- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.401
canım şöyle söyleyim sabahlara kadar ağladım
ilk 20 liği aldırdığımda ameliyat tam 2 saat sürdü çıldıracaktım artık masada defalarca bayıldım serum taktılar 2 kez sonra eve geldim gözüm burnum yüzüm her yereim mosmosrdu çok zor bi dişdi dr çok tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandım dedi
ikinci 20 liğimi 15 dk aldılar ağrım yine vardı özelillikle boğazım çok ağrıyordu arveles diye bi iğne yazdı drum ağrım annem 12 saatte bir iğneden vurdu kolay atlattım onu çok şükür
günaydın arkadaşlarımmm haftamız hayırlı bereketli sağlıklı geçsin inşallahhh
bende durumlarrr %70 toparlandımm ama çocukla gerçekten zormuş ayak altında dolaşıyorrr birde ev küçük şuan her yer heryerdeydi dün baya bi toplandımm çok az işim kaldı bugün işin biterr inşallahh meydana 3 tabak kaşık çatal birtane tencere bırakcakk sadece gersi kolileree cuma büyük günn hanımlarrr perşembe internetmi nakil yaptırcam diğer eve ne zaman geçer bilmiyorum haa telefondan arada takip ederim sizi, şimdi cuma taşıncazz öğleden sonraaa c.tesi pazar buralar tenha zaten hafta sonu yerleşsem p.tesi hazır askerim burdaa inş internette bağlanırr o zamana kadarr bağlanmazsa telefonda girerimm haa şunu söyleyimm işlerim bittiğindeee tekrar buraya girdiğimdeee disiplin istiyorum menüler paylaşılmıyorr görüyorumm bi gayretyokkk herkez salmış kendini nedennn acaba burası sadece sohbett alanı olmuşş ama hatırlarsak burası hem kg vermek için birbirimiz telkin etme hemde sohbetyerii inş. p.tesi işim işlerim bitmiş internetmikurdurmuş olurumm ve herkezden menü ne kadarkötü olursa olsunn yeniden bildirim istiyorum işlerniz varsa sabahtan yazın öğle yazın akşam yazın geceyazın ama lüten yazınn haa benim bu hafta işim olduğu içinn isterseniz bu haftayı es geçelimm ama haftaya p.tesi disiplin istiyorum burdada birbirimze sorumululuğumuz varr lütfenn bunu unutmayalımmm haa bendesaldım kendimi ne spor yapıyorum ne yediklermie dikkat ediyorum bazen dalığ hiç birşeyyemiyorum bazende eşim hazır birşey getirinvegözü dönmüş gibi yiyorum ama yardım edenim yokk twek başımaaa bi düşünün halimi kuzeyde heryere girmek istiyorrr işim 1 saatte bitcekse 3 saatte bitiyorr durum buu, ama inş taşınasaya kadar dikkat edip taşındıktan sonra düzenime geri döncem inşşş lütfen herkez dönsünn düzenineee eski günlerdeki gibi 15 dk olsaa herkez düzenli girp menüsün paylaşırsa sevinirimmm burdaki kişilerr artık temel kişiler yani biz bize kaldık o yüzden daha hasas davranalımmm hanımlar tamam mııı şimdi sorum şuuu eğer olurda benmi internet nakil olmnazsaaa haftaya p. tesi günü tartı günü olayını napalımmmm? inş yetişirrr ama yetişmezse napcaz biri not mu alsın yoksaa o gün tartı günü yapmayalımmı dediğim gibi internetim bağlanmazsaa telefonda yapmam imkansızzzz bilg da bile zorlanıyorum fikirlernizi bekliyorum haaa internet bağlanırsaa ggerek kalmazzz...
