- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.801
erce kızzzz kot alacağım demişsin :):) sakın alma yarın bana süper kotlar gelecek hemdeee çok uygun fiyata ben satarım size hepsi markalı ve 15 tl ye satacağım
benden kot almayanı keserim
hayırlı cumalar
bende bi kaç gündür saldım kendimi ne bulduysam yedim öyle saçma sapan
su bile içemiyorum bi raz keyifsizim bu aralar meğer bu topik bana ne kadar iyi geliyormuş reglim yakın eşim hasta evde yatıyor vs vs garip bi durumdayım
tamam almıyorum senden alırım bacım
bedenimi özelden yazarım bütün kadınlar külübü bilmesin dimi
bir tane siyah bir tane buz mavisi bir lacivert bi tanede mavi ayır bana çok mu abarttım yooooo hiç de değil
canım yarın gelecek pazartesine face fotolarını koyacağım beğendiğini seçersin içinden :):) ama herkes yarını bekliyor sen bedenini gönder senin bedeninde olanları ayırıyım çünkü çok talep var sana kapıda ödemeli adresine gönderirim :)
bedenimi bilmiyorum ki
nasıl yapsak beden ölçümü nasıl alabilirim acaba
arkadaşın butiği var orada gidip bi pakayım kaç bedene sığarım ona göre bana ayırırsın canım
haa bide bu kotlar düşük bel mi acaba
hayırlı cumalar
bende bi kaç gündür saldım kendimi ne bulduysam yedim öyle saçma sapan
su bile içemiyorum bi raz keyifsizim bu aralar meğer bu topik bana ne kadar iyi geliyormuş reglim yakın eşim hasta evde yatıyor vs vs garip bi durumdayım
ay çook teşekkür ederim canım benim :)silkelenip kendime geldim çok şükür bunalımımdan çıktım veee diyetime geri döndüm
evet canım resmini koyduğum elbisemi diyorum zaten tam üstüme göre almıştım şimdi basülde 2 fazlam var onu atmam lazım inşallah
güzel sözlerin için ayrıcana teşekkür ederim canım
sende elbiseni güle güle mutlu günlerde giy canım bir an gözümün önüne geldin pek güzel olmuşsundur eminim
erce kızzzz kot alacağım demişsin :):) sakın alma yarın bana süper kotlar gelecek hemdeee çok uygun fiyata ben satarım size hepsi markalı ve 15 tl ye satacağım
Benden kot almayanı keserim
feslım sen satıstamı yapıyorsun bende bakmak ısterım
arada aklıma estikçe bişeyler getirtip satıyorum canım pazartesi face koyacağım fotoları 27 bedenden 38 bedene kadar kot olacak kapıda ödemeli gönderirim isteyenlere
bakın beğenirseniz gönderirim ortalama 15 17 tl arasında olacak fiyatları
nöbeti ben alıyorum şimdi:)))Eki Görüntüle 390200 Eki Görüntüle 390200 Eki Görüntüle 390200 yarın sabah böyle bir kahvaltıyla güne başlayalım :)
kızlar kilo cetvelini nasıl ekliyoruz profile yardımedermisiniz lütfenn şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?