Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selammmmmesimle oglum iki gùnlügüne tatile gittiler,bende büyük temizlik yapiyorum evde,kilom ayni bu arada cami kermes düzenledi oraya gidicem bugün insallah fazla yemem diye düsünüyorum yarin kilo bildirimi icin gelicem,e bu kadar ayrilik yeter gariiiiii

Gülüm sistemde ters giden birşeyler var onları bulup çözmek lazım , uzun süre aç kalıpta azda olsa yemek yenildiğinde vücut " bunun gerisi gelmicek bu hain leyya bana vermicek " diye depolar yakmaz benim bildiğim , senin menülerinde akşama doğru ilerleyen bir besin artışı var sanırım ve şeker tatlı olaylarını da akşam yapıyosun anladığım kadarıyla ... şekerli gıdalar glisemik indeksi yüksek olduğu için daha hızlı acıktırır seni ve farkında olmadan aynı şekilde saldırmaya devam edersin , ikinciside alınan karbonhidratın yakılması için dengeli bi beslenme şekli olmalı sanırım , mesela protein alımını artırmak gibi ... tatlı krizlerini yada kendi tabirimle saldırmayı önlemek için sabahtan zengin beslen , mesela sabah 2 dilim buğday ekmeğiyle peynir ye , öğleye doğru 1-2 meyve öğlen yine 1-2 dilim ekmekle 1 köfte büyüklüğü et yada kurubaklagip yanına muhakkak 2-3 kaşık yoğurt salata vs , ikindi yine 1-2 meyve .... yani gereksiz krizleri önlemek için düzenli beslen ve ara öğün şart ... bunlar yine kendi fikrim , fakat gecenlerde annemi diyetisyene götürüpte ben neden kilo veremiom dediğimde senin kilon şu an ideal diyen doktora kilo almaya başladım dedim , sana en önemli ip ucum ara öğün yap vermeye devam eder ya da almazsın demişti ... sana yardımcı olmak istiyorum , ya bir diyetisyene git , yada dediğim gibi öğünlerini düzenle ara öğünler yap ... gece yatmadan önce süt iç ... süt yoğurt ta gereksiz tatlı krizlerine ii gelio bence ... bir de küçük bir tüyo , eskiden osmanlı mutfağında sütlü tatlılar çok tüketilirmişmiş fakat kilo derdi olmazmışmış , bunun nedeni ise sütlü tatlılara bolca ekilen tarçınmış , çünkü tarçın o tatlıdaki şekerin zararını kırarmış ... alakasız oldu ama söylim dedim hayli diyet bilgim var ama kendime faydam yok tembelim ben kaldım 65 te

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için canlarım ama sanırım artık iradeli değilim kendime engel olamıyorum bugün kocacım ankaraya gitti bende detoks yapıyım dedim ama saçma sapan şeyler yedim yaaa kilo alıyorum artık dur demem lazım ama acayıp iştahım var kendime engel olamıyorum yaa bi 5 kilo daha vermek istiyorum artık 65 olmak istiyorummm ama yok yok hiç irade yok kendime gelmem lazım 500 gr almışım yaaa zor kilo veren bi insan olduğumu bile bile deli gibi yiyorum yaaa biri gelsin şu iştahımı kapatsın yahu :)
kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle

vallan gelin bu ara iştahım açık herşeyi yapabilirimde yiyebilirimde :):)

günaydınnnnnn

bir yarışmanın daha sonuna geldik ve işte final günü
geçen hafta 72 500
bu hafta 70 700

bana göre harika bi sonuç duygu seninle yarışmak çok zevkli arkadaşım ,bugün beni yenersen bile verdiğim kilo benim tesellim olucak .eski motivasyonum geri geldi .bundan sonra tam gaz devamm

kendimi eleştiriyim biraz ,demekki hamurişi ,çukulata ,tatlı yemeyince ,bide üstüne spor yapılınca çok güzel kilo veriliyomuş
neyse ben çıkıyorum yürüyüşe gidiyorum

günaydın arkadaşlarım canım çok sıkkın

akrabamız sobadan zehirlendi eşi öldü kendisi youn bakımda durumu ağır çocuları kurtuldu dua edelimde annesini kızına bağışlasın yaradanım

alıntılara cvp verem yazam kg kim kim yenmiş:))

