Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selamün aleyküm güzel hatunlar nasılsınız
bu hafta kilo bildirimi yapamıyorum malum baskülüm bozuk
ama yüzde yüz eminim kilo aldım bu hafta

ve duygucumm sani kınamam ayıp olur olmaz mazeretin var aslında kimseyi kınamam şaka latife benimkii...

ve fesleğen mesela napsınn büyük aile geleni gideni çok marulmu koysun önüne mecbur döktürecek valla çeşit az olsa bile laf ederler bizim türk adetleri böylee...yada gelen misafire yemek,çay,tatlı meyve adam 6 da akşam yemeğine gelir gece 12 ye kadar oturur ve hep bişeyler yenir içilirr..bunu bende yapıyorum çay,kahve meyve kışın en son bide salep yapıyordum..hahaaaaa...
çok tasvip etmesemde böyle adamları çatlatana kadar yedir içir.. gönder... eskiden biyere gidince sade çay ikram edince sinir olurdum
insan bir hazır gofret temi koymaz yanına diyee... zihniyet iştee ama tabii şimdilerde kendimm çok az şey yapıyorumm 2 çeşit en fazla 3 çeşitt..çayın yanına beğenmeyende gelmesin beni görmeyemi yemek yemeyemi geldin diye içimden geçiririm yanii...

ve hiç unutmam kardeşimin arkadaşı var ailesiyle oturmaya çaya geldi...bizde çayın yanına allah dizdikte dizdik hanımlarda sorun yokk ohh homini gırtlak yedik içitik kızın babası dedi kızım bu tabak ne bukadar çeşitt vallahi ısraftır günahtır bidaha yapmayın diye uyardı...

bide evin hanımı misafir günü mutfaktan çıkamazz.sabahhtan başlar hazırlıklar temizlik ev düzeni,misafir gelir ikramlar tabak koy boşaltt yıka makinaya yerleştirr. yani gelenler salonda evin hanımı mutfakta bir oturmaa..ilginççç ahhh biz çlgın türkler..

bide bizim arkadaşlar mesela toplanınca evin hanımı sadece bir çeşit ve çayı yapar diğer her gelen bir çeşit getiriyo...oda güzell evin hanımına kolaylık...yediğini yaptığını bilir kadın 2 çift laf edebilir...

bide yine çalışan arkadaşlar gün yapıyorlar dışarda cafede veya başka bir mekanda herkes istediğini cebinden yiyip içip paraları toplayıp sohbetlerini yapıp dağılıyolar...

duygucum bence haftaya kadar bağlanır netin ama olduki gelemezsen kontesin dediği gibi birimiz kaydederiz kilo bildirimlerini
hiç sorun değil ben 65 olayım sen 64 ol yeterki hepimiz verelimmm kontesim ama içimi doğuyor 69kapıdan göz kırpıyor sanaa gelllllllllllllll kontes gelllllllllll diyeee

teşekkür ederim canım bende iyiyim
vermeye başladım mutluyum az verdim ama vermiş olmak yinede güzel geçen hafta içi hergün leslie yaptım + 2-3 gün dışardada yürüdüm
inş devamı gelir kestasne şerkerimmmm isteyince olur az olsun temiz olsun yeterki olsunn
a.s ne güzel bir münü derken akşammı görünce irkildimm 5 tane milföy akşam olması kötü olmuş
a.s canımmmmm ben seni aynı yazayımm sen bu hafta gayret ett birazz

s.a. ercemm
ama dikkat et aldıkçada tartılasın gelmezz valla bir çıkarsın + 5 kilo ayyy çok kötü oluyo...
sigarayı bıraktın hani en özelisin şuanda topiğin ama lütfenn dikkat öptümm

ahada kaçtımm...

valla kontes kına beni kafamdan aşaa kynar sular dök tek ayak üxerinde beklett ne desen haklısın kimöisi taşınmak oşturmaderlen kg verir ben kg alıyorummm

Müsafir hakkında dediklerinde çok haklısınnfesli o gün sabahtan gece yarısına kadar doğru düzgün ne oturmöuş ne yemiş kıyamam birde az yapsan laf eder çok yapsan aaa niye buk adar yaptın derlerr valla fesliye ve fesli durumunda olup kg verenlere imreniyorum ve taktir ediyorummm

canım ben 2 tane 20 liğimi aldırdım ama şimdide en arkadaki dişim kırldı sadece kökü kaldı diş etide üstünü kaplamış iyice mecbur ameliyat dediler ya çok korkuyorum artık yaa

canım çok geçmiş olsun
bende dişçi deyince korkudan titreyenlerdenim acaip fobi şeklinde yani
allah yardımcın olsun

