Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

demekki ayniyiz, tek fark ben çok su içerim diyet yapmasamda en az 2 litre içerim

söylediklerini uygulamaya çali$acagim canim te$ekkür ederim, bu arada bekarim ya$ 23 ailemle ya$iyorum, ve karde$lerim tatliya çok dü$künler onlarin yüzünden bu haldeyim onlar yediklerinde benimde canim çekiyor

kizlar dersimi bitiremedim yaa ölüyorum 2-3 haftadir sinav ve dosya hazirlamasi derken, yorgunluktan ve yogunluktan dudagim uçukladi, bu kaçinci yaa igrenççç bööö

menümü yazayimmm

sabah : 3 yemek ka$igi müsli, yarim bardaktan biraz fazla süt

ögle : ha$lanmi$ bruksel lahanasi (bir tabaktan azdi) 2 lokma ekmek

ara : 2 diyet yogurt, kahve

ak$am : 3-4 ka$ik çorba, 1 tatli ka$igi pilav, 1 ince dilim patates, 1 köfte (kizartma degil), 2 minik lokma pizza ( çok canim çekti ama bir damlayla nefsimi körledim)

ara : biraz müsli, çok az pekmez, bir kare çikolata (badem kadardi)

toplam 1000-1100 kalori
mekik çektim bolca, 40dk yürüdüm

bu arada ak$amki arayi abarttim gibi gözüksede bence normal zaten yiyeli 2 saat oldu ve 2 saat sonra anca yatarim yani, yedikten 4 saat sonra yatacagim

Tamam olabilir , fazla olmasada doğru bir saatte olmayabilir ama yarın telafi edersin üzülme dert etme , gramlara takılanlarada çok kızıyorum , yavrucum su iç çık basküle aha atar kafadan 300 gram
tşk ederim , sizlerde çok tatlısınız sigara cıss işte , ne faydası var ki sana , neden seni esir almasına müsade ediyorsun ki öyle değil mi ? irade meselesi işte , diyet gibi hem çocuklarında seni örnek alıcak özellikle kız çocukları anneyi model alır , sana belli etmez ama gider arkadaşları yanında seni taklit eder , bu 4 yaşındaki çocuklarımdada böyledir , 20 yaşındaki çocuklardada onlara iyi örnek olalım ...
iyi geceler iyi nöbetler canım allaha emanet ol ben çıkıyorumm
teşekkür ederim sana da iyi geceler ... su şişesiyle aramızda duygusal bir bağ oluştu sormayın gitsin , 2 litreyi zoru zoruna buldum bugün , suya yeni başlayan biri için ideal bence

günaydın sabah şekerleri nasılnız bakalım bugün
112 hoşgeldin canım

kızlar benim bünye durdu yine kilo vermeye hiç niyeti yok ama suda içemiyorum nedendir bilinmezz içinde midem ekşiyor zorlada olsa içmeye çalışıyorum ama hassas bir midem var işte

abimde geçen günlerda akupunktura gitti geçen hafta 2 kilo vermiş merakla bekliyorum bakalım bu hafta kaç kilo verdi umarım istediği kiloya ulaşır neredeyse 40 kilo fazlası var allahım yaaaaa ailece kiloyla uğraşıyoruz annemide göndereceğiz çünkü annemin tiroidler alt üst diyet falan pek fayda etmiyor

Hoşbuldum canım , akupunktur ne kadar faydalı bilmiyorum ama sizler akupunktur gibisiniz vesselam fazla yemeye tenezzül bile edemioz etsekte kendi kendimizi ispiyonluyoz :128: nerdesiniz yaw yoksam grevmi yapiniz sizde :113: :104: :95:

günaydınnn sevgi kelebeklerii

evet güzel bir sabahtan herkese kucak dolusu sevgiler..

