- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.961
Gülüm sistemde ters giden birşeyler var onları bulup çözmek lazım , uzun süre aç kalıpta azda olsa yemek yenildiğinde vücut " bunun gerisi gelmicek bu hain leyya bana vermicekya canim haklisin pozitif dû$ünmem lazim ama artik biktim inan ya kaç aydir ugra$ipta kilo alan benim sadece, obez olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum resemen!
bak $öyle anlatayim açik açik konu$ayim, ben küçüklügümden beri tatliya çok dü$künüm yani en sevdigin yemek ne diye soranlara sütlaç derdim o kadar yani, ve orta okuldan beri ak$am veya öglen yemegini begenmedigimde bisküviyle idare ediyordum sadece bisküvi yerdim ve hep 57-58 de kaliyordum
son 2 yildir hem i$tahim açildi hemde 2 ay boyu hareketsiz kaldim, ve o hareketsiz kaldigim dönemde yani iki ayda 6 kilo aldim ve devami gelene kadar, geçen yaz 67-69 arasiydim yaz tekrar geldi ve ben yine ayniyim
ama anlamadigim $ey $u : ben yedigim $eker miktarini yaridanda daha aza dü$ürdüm hatta son iki aydir eskisinden 4 kat daha az yiyorum, hamur i$iyle aram yok, ama dedigim gibi tatliya çok dü$kün oldugumdan haftanin hergünü $ekerli bir$ey yiyorum ama eskiden 2 dilim yiyorsam $imdi 2 çatal yiyorum ve yinede kilo aliyorum
bu arada tiroidim kistlerle çevrili 6-7 yildir bununda etkisi var kilo veremiyorum ama doktor henüz ilaç kullanmana gerek yok diyor, birazdan menümü payla$acagim
hemen cevap yazayımm:
duyguehlivan+iyi bir anne+sevgi dolu+pozitif+gayretli
erce:çok iradeli sigara konusunda+diyette irade azbiraz düşük+kızıyla kardeş gibi çok genç
karabiber:namı diyar karabatak çok hoşş bir hatun ama 3 çocukla hareketli bir hayatı var
leylaa:ahh leyla ahh az biraz uzaktan kendime bakışım,kendimle yüzleşmem aşık leyla+diyette iradesiz aynı benn
krizantemm:sakin bir deniz+iyi bir eş+iyibir anne+huzurlu bir insan mütevazi yavaş ama emin ilerliyor
gamzeda pehlivan arkadaşlardan+diyett azmi ehh işte+iyi bir anne çok güzel doğumgünü pastası yapıyo
persphonecikk: dünya güzeli+taze kan+aslında gayret etse olacak
fesleğen:çok iradeli+başarılı+iyi bir ev hanımı
poti:gurbet kuşu+diyette o az gayretli
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için canlarım ama sanırım artık iradeli değilim kendime engel olamıyorum bugün kocacım ankaraya gitti bende detoks yapıyım dedim ama saçma sapan şeyler yedimgamze: sırdaş,arkadaş, iyi bir anne, zayıflamada emin adımlarla gidiyor
fesli: hamarat- her ne kadar yemesekte şahane kayseri mantısı yapıyor- iş kadını
erce: benim için çok güçlü bir kadın -gayretli-yetenekli
leyya: utangaç güzel-güzelliğinin kıymatine bilmeyen afet- kabul et iradesiz (zayıflama konusun) -duygusal-aşık- zeki
persophonevik: duru güzellik-gamzeli fanatik- akıllı -orta iradeli-kibar-ortamda kendni sevdiren
karabiber: 3 çocuk doğurmuş sabırlı insan,iyi kalpli temiz yürekli, amairade accuk zayıf
krizanteb:sabırlı,sakin,yerin de konuşan,amavefalı
potim: uzak diyorın türk güzeli her ne kadar zayıflamadaağır adımlarla ilerlesende güzel ve iy ibir annesinn
sarıcivciv: hızlı vekararlı zayıflayan (ilk günlerde) çalışkan,ailesine düşkün
