- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.681
günaydınnnnn
tek şekerli neskafem ve çubuk krakerim eşliğinde topiği ben açıyorum bu sabah
bi kaç gündür depresif hallerim regl artı sigarasızlık yüzünden tavan yapmıştı bu sabah itibariyle kendime geldim çok şükür
bugün tam 26 gün oldu sabah tartıldım ibre tam 70 nin üstünde yani bir ayda 2 kilo almışım hiç de fena değil ban daha fazla alırım zannetmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim en azından almazsam şahane olucak
ve bennn
bu haftanın şımarıklığı ve sşimin tuzağıyla dün akşam kaçamak yaptım
sabah:1 portakal
öğlen:1 dilim kepek ekmeği,bamya,salata,yoğurt,1 biber dolması
ara:1 muz,1 avuç çerez
akşamm:1 tabak bamya,1 kase kesme çorbası,2 dilim ekmek,
ara:1 adet cevizli sucuk(kalorisini bilmem ama 100gr Yazıyodu)
3 lt su,7 bardak çay,1 türk kahvesi 1 saat yürüyüş
1800 calori almışımdır nerden derseniz,cevizli sucuk ve akşam yemek tabakları gayet okkalıydı...
günaydın arkadaşlarım
bu sabah çok mutluyum tartıda 63,9 gördümmm
kahvaltımı yaptım şimdide pazara gidecem güneşli güzel bi hava var
keşke izmirde olsaydıkda duyguya yardımımız dokunsaydı bişey yapamasak bile kuzeye bakardık
DUYMAMSI OLAYIM ERCEM BIZ SADECE BURDA KILO VERMEK ICINMI BULUNUYORUZ SOHBET ETMEK PAYLASIM ICINDE BULUNMAK ICINDE BURDAYIZZZZgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
ben aranızdan bir müddet ayrılıyorum
çünkü gün içinde çok fazla şey yiyorum genellikle çerez abur cubur felan yazıcağım doğru düzgün bir menüm olamıyo malesef bir müddet te öyle olacağa benziyo
eee kiloda veremiyorum kilo vermeye adapte olamıyorum hem sigarayı bırakmak hemde diyet ikisini birden beceremiyorum malesef
kendimi biraz toparlayınca aranıza tekrardan dönmek istiyorum
Kestanem
Geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım..Benim kızım içinde hiç iyi değil allerji havaları..
Menü konusunda gayet istikrarlısın maşallah ..
sağ olcanım bi seferlik olcak artık ...ahh be civcivim keşke kendievime geçsemm bu ev görüöcemin evi 5-6 ay oturcazevim biteseye kadar yanii yani bu engameyi 5-6 ay onra tekrar yaşıcammm tek sevindirici tarafı deniz kokusuyla uyanmaakk olcakk onun dışındaa dilerdimki bu telaşı evim için yaşayımm geçrekten çok yorucu çünkü
Duygum
Biliyorum duygucum olsun temiz yeni ev nede olsa...Allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
Vallahi işin zor taşınmak çok zor bilirim...Helede evde bir çocuk varken düşünemiyorum....Allahım kolaylıklar versin..
Biraz sık dişini canım 6 ay sonra kendi evine geçeceksin uzun yıllarda orta oturursun taşınma derdinde son bulur en azından..Kendine iyi bak görüşemiycez dikkat et emi hasta olma...İşlerin rast gider inşallah..bayyy
Gamzem
HOSBULDUK DATLUM KAC ATDIR BEN YURUYUS YAPACAGIM GUNLERI BEKLIYORUM GELMISKEN BENDE BASLAYIM DEDİM BEN OĞLUM KUCUKKEN BABANNESINDE DURMAZDI AKSAM 8 8.30 GIBI BEBEK RABASINA KOYUP YURUYORDUM SIMDI BIRAKIYORUM 1 SAATTE GIDIP GELIYORUM SENDE BULURSUN BI FORMULLbende seniiiiiiiibıldırım ıcınde sen nasıl ıstersen canım bana uyar
evet datlumm suan 3. haftam hergun 8.30 da cıkıyorum 1 saat yuruyup gelıyorumm ben ıyıyım buarda canım sen nasılsınnn
Gamze hoşgeldin bacummm 41.kere maşallah taktın kafaya yürüyeceğim dedin 3 hafta olmuş.Devam et canım faydasını göreceksin...Bende yürüyüş yapmak istiyorum nasıl olucak düşünüyorum....Kızım ufak çalışıyorum..Bakalım bulacagım formul..
kızlarrr nerdesiniz yani ben 2 gündür siteye girmekte sorunlar yaşıyorum duyguda yok herkes sallamış iyice...
olmiyoooo kendinize gelin hatunlarr...
fesleğen kızıyla ilgileniyo çocuk hasta
duygu taşınıyoo
ercenin pisikolojik sorunları varr deli kızz...onu dövcemm
leylaa aşk acısı çekiyorr
gamzeyi enson çerez kaçamağı yaparken görenler olmuşş
karabiberim adananın sıcağına vurmuş kendini eve girmiyo heralım
zsa nın ağzı uçuk olmuşşş ufffleyelim hep beraber şifa olsun..
krizantemin sesi soluğu yok
kestane şekerini yediler heralımm
ve diğer arkadaşlar ve özelliklede
topiğin genç kızları size noluyo toplaşın kaynaşınn
peri kızı bacımm senide takip ediyorum haberin olsun...