hemen dün akşamm menüme bakalımm:

salı pazarına gittik eşimle iş çıkışı

çilek ve kaysı aldım başka şeylerede saldıracaktım eşim cıss dedi

dün akşam:1 kase çilek,8 tane kaysı,1 tabak muşmula yedimm

ekmeksiz doyamıyorum sanki: yarım yufkaya:2 yemek kaşığı çökelek 1 domates,2 sivri biber dürüp yedimm
yatmadan 7-8 adet hurma yedimm( dayım hacdan getirmiş) yeye bitmiyo

ayran detoksu malzemelerini ölçü bilemediğimden yapmadım bugün o işe bakacam

akşam bir demet semizotu hediye geldi yakın birdostumdan onu salata yapcamm
bende bu kadar kızlar

sabah üşengeçlik yapıp uyanamadığım için kahvaltı yapamadım

bende bir poğaçayedimm...

Hoşbuldum canım , akupunktur ne kadar faydalı bilmiyorum ama sizler akupunktur gibisiniz vesselam fazla yemeye tenezzül bile edemioz etsekte kendi kendimizi ispiyonluyoz :128: nerdesiniz yaw yoksam grevmi yapiniz sizde :113: :104: :95:

kızlar ben akapunktura gittim çokk faydalı ama biraz maliyeti var 3 ayda 10 kilo vermiştim ben pasif jimnastik aleti var makinayada sokuyo sarkma olmuyor kesinlikle çok memnun kaldım ama dedimyaa acil kilo vermesi gereken ve para sorunu olmayanlar gidebilir
ayriyeten,migren,tiroid,ve benzeri hastalıklarda az biraz düzelme yapıyo hatta yumurta bilem çatlatabiliyo...hiç bir zararı yokk...

sevgili duygucuğuma:

canım tarifini aldım çokkk merci..

ayran detoksu bakalım nasıl gelecek bana ayy şu 70 pisikolojik rakamının altına bir düşsem...

kızlarr gazz verin bana gazzzzzzzzzz....

aslında ikram olarAKFAZLA YEMEMİŞSİN YANİ ŞUNU DÜŞÜRNÜRSEK 3-4 TANE KURABİYE KOL BÖREKLERİ KISIRLAR VS .. DOLMA FAZLAKAÇMIŞ AMAKİM TABAĞINDAKİ DOLMALARI YEMEZ Kİ BENOLSAM BENDE YERDİM EMİN OL HİÇ BİRŞEY YEMESEMDE DOLMA YANİ SARMA YERDİMMM... AMA KEŞKE ÖĞLEN YEMESEYDİN GEÇİŞTİRSEYDİN DE AKŞAMA HZIRLIK YAPSAYDINN NEYSEE SENİNDE KAÇAMAĞIN BU OLSUNN YOLA DEVAM VALLA ACIMICAMYENCEM SENİİİ TÜM TOPİKTEE ŞİŞKO PATATES DEDİRTİRİM HAAA
ban salatalık koymadım ki
NİYE NİYE NİYE NİYE NİYEEE:))) ASIL KİLİT SALATALIK DERMİŞİM SALATALIK OLUNCA 3 KG DERMİŞİMMMMMM
KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR
AHHHHH YAKTIN BENİ IZGARA ETTİN MANGALIMI YAKTINNN ERCEM PİZZAMI PİZZAMI BUGÜN DETOKS YAPACAK ARKADAŞINA PİZZAMI DEDİNN SENN SENİ KINIYORUMMM
cenenız dusmus yıne kızlar oku oku bıtmedı yahuuuuuuu
TATLIM NABER FINDIĞIM NASIL OLDUU
ASLINDA GÜZEL AMA GEÇ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ LEYYAM MADEN SUYU İÇSEYDİNN

