- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.121
günaydinnn
üzgünüm ama pil alamadim
carsiya ciktim aksam üstü kiza mama aldim ,pillere bi bakiyim dedim benim tartiyada kalem pil olmuyo,ayni saat pili gibi ama daha büyük,bi baktim 5 euro ,hem cok pahali geldi hemde mama vs. aldigim icin üzerimdeki para bitti,baska bi yere bakarim artik ,ucuz seyler satan bi dükkanimiz var bugün oraya bakarim,duygu istersen beni sonra güncelle istersen haftaya canim sana birakiyorum
bayilirim mercimek köftesinene zamandir yapmadim ,ercem yagini az koyarsan dagiliyo ve kiriliyo onu tutan yag,yinede bi dene
selam kızlar uzun bir ara verdim farkındayım ama bazı sorunlarımı vardı onları aştım ve bugün büyük bir azimle yeniden başladım
menüm
sabah 2 dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım kkpeynir iki dal maydanoz
bir fincan az şekerli çay (bir çaykaşığı koydum şekeri)
öğle 1 domates 1salatalık bir dilim kepk ekmeği maydanoz ve peynirli salata
form ve yeşil çay
akşam tar hana çorbası haşlanmış ekşili kabak salata
yapmayı düşünüyorum bu sarımsaklı yoğurtluda olbailir
evet kızlar sizce başlangıç için nasıl
ilk gün için güzel bol azimli günler seninle olsun
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr haftamız bereketli hayırlı ve sağlıkla geçsin inşallahhh....ben dün kimse uğramazz sanıyordum eşler evdedir diye tek benimkimi evdeymiş acepppp neyse dünn saat 11 gibi alışverişe gittikkbenim abiyem içinnn aslında öyle dolanıp fikir alcaktıkk ama birşey beğendmm aldımm malumm 60 kg olmadıım içinn hedefimdeki gibi tek omu<olayı iptal yani hayalimdeki elbise diyeee rezil almayı göz alamazdımm hanım hanımcık ama uçuş uçuş bir elbise aldımmm tABİ saçma bir bedende olduğum içinn şuann tadilattaa yani vucuıduma göre düzeltiyorlarrr cuma teslim alcam düğündee komple saçbaş ayakkabulı resmi paylaşcam bu aradaa neyseee kg 68,8 .. aslında 68,3 kadar düştüm ama pazar müsafir vardı kızlarr döktrüdüm resmen 8 kişiydik 8 kişininde sevdii şeyleri yaptımm final tramusu kedi dilli aylar sonraaa resmen yemek yapmamamın acısını çıkARDIMMM:)))) neysee 500 gr fazlam var ama wc çıkmadımmm neyse 68,8 şuan 15 günde 65 olurmuyum acabaa .. herkez iyidir inşallahhh bugün gündemimde temizlik,muhtara ve ana sağlığına gitmek varrr
selam kızlarr. ben iki-üç gündür çok keyifsizim. bugün de çoook yoruldum. okldan sonra alışverişe gittik kızlarla. epey gezdik. onlar biiirsürüşey deneyip aldılar ama ben hala şişko olduğum için hiçbir şey denemedimsadece bir ayakkabı alabildim. allahıım nolur zayıflayayım artık da istediğim şeyi alabileyim diğer kızlar gibi
elbisee tadilattaa şuan daraltılıyor ama 12 mayısda tam herşeyle çekilpi öyleee paylaşcam inşallahhduygummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elbisenın resmını beklıyorum hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evett cnm ama bu aralar davetler arka arkayaaaa nasıl yapcam olmazsa yarın başlayımmm bugün eşimin doğum günüduygucumm resminii burda olmasada facebokta paylaşabilirmisinn canımmm
aslında neden olmasınn bence kesin olursunnn 15 günde 65 kilo
ayran detoksunuu 4 günn denesen 2 gün diyorlar ama ben dnersemm öyle düşünüyorum
pazartesii başlayacağımm ayran detoksuna
günaydınnnnnnnnnnnnngünaydinnnnnnnnnnn
günaydın poticim
leyya isveç sayfasında yeni bir bayann bugün 7nci günde 77den 71 kiloya indii aslında tamm uysann senn 13 günde hedef kilondasınn canımm
bu diyette bol bol su içeceksin ve tam uyacaksınnn
benim bugün 10ncu günümmm baskülde oynamalar varmışş ama ben bilmiyorumm kilomuuu
pazartesiden sonra ,
4 gün ayran detoksu yapacağımm zevkle yaparımm çünküü bayılırımm soğuk ayranlı çorbayaaa
bu seferr olacakkk eminimm kendimdennnn
dünn kızıma baloda giysinn diye kıyafet bakmaya gittik ,ALLAHIM nasıl kıyafetler var yaa ama hepsii zayıflar içinn zayıf olsamm alırdımm kesin bakmakla yetindimmm sadecee alamamamakk kadar kötüüü bir duygu olamaz yaaa
şimdii kıyafet hiç bulamıyorumm kendime ama zayıfkenn mağazayıı alsam yeridirr yanii özgüvenn çok geliyorrr
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]69,5[/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,300 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 64,500[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +500[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]72 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 6,600 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD]79 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD] 64,200 [/TD] [TD]300 [/TD] [TD] 3,800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD]69 [/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 6,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 68,200[/TD] [TD]+1,000[/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79[/TD] [TD]78,5[/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]72[/TD] [TD] 71 [/TD] [TD]1,000 [/TD] [TD] 17,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]64,900[/TD] [TD] 63,700[/TD] [TD]1,200[/TD] [TD] 4,500 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]59[/TD] [TD] 58,5[/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 59,800[/TD] [TD]58,200[/TD] [TD] 58,200[/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] oznurrd [/TD] [TD] 60,5[/TD] [TD]59,7[/TD] [TD] 59,7[/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 55[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?