- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.381
evet potimm sen baştya çok gayretliydin tamam anlıyorum zorr çocukla müsafirlee eşle zor ama gayretyaa geçiçi bir durum onlar varsınn yesin börek çörek et ot sende ye ama az yee senin çin demiyorum hepimiz içinn yani biz fazlası 2-3 kg olan kişile değiliz ki kendi adıma söylüyorum 10 kg fazlalığım var az mı yaa 10 şişe koy yani ben ağırlıkğı vücudumda taşıyorum daha 28 yaşındayım gencimm niye ben 10 kg üstümde taşıyımm bu akşam yemek yememekle olcak iş değil ben geçen yıl 3 öğün ana yemek yiyerek 10 kg verdimm hemde 3 aydaaa hep yedim ama yedimm abur cumur yemedimm spor yaptım verdimm almadımda geri şimdi eşşek gibi spor yapıyorum akşam kebap yiyiorum neysee kendime geldimmm78.800 geldim
Hafta sonu yine cok yedim
Ama esim bu hafta öglenci calisiyor,onada söyledim. U hafta diet tarzi biseyler yapicam az yiycem diye,sabahci calistigi zamanlar ögleden sonra eve geliyo ve her gün özel yemekler istiyo,is yerinden ariyo canim sunu cekti bunu cekti diye,yada aksamdan siparis verire gelde yeme mis mis kokarken neyse bu haftadan itibaren biraz kendime ceki düzen vericem,spor yapmadim kac gündür,sporumu yapicam,haklisin duygucum ben basta olmak üzere iyice saldik kendimizi,
yani herkez düşünsün taşınsın tyok benn böyle disiplin istemiyorum derse kendi bilir onu ozaman düşünürüzzduygucum bu bir hafta duygularımızı tartıp ne istiyoruz istediğimiz için ne yapıyoruz neler yapamıyoruz v.b. Gibi hesaplaşma dönemi olsun
ve sen gelincede sıkı bi disiplinle başlayalım bu işe
canım söylediklerinin hepsi doğruda niye bu hafta değil diğer hafta başlıyoruz ki?
,cok acik ve net yaziyorum,iradesizlestim birden bire,eski gücüm kalmadi sanki,aklimda fikrimde yemek oldu,nasil motive edicem kendimi bilmiyorum,göbegime bakiyorum lüp lüp sallaniyo,önceden nasil dert ediyodum,ama simdi sanki hic rahatsiz etmiyo beni ,niye bòyle oldum bennn,sanirim cok agir dietler yaptim,simdi diet deyince gözümde büyüyo,adini bile duymak istemiyorum diet kelimesinin,sanki böylede mutluyum kilolarimla modundayim su an,ama bir tarafimda sen bu degilsin diyor,bu moddan cikmam lazim ,sen toparlan gel duygucugum ben de o zamana kadar ne isteyip ne istemedigime yada nasil bir zayiflama yöntemine gececegime karar veriyim,bu bi hafta düsünmek icin yeterde artar bana,
valla ben de 2.5 ayda 5 kilo vermişim azda olsa demekki benim bünyemde ayda 2 kilo veriyor
ya buhafta başlayalım hiç sorun değil hani ben düzenli giremiyorum yaaa ee farkındaysanız ben böyle yazxı yazmasam yada düzenli girmesem kimsede düzen kalmıyor feslimmm kimse düzenli girmiyorr hele şu tartı gününden tartı günüe gelenlere çokkırılıyorum ben zzorla kimseyi burda tutmam tutmamda ama başta kuralları söylüyorum çok şeyde istemiyorum günde 5 dk menün bildir istersen sohbet yap çık ertesi gün yine gir 5 dk p.teside bildirim bu kadar haa mazreti olanları anlıyoruz idarede ediyoruzz neyse benmi için sorun değil ben taşınırkenbile telefıondan yazarım sizee tek tek inanın elimden gelenni falzaını yapıyorum hele şu taşınma arefesindee ama dediğim gibi disiplinn istiyorum isterseniz bu hafta istersenizz diğer haftaaa ama bu haftaa böyle geçsede herkez okuunn diğer haftaa tam disiplinn hanımlarr eğer halinizden memnunsanız benim için hiçççççç sorun değilll ben kendim ve sizin için uğraşıyorum yoksa sohbetimi yapar lalylay yapar amannnnnnnn derimm
YANİ SEN ÇOK YANLIŞ YAPTINNN BAŞTAAA EVET VERDİN AMA ALDINDA GERİ YANİ YAPMAN HGEREKNN ŞU YAA HAVA GÜZEL BİRAZ YÜRÜYÜŞ EVDE VAKTİN OLURSAA İNTERNETTEN YAA 500 ADIM VAR LESLİNİN ONU YAP BİRDE YEDİKLERNİ YARI DÜŞÜR YAĞDAN HAMUR İŞİNDE BİRAZ UZAK DUR İLK HAftadA SONUÇ ALCAN BİRDE SU BU KADAR YOK KOKAN DİYETİ YOK DUKAN DİYETİ BUNLAR BOŞŞŞŞŞŞ İŞ CNMMM BAK BİRDE BANYODAN SONRAA BİR AYNADA BAK KENDİNE YAŞINA BAK GENÇLİĞİNE BAK MEMNUNMUSUN BUNUSOR KENDİNEE KENDİLE SAVAŞŞŞ
