- 12 Ocak 2011
- 228
- 23
- 318
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.501
günaydın kızlar dişimi aldırdım geldim çok ilginçti doktor 30 dakika sterilizasyon ile uğraştı ve 3 dakikada dişimi aldı çok uğraştım diş işleriyle ama bu kadar temiz titiz ve kolay olmamıştı yeni yeni ağrım başladı başımda çok ağrıyor ben çıkıyorum görüşmek üzere...
tv de bir diyetisyen var ve çok güzel bilgiler veriyor sabah 6da kalkın kalkınca iki bardak limonlu ılık su ve saat onun çok tehlikeli bir saat olduğunu söyledi bu saatte kalp krizi geçirme riski varmış ağır egzersiz yapmayın diyor günün salatası da semiz otlu yoğurtlu salata aslında bu gün salata günü yapsak herkes salata tarifi verse onları sanki poğaça börek gibi düşünüp yesek :)
bana ver kontessssssss
çevremde benimde yok 40 numara ayakkabı giyen
bende mecburen atıyorum bazı ayakkabılarımı
ben semizotu salatasına kuru soğon taze soğan domates maydanoz bol ekşi ve olmazsa olmazı sarımsak ezer katarım benim favori salatamdır saygılarımla
tv de bir diyetisyen var ve çok güzel bilgiler veriyor sabah 6da kalkın kalkınca iki bardak limonlu ılık su ve saat onun çok tehlikeli bir saat olduğunu söyledi bu saatte kalp krizi geçirme riski varmış ağır egzersiz yapmayın diyor günün salatası da semiz otlu yoğurtlu salata aslında bu gün salata günü yapsak herkes salata tarifi verse onları sanki poğaça börek gibi düşünüp yesek :)
günaydınn arkadaşlar
sabah güzel başladım menü olarak inşallah akşama kadar devamını getirebilirim
dün annemin baskülünü aldım tartıldım tam 70 gösterdi valla sınırdayım az kaldı 71 demeye buda bana kapak oldu benki 68 200 görmüş kadındım acilen silkelenmem lazım
bende istiyom banada yappp ama deneyeceğimmm ben semizotuna sarımsaklı yoğurt kataıyom sadece...
kontesimm azmin karşısında bende azimlendim kızz
kaçamaksız günler dilerim canım benim
hemen kargoya vereyimm yakala...
evet ya ne güzel olurdu
selam kızlar
geçmiş olsun feslim senin adına çok sevindim
canımmm çok geçmiş olsun kolay geçtiğine sevindir zordur normalde ağrı kesici vermiştir iç ve dinlen... Allaha emanet ol...
kuşummm ayakkabılarım senindir...bende atıyorum bazenn kıyamıyorum...amannn....
iri hatunumm ayaklar 40 bazen kiloluyken 40 bile sıkıyodu....
teşekkür ederim canlarım iyiym çok şükür 20 lik olmadığı için sanırım iyi hissediyorum kendimi
kızzz kontess hani bana ayakkabı :):)
teşekkür ederim canlarım iyiym çok şükür 20 lik olmadığı için sanırım iyi hissediyorum kendimi
kızzz kontess hani bana ayakkabı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?