Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın kendine ve bize gelmene sevindim :)

sabah bu kadar azla başlarsan öğleye ve akşama daha çok yersin bence

kahvaltıda daha doyurucu bişeler yesen.. yumurta peynir domates vs. gibi
diğer öğünleri geçiştirsen

ohhh sefan olsun. kaçamaksa bişey olmaz .:))) alışkanlık yapmaın ama

mutluluğun daim olsunnn

DUYMAMSI OLAYIM ERCEM BIZ SADECE BURDA KILO VERMEK ICINMI BULUNUYORUZ SOHBET ETMEK PAYLASIM ICINDE BULUNMAK ICINDE BURDAYIZZZZ

cok uzun vadeli bi diet eger kilon fazlaysa,ben 15 gùn dayanabildim protein agirlikli beslendigim icin kabizlik yapti bende.herkesi bünyesi farkli tabi

agzimdaki yara hala gecmedine yersem yaniyo tamda damagimda mahfetti beni kac gündürsabahlari genelde bisküvi ve kahve yiyorum bir kac gündür,kilo almadim ama veremedimde,iki gündürde misafirlikteyim,insallah kilo almadan haftayi bitiririm:18:

canim kendine geldigine çok sevindim ben $ok olmu$tum senin o gidecegim sözünü duyunca!! ba$aracaksin canim her$ey üst üste geldigi için depresyona girdin bu hafta ama olsun gelecek hafta süper bir giri$ yaparsin :))

sen yine iyisin canim beni görsen :18:

ah ben görebilecekmiyim o kiloyu? hayirrr

canim daktarin diye bir ilaç var, ama nasil yazildigini hatirlayamiyorum tatli bir krem agzinin içine sürüyorsun biraz bekletip yutuyorsun ilk kullanimda bile i$e yariyor, 1 gün düzenli kullaninca ertesi gün neredeyse bir$ey kalmiyor, benimde dilim sürekli yara olur birtek bu geçiriyor, sen yine iyisn, bana bundan 1.5 yil once dilime çikti hiçbir$ey yiyemedim sadece su ve parçasiz az tuzlu bibersiz çorbayla idare ettim hatta çorbayi bile içemedim ve zaten zayiftim tam 2 kilo verdim bir haftada bir deri bir kemik kaldim ve hala dün gibi hatirlarim tamm 49.9 kiloya dü$tüm ve bu krem sayesinde iyile$tim

selam kizlar bu arada ben kendime söz verdim yarindan itibaren sIkI yönetime ba$liyorum, bu hafta çok kötü geçti, 3 gün misafir, 2 ak$am misafiri, 2 dogum günü, 4 migren krizi, adet dönemi derken yedimde yedim, yarin tartilacagim ve korkumdan ne yapacagimi bilemiyorum off ben ne pis bogazim yaa tutamadim kendimi yine, tek tesellim çok hareket ettim bu hafta hem okul hem i$ mahfoldum bacaklarim ve topuklarim agiriyor resmen, yarin belki detoks tarzinda bir$ey yaparim :18::18::18:

merhaba arkadaşlar
dışarıda miss gibi bir hava var yaz geliyo çok şükür
dünkü menümü hatırladığım kadarını yazıyorum
sabah çok erkendi
tek şekerli neskafe
yarım paket çubuk

bir kaç saat sonra
bir dilim çavdar ekmeği domates salatalık bir tatlı kaşığı bal

öğle umreden gelenlere ziyarete gittik orada biraz kaçırdım
6 tane hurma napıyım çok seviyorum
bir tane sigara böreği
3 sarma
şekersiz çay

akşam
bir tabak kuru fasülye
bir dilim çavdar ekmeği
2 tane burma tatlı

bir avuç beyaz leblebi
2 litre su

yaklaşık yarım saatten fazla yürüyüş
parkta spor aletleriyle hareketler

evet kontesim o kadar mutluyumki anlatamam işte bazen böle depresif oluyorum regl yüzünden
sigarayı bırakmak kendime güvenimi getirdi
kızım büyüdükçe artık bende sigarayı bırakmalıyım yoksa onun evlendiğini çocuğunun olduğunu göremicem korkusu başlamıştı kızımın zaten kardeşi yok bide annesiz bırakmıyım diye o kadar çok düşünürdüm çok şükür ki bronşit olmam vesile oldu bıraktım o zıkkımı

Slm kizlar bittim yorgunlultan o kadar zorlandimki belimi inciltyim galiba barmak uclarimda tutmuyor kalan is kapilar ve duvarlar kaldi yarin internet basvurumu yapcam bende durumlar bu hanimlar ozledim sohbetnizi gecmise daha bakmadim ilk firsatta okucam optum hepinizi