Evet güzeller bende çıkıyorummm gideyim işlermi bitereyimm evi temizleyimm ki yarın keyif yapayımm kismetsee perşem günü internetime nakit yaptırayım 3 iş gününde bğlıyormuş p.tesi bağlanır en aından çünkü istiyorum p.tesi disiplinli bir şekildee burda olup artık kg alma olayınmı son vermekk hepinizi öptümmm

ahh kontesim öyle bi yeme isteğim var ki anlatamam
çerezlere sarmış durumdayım
acilen toparlanmam lazım yoksa 75 kiloya dönüş yapıcam
bende seni öptümm
aleyküm selam tatlım iyiyiz sen nasılsın

hayırlısı olsun erce sen yeni baskül alınca bu duruma bi dur dersin

ben bu günlerde biraz zorlanıyorum canım acaip canım sigara istiyo
bu günler böle nasıl geçcek diyorum bazen
ama içmiyorum tabikii
ilk günler bu kadar canım istemiyodu noldu bana bilmiyorum

kolay gelsin duygucum az kaldı yeni evine geçmene bak yakın olaydık herkes işin ucundan tutardı hoppp taşınmıştın hemencik
topikte darbe olmuş geçmişe baktım biraz da benimde acilen toparlanmam lazım çok yiyorummmmmmm

evet Duyfercim valla çok acıktımıştım akşam off bi akşam işine çözüm bulmam lazım

emret komutanım hemen yazarız menulerımızı
duygucum kılom:80

günaydın arkadaşlar cuma yazamadım annem bendeydi temizlik yaptım ama cuma menümü yazayım
sabah
peynir roka
2 dilim kepek ekmek
ögle salata
çorba
aralarda badem
ceviz
akşam simit
peynir
2 litre su
haftasonunu sorm
ayın kaçtı
ipin ucu

canım aslında yakın çevremde kimse kınamaz bi tas çorbada koysam önlerine bayıla bayıla yerler çok şükür ama düşünsene eve 24 kişi çağırıyorum yemeğe haliyle çeşiti bol tutuyorum eskiden akşam menülerimiz hergün şöyleydi çorba ana yemek pilav salata tatlı şimdi sadece ana yemek ve salata oldu eşim isyanlarda ama bişey demiyor sağolsun ya benim eşim doymak için değil zevk için yer
bende zayıf olduğu için tek yesinde diye çeşit çeşit yaparım ama bıraktım artık mesela sabah kahvaltılarında hergün kahvaltı tabağı hazırlarım ben öylr kahvaltılıkları ortaya koy yensin kalkılsın olmaz eskiden sabah kalkar katmer bile yapardım şimdi yapmıyorum mantı desen haftanını 2 günü olurdu yapmıyorum

dediğim gibi gelen misafirimin önüne çorbada koysam yer kalkar ama bende bir yedirme içirme iç güdüsü var :):) tutamıyorum kendimi

AYYY CNM DEMEN YETTTİ ARTTI BİLEEE ALLAH RAZXI OLSUNNN EVET TOPİK SALDI KENDNİ P.TESİ EL ATIYORUM OLAYAA:)))

biraz işerim var ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz
BAŞ BAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

evet Duyfercim valla çok acıktımıştım akşam off bi akşam işine çözüm bulmam lazım
YANİ BÖYLE ŞEYLERİ EN GEÇ ÖĞLEN YAP YADA AKŞAM YAPIYORSAN DAHA AZ YE DERİMM TABİ BENİM GÖRÜŞÜMM
emret komutanım hemen yazarız menulerımızı
duygucum kılom:80
AAA AŞK OLSUN NE EMRİ RECEEEEEEEEE EDİYORUMMM BU ARADA 1 KG VERMİŞŞSİNNN TEBRİKLERRRRR HADİ BAKALIM HAFTAYA 7 RAKAMLARA TEKRARR MERHABA DERSİNNN İNŞALLAH
BENCE GAYETGÜZELLL BU ARAD AKLINDA OLSUNSİMİR YERDİĞİN BİRAZZ ÜSTÜNDEKİ SUSAMI KAZI SİMİR GÜZEL BİR ÖĞÜN OLARABİLİR TABİ SUSAMINI BİRAZ AZALTIRSAN YOKSAA ÇOK TEHLİKELİİ DİRR
AYNI fESLİM MÜSAFİR Bİ GELSİNNN VARIMI YOKUMU DÖKÜYORUM O DENLİ YANİ BENDE ESKİDEN SABAhları krepler gözlemeler börekler yapardım hiç birşey yapamazsam bayak ekmekli pizzalar yapardımm şimdi istesemde yapamıyorum biliyorum çünkü yicemmm hepsiniii işte bi kilo verelimm hem aklımız başımızda olcak kg vermenin önemini bilez az ama herşeyden yicezzz inşallahh sağ olsun eşim birşey demiyor ama ben rahatsız oluyorumo yüzdenn ramazana kadar bu kg işi bitmeliki ramazandaa yinee güzel eşyler yapayım ben ramazandaakg almadımm sahurdaa protein+ meyva yedimm akşam abartmama rahmen hiç kg almadımmm kg korudum inş yine böyle olurrr

duygucumm çokk haklısınn canımm yazdıklarında kendimizii çokk sardıkk artıkk

benn bugünn gelemedim fazlaa eşimm izinlii az önce dışarıı çıktıı hemenn geldimmm
yarında izinlii hafta sonuu çalıştırdılar sınav var diyeee
izinleriniii bu gün veriler
o evdeykenn hayatta bilgisayara girmemm bennn o girer çünküüüü
kilomada gelince çok üzgünüm ama 85.5 aldımm yanii
olmuyor artıkk bıktımm kendimdennn
geçmişii tamm okuayamadımm ama mutlaka okuyacağımmmm fırsat buluncaaa

Son düzenleme:
kızlar 4 günde 1 kilo 100 gram alınır mı ya hemde bu sefer atak yaşamadığım halde sizce neden böyle oldu acaba yağ mı su mu veya ben su mu diyerek kendimi mi kandırıyorum 3-4 kilo fazlam var sizce ne kadar zamanda verebilirim biliyorum çok soru sordum bizim halimiz ne olacak böyle kızlar aah ah erkekler ne şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…