YA KG O AKDAR KÖTÜ BİRŞEYKİ İNSANIN SAĞLIĞI GİDİYOR GÖRSELLİĞİ DEĞİŞİYİOR BÜR ŞEY ÜSTÜNE OLMUYOR ÇABUK YORULUP ÇABUK TERLİYOR ŞU STARDAKİ YENİ BİR HAYATI MUTLAKAİZLİYORUM GÖRSENİZ HAFTADA 4KG VERENDE VAR 6 KG DA 2 KG DA AMA AFEDERSENİZ EŞŞEK GİBİ SPOR YAPIP YEDİKLERNİE DİKKAT EDİYORLAR İLK HALLERİ VE SON HALLERNİ GÖRSENİZZ ŞAŞIRIRSINIZZ 36 KG VERENDE VAR EN AZ KG VEREN 2 AYDA 19 KG VERDİ ANNENE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM Abinde inş bir an önce verir 40 KG AZ DEĞİL ALLAH YARDIMCISI VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Ben geldimmm sabah şekerleriiiiiiii pek bir mahmurummmmmm çok uyuyorum bu aralarrrr dünkü menümü yazmadım yazayımmm
dün sabah 3 dilim kızarmış çavdar ekmeğinde domates peynir li tost yaptım yedim ( aşırı tok tuttu)
ara ceviz ,kayısı
akşam menemen yedim 1 dilim tahıl ekmeğiyle
light cola
2 lt su
2 şişe maden suyu
32 dk eliptikkk

Lafını ettiğin boyda 1 cm mi kız hmm de bakem belkim bende hamilelikte 1.69 a çektim bilmiim ki , kilom 67 idi bugün 66 olmuşum kanal d yi açın çabuk bakem

şimdi gelelim fasul yenin faydalarınaa ben şu güncelllmeyi yapıyorum ara verenler var onları donduruyorummm gelmiyenleri artıkk siliyorummmm
acil 112 :)) sende bana bilgilerini ver ilk sayfaya göree senide ekliyimm şekerimmm amabizi bırakıp gidersen seni izmir acile çağırıppp 2 saat geç geldi diye rezil ederimmm tv den arkadaşlaraa:)))

kanal d reklama girdi , yağ yakıcı çay tarifi verio toktur ekle beni de eklersen kaçamam ve yemem size ihanet edemem valla yaa iyi olur bana da , hedefe gelemesemde almam değilmi izmire gelsem ahhh ne isterim yaaa , arkadaslarda var orda temem verim rezil etme beni öncesini yazmıyım 77 den düştüm ama sizle yolculuğa pazartesi başladım 67 ile , hedefim 62 diim bugün 66 yım doğruysa

KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR

kızz duyguu o dolmaları ben yedimm totonmu şişti sanada kargolarız şekerim erce yaprak salamura etmişş yollasın yaprağı ben sararımm dermişimm:))) pazar k.valdeye yardım ettim benim sarmalar deli kızın bohçası gibi oldu 2,5 yaşındaki yeğenimle aynı sarıyoruz o kada güzel yani bende dedim olsun ben yaptım başınız dişiniz ağrımaz..

canim çok meyve kilo yapar! ke$ke bu kadar yemesen, farkettimde hep tabak tabak yiyorsun ama içinde $eker var neticede o kadar yersen kilo alirsin, hem kendinde söylemi$tin meyvenin kilo yaptigini sende

iradene hayranimmm!

aaa hihihihihi

[/B]

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]68,8[/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 14,400 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 65[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]72 [/TD] [TD] 72,800 [/TD] [TD]+800[/TD] [TD] 7,200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79[/TD] [TD]79 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 6,000 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,600 [/TD] [TD]78 [/TD] [TD]600[/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 7 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 63,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD]+500 [/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD]72 [/TD] [TD]+3,000[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,400[/TD] [TD] 67,400[/TD] [TD]AYNI[/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]78,5[/TD] [TD]78,1[/TD] [TD]400 [/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]71[/TD] [TD] 71 [/TD] [TD]AYNI [/TD] [TD] 17,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 12 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]63,5[/TD] [TD] 64[/TD] [TD]+500[/TD] [TD] 4,200 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 13 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]57,5[/TD] [TD] 57,5[/TD] [TD] AYNI[/TD] [TD] 2,200 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ayışığı_112 [/TD] [TD] 67[/TD] [TD]67[/TD] [TD] 66[/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 62[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

