- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.361
gunaydin arkadaslar
dunki menum
sabah 3tahinli corek
sekersiz cay
2zaytin 2kasik lor
domates salatalik
ara:2 tahinli corek yineee
oglen:2pogaca
ara:1bardak sut
aksam saat 9du:2pogaca
aferin dimi bana tum gunu hamurla actim hamurla kapadimama canim istiyordu yoksa corbam yemegim salatamda vardi.neyse artik bugun abartmayiz olur biter
canım bence isveç değilde dukan yap isveç çok tehlikeli ve zor dukan daha kolay tabi dukanında bi eksisi varki çok masraflı bi diyet gerçekten senin kilo verememen ilginç evet kaçamakların var ama yinede en azından bi kaç kilo verebilirdin bir senede neredeyse hiç oynamamış kilon bende zor veriyorum aslında 2.5 ay oldu başlayalı ve 5 kilo anca verdim daha çok olabilirdi aslında çok kaçamakda yapan biri değilim ama gitmiyor işte
ama bence beyninden diyet işini çıkar sen direndikçe beyninde direniyor zayıflamak için değil sağlıklı olmak için az yediğine ikna et beynini ben öyle yaptım yapalı kilo veriyorum
ya canim ama çok zoruma gidiyor, ben hizli bir $ekilde zayiflamak istemedimki, kendime 1 yil verdim, 10 kilo vermek için, ama verdigim 1 yildan sadece 3 ay kaldi ve benim hala 10 kilom duruyor, bazen agliyorum halime bazen motive oluyorum, benim hayret ettigim $ey isveç lahan ve dukan yapinca kilo veriyorum ama saglikli beslenince veremiyorum!
bu yüzden yarin tekrar isveçe benzeyen THONON diyetini yapacagim in$allah, bakalim 14 gün dayanabilecekmiyim
simge çıtak a göre kilolarımız bir şeye hizmet ediyo. cinsel tacize uğramış bir kişinin kilolarıyla cinsel kimliğini kapatmaya çalışması gibi. ya da zayıf ama çok yalnız ve hasta bir kişi ile zayıflığı özdeşleştirmek gibi. ona göre önce kilolarımızın neye hizmet ettiğini bulup kafamızda bunu çözmemiz gerekiyormuş
ya benim kilolarimim $unlara hizmet ediyordur belki
-platonik sevdigim ki$iye
-derslerime (master yapiyorum)
-bayagi hareketli biriyim belki birazda ona
bunlara hizmet ediyo olabilir tabi soruyu yanli$ anlamadiysam
benimkiler bebege hizmet ediyordu kanimca
bencede canimm :)
valla ben hep burdayım en azındansabahdan öğlene kadar burdayım cumada 11 kadar burdaydımm sonrasında c.tesi pazarr toprlarlandımmm bu engamede bile burdayımm hanımlarrrryaa kızlar çook dağıldık bu aralar noluyo bize yaaa hem kk ya hiç girmiyoruz hemde diyette kaçamaklar yapıyoruz kendi adıma söyleyim iyi gidiyorum aslında çok kaçamağım yok ama yinede daha hızlı olmak istiyorum bişeyler yapmamız lazım artık bahar geldi yaa incecik kıyafetler bizi bekliyor canlanalım toparlanalım artık menü yazmıyoruz paylaşım yapmıyoruz çok uzaklaştık forumdan onun içinde böyle kilo veremiyoruz işte
dünkü menüm yazıyorum
sabah çeyrek gözleme (yağsız) yarım yumurta yarım kk peynir
öğlen misafirim vardı yine çyrek gözleme 6 yaprak sarması 1 tane şerbeti alınmış tulumba tatlısı
akşam 2 adet haşlanmış baget 2 dilim ekmek salata
günaydın tebriklet 100 gr 100 gr dırgünaydın kızlar kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum
geçen hafta 73.200
bu hafta 73.100
bu hafta biraz kaçamaklıydı benim için normal yani 100 gram
günaydın havalardan ola bilirmi acabagünayyyyyyyyydddddııııııınnnnn uzun bir zaradan sonra burdayım babam yanımda çarkanbadan beri bu yuzden ne rejim ne bişey kaldı yedik içtik ama tartıda kendimi farkettim 59.7 birde ayın yirmi sekizinden beri adetimi bekliyorum tüm belirtiler var bir türlü olamadım sıkıntım çok
ahh be gülüm şu sözün bile yorgunluğu aldııı birazzzz valla çok az işim kaldı onuda bi gün bitiririm onra cumöaya kadar keyif yapcamm burdaa inş.:)))) ama etmiş kadar oldunnnnn yüzümü güldürdünnnduyguşumm nasıl gidiyor toplanmana yardıma gelem mi
