Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayy tahine bayilirim ben!! ama tahinli çörek hiç yemedim tatimi tuzlumu? bu arada menülein artik klasik zsa menüsü oldu

canim ben dün gece yatana kadar o kadar çok dü$ündümki sonrada isveçe karar verdim çünkü peyniri salami ve baligi istedigim kadar yiyemiyorum yemesem bile çok protein bana migren yapiyor iki kere denedim olmuyor yoksa bende çok istedim proteinle aram çok iyi ama migrenim tutunca etrafimi göremiyorum yani vahim bir durum oluyor :18: oysa dün dukan testinide yaptirdim ve 6 haziranda istedigim kiloya ula$irmi$im ama nerdeee, bu arada yaptigim diyet THONON diyeti isveçe çok benziyor ama bazi $eyler sinirsiz yiyebiliyoruz daha kolay yani
beynimde bitirmeyide denedim ve sonuç 2 haftadir sabitim! 9 kiloyu mecburen vermeliyim temmuzdan önce

kizlar bu arada bugün isveçte ilk günümdü tabiki yine kaçamaklarim oldu çünkü çok açtim ya insan diyete ba$lamadan önce bir bakar dimi malzemeler varmi diye ben hiç bakmadan ba$ladim veee istedigimi yiyemedim

sabah : $ekersiz expresso, 1 ye$il çay suuu

ögle : 1 yumurta 1 avuç ispanak (istedigim kadar yiyebilirdim ama yoktu yumurtada 2 tane yemeliydim oda azdi ve yarin misafir gelcek diye yemedim)
1 kk diyet peynir ( bu olmamaliydi)

ara : 1 ka$ik bol lorlu kari$ik peynir (bu olmamaliydi)

ak$am : 1 tavuk budu (izgara)
salata yemeliydim ama yoktu kereviz yemeliydim ama nefret ediyorum yemedim

kaçamaklarim : 1 çay ka$igi tahin, 1 tatli ka$igindan az helva, 1 lokma börek, 1 çatal firinda patates

kizlar napicam yaa yarin davetimiz var annem helva yapti agzim sulandi resmen o kadariyla nefsimi körlemeye çali$tiysamda hala aklim aylardir sayikladigim helvada

toplam 780 kalori

günaydın kızlar kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum

geçen hafta 73.200
bu hafta 73.100

bu hafta biraz kaçamaklıydı benim için normal yani 100 gram

günayyyyyyyyydddddııııııınnnnn uzun bir zaradan sonra burdayım babam yanımda çarkanbadan beri bu yuzden ne rejim ne bişey kaldı yedik içtik ama tartıda kendimi farkettim 59.7 birde ayın yirmi sekizinden beri adetimi bekliyorum tüm belirtiler var bir türlü olamadım sıkıntım çok

valla ben hep burdayım en azındansabahdan öğlene kadar burdayım cumada 11 kadar burdaydımm sonrasında c.tesi pazarr toprlarlandımmm bu engamede bile burdayımm hanımlarrrr

günaydın kızlar kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum

geçen hafta 73.200
bu hafta 73.100

bu hafta biraz kaçamaklıydı benim için normal yani 100 gram
günaydın tebriklet 100 gr 100 gr dır
günaydın havalardan ola bilirmi acaba

günaydın arkadaşlarım kilom (malum günümdeyim )64,5 geldim bu hafta 64 görmüştüm oysa

kızlar silkelenip kendimize gelelim bu ne ya kaçamak kaçamak
yaz geldi kapımızda... çıkaracaz abalarmızı
eeee napacaz o zaman