huuuuuuuuuuuu kızlar bi kontrol edinnnnnnn varsa bir hatadüzeltelim
BU ARADA GELMİYENLER SİLDİM MALASEFZSAYIDA SİLDİM ÇÜNKÜ AYLAR OLDUUU GELİRSEE EĞER ESKİLERDEN OLDUĞU İÇİN ONU EKLERİMMM BU HAFTA KESTANAŞEKERİ BİLDRİM YAPMADII
POTİ VE SARICİVCİV ARA VERDİ ŞİMDİLİKK BU KADAN BENDENN

[/TABLE]
[/QUOTE][/QUOTE]

bence yemek yeseydin daha iyi sende vur diyince öldürüyonn kız resmenn bir adana dürüm yemiş k adar olmuşsunnn:))) şaka bir yana kontesim kayısı süperr ama acuk ayarı kaçmış çilek yemişsin bir kase o kasenin boyutuna göre değişir cıs olup olmaması emme sonraaa yufkalı o müthüş dürümünlee uçuşa geçmişsin hele yatmadan 8 hurmaa üstüne cila olmuş ahh kontesim ahhhhhhhh yine eline yüzüne bulaştırdınn cıssssssss sana 3 gün ayrna detoksu cezasııı

Günaydın , gözlerim yollarda kaldı , duyferde gelmiş hoşgelmiş kaçak
bene duygu de emiii sende bizdensinn
sevgili duygucuğuma:

canım tarifini aldım çokkk merci..

ayran detoksu bakalım nasıl gelecek bana ayy şu 70 pisikolojik rakamının altına bir düşsem...

kızlarr gazz verin bana gazzzzzzzzzz....
kuru fasulye -nohut- soğuk ayran bunlar yeterince gaz verir sana
ayyyy senle uğraşmak beni çok mutlu ediyorum sevgi pıtırcığımm ligh yoğurdum benimmm, senki esmer güzeller güzeli bir kontessin senki soylu kraliyet kontesisinn senki istersennn herşeyi yapacak güçtesin sen varya sen şahanesinnn şaka bir yanaa istersen heşeyi yapacağınıı o kadar iyi biliyorsunki şu kadar zamandaa senin çok güçlü olduğunu anladım biliyorum güzel arkadaşımm
Lafını ettiğin boyda 1 cm mi kız hmm de bakem belkim bende hamilelikte 1.69 a çektim bilmiim ki , kilom 67 idi bugün 66 olmuşum kanal d yi açın çabuk bakem
şeyy kem küç açlıktan mı ne anlamadım dediğini
ederim çok pis rezil ederimmmmm haaa
benimm totom şimez kollarım şişer tamam mı unutma ben bir pehlivanımm
istersen beni sollacğını biliyorsun ama işine gelmiyorr leyyam üzüldüğüm ne biliyormusun gençsin ve çokkkkkkkkk güzeklsin bunun kiymetni bilmiyorsunn yazık ediyorsunnn biraz istesen yaparsın sendeee iraden seni yönetiyor sen iradeni yönetttt
aaannaaammm bağlamış beni listenin sonuna , sıkıysa kaç kızım valla yakar bu duygu seni :78:
sıkıyorsa kaç dünya turu yaparız haa ona göree seni yakalarsam ambulansın tepesine bağlarrımmm

kendimii +800 görmekkk allahımm bu ne acı bir tablodurrr

hemennn kendine gelll eyyy asil kontes diyorumm ve bu haftada kilo veremezsemm

akapunkturcu doktorumun yanında soluğu alıyorum adamcağızın en literatür dışı müşterisi benimm herkes hafta 1-1,5 kilo verirken ben yarım ila bir kiloyu zorla veriyodum niye boğazz ahhh kör boğazz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…