kontes ne olcakbacım böyle hayrola nereye gidiyorsun böyleee bunu eğer koca haftada sadece bir kere yaptıysan lafım yok ama bir haftada buna benzer çok kçamak yaptıysann iyi etmiyon arkadaşım yazık gençliğine güzelliğinee
emin ol geri dönüşü çok kötü olur hem mutsuzolursunn insan yeme kyemedimi mutsuz umutsuzo lur hemde bu kadar yememeye birde kg vermedinmi hayal kırıklığı 2 ye katlanır sen herşeyden ye ama az ye ve şu şekerli hamur işli ekmekli şeyler yeme ve biraz hareket ettt görsen gr gr bile olsa vercenn bir az yiyon bir gün çok böyle olmaz güzelimm aç kalmak çözüm olsa bende yemeyimm yaptığın şeyden keyif al cnmm lütfen bu kadardakafana takmaa inan buda eni olumsuz etkiliyor beynine sinya lyolluyorsunnn biraz bırak şu düşünceleri valla bilmiyorum yayınlanıyormu fransada ama yeni bir hayat var starda ben onları izliyorumm sende internetten bul baştan izle sana iyi motive olur diye düşnüyorum
tabiki bu sefer ben kazanıcammmmmm
yenilen güreşçi güreşe doymazmış benimkide o hesap
hımmmmm pek iddalıyızz
sallla kızım o kasdını o tip kadınlar epişmizin hayatındaa mevcuttur sen ona bakma kendine bak eğer fazla görğyorsan gerçekten o bölgelerini çalıştır benimde malsef alt bölgem zayıf üst bölgem ssırt kol omuz balık eti bende düşnüyorum napsamda eritsemm
dünden bugüne 1 kg alman neye bağlaya biliriz ödemdir ,wc çkmamışsındır , açlıkla bu işlerin yürümüyeceğini öğren tatlımmmm
yaa tatlı istediğini kontrol edemiyorsan muzu kakaoya banya emin ol çikolatadan daha maum ve tatlı itediğini karşılıyor tabi böyle yap dediysem büyük boy muz değil ccnm istedikçe 3de 1 ni böl ban ye ama bir seferde değil tadını çıkarana çıkara leyya sana tek tavsiyem yaptığın şey herneyse sil aşa dön yeni bir düzwn yap kendine hiç birşeyden mahrum kalmaa annen ne yaptıyaaa ye ama 2 kaşık ye doymam diyoarsan zevkine göre güzel bir salata yap cnn tatlımı istedi işte onuni çin az öncedki gibi pratik o atağını bastıracak şeyler yap mesela yoğurta meyvaya ekleyip meyva alatası yap yee ahh keşke bir faydam olsa
aboooo al bir tatlıcı dahaa çok şükürrr allaha kırk yılda bir ister cnm tatlı
bencedeee potimm gel artık
hımmmmmmmmmm benimkide az sonra geliyorr:))))
ALLAHTAN tez vakitte şifa diliyorum çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsunn çok üzüldümmm özellikle yavrucuklaraa
ALLAH yardımcısı olsunnn

gunaydın kızlar nasılsınız allah kabul ederse oruca basladım bugunun menu bıldırımını aksam yada yarınsabah yaparım duygum sızler nasılsınız bakalım azcık bakıp plates yapmaya gıdıcem yaaa bu plates topu ne klanet bıdsımıs ya ben bunun ustunde duramıyorum acba bende mı bı anormallık varkııııııııı

günaydınn güzel hatunlarr hayırlı berekeTli mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerimm cumadan beri gözükmüyorum herkez iyidir inşallah geçen hafta %50 güzel % 50 planlarımın dıışnda geçti haftada bir yapmam gereken kaçamağı 2ye çıkardım gerçi dün dengelemeye çalıştım ama erceM kadar kg veremedim tabi ercem seninle yarışmak çok keyfiliydii emin ol ama kendim ettim kendim buldum haa yine senin kadar veremezdim çok dikkat etsemde anca aktif detoks yapmam gerekirdi 1.800 gr vermişsin inşallah geri almazsın almada senin kadar güzel hatuna yakışmıyor görüyon ne kadar zor verildiğni ben her nekadar pek fazla dikkat etmesemde 600 gr vermişim yine 67 göremedimmm tam 68 kg belki tşörtümü çıkarsam oda 100 gr edermiydi acep neyse 68 kg yani 600 gr verdimm seni canı gönülden tebrik ediyorummmmmmm ee bükemediğin eli öpeceksinn bende öpüyorum ee şu demek oluyorki 1-1 olduk bir hafta mola isteğİdin bir hafta tekrary apalım emin ol işe yarıyor ben seni düşÜnErek dün çok motive oldum ve 2 öncceki günü telafi ettim ailece dışarda yemek yedik ama o kaçamağı yapmasamda 1 kg verirdimm sanırım her türlü sen yenerdin beniii neyseeeeeeee seni çokkkkkkk tebrik ediyorum inş bu her haftaya yansır artık sonuca gidelimmm yap boz yapmayalımm gerçekten zor kg vermekk ee cezamı alayımmm