Yaa istemek çok önemlii bu örneği çok verdim yine veriyorum vermeyede ara ara devam etcemmm
yaşı ortalama 30-33 arası olan bir bayan balık etinde kıa boylı ben ozaman çalışıyorum bi firmanın muhasebe bölümündee kadın hergün kahvaltıya gelirdi pateronlarla bende arada katılırdım kahvaltıyaaa hamileyim kuzişee ya kadın bi başladı diyeteee aklınız durur ne iradee kaçımızz şahane bir soradan tek birşey yemez yaa kız taktıı kg sunaa inanın gvreğin böreğin boyozun en vayi çeşit kahvaltının arasında evden getirdiği esmer ekmeği domatesi salatalığı light üçgen peyniriylee kahvaltı yapıyordu öğlen keze bazen yemeğe çıkarlardı tüm çalışanlaro çorba içerdi herkez pide kebap o çorba salataa, ya onda can yokmu bir gün evden börek çörek bir sürü çeşit güzel bir khvaltı hazırladım işyerine götürdümm patronlara yaa birtanesine dokunmadı tatmadı bile iç geöirdi ama bir yere yaa iğne ucu kadar tatmadı bana dedi zayıflayınca bana bundan yaparmışsın dedi tamam dedim hani biz olsak aman 1 tanedenbirşey olmaz deriz dimi o demedi iştee yeşilliğini her daim yedi suyunu sporunu yaptı ve ben 7 ay lık olcasayadarr hamileliğimde kuruduuu hatta aşırı zayıfladı şok oldum 6-7 aydaa kız kurudu ya bizim ne farkımız varr ondan diyorum bazenn ya ben yine güzel bir soFRADAN azıcık yemeyede razıyım ama ben yok illa koyulanı yicem onraa niyeböyleyim diye dert yanıyorum neyse kızlar diyeceğimi dedimm artık gersi size kalmışşşş hep dedimm diyorumda burda bi ben birde 1 kişi kalsaya kadar ben yola devam etcem ve ennide sonundaaa bu yaz bu kg lar gitcekkkkkkkkkk gider demiyorum gitcek diyorum kendi kendime yönetemiceksen nerde benim iradem öz güvenimm kendime saygımmmm
:) saol canım düşünsene herkesin 32 dişi var bwnim 25 dişim kalmış onunda 21 i dolgulu kaplamalı falan vala bende tüm sişleri kaplama yaptıracağım ama dr um 3 milyar dedi onu bi denkleştırıyım ilk işim dişlerimi yaptırmak
canım işte hedefimiz aynı durumumuz aynı vereceğiz inşallah bu hafta vereceğime eminimde zaten malum diş aldıracağım yinede büyük konuşmak istemiyorum ben nazara çok inanırım ve gittiğimiz bi gezmede kadın beni en son geçen sene görmüştü resmen gözünü benden alamadı nasıl verdin o kadar kiloyu diye nazarımı değdi nedir kilo vermem çok yavaşladı
aslında kimsenin kimseye kırılacak durumu yok istemeyen çeker gider o kadar aslında o kadar az zamanımız varki düğünleri falan geçtimde ramazana az kaldı ramazanda kilo vermek iradeli olmak çok daha zor olacak ben normalde ramazanda veririm 3 4 kilo ama alan bir sürü kişi var
aynen bende nazara çok i nanıyorum ben ne zaman 69 oldum sağa sola söyledimm sevincimden tak durduu bir ara ercemle iddaya girdim 68 düştüm ama az az aldım ama bu hafta +500 gr almışım ki p.tesi salı şahane geçimişti sonrasındaa gitti yani şuan 69 kg yum cnmm birde bir sorunum var benim set üstü bozuldu çalışmıyor yeni evde yenisi var burda küçük tüple idare etcem yani yemek olayı yok bizde hergün hazır yiyoruz bi bebeğe kendim yapıyorummmm taşınma olayında yapcak vaktim bile olmuyor dün mesela akşam 9 oldu yeni oturdum düşünnn yardım edenim yok eşim dün biraz yardım etti ama onluk değil iş benimde kötü bir huyum var illa kendim yapcam düzenim yeri belli olsun ne nerde bileyimcanım işte hedefimiz aynı durumumuz aynı vereceğiz inşallah bu hafta vereceğime eminimde zaten malum diş aldıracağım yinede büyük konuşmak istemiyorum ben nazara çok inanırım ve gittiğimiz bi gezmede kadın beni en son geçen sene görmüştü resmen gözünü benden alamadı nasıl verdin o kadar kiloyu diye nazarımı değdi nedir kilo vermem çok yavaşladı
aslında kimsenin kimseye kırılacak durumu yok istemeyen çeker gider o kadar aslında o kadar az zamanımız varki düğünleri falan geçtimde ramazana az kaldı ramazanda kilo vermek iradeli olmak çok daha zor olacak ben normalde ramazanda veririm 3 4 kilo ama alan bir sürü kişi var
ayy diş olayı çok kötü yaaaa niye senin böyle olduuu pekii:) saol canım düşünsene herkesin 32 dişi var bwnim 25 dişim kalmış onunda 21 i dolgulu kaplamalı falan vala bende tüm sişleri kaplama yaptıracağım ama dr um 3 milyar dedi onu bi denkleştırıyım ilk işim dişlerimi yaptırmak
68,5 dim 69 oldumm :)))duygucum sen ne kadar kilo verdin bu hafta ben onu merak ediyorum
inş cnmm bir an önce bağlanır az önce aradım 3 iş günü diyor cuma yapcam müracat artık ya salı ya çarşamba olcakk galibaakolay gelsin canim umarim internetin çabucak baglanir özletme kendiniiii
vayy bazi insanlar öyle oluyor, benim arkada$imda ayni, benle beraber ba$ladi 5 hafta old ve kiz 6 kiloya yakin verdi!! ama kilosu çoktu!
