Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bunun icin sordum,sen bana sormustun nasil diye seni korkutmamak icin yazmamistim,benim birde iki 20 lik bir normal disimi aldilar,ben hastanede olmustum,ama günü birlik yattim ciktim,o kadar zorduki anlatamam,agiz cevrem mosmordu,esim ameliyathanenin kapisinda beklemis iki saat cikmayinca eve geri dönmüs,kimbilir kac saat sùrdü,tak tak sesler geliyodu icerden diyo,kafama agzima balyozu vurmuslar sanki,o derece agri,bide kan yutmusum ,sürekli kan istifra etmistim,amaliyattan sonra bir resmim var ,o kadar berbatki,korku filimlerindeki sombiler varya ayni onlar gibiydim,dogum sonrasi bile bu kadar aci cekmedim ben,gecti gitti sükür,ama hala unutamiyorum

kolay gelsin canim umarim internetin çabucak baglanir özletme kendiniiii

vayy bazi insanlar öyle oluyor, benim arkada$imda ayni, benle beraber ba$ladi 5 hafta old ve kiz 6 kiloya yakin verdi!! ama kilosu çoktu!

benimde 25 tane,ta cocukluktan beri dis problemleri yasiyorum

selam kizlar, bugün nihayet tarti yüzüme güldü :)) pazar gününü kaçamaksiz ve 800 kaloriyle bitirdim belki ondandir

geçen hafta : 67.600
bu hafta 67.200

kizlar $imdi hemen çikiyorum okula gitmeliyimmm

bende zayflamak istiorum 5 kilo fazlalığım var banada bişiler önerin ve hiç ekmek yemiyorum 6 aydır yinede gitmiyor bu 5 kilo =((

bende cok inaniyorum nazara,benimde irademe nazar degdi kesin,herkes diyodu yesene diye yemiyodum,ne kadar iradelisin diyolardi,alin iste gitti iradem kina yakinnnn

aynen bende nazara çok i nanıyorum ben ne zaman 69 oldum sağa sola söyledimm sevincimden tak durduu bir ara ercemle iddaya girdim 68 düştüm ama az az aldım ama bu hafta +500 gr almışım ki p.tesi salı şahane geçimişti sonrasındaa gitti yani şuan 69 kg yum cnmm birde bir sorunum var benim set üstü bozuldu çalışmıyor yeni evde yenisi var burda küçük tüple idare etcem yani yemek olayı yok bizde hergün hazır yiyoruz bi bebeğe kendim yapıyorummmm taşınma olayında yapcak vaktim bile olmuyor dün mesela akşam 9 oldu yeni oturdum düşünnn yardım edenim yok eşim dün biraz yardım etti ama onluk değil iş benimde kötü bir huyum var illa kendim yapcam düzenim yeri belli olsun ne nerde bileyim
birde bizim düğün 12 mAYISA DEDİĞİN GİBİ DÜĞÜN ZAMANI GELDİ ÇATTI İLLA Kİ RİESİMDE OLUYOR İNSAN SİNİR OLUYORR resimlerde biraz kg çıkıncaa benim en kötü 64 olmam lazım o güne kadar kıyafet olaynı son 1 haftaya atcam o yüzdennn durum bu feslimmm

ayy diş olayı çok kötü yaaaa niye senin böyle olduuu pekii
duygucum sen ne kadar kilo verdin bu hafta ben onu merak ediyorum
68,5 dim 69 oldumm :)))

kolay gelsin canim umarim internetin çabucak baglanir özletme kendiniiii

vayy bazi insanlar öyle oluyor, benim arkada$imda ayni, benle beraber ba$ladi 5 hafta old ve kiz 6 kiloya yakin verdi!! ama kilosu çoktu!
inş cnmm bir an önce bağlanır az önce aradım 3 iş günü diyor cuma yapcam müracat artık ya salı ya çarşamba olcakk galibaa

Son düzenleme:
selam kizlar, bugün nihayet tarti yüzüme güldü :)) pazar gününü kaçamaksiz ve 800 kaloriyle bitirdim belki ondandir

geçen hafta : 67.600
bu hafta 67.200

kizlar $imdi hemen çikiyorum okula gitmeliyimmm

ohh maşallahhh cnmmm inş devamıda gelirrr

bende zayflamak istiorum 5 kilo fazlalığım var banada bişiler önerin ve hiç ekmek yemiyorum 6 aydır yinede gitmiyor bu 5 kilo =((
valla bizz bu aralar serdik ama tecrubelerimizz önce iyice istemen lazımmm sonraa ağır diyetlerden uzak durman lazın diyet değil sağlıklı beslenmeyi kbul etmen lazım yeidklerni azaltı yağ tuz şeker hamır işiyle bir süre vedalaş bul su biraz aktivitee inş veririsin 3 ana öğün 3 ara öğün yap herhaldee verirsinn

Günaydın Günaydın Günaydın

sevgi kelebekleri bahar pırıcıkları benim tatlı ve bir okadarda fittt arkadaşlarımmm

duyyguu bu hafta bomba gibisinnn.....oovvv çok sert...

ayyy 2 dk size bom bom bombamm geliyorrr.....