SEYYYYYYYY KEMM KÜMMMM
bi de kızlar benim bi arkadaşım var biz hep onunla birlikte yaparız diyetlerimizi. birbirimizi uyarır motive etmeye çalışırız. arkadaşım, bir arkadaşından dukan diyetini duymuş yapmamızı önerdi. ben forumları takip ettim bu konuyla ilgili ama pek bi şi anlamadım. bu konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinize göre hareket edeceğim. lütfen yardımcı olur musunuz?
günaydınnnnn
tek şekerli neskafem ve çubuk krakerim eşliğinde topiği ben açıyorum bu sabah
bi kaç gündür depresif hallerim regl artı sigarasızlık yüzünden tavan yapmıştı bu sabah itibariyle kendime geldim çok şükür
bugün tam 26 gün oldu sabah tartıldım ibre tam 70 nin üstünde yani bir ayda 2 kilo almışım hiç de fena değil ban daha fazla alırım zannetmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim en azından almazsam şahane olucak
ve bennn
bu haftanın şımarıklığı ve sşimin tuzağıyla dün akşam kaçamak yaptım
sabah:1 portakal
öğlen:1 dilim kepek ekmeği,bamya,salata,yoğurt,1 biber dolması
ara:1 muz,1 avuç çerez
akşamm:1 tabak bamya,1 kase kesme çorbası,2 dilim ekmek,
ara:1 adet cevizli sucuk(kalorisini bilmem ama 100gr Yazıyodu)
3 lt su,7 bardak çay,1 türk kahvesi 1 saat yürüyüş
1800 calori almışımdır nerden derseniz,cevizli sucuk ve akşam yemek tabakları gayet okkalıydı...
günaydın arkadaşlarım
bu sabah çok mutluyum tartıda 63,9 gördümmm
kahvaltımı yaptım şimdide pazara gidecem güneşli güzel bi hava var
keşke izmirde olsaydıkda duyguya yardımımız dokunsaydı bişey yapamasak bile kuzeye bakardık
agzimdaki yara hala gecmedine yersem yaniyo tamda damagimda mahfetti beni kac gündür sabahlari genelde bisküvi ve kahve yiyorum bir kac gündür,kilo almadim ama veremedimde,iki gündürde misafirlikteyim,insallah kilo almadan haftayi bitiririm:18:
ercemm bugünn süpersin hep böyle oll..Sigarayı bırakman devrim oldu kilo almayı vermeyi koy bir kenara sağlıklı bir anne oldun artık sen ne mutlu sana canım...bunun faydasını ilerde göreceksinn
sana bişey anlatayımm:
bir ablamız var çok sevdiğim hoş dolu dolu bir gençlik yaşamış,çok çılgın yaşadım gençliğimi diyor yemiş içmiş gezmiş tozmuş,yaşamanın ve ölmenin benim için hiç bir anlamı yoktu hastalığı ölümü kafama çok takmazdım diyor...
ve evleniyor neyse kızı doğuyor ve şöyle anlatıyor:
anladımkii hayat benim için asıl şimdi başlıyor bana bişey olursa kzım napar önce onu sonra kendimi çok iyi bakmam lazım dedim ve kendime söz verdim diyor artık her türlü sağlık ve ölüm korkusuyla yaşadım diyor bebeğim için yaşamalıyım diyor kızı şimdi 27 yaşında tabi annemizde kızıyla abla kardeş gibiler...
Gecmis dedom ama ben den sonra pek yaazilmamis bi solukta okudum ve erceeee benji cok uzdun neyseki kendine gelmissim iyi gun dostu degiliz her sartta yanindayim yanindayiz kg verdiginde iyi vermediginde
nde gidiyorum olmaz ayrica sigarayi biraktigin bu gunlerde bu cok normal birdaha bunnu limseden duymucam burda olan kisiler artik kemiklesmis as kisiler kimseden duymucam boyle sozler bu yola kg vermek icin ciktiko ayri ama arkadasta olduk sartlar ne ursa olsu. Birlikteyiz tamammi ercemmmm
krizantebim yardimetmis kadar oldun cok tsk ederimmmcanim benimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?