selam kizlar, bugün nihayet tarti yüzüme güldü :)) pazar gününü kaçamaksiz ve 800 kaloriyle bitirdim belki ondandir
geçen hafta : 67.600
bu hafta 67.200
kizlar $imdi hemen çikiyorum okula gitmeliyimmm
valla bizz bu aralar serdik ama tecrubelerimizz önce iyice istemen lazımmm sonraa ağır diyetlerden uzak durman lazın diyet değil sağlıklı beslenmeyi kbul etmen lazım yeidklerni azaltı yağ tuz şeker hamır işiyle bir süre vedalaş bul su biraz aktivitee inş veririsin 3 ana öğün 3 ara öğün yap herhaldee verirsinnbende zayflamak istiorum 5 kilo fazlalığım var banada bişiler önerin ve hiç ekmek yemiyorum 6 aydır yinede gitmiyor bu 5 kilo =((
bende cikiyim kizlar,sonra yine görüsürüz
bunun icin sordum,sen bana sormustun nasil diye seni korkutmamak icin yazmamistim,benim birde iki 20 lik bir normal disimi aldilar,ben hastanede olmustum,ama günü birlik yattim ciktim,o kadar zorduki anlatamam,agiz cevrem mosmordu,esim ameliyathanenin kapisinda beklemis iki saat cikmayinca eve geri dönmüs,kimbilir kac saat sùrdü,tak tak sesler geliyodu icerden diyo,kafama agzima balyozu vurmuslar sanki,o derece agri,bide kan yutmusum ,sürekli kan istifra etmistim,amaliyattan sonra bir resmim var ,o kadar berbatki,korku filimlerindeki sombiler varya ayni onlar gibiydim,dogum sonrasi bile bu kadar aci cekmedim ben,gecti gitti sükür,ama hala unutamiyorum
off yaa hiç kurtulamayacağız desene ikimizde şu diş derdinden rabbim yardım etsin kenim kalp problemimde bu diş yüzündemn çıktı ortaya 2 gündür yine kalbimin yavaşladığını hissediyorum aynı foto bendede var ve ben o zaman nişanlıydım :) sevgili eşim ağlamıştı beni öyle görüncebenimde 25 tane,ta cocukluktan beri dis problemleri yasiyorum
evet kesin nazar değdi yaaa pis kem gözlüler...bende cok inaniyorum nazara,benimde irademe nazar degdi kesin,herkes diyodu yesene diye yemiyodum,ne kadar iradelisin diyolardi,alin iste gitti iradem kina yakinnnn
aynen bende nazara çok i nanıyorum ben ne zaman 69 oldum sağa sola söyledimm sevincimden tak durduu bir ara ercemle iddaya girdim 68 düştüm ama az az aldım ama bu hafta +500 gr almışım ki p.tesi salı şahane geçimişti sonrasındaa gitti yani şuan 69 kg yum cnmm birde bir sorunum var benim set üstü bozuldu çalışmıyor yeni evde yenisi var burda küçük tüple idare etcem yani yemek olayı yok bizde hergün hazır yiyoruz bi bebeğe kendim yapıyorummmm taşınma olayında yapcak vaktim bile olmuyor dün mesela akşam 9 oldu yeni oturdum düşünnn yardım edenim yok eşim dün biraz yardım etti ama onluk değil iş benimde kötü bir huyum var illa kendim yapcam düzenim yeri belli olsun ne nerde bileyim
birde bizim düğün 12 mAYISA DEDİĞİN GİBİ DÜĞÜN ZAMANI GELDİ ÇATTI İLLA Kİ RİESİMDE OLUYOR İNSAN SİNİR OLUYORR resimlerde biraz kg çıkıncaa benim en kötü 64 olmam lazım o güne kadar kıyafet olaynı son 1 haftaya atcam o yüzdennn durum bu feslimmm
ayy diş olayı çok kötü yaaaa niye senin böyle olduuu pekii
68,5 dim 69 oldumm :)))
inş cnmm bir an önce bağlanır az önce aradım 3 iş günü diyor cuma yapcam müracat artık ya salı ya çarşamba olcakk galibaa
günaydınn sevgi kelebeğii :))))Günaydın Günaydın Günaydın
sevgi kelebekleri bahar pırıcıkları benim tatlı ve bir okadarda fittt arkadaşlarımmm
duyyguu bu hafta bomba gibisinnn.....oovvv çok sert...