benimde 25 tane,ta cocukluktan beri dis problemleri yasiyorum
off yaa hiç kurtulamayacağız desene ikimizde şu diş derdinden rabbim yardım etsin kenim kalp problemimde bu diş yüzündemn çıktı ortaya 2 gündür yine kalbimin yavaşladığını hissediyorum aynı foto bendede var ve ben o zaman nişanlıydım :) sevgili eşim ağlamıştı beni öyle görünce
bende cok inaniyorum nazara,benimde irademe nazar degdi kesin,herkes diyodu yesene diye yemiyodum,ne kadar iradelisin diyolardi,alin iste gitti iradem kina yakinnnn
evet kesin nazar değdi yaaa pis kem gözlüler...

yok arkadaş söylemeyelim yaa çok zor veriyorum diyelim vermedim diyelim söylemeyelim
diş olayıda valla canım 10 yaşımdan beri dolgularla uğraşırım zaten benim kemik yapım çok zayıf ben doğduğumda dr kemiği çok zayıf ölür bu demiş :):) annemde her ay bana kemik iğnesi vurdura vurdura kemiklerimi güçlendirmiş ben çok hasta bi çocukmuşum düşünün annem o kadar bıkmışkı iğneciye gitmekten kendide öğrenmiş iğne yapmayı :):)

neyse canlar ben gidiyorum kzım babaannede kaldı gidip onu alacağım yan binaya :):) hadi görüşürüz

sabahhh tartıldımmm :73 kg geldimm

bu bu haftanın bir başarısı kızlar,cumagünü hafta sonu irademi tutarsamm güzel sonuçlar demiştimm burda ve oldu..
haa hafta sonu uydunmu dersenizz cumartesi akşam ve pazar öğlen dışında kısmenn uydum sayılırr..

çünkü cuma sabahı 72,50 yi gördüm aslında ve haftada 2 kiloyla kendi rekoruma imzamı atacaktımm

ama olmadı sağlık olsun...500 gr maloldu üzüldümm...demekten başka bişey diyemiyorumm

evet hemen cumartesi ve pazar menülerimi yazıyorum

cumartesi:
sabah:2 küçük portakal
ara:küçük bir avuçç karşık çerezz

öğlen:3 köfte,6 dilim kızrmış patates,salat,yoğurt,1 dilim kepek ekmek

ara:az çerezz 5-6 adet

akşam:bir buçuk tabak sade makarna az zeytinyağlı,bol salata
pazar:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,bol tereyağda yumurta,5 zeytin ,peynir domates,2 kaşık reçel

öğlen :1 tabak makarna,2 kaşık enginar,salata
ara:4 adet kuru incir,bir avuç fındıkk

akşam:2 kaşık meyhane pilavı

günaydınn sevgi kelebeğii :))))
evetya baktım ben dahil herkez salmış dedimm be el atayım durumaaa:)))
haydi öyle bomba haberiii

kıyamam yaa demek küçüklüğünden beri uğraşıyon inş bu son olur çektiğin dişlerindennn

varr 1.5 kg verdin ne güzelll yaa bakiştee buda bir hırs sebebi aa o vermiş bende verebilirimm ama biz bu aralar herkez alduığı için aa nasıl olsa oda almış diyoruz kontesim tebrikler inş devamı gelirr şekerimmm diğer hafta bana + 1.5 kg deme sakın haaa

menüne gelince o markaarna niye 1.5 tabakkk niye yarım değil hadi geçtim 1 tabak değğilde 1.5 tabak bakemm

makarna diyetmi yapıyorsun yoksa kızzz ne bu hergün makarnaa varyA EMİN OL PİLAVLAR MAKARNALAR BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TEREYAĞLI YUMURTALAR HAVADA UÇUŞMASAA EMİN OL 2.5 KG VERİRDİNN DEMEKK NEYSEE VALLA BRAVOOO İNŞ DEVAMI GELİR SEVGİ PITIRCIĞIM

uyyy diş problemi olan canım arkadaşım feslii kıyamam sana çok geçmiş olsun allahım tez günde kurtarsın senii

duygu diş eti çekilmesini hafife alma sonra kemik erimesi yapıyor

leyya tebrik ederim seni şeytanın bacağını kırıyorsun ha gayret

bende kilo vermişin zayıflamışın dediklerinde hemen salıveriyorum kendimee
benim çok yakın arkadaşım diyete başlamış Dukana) bana bile söylemedi bende hemen herkese söylerimm

kızlarr bu haftaki deneyimm ve başarımm sanırım fikir veriri

bu hafta yemekten kısmadım bilmem sizler yapıyormusunuz haftalık yediklerimi kaydettiğim listeler var
şimdi inceledimm 1000-2100 kalori arası yemişim hatta salı günü listemin altına ohhaaa bana diye not düşmüşümm...

amaaaaaa

geçen hafta saatler den dolayı aydınlıkta çıktığım için bir hafta hemm gezme hem vitrin yalama işlemi yaptım arkadaşlaa vee hergün
evden ofise 1 saat gidişşş dönüş yürüdümm demekki keramett yürüyüşte....

İŞTE Bİ TAŞINAYIM YENİ EVDE DİŞ HASTANESİ YAKIN GİTCEK ADam gibi tedavi olcam inşşş tatlımm

Günaydın canlarım,geçmişe bakamıyorum bildirim yapıp çıkacagım..

64,5 kğ..

günaydın cnmm ooo kontesimden sonraa en güzel veren sensin 1.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…