin..
kızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
hiç iyi gitmiyor diyet
kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...
vuuuuboyle gidersen haftada 1,5 kilo sekerim
ben dis hekimi yazilari falanda okudum onlar ilk gunler bir yayilim olabilecegini ama sonra uzerinde olusan reaksiyonla-oksitlenmemi matlasma mi ne salinimin durdugunu soylemisler hele artik bakir tozu fazlaymis o yuzden risk saymiyorlar.tabiiki en iysi altin
iyiyim tatlim yani oyle diyeyim-sen nasilsin?
bugun hic tatli yemedim ama hayret
kızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
hiç iyi gitmiyor diyet
kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...
bende kac haftadir oyleydim 1 gun bile irademe sahip cikamadim amaaaa bugun insaallah basardim.yatana kadarda bisey yemezseem bugun tekrardan baslamisim demektir.sende simdi hemen baslarsin canim yoksa yazik verdigimiz hemen geri aliniyorkızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
hiç iyi gitmiyor diyet
bende kac haftadir oyleydim 1 gun bile irademe sahip cikamadim amaaaa bugun insaallah basardim.yatana kadarda bisey yemezseem bugun tekrardan baslamisim demektir.sende simdi hemen baslarsin canim yoksa yazik verdigimiz hemen geri aliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?