ayyy 2 dk size bom bom bombamm geliyorrr.....
off yaa hiç kurtulamayacağız desene ikimizde şu diş derdinden rabbim yardım etsin kenim kalp problemimde bu diş yüzündemn çıktı ortaya 2 gündür yine kalbimin yavaşladığını hissediyorum aynı foto bendede var ve ben o zaman nişanlıydım :) sevgili eşim ağlamıştı beni öyle görünce
evet kesin nazar değdi yaaa pis kem gözlüler...
yok arkadaş söylemeyelim yaa çok zor veriyorum diyelim vermedim diyelim söylemeyelim
diş olayıda valla canım 10 yaşımdan beri dolgularla uğraşırım zaten benim kemik yapım çok zayıf ben doğduğumda dr kemiği çok zayıf ölür bu demiş :):) annemde her ay bana kemik iğnesi vurdura vurdura kemiklerimi güçlendirmiş ben çok hasta bi çocukmuşum düşünün annem o kadar bıkmışkı iğneciye gitmekten kendide öğrenmiş iğne yapmayı :):)
neyse canlar ben gidiyorum kzım babaannede kaldı gidip onu alacağım yan binaya :):) hadi görüşürüz
sabahhh tartıldımmm :73 kg geldimm
bu bu haftanın bir başarısı kızlar,cumagünü hafta sonu irademi tutarsamm güzel sonuçlar demiştimm burda ve oldu..
haa hafta sonu uydunmu dersenizz cumartesi akşam ve pazar öğlen dışında kısmenn uydum sayılırr..
çünkü cuma sabahı 72,50 yi gördüm aslında ve haftada 2 kiloyla kendi rekoruma imzamı atacaktımm
ama olmadı sağlık olsun...500 gr maloldu üzüldümm...demekten başka bişey diyemiyorumm
evet hemen cumartesi ve pazar menülerimi yazıyorum
cumartesi:
sabah:2 küçük portakal
ara:küçük bir avuçç karşık çerezz
öğlen:3 köfte,6 dilim kızrmış patates,salat,yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara:az çerezz 5-6 adet
akşam:bir buçuk tabak sade makarna az zeytinyağlı,bol salata
pazar:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,bol tereyağda yumurta,5 zeytin ,peynir domates,2 kaşık reçel
öğlen :1 tabak makarna,2 kaşık enginar,salata
ara:4 adet kuru incir,bir avuç fındıkk
akşam:2 kaşık meyhane pilavı
İŞTE Bİ TAŞINAYIM YENİ EVDE DİŞ HASTANESİ YAKIN GİTCEK ADam gibi tedavi olcam inşşş tatlımmuyyy diş problemi olan canım arkadaşım feslii kıyamam sana çok geçmiş olsun allahım tez günde kurtarsın senii
duygu diş eti çekilmesini hafife alma sonra kemik erimesi yapıyor
leyya tebrik ederim seni şeytanın bacağını kırıyorsun ha gayret
bende kilo vermişin zayıflamışın dediklerinde hemen salıveriyorum kendimee
benim çok yakın arkadaşım diyete başlamış Dukana) bana bile söylemedi bende hemen herkese söylerimm
Günaydın canlarım,geçmişe bakamıyorum bildirim yapıp çıkacagım..
64,5 kğ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?