günaydın arkadaşlarımmm haftamız hayırlı bereketli sağlıklı geçsin inşallahhh
bende durumlarrr %70 toparlandımm ama çocukla gerçekten zormuş ayak altında dolaşıyorrr birde ev küçük şuan her yer heryerdeydi dün baya bi toplandımm çok az işim kaldı bugün işin biterr inşallahh meydana 3 tabak kaşık çatal birtane tencere bırakcakk sadece gersi kolileree cuma büyük günn hanımlarrr perşembe internetmi nakil yaptırcam diğer eve ne zaman geçer bilmiyorum haa telefondan arada takip ederim sizi, şimdi cuma taşıncazz öğleden sonraaa c.tesi pazar buralar tenha zaten hafta sonu yerleşsem p.tesi hazır askerim burdaa inş internette bağlanırr o zamana kadarr bağlanmazsa telefonda girerimm haa şunu söyleyimm işlerim bittiğindeee tekrar buraya girdiğimdeee disiplin istiyorum menüler paylaşılmıyorr görüyorumm bi gayretyokkk herkez salmış kendini nedennn acaba burası sadece sohbett alanı olmuşş ama hatırlarsak burası hem kg vermek için birbirimiz telkin etme hemde sohbetyerii inş. p.tesi işim işlerim bitmiş internetmikurdurmuş olurumm ve herkezden menü ne kadarkötü olursa olsunn yeniden bildirim istiyorum işlerniz varsa sabahtan yazın öğle yazın akşam yazın geceyazın ama lüten yazınn haa benim bu hafta işim olduğu içinn isterseniz bu haftayı es geçelimm ama haftaya p.tesi disiplin istiyorum burdada birbirimze sorumululuğumuz varr lütfenn bunu unutmayalımmm haa bendesaldım kendimi ne spor yapıyorum ne yediklermie dikkat ediyorum bazen dalığ hiç birşeyyemiyorum bazende eşim hazır birşey getirinvegözü dönmüş gibi yiyorum ama yardım edenim yokk twek başımaaa bi düşünün halimi kuzeyde heryere girmek istiyorrr işim 1 saatte bitcekse 3 saatte bitiyorr durum buu, ama inş taşınasaya kadar dikkat edip taşındıktan sonra düzenime geri döncem inşşş lütfen herkez dönsünn düzenineee eski günlerdeki gibi 15 dk olsaa herkez düzenli girp menüsün paylaşırsa sevinirimmm burdaki kişilerr artık temel kişiler yani biz bize kaldık o yüzden daha hasas davranalımmm hanımlar tamam mııı şimdi sorum şuuu eğer olurda benmi internet nakil olmnazsaaa haftaya p. tesi günü tartı günü olayını napalımmmm? inş yetişirrr ama yetişmezse napcaz biri not mu alsın yoksaa o gün tartı günü yapmayalımmı dediğim gibi internetim bağlanmazsaa telefonda yapmam imkansızzzz bilg da bile zorlanıyorum fikirlernizi bekliyorum haaa internet bağlanırsaa ggerek kalmazzz...

duyguşumm nasıl gidiyor toplanmana yardıma gelem mi
ahh be gülüm şu sözün bile yorgunluğu aldııı birazzzz valla çok az işim kaldı onuda bi gün bitiririm onra cumöaya kadar keyif yapcamm burdaa inş.:)))) ama etmiş kadar oldunnnnn yüzümü güldürdünnn

valla yazacağımı yazdımmm hadi bu haftayı geçtimm ama p.tesi disiplin istiyorummm hiç kimse k.bakmasınnn arkadaşlarrr ben bu topiği niye kurdum bu topiğin kuralları varrr ben düşünün küçücükbebeklee vaktimi harcıyorum burdaa evimi taşırken bile öğleden önce giriyorum yani burda bi toplulukkkenbile zor kg veriyoruzz destek olmazsaa daha zıor veririzz eğer eskisi gibi menüler paylaşılık sağlıklı beslenme adını sohbetler ağırlıklık konuşurlursa eskisi gibi gaza gelirizz burdaa son günlerde durum şuuu
duygu topik sahibi oda kg veremiyorr saldı kendini falan kişidee yiyiyor filankişide yiyorrr zaten kg vermek zor iş amannnn diyoruzz yok öyle hanımlarrr herşeyden önce sağlık içinn kg vermemiz lazımmm eskidenn menüler yazılıyordu herkezz eleştirisini yapıyorduu gayretler yazılııyordu o zaman dipğer kişi aa bu onu yapmış bende yapmalıyım deniyorduuu haksızmıyımmm valal onubunubile bilmem haftaya p. tesi herkezdennnnnnnnnnnnnn liste istiyorum vakti olmayanlar bile 5 dk girsin lütfenn öncelik kg vermek sonra sohbettt