flower788: çok fazla tanımıyorum az giriyorsun amaazimlisin kararlısın
ayışığı-112: seni tanımıyorum ama tahmin edeyim tez canlı,neşeli,ortama çabık kendni sevdiren veadepte olan, güzel bir annesin
kestane şekeri: tatlı içten,kaçak
veeeeeeeeee astsolistimmm kontesimee
kontess: iyi niyetli, akıllı,vefakar,arkadaş,eğlenceli,danışıla bilen, hominegırtlak,zayıflamadairadesiz ( ama olucak zayıflıcak),eşine çok aşık ve ilerde mükemmel bir anne
vee bennnnnn: çatlak,pehlivan,oğluna ve eşine çok aşık, sabırsız,irade ortama göree duygu durumuna göre bazen çok iradeli bazen orta iradeli) ,başarılı,sporu çok severr, öyle saçma sapan bir kadın işte
kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle
günaydın arkadaşlarım canım çok sıkkın
akrabamız sobadan zehirlendi eşi öldü kendisi youn bakımda durumu ağır çocuları kurtuldu dua edelimde annesini kızına bağışlasın yaradanım
alıntılara cvp verem yazam kg kim kim yenmiş:))allah razı olsun bugünkü okumada ikram yapmamışlar yoksa dayanamayıp yerdim.bide yazık o kadar hazırlanıyolar yememek çok ayıp oluyo
haftaya ben tavuklu pilav ayran ve haşhaşlı tatlı yapıcam nasip olursa ,o zamana pilav yemek yok bana
ayıptır sölemesi bende harika kilo verdim pazartesi bomba gibi geliyorum
duyguuuuuuu seni yenicemmmmm bu sefer
kontes ne olcakbacım böyle hayrola nereye gidiyorsun böyleee bunu eğer koca haftada sadece bir kere yaptıysan lafım yok ama bir haftada buna benzer çok kçamak yaptıysann iyi etmiyon arkadaşım yazık gençliğine güzelliğineebol miktarda çoşkun olan öğlen yemeğimi yedikten sonra vicdan azabı ile kavrulmaktayımm
şinitzel+cips ketçap mayonez vardı,salata cacık
siparişim yukardaki gibiykene + 2 dilim börek ve 4 kaşık makarna kaçırdım aradan
1 bardakta kola içtimmm
neyseki yemekten sonra
açtıkk önce halayyy
sonra roman havası
en son yayal havaları
cemilem,dirmil,yayla yolları,antalyanın mor üzümü şıkıdık şıkıdık oynayıvedik...
emin ol geri dönüşü çok kötü olur hem mutsuzolursunn insan yeme kyemedimi mutsuz umutsuzo lur hemde bu kadar yememeye birde kg vermedinmi hayal kırıklığı 2 ye katlanır sen herşeyden ye ama az ye ve şu şekerli hamur işli ekmekli şeyler yeme ve biraz hareket ettt görsen gr gr bile olsa vercenn bir az yiyon bir gün çok böyle olmaz güzelimm aç kalmak çözüm olsa bende yemeyimm yaptığın şeyden keyif al cnmm lütfen bu kadardakafana takmaa inan buda eni olumsuz etkiliyor beynine sinya lyolluyorsunnn biraz bırak şu düşünceleri valla bilmiyorum yayınlanıyormu fransada ama yeni bir hayat var starda ben onları izliyorumm sende internetten bul baştan izle sana iyi motive olur diye düşnüyorumselam kizlarrr, hayirli cumalar, dün bol bol dua ettim tatli krizim için ve kilo vermem için :)
bugün ise sabahin köründe adamin biri aradi uykumu böldü üstelik okul yoktu ve ben 1 aydir uykuya hasrettim yinede düzgün uyumak nasip olmadiyinede yatakta kaldim, gözüm biraz dalmi$ vee gözümü açar açmaz migrenim tuttu ve yine az buçuk görmeye ba$ladim, $u an geçti Allah'a $ükür :)
bende kontes gibi kilo almaya devam ediyorum ya kizlar söyleyin ne olacak benim halim?
