Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

uff menuye bak

mersi canım..ee napayım senin kadar zayıf olana kadar hırs yaptım aç gezicem :)))
eee kantarın topuzunu geçen hafta epeycene kaçırırsam bu hafta böyle idare ederim işte.Akşamları eve gidince boncuktan sebep yemek yemege fırsatım olmuyor buda işime geliyor...

canım hep söylüyorlar civanın ne kadar tehlikeli olduğunu ama bu kadar net hiç duymamıştım
şimdi yapılan dolgularda aynımı yoksa eskilerdemi kullanılıyordu metal dolgu
ben 1 ay önce yaptırdım kanal tedavisiyle dolgu ama ne dolgusu olduğunu bilmiyorum?:26:

sende gerii istemiyorumm deseydinn canımm benn 15 tl diye almıştımm deee

yok canım olmuyormuş bende siparişimi iptal ettim bilmediğim bi parfüme 150 tl vermem hoş bilsemde vermem aslında tüketici haklarında fiyat yanlışda girilmiş olsa yazan fiyata vermek zorundalar ama hiç uğraşasın yok :)
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr

doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler...

canim sabah iyimi$ ama sonradan bozmu$sun :) vallahi bende 5 M&Ms yüzünden bugun +400 çiktim

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr

dogum günün kutlu olsun canimmmm

hihihhi dü$ünmek bile istemiyorum bu ismi söyledigin ki$inin yüzünü, bir kere benimde ba$ima gelmi$tideee

çok güzel menünnn

vuuuu boyle gidersen haftada 1,5 kilo sekerim

ben dis hekimi yazilari falanda okudum onlar ilk gunler bir yayilim olabilecegini ama sonra uzerinde olusan reaksiyonla-oksitlenmemi matlasma mi ne salinimin durdugunu soylemisler hele artik bakir tozu fazlaymis o yuzden risk saymiyorlar.tabiiki en iysi altin

zsa sarıcivciv nasılsınız güzeller
iyiyim tatlim yani oyle diyeyim-sen nasilsin?

bugun hic tatli yemedim ama hayret

tsekkur ederim canımmm

tesekkur ederim tatlımmm

sevgili gamzee

sevgili poti

bebişler doğum gününüz kutlu olsun..allahım sevdiklerinizle geçireceğiniz
mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol paralı,aşk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin..

kızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
hiç iyi gitmiyor diyet

kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...

sevgili gamzee

sevgili poti

bebişler doğum gününüz kutlu olsun..allahım sevdiklerinizle geçireceğiniz
mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol paralı,aşk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin..
tesekkur ederim canımmmm
hiç iyi gitmiyor diyet

kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...

bun e kıs boyle benımı tarıff ettın yoksamkıı

tebrikler o zaman, canim bende yemedim bugün ama hatta 2 haftadirdda çok dikkat ediyorum 3 gündürde spor yapiyorum ama yinede hiç veremedim üstelik pazartesinden beri 500gr aldim
bu arada canim o kadar çok tatli çekiyorki anlatamam $ekerrrr $ekerrrrrr

hiç iyi gitmiyor diyet

vallahi bende kilo almaya ba$ladim kaç haftadir, ama ben yemektende kistim niye böyle oluyorki

hiç iyi gitmiyor diyet

bende kac haftadir oyleydim 1 gun bile irademe sahip cikamadim amaaaa bugun insaallah basardim.yatana kadarda bisey yemezseem bugun tekrardan baslamisim demektir.sende simdi hemen baslarsin canim yoksa yazik verdigimiz hemen geri aliniyor

bugün çok rahatsızım kızlar
ciğerlerim resmen sızlıyo nedendir acaba dicem biliyorum sebebini
dün banyo yaptım namazımı kıldım ikindiden sonrada dışarı çıktım fena çarpılmışım
bana evde yapabileceğim bişeyler önerirmisiniz ilaçlarımı zaten içiyorum tam bir torba dolusu
aah akılsız kafam işte tam iyleşmeden ne çıkarsın dışarı sanki yaz geldi

bende kac haftadir oyleydim 1 gun bile irademe sahip cikamadim amaaaa bugun insaallah basardim.yatana kadarda bisey yemezseem bugun tekrardan baslamisim demektir.sende simdi hemen baslarsin canim yoksa yazik verdigimiz hemen geri aliniyor

ahh canım bende her yemekten sonra pişman olup tekrar yeniden diyete başlıyorum ama... kör boğaz bu durmuyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…