Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ahh canım bahar çarpmış resmen ama dikkat et...valla evde bol bol dinlen yat uyu ilaç iç ne diyeyim sakın kaytarıpp o dumanlı zehire sarılma...cıss..

pekmez zeytinyagi karabiber toz zencefil karistirip biraz isitiyorum,kizima cok iyi geliyor oksuruge.sen balda kullanabilirsin,gecmis olsun canim

ahh canım bahar çarpmış resmen ama dikkat et...valla evde bol bol dinlen yat uyu ilaç iç ne diyeyim sakın kaytarıpp o dumanlı zehire sarılma...cıss..

pekmez zeytinyagi karabiber toz zencefil karistirip biraz isitiyorum,kizima cok iyi geliyor oksuruge.sen balda kullanabilirsin,gecmis olsun canim

allah korusun kontesim bi daha hiçç içmeyi düşünmüyorum sigara
allahın izniyle kurtulcam bu illetten
zor nefes alıyorum zaten biraz da korkuyorum galiba
allah korusun bi bronşit beni bu hale getirdiyse başka şeyleri düşünmek bile istemiyorum :18::18::18:

evde normal üzüm oekmezi yok canım keçiboynuzu pekmeziyle yapsam olurmu acaba
bu karışımı yapınca ılık ılık içmek gerekiyo galiba

keçiboynuzu pekmezi en kaliteli pekmezdir yap yap olur

ayy dut pekmezi var annemde bal yanında halt etmiş mis miss.......

selam kizlar yaa canim yine tatli çekiyor napcam ben üstelikte okuldayimm a$agiya inip bir$ey almamak için kendimi zor tutuyorumm offf

hımmm tehlikeli bir durum tipik tatlı atağı kaysı veya incir kurusu varsa bul al yoksa git 1litre su al kantinden bol su içç... Yada kantine inme gözün kayar lavabodan iç...birine ısmarla yada ama kantinden uzakdur..

Haa bu arada dün aşkından bahsetmişsin onu düşün manken gibi olduğunda sana aşık olacağını düşün....düşünn düşün...

dpden 50cc lik 13 tl ye aldım canımm

alamazsan dp den bakk
benn dpdekine vuruldum
dpdeki bukadar güzelse orji nasıl bilmiyuorum

yanimda hiçbir$ey yok kuru meyvede yok kantine ama mola verince kantinden degil makineden $ekersiz kahve alacagim yanimda suyum duruyor hatirlattin, biraz içeyim bari
he birde tatli ihtiyacim hafifledi sakiz attim agzima ($ekersi)

ahh ahhh evet manken gibi olup çikacagimmm kar$isinaaaaa

te$ekkür edrim canimmmmmmm

evet canım suyunu iç hücrelerin suyla gençleşsin güzelleş..

canım öncelikle sırtına ve göğsüne mutlaka havlu koy keçiboynuzu pekmezi değilde keçi boynuzunu kaynat sıcak sıcak iç bronşite birebir eşimde bronşit sürekli yaparım ben
sıcak süte bal yada pekmez koy içinede zencefil karabiber evinde ne varsa onu at (süte bal veya pekmez koyunca vitamini ölür ama göğsünü yumuşatır biraz)

bak birşey daha var eğer yaparsan onunda faydasını görürsün eminim hiç kullanılmamış bir havluyu al yine kullanılmamış hacı şakir sabunu al sabunu kuru kuru havluya iyice sür sakın ıslatma havluyu yada sabunu kuru kuru süreceksin ikiye katla sabun vücuduna temas etmeyecek yani göğsüne ve sırtına koy buda çok iyi geliyor

geçmiş olsun

kızlar yeni gözdem salamura köy peyniri bugün markette gördüm denemek için aldım biraz tuzluydu suda beklettim neredeyse hiç tuzu kalmamıştı peyniri aldıktan sonra araştırdım ve 100 gr sadece 100 kaloriymiş bugün neredeyse sadece peynir ve ekmek tükettim yaklaşık 200 gr peynir 4 dilim ekmek ve bir tane yine aynı peynirden gozleme yaptım akşamda onu yiyeceğim bol yeşillik ve domates yedim ben çok abarttığımı düşünüyordum ama kalorilerimi hesaplayınca mutlu oldum

1 adet yufka 250 kalori
4 dilim kızarmılş kepek ekmeği 200 kalori
200 gram peynir 200 kalori
burada bugün çok ekmek tükettim aslında normalde günde 2 dilim yetiyor bana

bende iptal et demek istemiştimm canımm

sevilden ucuz yerler bulursun canim.dogubankta bile satiliyor iyice sor-ogrencisin 10 20 bile onemli senin icin
doğru diyorsun canım, araştırıp öyle alayım ben.

çok geçmiş olsun canıım
babam da zerdeçalla bal karışımı yiyordu bayağı iyi gelmişti ona.

selam kizlar yaa canim yine tatli çekiyor napcam ben üstelikte okuldayimm a$agiya inip bir$ey almamak için kendimi zor tutuyorumm offf
ayy benim de reglim geliyor eve bir geldim annemler ıslak kek yiyorlar. küçük bir dilim yedim
neysekii azalmış senin tatlı isteğin.
o 10-15 dakikayı atlatrınca geçiyor da atlatabilmek mesele

alamazsan dp den bakk
benn dpdekine vuruldum
dpdeki bukadar güzelse orji nasıl bilmiyuorum
dp ne canım ben bilmiyorum da doldurma parfüm diyorsan ben kullanmıyorum ya tehlikeli, Allah korusun canım sana da önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…