bugün dikkat etmeye karar verdim, aslinda aç kalmaya karar verdim çünkü herkesin dedigi gibi "aç kalmadan" zayiflamak benim için mümkün degil malesef her zaman denedim hiçbir zaman aç kalmadan kilo veremedim(
bugün yediklerim
sabah : 1 elma
ögle : 1 diyet yogurt + 1 ka$ik normal yogurt
1 yudum süt ve bir tatli ka$igi yulak
yarim dilimden az ekmek ve 1 kk peynir
3 tane közlenmi$ biber
hımmmmm pek iddalıyızztabiki bu sefer ben kazanıcammmmmm
yenilen güreşçi güreşe doymazmış benimkide o hesap
sallla kızım o kasdını o tip kadınlar epişmizin hayatındaa mevcuttur sen ona bakma kendine bak eğer fazla görğyorsan gerçekten o bölgelerini çalıştır benimde malsef alt bölgem zayıf üst bölgem ssırt kol omuz balık eti bende düşnüyorum napsamda eritsemmHehh bende küçük bi spor yaptım( 1 hasta vardı , daha sabahaaa çookkk ama kimse hasta olmasın ) Ne dicektim yaaaa , bak unuttum görüyonuzmu hah aklıma geldi , dün o kadar güzel iltifatlardan sonra tek 1 kadın moralimi bozdu , ama kolların zayıflamamış dedi Hakkaten tuzluk sallama hareketi yapınca arka kolum çok gevşek sabahtan beri , spor yapmayı sevmeyen benn var ya bennn işte o beennn fellik fellik arka kol hareketlerine göz atıyorum , yaparmıyım bilmiom ama kolları nasıl ilceltcez bi de ya , bak aklıma geldikçe kadının gözlerini oyasım geldi ( maviş gözlü sevmediğim bi kadındıda bi de tavrına kızdım bayan kikiriğin )
dünden bugüne 1 kg alman neye bağlaya biliriz ödemdir ,wc çkmamışsındır , açlıkla bu işlerin yürümüyeceğini öğren tatlımmmmSelam kizlar günaydin. bugün erkenciyim ise gidecegim he birde hem gece hemde sabaha karsi acliktan uyuyamadim. ve sabah bir kac gram vermisimdir diye heyecanla tartiya çiktim ki çikmaz olaydim! birde ne göreyim!! dünden bugüne tam bir kilo almisimüstelikte bu hafta toplamda aldigim kilo 2 ye ulasti aferin bana yuh diyorum
neredeyse aglayacagim ya ne yapayim ben düzgün beslensem olmuyor aç gebersem yine olmuyor
aboooo al bir tatlıcı dahaa çok şükürrr allaha kırk yılda bir ister cnm tatlıooff noli bana ya , kendime nazar ettim sanırım , 11 de güzel bir kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek 2 yumurta beyazı , biraz peynir domates çay .... şimdi kendime engel olamıyorum , yarım paket benimo 1 paket N**** (Siyahi) götürdüm kaşla göz arasındadurdurun beni kızlar yaaa yetişin nerdesiniz
bencedeee potimm gel artıkselammmmmesimle oglum iki gùnlügüne tatile gittiler,bende büyük temizlik yapiyorum evde, kilom ayni bu arada cami kermes düzenledi oraya gidicem bugün insallah fazla yemem diye düsünüyorum yarin kilo bildirimi icin gelicem,e bu kadar ayrilik yeter gariiiiii
hımmmmmmmmmm benimkide az sonra geliyorr:))))günaydınnnnnn
bir yarışmanın daha sonuna geldik ve işte final günü
geçen hafta 72 500
bu hafta 70 700
bana göre harika bi sonuç duygu seninle yarışmak çok zevkli arkadaşım ,bugün beni yenersen bile verdiğim kilo benim tesellim olucak .eski motivasyonum geri geldi .bundan sonra tam gaz devamm
kendimi eleştiriyim biraz ,demekki hamurişi ,çukulata ,tatlı yemeyince ,bide üstüne spor yapılınca çok güzel kilo veriliyomuş
neyse ben çıkıyorum yürüyüşe gidiyorum
ALLAHTAN tez vakitte şifa diliyorum çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsunn çok üzüldümmm özellikle yavrucuklaraagünaydın arkadaşlarım canım çok sıkkın
akrabamız sobadan zehirlendi eşi öldü kendisi youn bakımda durumu ağır çocuları kurtuldu dua edelimde annesini kızına bağışlasın yaradanım
gunaydın kızlar nasılsınız allah kabul ederse oruca basladım bugunun menu bıldırımını aksam yada yarınsabah yaparım duygum sızler nasılsınız bakalım azcık bakıp plates yapmaya gıdıcem yaaa bu plates topu ne klanet bıdsımıs ya ben bunun ustunde duramıyorum acba bende mı bı anormallık varkııııııııı