duygucum bu bir hafta duygularımızı tartıp ne istiyoruz istediğimiz için ne yapıyoruz neler yapamıyoruz v.b. gibi hesaplaşma dönemi olsun
ve sen gelincede sıkı bi disiplinle başlayalım bu işe

sen geçen hafta yoktunya tABİ BENSENİN KG NU AYNI DİYE GWÇTİMM 64.900 DUNN ONA GÖRE 400 GR VERMİŞSİN OKEYMİ TATLIMM

78.800 geldim
hafta sonu yine cok yedim
ama esim bu hafta öglenci calisiyor,onada söyledim. u hafta diet tarzi biseyler yapicam az yiycem diye,sabahci calistigi zamanlar ögleden sonra eve geliyo ve her gün özel yemekler istiyo,is yerinden ariyo canim sunu cekti bunu cekti diye,yada aksamdan siparis verire gelde yeme mis mis kokarkenneyse bu haftadan itibaren biraz kendime ceki düzen vericem,spor yapmadim kac gündür,sporumu yapicam,haklisin duygucum ben basta olmak üzere iyice saldik kendimizi,

BAKIN ARKADAŞLAR BE BENÜM WORD SAYFAMDAA ARŞİVİMDENNN KAYIT

13/01/2012 cuma
No: Rumuz Şimdiki kg Verdiği
1 İmseval 112 Korudu
2 zeyynebim 66 Korudu
3 Sarıcivciv 72 1 kg
4 Leyya88 68,100 200 gr
5 Duyfer_2006 73,700 300 gr
6 Gamze20 81,700 300 gr
7 Karabiber01 87,200 300 gr
8 Tugkay2000 69,400 600 gr
9 Feslegen 77 700 gr
10 Erce41 74,100 900 gr
11 lavinya 71 1 kg
12 Kestanesekeri 80,900 1,100
13 Zsa 63,800 1,100
14 Krizanteb3 66,800 1,200
15 O bilen 77,200 1,300
16 Kontes 78,500 1,500
17 Selinay2002 69,800 2 kg
18 Poti 80 5kg
19 Marselinda Bildirim yapmadı Bildirim yapmadı

BAKIN HERKEZ NE KADAR KG VERMİŞŞ HELE POTİMM 5 KGG YAA BAK DÜRÜST OLAYIN BU BİZİM 2 BİLDİRİMİZ YANİ TANIŞMAMIZIN 2 HAFTASI DEDİM YOKYAA KIZ SALLAIYOR DEDİM 5 KGG DEDİĞİNDEE TABİ DİYETİN İÇERİĞİNİ BİLMİYORDUNN O ZAMANN
KONTESİ HAFTALARDI SENİNDE İŞTAHIN AÇILDII BAK O ZAMANLAR 1.5 KG VERMİŞSİN SENDE YANİ AZDA OLSA KG VERİYORMUŞUZ AMA SON 1 AYDIR BEN HEMEN HEMEN HERKEZDE KG GÜNCELLEMESİ YAPARKEN YA AYNI YAZIYORUM YA ALMIŞYAZIYORUMMM ÇOK NADİR KG VERENLERİ YAZIYORUM ARTIKKK

canım söylediklerinin hepsi doğruda niye bu hafta değil diğer hafta başlıyoruz ki?

valla ben de 2.5 ayda 5 kilo vermişim azda olsa demekki benim bünyemde ayda 2 kilo veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…