Son düzenleme:

allah kabul etsin gamzem hayırdır ne orucuu bakemm,tatlım orucun ilk günyse spor yaapma bugün başağrısı yapabilirr plastes topunu doğru kullanmayı internetten videolara bak cnm bir yerine zarar gelmesinnn paşam nasıl iyidimi artıkk

kg kaç tatlımm .............

canım barkın ıyı krese goturdum azonce ordanda hergunkı gıbı parkata yuruyuse gıttım ama yagmur basladı dondum kendımı zorlamdan yarım saat plates yapayım dedım ebru sallı gosterıyor naıl cıkıldıgınıda ben ayalarımı bırakınca saga sola devrılıyorum neden alıscam ınsallah 3 aylar gırdı ya canım recep ayında bır gun bıle olsa oruc tutmanın sevabı cok buyuk cnm zaten pazartesılerı oruc tutumak sunnet bırde persembe cuma cumartesı 3 gun tutumakta bu ayda sevap bende tutabıldıgım kadar tutucam allah kısmet ederse hem borclarım vardı onun nıyetıne nıyet ettım hemde recep ayının olması dolayısıyla allah kabul etsın inş.

vayyy ben mi kazandım inanamadım yahuuu
sen kazanırsın zannediyodum
seninle yarışmak çoook zevkliydi duygucum bundan sonra diyete devam
sigarayı bırakma süreci beni çok zorladı ilk zamanlar kilo almadım ama sonrasında çok aldım .ama şükürler olsun ki o zıkkımdan kurtuldum sizlerin sayesinde
bi zamanlar seninle aynı kilodaydık ahh ahhh şimdi 68 olmak vardı ama olsıun
bundan sonra diyete devammm

cezaya gelince vallahi hiç düşünmedim amannn boşver ceza olmasınn

allah kabul etsin gamzecimm
bizlerede dua et olurmuu

aman iyi olsun paşammm allaha emanetler
gazmem alalh kabuletsinne güzel hemde razmanahazırlık yapıyorsun malum bu yıl temmuzdaa oruçlar en sıcak zamanda adaptasyın yaşamıcan
şimdi sen her hafta p.tesi-perşembe-cuma-ve c.tesi oruçmu tutcann
evet sen kazandınn bileğinin hakkıylatekrar tebriklerr kuşummmm sen bu azimle 68 olursunn emin 1- 1,5 haftayaaa valla ceza sorun değilll seninle yarışmak çok keyifliydi ama unutma bunun rövanşı varr:)))

kızlar bi kaç gündür leslii ablayla yürüyorum çok zevkli beğendim .benim bir saat yürüdüğmden daha çok yoruyo beni ammaa bu lesli bana biraz şişko geldi
kafamda soru işareti bu kadının hareketleri işe yarasa zayıf olması gerekmezmi bakın ebru şallıya kadın iskelet gibi insanın plates yapası geliyo

AYY BEN O KADINI UNUTTUMM :)) DUR BENDE BAŞLAYIM YANİ KADIN ÖYLE ZAYIF DEĞİL ERCEM KISA BOYLU ZATENN AMA ŞÖYLE BİRŞEY VAR HARKETLERİ CAN ACITAN BİR HAREKET DEĞİL HERŞEYDEN ÖNCE HREKET KAFADAN HAREKET YAPACAĞIMIZA BİRŞEYE BAKARAK YAPMAK DAHa iyi her türlü kalori atarsın yanii

teşekkür ederim canımm
tamam her daim hazırım rövanşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…