- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.421
varr 1.5 kg verdin ne güzelll yaa bakiştee buda bir hırs sebebi aa o vermiş bende verebilirimm ama biz bu aralar herkez alduığı için aa nasıl olsa oda almış diyoruz kontesim tebrikler inş devamı gelirr şekerimmm diğer hafta bana + 1.5 kg deme sakın haaa
menüne gelince o markaarna niye 1.5 tabakkk niye yarım değil hadi geçtim 1 tabak değğilde 1.5 tabak bakemm
makarna diyetmi yapıyorsun yoksa kızzz ne bu hergün makarnaa varyA EMİN OL PİLAVLAR MAKARNALAR BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TEREYAĞLI YUMURTALAR HAVADA UÇUŞMASAA EMİN OL 2.5 KG VERİRDİNN DEMEKK NEYSEE VALLA BRAVOOO İNŞ DEVAMI GELİR SEVGİ PITIRCIĞIM
kızlarr bu haftaki deneyimm ve başarımm sanırım fikir veriri
bu hafta yemekten kısmadım bilmem sizler yapıyormusunuz haftalık yediklerimi kaydettiğim listeler var
şimdi inceledimm 1000-2100 kalori arası yemişim hatta salı günü listemin altına ohhaaa bana diye not düşmüşümm...
amaaaaaa
geçen hafta saatler den dolayı aydınlıkta çıktığım için bir hafta hemm gezme hem vitrin yalama işlemi yaptım arkadaşlaa vee hergün
evden ofise 1 saat gidişşş dönüş yürüdümm demekki keramett yürüyüşte....
sağolasın evet canımm haklısın cuma 72,5 yi gördümm ya pazartesi ye 72 yi rahat görürdüm..
feslimmm benimde dişim ağrıyoo demir dolgularımı kafama takıyorum...dişetlerim kanıyorr doktora daha gidemedimm
sanırım korkuyorum..
bide suuu onu yazmayı unuttum hergün ılık 2,5-3 litre suu ve artı çay kahve şekersizz.
dişetlerim benimde çok kanıyordu diş etlerim şişmeye başladııı doktor dedi diş ipiş kullan ve ddişlerni kanatarak fırçala iltihap gitsin dedi harbiden artık kanamıyorr ama iştee tedavim devam etmelii
vayy ılık su nasıl içiyorsun yaaa benim midem kalkıyorr içince suyunda çok büyük etkisi olmuşş bellii
ya aslında ılık suu benimde midemi kaldırıyodu ama kendimi sıka sıka alıştırdım.. Yazın bile oda sıcaklığında içiyorumm...öylleee buzz gibi suyu nadiren içim yanarsa içiyorum bunuda kaç senedir ramazan yaza geliyo ya ordan keşfettik soğuk su hararet yapıyor.. ılık su veya açık limonlu çay harareti kesiyor susuzluğu gidderiyorr.eskiden yaşlılar buzlu su içmeyin mideniz soğuklama olur derler ne kadar doğru yaa...
a.s tebriklerr tatlımmmmmmselamlar herkese bende bildirime geldim
geçen hafta 80
bu hafta 79.5
iyiyimm güzelim sen nasılsınnnnnnnnduygucum kontesim nasılsınız güzeller
tebrik ederim kontes güzel vermişsin devamlı olması dileğiyle tatlım
kızlarr size doyum olmazz verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlere sağlık olsun diyorumm,ama benim geçen hafta yaptığım gibi alanlarıda esefle kınıyorum haftaya olmasın yada bir sonraki tartı gününe...
kontesim bir tık yediğini azalt çok değil 1.5 haftada 69 sun bencceee düşün yaa 69 luk kontesss bana yetiştin kızzz
duygucum haftaya pazartesi liste durumu için bence bir hafta atlayalım diyorumm ama sallayanlara ağır ceza olsun ....yani 2 haftalık kilo lar ciddi verilmiş olsun...ya da müsait olan bir arkadaşımız not alsın karar senin ama benim siteye girmem bile bazen sorun oluyor..onun için bu göreve talip olamıyorum...[/QU
EĞER İNTERNETİM YETİŞMEZSEE YA O HAFTAYI ES GEÇECEĞİZ YADA BEN MÜSAHİT OLURSAM TELEFONDAAN NOT ALCAM KG LARI BAĞLANIR BAĞLANMAZDAA GÜNCELLİCEM
duygucum haftaya pazartesi liste durumu için bence bir hafta atlayalım diyorumm ama sallayanlara ağır ceza olsun ....yani 2 haftalık kilo lar ciddi verilmiş olsun...ya da müsait olan bir arkadaşımız not alsın karar senin ama benim siteye girmem bile bazen sorun oluyor..onun için bu göreve talip olamıyorum...
duygucum kontesim nasılsınız güzeller
tebrik ederim kontes güzel vermişsin devamlı olması dileğiyle tatlım
hımm bende alışayım o zaman:))) ee ne varsa onlarda varr zaten eskilerde var
a.s tebriklerr tatlımmmmmm
iyiyimm güzelim sen nasılsınnnnnnnn
kınama beniii yaaaaZor şartlarım şuan zatennn
kestanemm 500 gr vermişsin tebriklerr bugün ben bomba gibiyimm....seni sormalıı...
tam çıkıyordum gördüm seni kuşumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?