Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet fazla fazla hesap ettimm senin ağzını yirim yine ball damlıyo gellll gell 69 gelll burdanda izmire 65 yola çıktı bile kuşumm sonra beraber 60 a giderlerse şaşma...

yaparızz be kontesimm kadın isterse herşeyi yaparrr aaa 65 yolamı çıktı yeni evin adresni vereyimdee yanlışyere gitmesinn bu arada 69 1.5 haftaya ordaymış öyle dedi ama kalıcı değilmiş yerini 68 e bırakcakmış hemencikk

oo iyiiymiş bacım ozaman mantıklı gereksiz olan kolileri hiç açmazsın süperr

ayyy şekerimm valla haklısın 68 de hazırlanıyomuş ısınıyo yola çıkmak üzeree

ya duygu kayın validemde sabahları spor yapıyo kendi çapında

hemen bizim sokakta küçük bir satdyum var oranın etrafında 1 saat yürüyüş ve yandaki parktaki spor aletlerindede 1 saat spor yapıyorum diyor..

ben işe gelirken o eve geliyodu aslında bende 7-8 arası yapsam olur 8:30 da evden çıkarımm

aklıma yattı...

maşallahh kayınvalideneee yaaa yuff bizeee yaa kocakadın 2 saat sporyapıyorrr brava ne diyimm maşallahh da diyimmm sende yap spor sıkılaşmak için de harika olur

Kontesiii canım arkadaşımmm müsadenleee gözümün önündeee herşeyi içine attığımkoliyide boşaltıp gereksizleri atayım ordandaamarkete gidip temizlik malzemesi alayımmm seni ve herkeziiii öpüyorummmm

ama düşünsene 65 i görünce hemen salmak yokk şahsen ciddi bir korumaya geçeceğim geçen bir beslenme ve diyet uzmanının yazısını okudum haftanın 6 günü normal ama abartmadan yiyeceksin 7. gün yani haftada bir gün detoksa onun listesini yazmıştım sadece o gün biraz dikkat ediyosun ve kilonu muhafaza ediyosun ama işin ucu bırakılıyosa her ne ile zayıflarsan zayıfla 2 misli geri alınıyorr..

AAAİYİMİŞ BUUU MANTIKLIDAA 6 GÜN YE 1 GÜN MESELAA MEYVA YOĞURT YE SADECEEE ŞAhane olurrrr ay bi versek gözümüz gibi baKARIZ 65 'e:)))))

tamam kuşum bak işine kuzişi öpppp yerimee kokusunuda çekk içine...

TAMAM CNMM SEVESEVE KOKLARIMMM İÇİME ÇEKER ANTALYAYADA YOLLArımmm öptümm

yavaş yavaş alışıcam işte cnm burdan eve gidiyorum annem ne yaptıysa yiyorum mnecburenn

bana ver kontessssssss
çevremde benimde yok 40 numara ayakkabı giyen
bende mecburen atıyorum bazı ayakkabılarımı

günaydınn arkadaşlar
sabah güzel başladım menü olarak inşallah akşama kadar devamını getirebilirim
dün annemin baskülünü aldım tartıldım tam 70 gösterdi valla sınırdayım az kaldı 71 demeye buda bana kapak oldu benki 68 200 görmüş kadındım acilen silkelenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…