Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın tatlım sen ne zamansöylersen 1 dk iş nede olsa yaparım tatlımm

selam kızlar uzun bir ara verdim farkındayım ama bazı sorunlarımı vardı onları aştım ve bugün büyük bir azimle yeniden başladım
menüm
sabah 2 dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım kkpeynir iki dal maydanoz
bir fincan az şekerli çay (bir çaykaşığı koydum şekeri)

öğle 1 domates 1salatalık bir dilim kepk ekmeği maydanoz ve peynirli salata
form ve yeşil çay

akşam tar hana çorbası haşlanmış ekşili kabak salata
yapmayı düşünüyorum bu sarımsaklı yoğurtluda olbailir
evet kızlar sizce başlangıç için nasıl

bayilirim mercimek köftesine ne zamandir yapmadim ,ercem yagini az koyarsan dagiliyo ve kiriliyo onu tutan yag,yinede bi dene

diyete başladığımdan beri kısır ve mercimek köftesi çok fazla yapmadım
eltim ve çocuklar artık küscekler bana diyetteyim diye isteyemediler de ama artık yapmam lazım
eltimin oğlanları elimde plastik leğen görünce içinde kısır var zannediyolar
bugünlük yesem bişey olmaz heralde

bugün kiraz sapı çayına başlıyorum
bide kaçamaklarım olmasa varya bir ayda 65 olcamda boğazımı tutamıyorum işte

kızlar dün gece rüyamda sigara içtim hemde 3 tane içerken nasıl hoşlandım sonrada ben sigarayı bırakmıştım niye içtim şimdi deyip çok üzülüyorum sabah bir uyandım ki hala üzgünüm çok şükür allahım rüyaymış dedim kendi kendime

ilk gün için güzel bol azimli günler seninle olsun

Selam kizlar yazilanlari okudum ama alinti yapamiyorum
hepiniz bana kizmissiniz hakli olarak ama ne yapayim tutamiyorum bogazimi surekli acim yemem ragmen. yinede kararimdan vazgecmedim ilac alacagim oyle günde birkac kere icmesemde bir kere aksam icsem faydasi olur
bugün para cektim ama annem yanimda oldugu icin alamadim gizlice alacagim. bu arada ünlü bir markadan alacagim ve eczaneden oldugu icin sahte olma riski yok
bugün incelten ve selilut yokeden krem aldim bakalim ise yarayacakmi ama ukudum yok ne yalan soyliyim (

Erce s'en ruyanda sigara görüyosun ben ise platonik askimi hihi
2 gundur onu goruyorum bir gun yanimda oturuyordu ve yag yakiyordu konusmak icin bu gece ise onunla evleniyodummmmm

selam kızlarr. ben iki-üç gündür çok keyifsizim. bugün de çoook yoruldum. okldan sonra alışverişe gittik kızlarla. epey gezdik. onlar biiirsürüşey deneyip aldılar ama ben hala şişko olduğum için hiçbir şey denemedim sadece bir ayakkabı alabildim. allahıım nolur zayıflayayım artık da istediğim şeyi alabileyim diğer kızlar gibi

duygucumm resminii burda olmasada facebokta paylaşabilirmisinn canımmm
aslında neden olmasınn bence kesin olursunnn 15 günde 65 kilo
ayran detoksunuu 4 günn denesen 2 gün diyorlar ama ben dnersemm öyle düşünüyorum
pazartesii başlayacağımm ayran detoksuna

ya canim haline $ükret sen artik $i$ko degilsinki benim gibi, 63-64 kilo çok iyi bence, ke$eke bende o kiloya ula$sam, çok iyi gidiyorsun, bir aya kalmaz 5 li kilolari göreceksin eminim hiç merak etme

bende dün karde$im ve annemle ali$veri$e gittim, karde$im bir sürü $ey denerken, ben bebek kiyafetlerine baktim kom$unun bebegi için, annem sordu kiyafetlere baksana diye, ben ise "begenmedim" dedim oysa bakmadim bile...

günaydın poticim

leyya isveç sayfasında yeni bir bayann bugün 7nci günde 77den 71 kiloya indii aslında tamm uysann senn 13 günde hedef kilondasınn canımm
bu diyette bol bol su içeceksin ve tam uyacaksınnn
benim bugün 10ncu günümmm baskülde oynamalar varmışş ama ben bilmiyorumm kilomuuu
pazartesiden sonra ,

4 gün ayran detoksu yapacağımm zevkle yaparımm çünküü bayılırımm soğuk ayranlı çorbayaaa

bu seferr olacakkk eminimm kendimdennnn

dünn kızıma baloda giysinn diye kıyafet bakmaya gittik ,ALLAHIM nasıl kıyafetler var yaa ama hepsii zayıflar içinn zayıf olsamm alırdımm kesin bakmakla yetindimmm sadecee alamamamakk kadar kötüüü bir duygu olamaz yaaa
şimdii kıyafet hiç bulamıyorumm kendime ama zayıfkenn mağazayıı alsam yeridirr yanii özgüvenn çok geliyorrr

Arkadaşlarr dünde akşamm yürüdümm,bu sabahta 6 ta çıktım yürüyüşe 7 de evde oldumm yarınn daha erkenn çıkmayıı düşünüyorumm,

duygummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elbisenın resmını beklıyorum hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elbisee tadilattaa şuan daraltılıyor ama 12 mayısda tam herşeyle çekilpi öyleee paylaşcam inşallahh

evett cnm ama bu aralar davetler arka arkayaaaa nasıl yapcam olmazsa yarın başlayımmm bugün eşimin doğum günü
günaydinnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn

maşallahh de kendine bol bolbencedee bak tekrar adepta olmak zor kendin denedin gördün hazır vucud alışmışkenn hedefine gell öyle bırak diyetii lütfen karabibierimmm

günaydınnn kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz ... benim kafam döndüüü iyice bugün salı zannediyorumm eşim p.tesi evde olunca ben pazar sandımm bugün eşimin doğum günü küçük bir kutlama yapcaz kayınvalidemdeee eşim bilmiyorr unutmuş gibi yapcazzz bugünn programın yinwe yoğunnn salık ocağına ilaç yazdırcamm erkenden kayınvalideye gidip sarma sarcazzzz gitmeden eşime hediye alcammm oooooooooooffffffffff çok işi varrr ama şu güncellemeyi yapayım biii

kızlar civciv kg bildrimi yapmamış
zsadan hala daha haber yok napayımmm sizceee
oznurrd arkadaşımız geçen hafta eklendi bugün oldu bildirtim yapmadıı
iştee arkadaşlarr o yüzden herkezi hemen eklemiyorum ekledimm yok hadi zsa ve civciv ilk arkadaşlardannn neysee

[/QUOTE]

kg güncellemesi bitti karabbier potim sizin mazereteniz var ben sizi aynı diye geçtimm sarıcivciv ve zsa bildirim yapmadınız oznurrd daa
kızlar sizden rica zsa yı napayımmm oznurrd bugünde yapmazsa k.bakma silicem senii çünkü mazeret bildirmedinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…