Gecmis dedom ama ben den sonra pek yaazilmamis bi solukta okudum ve erceeee benji cok uzdun neyseki kendine gelmissim iyi gun dostu degiliz her sartta yanindayim yanindayiz kg verdiginde iyi vermediginde
nde gidiyorum olmaz ayrica sigarayi biraktigin bu gunlerde bu cok normal birdaha bunnu limseden duymucam burda olan kisiler artik kemiklesmis as kisiler kimseden duymucam boyle sozler bu yola kg vermek icin ciktiko ayri ama arkadasta olduk sartlar ne ursa olsu. Birlikteyiz tamammi ercemmmm

krizantebim yardimetmis kadar oldun cok tsk ederimmmcanim benimi

ayy canim vallahi özledik, kimselerde pek ugramadi kaç günd¨r bende güya detoks yapacaktim bugün ama sabah kalkar kalkmazmi insanin i$tahi bu kadar açik olur yaa??? bu i$tahin üzerine birde 4 tte misafir gelipte ak$am 10da gidince ee kaçamaklarim her zamanki gibi oldu, in$allah yarin (yani bu saatten sonra bugün sayilir) kendime gelirim

canim dikkat et kendine ya tek ba$ina ta$inmak ne zor olur, bende ya$adim en iyi ben anlarim sanirim kolay gelsinn

Sebebi bilemiyoruuummm
Aklimda birtek sen varsinnn
Ben senden istedigimi
Kimseye diyemiyorumm

Yormadan sormadan sevecegim seni sademm
Gönlüme sarmadan, ya buna varmi müsadem
Hiç durmadan yorulmadan seni bekleyecegim zaten
Evime dü$en birkaç saç telin olmadan buna varmi müsademmm

birden estiiiii

Sevdanin Zincirini,
Ellerimizi Ayiranlar utansin
Bir Deli Rûzgar Olurum
Alirim Seni Burdan Kaybolurum
Bu Deli Sevdaya Neredende Bula$tim?
Gülmeyi Unuttum,
Aglamayla bari$tim
Eskiden Mutluydum,
Gözya$ima kari$tim
Biz Degil,
Ikimizi Ayiranlar Utansin....

ayy bugün duygusalligim üstümde, saat kaç olmu$ ben en iyisi yatayim artikkk

Sevdanin Zincirini,
Ellerimizi Ayiranlar utansin
Bir Deli Rûzgar Olurum
Alirim Seni Burdan Kaybolurum
Bu Deli Sevdaya Neredende Bula$tim?
Gülmeyi Unuttum,
Aglamayla bari$tim
Eskiden Mutluydum,
Gözya$ima kari$tim
Biz Degil,
Ikimizi Ayiranlar Utansin....

ayy bugün duygusalligim üstümde, saat kaç olmu$ ben en iyisi yatayim artikkk

duygucum canım allah kolaylık versin o kadar zorki şu ev taşıma işi bide yalnızzsın allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

evettt
dünkü menüm

sabah kepek ekmekli tost 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 1 çatal peynir 1 tk çikolata
öğlen akşam beraber oldu 1 tabak kuru fasülye 2 dilim ekmek
3 tane lokum
5,6 tane fıstık

2 litre su
5,6 bardak çay
sütlü kahve

yarım saat yürüyüş

kilo bildirimimmmmmmmmmmm

geçen hafta 73.100
bu hafta 72.100

çok şaşkınım gerçekten çarşambaya kadar aynı kilodaydım birden gitti nasıl olduysa 4 gündürde yine wc yok

maşallah bana :):)

Son düzenleme:
leyyam kızzz döktürmüşsün şiirleriiii

Bu hafta eskilere göree çokk iyiydimm ama düne kadar
yineee yedimm birşeyler annemler bendeydii istanbula gittilerr bissürü şey hazırladımm sonra oturup yedimm ve pişman oldumm kilomu yazmakk bile istemiyorumm benimkii inişe değill çıkışa geçtiii
85.8 oldummm afferinn banaaaa

Gunaydin hanimlar haftamiz bereketli saglilli hayirli gecsin insallah.. Az sonra hazirlanip nakil yaptirmaya giidecegim

günaydın arkadaşlarım

feslim tebrik ediyorum seni harikasın

karabiberimm yaza az kaldı hatta geldi desek lütfen iradene sahip ol canım benim

arkadaşlar dün tartıda 63,6 göen ben bu sabah 64 gördümmm bu bile iyi oldu bana

dünüde kaçamaksız atlattım

kızlar ben toplamda 6 kilo verdim ama çoğu kıyafetimde belli değil neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…