Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlarımmmmmm sabahın 6 da kalktımm dün oğlum kuzenimin oğluyla kudurdu resmen ve akşam 6:30 da koltukta sızdı ee normal olarak sabah erken kalktı dün keyifli geçti halamda geldi supriz oldu

dünkü menüm:
Sabah: Susamı büyük ölçüde kazadığım 1 tane gevrek yanında form çayım light peynir domates
öğle: Küçük parça pizza 2-3 çatal patates- 2 kaşık amerikan salatası 1 bardak cola, yarım şeker pare yarım kalburabastı eşliğinde dondurma( yani en masum bu kadar yedim 1 bardak şekersizz çay

akşam:yok(olmasında dimi)
su az içtim koşuşturmadan

günaydınnnnn
dün akşam ballı zencefilli karabiberli zerdeçallı sütümü içtim allaha şükür nasıl rahatlamışım
sabahta aynısın yaptım rahat nefes alıyorum bugün çok şükür
bugün kursa gidicem çok sıkıldım evde yatmaktan

dünkü menümü yazıyım uzun aradan sonra

sabah
2 dilim esmer ekmek
menemen
tek şekerli çay

öğle
bir kase yoğurt içine 3 kayısı bir tatlı kaşığı bal koydum birazda tarçın
bir paket çubuk kraker

bir avuç kabak çekirdeği

akşam
bir tabak yeşil mercimek
2 kaşık pilav
kıvırcık salata birdilim esmer ekmek

neskafe
yarım paket haylayf
bir avuç kabak çekirdeği

bir ayva

2 litreden fazla su
ballı süt

bu aralar abur cubur çok yiyorum leblebi çekirdek bakalım kilo ne alemde olucak

iyi olmana sevindim cnm yaaa atıştırmalıkların gerçekten çok ama ben bunu sigara istediğin azaltman için yediğini biliyorum o yüzden sorun yok biraz dikkat et sadece ercemm

ben lisedeyken sıkı bir rejim ve sporla 10 kilo vermiştim ama sonrasında yaptığımın ne kadar sağlıksız olduğunu anladım verdiklerimi 1 sene sonra geri aldım ancak doğru yolu buldum tek yapmanız gereken spor spor ve yine spor çünkü yemekten keserek sadece kastan kaybediyorsunuz üstelik herhangi bir incelme olmadığı için de daha çok moraliniz bozuluyor rejime devam edemiyorsunuz

hergün en az yarım sa kendinize hareket için zaman ayırın
ben cindy nin cd sinden hem izleyip hem spor yapıyordum alışana kadar ağrıtıyor bu da 3 gün sürüyo sadece ama farkı hissedeceksiniz hem kilodan hem de mezüreden sayıların eksilmesi muhteşem bir duygu :)

SENDE BENDENSİNNN BEN BİRAZ YEMEME DİKKAT SEM VARSA SÜPEROLCAK HER GÜN EN AZ 35 DK KARDİYO YAPARIM MEKİK ÇEKERİM FITNIS YAPARIM TOPLAM 1 SAATİ GEÇEN BİR SPOR HAYATIM VAR 1 AY ÖNCESİNDE DAHA FAZLA YAPardım AMA ABARTTIĞIMI FARKINA VARDIM DÜZENİM BÖYLEE ARTIKK AHH İŞTE BİDE YEMEMİ AZALTSAMMM

günaydın arkadaşlarım özledim sizleri bu aralar işte ve evde yoğunum ama elimden geldiince geçmişi okumaya çalışyorum

Offfffff kızlar ya forumda kimse yok diye dolanırken bi baktım kg almak isteyenler dite topik var baktım hepsi iskelett iştahsız yemiyorlar yiyemiyorlarr garibimin bir 1.70 boyunda 43 kg bi ruzgar çıksaa uçacak kıyamam yaaa ay biraz versekmi bunlara kg dan ne güzelolur yaaaa ay o kadar gözüm yok şöyle 57-60 olsam yeter yaaa offfffffffffffff

Biz araöğün bitki çayı form biskuvi yiyoz onlar pasta börek le ara öğün yapıyorlarrrrrrrrr offffffffffffff

TOPİK TOPİK GEZERKEN GÖRDÜMMM BUNUU HADİ BUNU TARTIŞALIM BUGÜNN SİZCE DOĞRULUK PAYI VARMIDIRRR

Bugün, Detoks uzmanı Gül Kaynak'ın resmi sitesinde okuduğum bir tarif, faydalanmak isteyen arkadaşların dikkatine.

Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.

duygucum küçükken ben abur cubur yiyince midem bozulurdu ağzına kötü koku gelir ya babaannem hemen 1 bardak suya 1 kaşık yemek sodasıyla limon sıkar içirirdi bana tadı gazoz gibi olurdu ve hemen geçerdi
büyüklerin bi bildiği varmış

dün dişetlerini güçlendirmek için ne yapmalıyım diye okurken dişleri tuzla fırçalamalıymışız
ve düşündüm ki babaannem arasıra tuzla fırçalardı bilinçsizce yapardı ama ne kadar faydalıymış
büyükler biliyor bu işi
(ufff gene babaannemi özledim galiba çok bahsediyorum)

günaydınnnnnnnnnnn

dünkü menüm

sabah tuzsuzz köy peyniriyle kepekli tost
öğlen 2 dilim kızarmış ekmek 2 kk köy peyniri bol yeşillik domates
akşam yarım gözleme

menüm bu şekilde çok güzeldi ama eşimin dedesi umreye gidecek akşam oraya gittik 2 tane bülbül yuvasını yedim

2 lt su
10 bardak çay
1 türk kahvesi

yarım saat yürüyüş

anki

işte varya eve biri gelince bi yere gidince mecburen yeniyor misafirin yanında yemesen sanki yemeğe zehir katmışsın gibi gözüne bakıyorlar
gittiğin yerde yemesen senin için okadarda zahmet ettim zıkkım ye der gibi bakıyorlar

ama senin menüm biraz fazla olsada iyi canım

VAYY BEEEE NE VARSA ESKİLERDE VARRRR

AY BENDE YApayım dişlerim sağlıklı ama diş etlerim sağluıksız bende deneyimm allah razı olsun babaannendenn

feslimmmmmmmm günaydın yarınki konumuzu belirledinmi ? menü çok güzel deee ara öğün de çay kahve içiyon galiba biraz az geldi kyuzumya güçsüz düşme sonraa meyva falan ye ayy şimdi hepbirlikte olsakta keşkede bize öğlen mantı yapsannn :)) bak hep aklım boğazda yok yok ben zayıflayamıcam

feslim regliyim haladahaaa normalde tatlı pek yemem sevmemde ama dün yarım ondan yarım diğerinden yedimm valla diğerleri zaten kalori bombası ama elimden geldiğince az yemeye çlıştımm hele patates hiç dayanamam yinede az 2 tne anca yedimm

menü güzel olmuş feslim

canım sizin bir öneriniz varsa o konuyu işleyelim canım dün yaklaşık 200 gram peynir yedim ben köy peyniri aldım suda bekletim çok güzel oldu ve 100 gramı 100 kaloriymiş
içimimi okudun ne akşama mantı çorbası yapacağım gel beraber yiyelim şekerim :) nasıl zayıflayamayacaksın canım maşallah kaç kilo verdin
afiyet olsun canım regli olunca normal canım yaaa
menü güzel olmuş feslim
dünkü menüm benide mutlu etti
bide spor olarak :) tuvalet ve mutfağın fayanslarını boydan boya cifledim

kızlar ben ölçülerinizi merak ediyorum bilen varsa yazsın ölçülerini olurmu :)

hımmm ne konusu işlesek kul hakkı nasıl sence?
ay mantı çorbasımı ahh fesli ne var herkez izmirden olsaaa ay senin şu temizliğine hayranımmm yaaaaa
ölçülerim an ve an değiştiği için bilmiyorum ama ölçer yazarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…