- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.481
evet fazla fazla hesap ettimm senin ağzını yirim yine ball damlıyo gellll gell 69 gelll burdanda izmire 65 yola çıktı bile kuşumm sonra beraber 60 a giderlerse şaşma...
evet yaa bunu birde yerleştirmesi var neyseki cuma taşıncazyaa eşim kuzime bakarkenn c.tesi pazar yerleştiririm birde kontesim ben herşeyi o kadar güzel koliledimki üstüne ne var yazdım ve yeni evde kiler var açmıcam herşeyi çunku burdada geçiciyizzz kendi evimde açarım heşeyi bak şimdi koltukları veriyorum birinee cam büfem var onu vercem gardolpı karşı komşuya verdik bi gitcek baza halılar kuzeyin parçalanmışodası beyaz eşya birde koliler bu kadarrr şimdiki evde eşyalar varrr ablamınn bırakcak biz kendi evimize yeni eşya alcazz burda idareten yaşıcazz yani eşyalar ev herşey idaretennn
oo iyiiymiş bacım ozaman mantıklı gereksiz olan kolileri hiç açmazsın süperr
yaparızz be kontesimm kadın isterse herşeyi yaparrr aaa 65 yolamı çıktı yeni evin adresni vereyimdee yanlışyere gitmesinn bu arada 69 1.5 haftaya ordaymış öyle dedi ama kalıcı değilmiş yerini 68 e bırakcakmış hemencikk
ayyy şekerimm valla haklısın 68 de hazırlanıyomuş ısınıyo yola çıkmak üzeree
hepsi en fazla 1.5 hafta kalıp yerine bir ufağını bırakcakmışşş
ya duygu kayın validemde sabahları spor yapıyo kendi çapında
hemen bizim sokakta küçük bir satdyum var oranın etrafında 1 saat yürüyüş ve yandaki parktaki spor aletlerindede 1 saat spor yapıyorum diyor..
Ben işe gelirken o eve geliyodu aslında bende 7-8 arası yapsam olur 8:30 da evden çıkarımm
aklıma yattı...
:26::26::26:süpersin valla.....
evet yaa keşkeee verebilsekkkkya aslında her ay düzenli 5 kilo versek
aslında verile biliyo ama ilk başlardaki hız ve metabolizma hızı kalmıyoki adamda...
şuanda aylık 3 veya 4 kilo bile ideal gibi nisan sonuna 69 veyaa 68 i görsemm yuppi....
Kontesiii canım arkadaşımmm müsadenleee gözümün önündeee herşeyi içine attığımkoliyide boşaltıp gereksizleri atayım ordandaamarkete gidip temizlik malzemesi alayımmm seni ve herkeziiii öpüyorummmm
AAAİYİMİŞ BUUU MANTIKLIDAA 6 GÜN YE 1 GÜN MESELAA MEYVA YOĞURT YE SADECEEE ŞAhane olurrrr ay bi versek gözümüz gibi baKARIZ 65 'e:)))))ama düşünsene 65 i görünce hemen salmak yokk şahsen ciddi bir korumaya geçeceğim geçen bir beslenme ve diyet uzmanının yazısını okudum haftanın 6 günü normal ama abartmadan yiyeceksin 7. gün yani haftada bir gün detoksa onun listesini yazmıştım sadece o gün biraz dikkat ediyosun ve kilonu muhafaza ediyosun ama işin ucu bırakılıyosa her ne ile zayıflarsan zayıfla 2 misli geri alınıyorr..
tamam kuşum bak işine kuzişi öpppp yerimee kokusunuda çekk içine...
patates kızartmasına kadar güzel cnm bende kızartma hastasıyımm yoğurtlu şöyleee emmee yağlıı iştee akşam yemiyorum özellikle haaa çok istiyorsam patatesleri baharatlarım bir kaşık zeytin yağl bular ırındaa pişiririm en az kızartması kadar lezzetli oluyorr
hemen atla gel yapayım kuzumm
ayy duygu ev toplamak çok kötüdür yaa bide bunları açması varr
neyse bana soracak olursan ıvır zıvır çoksa hiç düşünme at veya birine ver hiç boşuna yük etme kendine allah aşkına...
babamın bir sözü vardır eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ve fazla olan herşeyi atmak lazım diye düşünüyorum...
bende dolaplarımı yenileyecem almak açısından değil olanları dağıtmak açısındanazar günü annemle saydık 27 çift ayakkabım varmışş
40 numara ayakkabı allahımm kime vercem diye düşünüyorumm
etrafta herkez küçük ayaklı bana göre...
keza kıyafetler üst baaşş oooyyy bahar temizliğim duruyor kışlıuklar kalkacak yazlıklar çıkacakkk
anammm........kim bunları yapacak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?