tatlım ben seni anlıyorum da işte kimseye bişey diyemiyorum çünkü herkesin bir uğraşı var sen ev taşımayla uğraşıyorsun ben buhafta diş ameliyatı olacağım başkası haftaya başka bi işle uğraşacak bu böyle uzayıp gidecek ama şunu biliyorum ki valla benim biraz gevşememin sebebi galiba cevremdeki güzel tepkiler herkes çok zayıfladığımı söylüyor bende salıyorum kendimi sanırım ama bu hafra ne kadar kaçamak yaptın de çok bişi yapmadığıma eminim
ama beynim bu kilo sana yeter diyor galiba yetermi yetmez benim başka bir istedim varki kızımı normal doğumu çok istememe rağmen 9 saat sancının ardından sezaryen le doğurdum 26 kilo aldım hamileliğimde rabbim nasip ederse hamileliğe düşük kiloyla başlayıp az kilo alarak yine normal doğumu denemek istiyorum 3 yıl geçince olma ihtimali varmış bide aslında hiç düşünmediğim bişey vardı yada umursamadığımm ama onun kilo vermeme engel olabileceğini duydum benim rahmimde 7 cm bi kistim var evet 7 ml değil 7 cm buda hormonları etkilediği için kilo vermemi zorlaştırıyormuş neyse işte rabbimin izniyle bu kiloları vereceğim inşallah
bu hafta biraz az yiyerek basliyorum tekrar,menü bildirimide yapicam her gün,hamur isi pek fazla yapmiyorum eskisi gibi,bu hafta sonu ekmegi biraz fazla kacirdim,aslinda esim arada soslu ,agir yemekler istemese yemek düzenimiz iyi gidiyor,farkindaysan almiyorum,sabit kilom,yada cok az oynamalar oluyo,neyse ben artik kendime gelicem,cok asiri yememek ve sporla bu hafta deniycem kendimi bakalim,
ben geçtiğimiz hafta 4 gün misafir ağırladım canım akşam gündüzz sürekli bişeyler yaptım yedinmi de yemedim ama 2 ayda sadece bi kere mantı bi kere mangal aynı kaçamakları hepimiz yapıyoruz zaten kendimi kasmıyorum ben keyifle veriyorum kilolarımı senin bi avantajın varki çok kalabalık biş aile değilsiniz sanırım yada çok misafirin gelmiyor evde sürekli bişeyler yapsan mecburen yiyorsun diyette olsanda yiyorsun olmasanda mesela bi avantajın daha var erken yatıyorsun benim eşim gece 1 e kadar bişeyler yiyor cerez mısır meyve çikolata tatlı ne arasan ve ben bunların hiç birini yemiyorum mesela bi dönem akşam yemek hiç yemiyordun sen o zaman ne güzel kilo veriyordun akşam yemekleri başlayınca kilo vermem hafifledi bizim akşam yememe gibi bi şansımız yok 1 de yatıyoruz sırf senin için yazmıyorum bunları yanlış anlama lütfenya kendini sımadan mangalına giderek müsafir ağlırlıyoarak mantı yğiyerek 2 kg ayda yine güzel haaa bunları dengelesen demek daha fazla vercennn dimi
ben dislerimden ameliyat oldugumda 3 kilo vermistim canim,sende verirsin eminim,cünkü hic bir sey yiyemiyorsun,sadece bisküvî cay,yada corba yemistim on gün,dikislerden yiyememistim,allah yardimcin olsin simdiden
tatlım ben seni anlıyorum da işte kimseye bişey diyemiyorum çünkü herkesin bir uğraşı var sen ev taşımayla uğraşıyorsun ben buhafta diş ameliyatı olacağım başkası haftaya başka bi işle uğraşacak bu böyle uzayıp gidecek ama şunu biliyorum ki valla benim biraz gevşememin sebebi galiba cevremdeki güzel tepkiler herkes çok zayıfladığımı söylüyor bende salıyorum kendimi sanırım ama bu hafra ne kadar kaçamak yaptın de çok bişi yapmadığıma eminim
ama beynim bu kilo sana yeter diyor galiba yetermi yetmez benim başka bir istedim varki kızımı normal doğumu çok istememe rağmen 9 saat sancının ardından sezaryen le doğurdum 26 kilo aldım hamileliğimde rabbim nasip ederse hamileliğe düşük kiloyla başlayıp az kilo alarak yine normal doğumu denemek istiyorum 3 yıl geçince olma ihtimali varmış bide aslında hiç düşünmediğim bişey vardı yada umursamadığımm ama onun kilo vermeme engel olabileceğini duydum benim rahmimde 7 cm bi kistim var evet 7 ml değil 7 cm buda hormonları etkilediği için kilo vermemi zorlaştırıyormuş neyse işte rabbimin izniyle bu kiloları vereceğim inşallah