valla yazacağımı yazdımmm hadi bu haftayı geçtimm ama p.tesi disiplin istiyorummm hiç kimse k.bakmasınnn arkadaşlarrr ben bu topiği niye kurdum bu topiğin kuralları varrr ben düşünün küçücükbebeklee vaktimi harcıyorum burdaa evimi taşırken bile öğleden önce giriyorum yani burda bi toplulukkkenbile zor kg veriyoruzz destek olmazsaa daha zıor veririzz eğer eskisi gibi menüler paylaşılık sağlıklı beslenme adını sohbetler ağırlıklık konuşurlursa eskisi gibi gaza gelirizz burdaa son günlerde durum şuuugünaydın arkadaşlarım kilom (malum günümdeyim )64,5 geldim bu hafta 64 görmüştüm oysa
kızlar silkelenip kendimize gelelim bu ne ya kaçamak kaçamak
yaz geldi kapımızda... çıkaracaz abalarmızı
eeee napacaz o zaman
günaydinnnnnn
bi wc ye gidip geliyim hemn tartilicamgeliyorum az sonra
günaydın arkadaşlarım kilom (malum günümdeyim )64,5 geldim bu hafta 64 görmüştüm oysa
kızlar silkelenip kendimize gelelim bu ne ya kaçamak kaçamak
yaz geldi kapımızda... çıkaracaz abalarmızı
eeee napacaz o zaman
sen geçen hafta yoktunya tABİ BENSENİN KG NU AYNI DİYE GWÇTİMM 64.900 DUNN ONA GÖRE 400 GR VERMİŞSİN OKEYMİ TATLIMM
evet aynen canım malum günümdeyim ne güzel 64 gördüm bu hafta
ahh be gülüm şu sözün bile yorgunluğu aldııı birazzzz valla çok az işim kaldı onuda bi gün bitiririm onra cumöaya kadar keyif yapcamm burdaa inş.:)))) ama etmiş kadar oldunnnnn yüzümü güldürdünnn
valla yazacağımı yazdımmm hadi bu haftayı geçtimm ama p.tesi disiplin istiyorummm hiç kimse k.bakmasınnn arkadaşlarrr ben bu topiği niye kurdum bu topiğin kuralları varrr ben düşünün küçücükbebeklee vaktimi harcıyorum burdaa evimi taşırken bile öğleden önce giriyorum yani burda bi toplulukkkenbile zor kg veriyoruzz destek olmazsaa daha zıor veririzz eğer eskisi gibi menüler paylaşılık sağlıklı beslenme adını sohbetler ağırlıklık konuşurlursa eskisi gibi gaza gelirizz burdaa son günlerde durum şuuu
duygu topik sahibi oda kg veremiyorr saldı kendini falan kişidee yiyiyor filankişide yiyorrr zaten kg vermek zor iş amannnn diyoruzz yok öyle hanımlarrr herşeyden önce sağlık içinn kg vermemiz lazımmm eskidenn menüler yazılıyordu herkezz eleştirisini yapıyorduu gayretler yazılııyordu o zaman dipğer kişi aa bu onu yapmış bende yapmalıyım deniyorduuu haksızmıyımmm valal onubunubile bilmem haftaya p. tesi herkezdennnnnnnnnnnnnn liste istiyorum vakti olmayanlar bile 5 dk girsin lütfenn öncelik kg vermek sonra sohbettt
BAKIN ARKADAŞLAR BE BENÜM WORD SAYFAMDAA ARŞİVİMDENNN KAYIT
13/01/2012 cuma
No: Rumuz Şimdiki kg Verdiği
1 İmseval 112 Korudu
2 zeyynebim 66 Korudu
3 Sarıcivciv 72 1 kg
4 Leyya88 68,100 200 gr
5 Duyfer_2006 73,700 300 gr
6 Gamze20 81,700 300 gr
7 Karabiber01 87,200 300 gr
8 Tugkay2000 69,400 600 gr
9 Feslegen 77 700 gr
10 Erce41 74,100 900 gr
11 lavinya 71 1 kg
12 Kestanesekeri 80,900 1,100
13 Zsa 63,800 1,100
14 Krizanteb3 66,800 1,200
15 O bilen 77,200 1,300
16 Kontes 78,500 1,500
17 Selinay2002 69,800 2 kg
18 Poti 80 5kg
19 Marselinda Bildirim yapmadı Bildirim yapmadı
BAKIN HERKEZ NE KADAR KG VERMİŞŞ HELE POTİMM 5 KGG YAA BAK DÜRÜST OLAYIN BU BİZİM 2 BİLDİRİMİZ YANİ TANIŞMAMIZIN 2 HAFTASI DEDİM YOKYAA KIZ SALLAIYOR DEDİM 5 KGG DEDİĞİNDEE TABİ DİYETİN İÇERİĞİNİ BİLMİYORDUNN O ZAMANN
KONTESİ HAFTALARDI SENİNDE İŞTAHIN AÇILDII BAK O ZAMANLAR 1.5 KG VERMİŞSİN SENDE YANİ AZDA OLSA KG VERİYORMUŞUZ AMA SON 1 AYDIR BEN HEMEN HEMEN HERKEZDE KG GÜNCELLEMESİ YAPARKEN YA AYNI YAZIYORUM YA ALMIŞYAZIYORUMMM ÇOK NADİR KG VERENLERİ YAZIYORUM ARTIKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?