- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.761
bugün çok rahatsızım kızlar
ciğerlerim resmen sızlıyo nedendir acaba dicem biliyorum sebebini
dün banyo yaptım namazımı kıldım ikindiden sonrada dışarı çıktım fena çarpılmışım
bana evde yapabileceğim bişeyler önerirmisiniz ilaçlarımı zaten içiyorum tam bir torba dolusu
aah akılsız kafam işte tam iyleşmeden ne çıkarsın dışarı sanki yaz geldi
pekmez zeytinyagi karabiber toz zencefil karistirip biraz isitiyorum,kizima cok iyi geliyor oksuruge.sen balda kullanabilirsin,gecmis olsun canimbugün çok rahatsızım kızlar
dün banyo yaptım namazımı kıldım ikindiden sonrada dışarı çıktım fena çarpılmışım
bana evde yapabileceğim bişeyler önerirmisiniz ilaçlarımı zaten içiyorum tam bir torba dolusu
ahh canım bahar çarpmış resmen ama dikkat et...valla evde bol bol dinlen yat uyu ilaç iç ne diyeyim sakın kaytarıpp o dumanlı zehire sarılma...cıss..
pekmez zeytinyagi karabiber toz zencefil karistirip biraz isitiyorum,kizima cok iyi geliyor oksuruge.sen balda kullanabilirsin,gecmis olsun canim
allah korusun kontesim bi daha hiçç içmeyi düşünmüyorum sigara
allahın izniyle kurtulcam bu illetten
zor nefes alıyorum zaten biraz da korkuyorum galiba
allah korusun bi bronşit beni bu hale getirdiyse başka şeyleri düşünmek bile istemiyorum :18::18::18:
Evde normal üzüm oekmezi yok canım keçiboynuzu pekmeziyle yapsam olurmu acaba
bu karışımı yapınca ılık ılık içmek gerekiyo galiba
keçiboynuzu pekmezi en kaliteli pekmezdir yap yap olur
ayy dut pekmezi var annemde bal yanında halt etmiş mis miss.......
ben çıkıyorum kızlar biraz yatıyım
keyifli sohbetler size
selam kizlar yaa canim yine tatli çekiyor napcam ben üstelikte okuldayimm a$agiya inip bir$ey almamak için kendimi zor tutuyorumm offf
dünkü parfüm konuşmalarımız içime işlemiş sanki rüyamda sabaha kadar parfümeri gezdim
dp de varmı ee bende oraya bakıyım
internetten araştırdım biraz anacım çok pahalı benim bünyede ağır tahribat yapabilir
kaç liraya aldın
çok merak ettiiiim
ay öyle bir anlatmışsın kii çıkıp alasım geldiiiben de açık tenliyimdir. para biriktirmeye başlıyoruum
ahah sağooool canıııım valla garip bir şeyler söyler rezil olurdum ben ordasevil'e gideceğim almak için ama önce para biriktirmem lazım
alamazsan dp den bakk
benn dpdekine vuruldum
dpdeki bukadar güzelse orji nasıl bilmiyuorum
benimde kayınvalide her türlü meyvanın pekmezini yapar
elma armut dut büyük hurma şahane güzel olyo bide içine kuru incir ceviz koyuyoruz yerken
hımmm tehlikeli bir durum tipik tatlı atağı kaysı veya incir kurusu varsa bul al yoksa git 1litre su al kantinden bol su içç... Yada kantine inme gözün kayar lavabodan iç...birine ısmarla yada ama kantinden uzakdur..
Haa bu arada dün aşkından bahsetmişsin onu düşün manken gibi olduğunda sana aşık olacağını düşün....düşünn düşün...
yanimda hiçbir$ey yok kuru meyvede yok kantine ama mola verince kantinden degil makineden $ekersiz kahve alacagim yanimda suyum duruyor hatirlattin, biraz içeyim bari
He birde tatli ihtiyacim hafifledi sakiz attim agzima ($ekersi)
ahh ahhh evet manken gibi olup çikacagimmm kar$isinaaaaa
Te$ekkür edrim canimmmmmmm
bugün çok rahatsızım kızlar
yok canım olmuyormuş bende siparişimi iptal ettim bilmediğim bi parfüme 150 tl vermem hoş bilsemde vermemaslında tüketici haklarında fiyat yanlışda girilmiş olsa yazan fiyata vermek zorundalar ama hiç uğraşasın yok :)
doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler...
doğru diyorsun canım, araştırıp öyle alayım ben.sevilden ucuz yerler bulursun canim.dogubankta bile satiliyor iyice sor-ogrencisin 10 20 bile onemli senin icin
çok geçmiş olsun canıımbugün çok rahatsızım kızlar
ayy benim de reglim geliyor eve bir geldim annemler ıslak kek yiyorlar. küçük bir dilim yedimselam kizlar yaa canim yine tatli çekiyor napcam ben üstelikte okuldayimm a$agiya inip bir$ey almamak için kendimi zor tutuyorumm offf
dp ne canım ben bilmiyorum daalamazsan dp den bakk
benn dpdekine vuruldum
dpdeki bukadar güzelse orji nasıl bilmiyuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?