canım ben 2 tane 20 liğimi aldırdım ama şimdide en arkadaki dişim kırldı sadece kökü kaldı diş etide üstünü kaplamış iyice mecbur ameliyat dediler ya çok korkuyorum artık yaa
ben geçtiğimiz hafta 4 gün misafir ağırladım canım akşam gündüzz sürekli bişeyler yaptım yedinmi de yemedim ama 2 ayda sadece bi kere mantı bi kere mangal aynı kaçamakları hepimiz yapıyoruz zaten kendimi kasmıyorum ben keyifle veriyorum kilolarımı senin bi avantajın varki çok kalabalık biş aile değilsiniz sanırım yada çok misafirin gelmiyor evde sürekli bişeyler yapsan mecburen yiyorsun diyette olsanda yiyorsun olmasanda mesela bi avantajın daha var erken yatıyorsun benim eşim gece 1 e kadar bişeyler yiyor cerez mısır meyve çikolata tatlı ne arasan ve ben bunların hiç birini yemiyorum mesela bi dönem akşam yemek hiç yemiyordun sen o zaman ne güzel kilo veriyordun akşam yemekleri başlayınca kilo vermem hafifledi bizim akşam yememe gibi bi şansımız yok 1 de yatıyoruz sırf senin için yazmıyorum bunları yanlış anlama lütfen
20lik dislerinin ameliyati nasildi,yani ameliyat sonrasi,zor oldumu
canım şöyle söyleyim sabahlara kadar ağladım
ilk 20 liği aldırdığımda ameliyat tam 2 saat sürdü çıldıracaktım artık masada defalarca bayıldım serum taktılar 2 kez sonra eve geldim gözüm burnum yüzüm her yereim mosmosrdu çok zor bi dişdi dr çok tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandım dedi
ikinci 20 liğimi 15 dk aldılar ağrım yine vardı özelillikle boğazım çok ağrıyordu arveles diye bi iğne yazdı drum ağrım annem 12 saatte bir iğneden vurdu kolay atlattım onu çok şükür
asla yanlış anlamıyorum çok haklısın canım avantajlarım çok benimm değerlendiremiyorum iştee
ya zaten taktir ediyorum seniii sen keyifle yiyerek yaparak veriyorsun iraden maşallah iyi benim eve dediğin gibi falza gelen yokkk bir süre akşam yemek bile yapmadım biliyorsunn ben daha avantajlı olmama rahmen değerlendiremiyorum işteeee ama yok inş değerlendirccemmm
geçmiş olsun cnmm inş RABBİM ŞİFA VERİR HEM DÜŞÜNE HEM RAHMİNEE
BENİMDE KİLO VERMEM ZOR HEMDE ÇOK ZOR PKOLUYUM KİSTLERİM VAR BENİMDE ÇOK BÜYÜK KİSTLERİM VARDI PATLADI HATTAA NEYSEE BENMİDE HEDEFİM BU BENDE NORMAL DOĞUMUÇOKİ STEDİM 9 AY BENDE SABAH EZANINDAN AKŞAM EZANINA KADAR SANCI ÇEKTİM NORMAL DOĞUM YAPILCAKKEN KORDON DOLANDI ACİL SEZERYANA GİRDİM İÇİMDE Kaldı haa çok şükür evladım sağsalim doğdu ama benimde hedefim iyice kg verip hamile kalmak ve az kg almak bu kg ların üzerine kg almak sitemiyorum bendee yani durumumuz aynı birde her geçen gün kg vermek te zorlaşıyor yaş geçtikçeee buda var bir kere bu yola başladınmı hazır alışmışken verebildiğin kadr vemek lazım sonra tekrar motüvie olup başlamak zor oluyorrr
birde FESLİM GÜZEL ARKADAŞIM BEN KİMSENNİ TÜM GÜNÜNÜ İSTEMİYORUM Kİ 5 DK YAZ MENÜ ÇIK HA MZARETİ OLUPTA BİLDİReni BİZ İDARE EDİYORUZ ZATEN İLLA SABAH BİLDRİM YAPMAK ZORUNDA DEĞİLKİ HEREZZ HANİ EN MüSAHİT SABAH DİYE SABAH DİYORUM GECE YATADAN ÖNCE BİLE YAZSa herkezzzyine olur çünki birbirimize verdğimiz destek gaz mücadele bu yolda hızlı ilerlemewmize sağlarr
:) saol canım düşünsene herkesin 32 dişi var bwnim 25 dişim kalmış onunda 21 i dolgulu kaplamalı falan vala bende tüm sişleri kaplama yaptıracağım ama dr um 3 milyar dedi onu bi denkleştırıyım ilk işim dişlerimi yaptırmakahh cnm kıyamam ya nedir bu dişten çektiğin inş RABBİM şifa verir ki tez vakitte canın acımadan kurtulursun dişderdinden benimde sorunum diş eti çeklimesi var bendetaşınayım bununla uğraşcam tedavi olmazsam dişlerim dökülürmüş amann şu diş ve kulak ağrısı gibi olmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?