günaydın arkadaşlarım canım çok sıkkın
gunaydın kızlar nasılsınız allah kabul ederse oruca basladım bugunun menu bıldırımını aksam yada yarınsabah yaparım duygum sızler nasılsınız bakalım azcık bakıp plates yapmaya gıdıcem yaaa bu plates topu ne klanet bıdsımıs ya ben bunun ustunde duramıyorum acba bende mı bı anormallık varkııııııııı
allah kabul etsin gamzem hayırdır ne orucuu bakemm,tatlım orucun ilk günyse spor yaapma bugün başağrısı yapabilirr plastes topunu doğru kullanmayı internetten videolara bak cnm bir yerine zarar gelmesinnn paşam nasıl iyidimi artıkk
günaydınn güzel hatunlarr hayırlı berekerli mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerimm cumadan beri gözükmüyorum herkez iyidir inşallah geçen hafta %50 güzel % 50 planlarımın dıışnda geçti haftada bir yapmam gereken kaçamağı 2ye çıkardım gerçi dün dengelemeye çalıştım ama ercme kadar kg veremedim tabi ercem seninle yarışmak çok keyfiliydii emin ol ama kendim ettim kendim buldum haa yine senin kadar veremezdim çok dikkat etsemde anca aktif detoks yapmam gerekirdi 1.800 gr vermişsin inşiallah geri almazsın almada senin kadar güzel hatuna yakışmıyor görüyon ne kadar zor verildiğni ben hern ekadar pek fazla dikkat etmesemde 600 gr vermişim yine 67 göremedimmm tam 68 kg belki tşörtümü çıkarsam oda 100 gr edermöiydi acep neyse 68 kg yani 600 gr verdimm seni canı gönülden tebrik ediyorummmmmmm ee bükemediğin eli öpeceksinn bende öpüyorum ee şuan demek oluyorki 1-1 olduk bir hafta mola isteğdin bir hafta tekraryapalım emin ol işe yarıyor ben seni düşnürek dün çok motive oldum ve 2 öncceki günü telafi ettim ailece dışarda yemek yedik ama o kaçamağı yapmasamda 1 kg verirdimm sanırım her türlü sen yenerdin beniii neyseeeeeeee seni çokkkkkkk tebrik ediyorum inş bu her haftaya yansır artık sonuca gidelimmm yap boz yapmayalımm gerçekten zor kg vermekk ee cezamı alayımmm
canım barkın ıyı krese goturdum azonce ordanda hergunkı gıbı parkata yuruyuse gıttım ama yagmur basladı dondum kendımı zorlamdan yarım saat plates yapayım dedım ebru sallı gosterıyor naıl cıkıldıgınıda ben ayalarımı bırakınca saga sola devrılıyorum neden alıscam ınsallah 3 aylar gırdı ya canım recep ayında bır gun bıle olsa oruc tutmanın sevabı cok buyuk cnm zaten pazartesılerı oruc tutumak sunnet bırde persembe cuma cumartesı 3 gun tutumakta bu ayda sevap bende tutabıldıgım kadar tutucam allah kısmet ederse hem borclarım vardı onun nıyetıne nıyet ettım hemde recep ayının olması dolayısıyla allah kabul etsın inş.
aman iyi olsun paşammm allaha emanetlercanım barkın ıyı krese goturdum azonce ordanda hergunkı gıbı parkata yuruyuse gıttım ama yagmur basladı dondum kendımı zorlamdan yarım saat plates yapayım dedım ebru sallı gosterıyor naıl cıkıldıgınıda ben ayalarımı bırakınca saga sola devrılıyorum neden alıscam ınsallah 3 aylar gırdı ya canım recep ayında bır gun bıle olsa oruc tutmanın sevabı cok buyuk cnm zaten pazartesılerı oruc tutumak sunnet bırde persembe cuma cumartesı 3 gun tutumakta bu ayda sevap bende tutabıldıgım kadar tutucam allah kısmet ederse hem borclarım vardı onun nıyetıne nıyet ettım hemde recep ayının olması dolayısıyla allah kabul etsın inş.
evet sen kazandınn bileğinin hakkıylatekrar tebriklerr kuşummmm sen bu azimle 68 olursunn emin 1- 1,5 haftayaaa valla ceza sorun değilll seninle yarışmak çok keyifliydi ama unutma bunun rövanşı varr:)))vayyy ben mi kazandım inanamadım yahuuu
Sen kazanırsın zannediyodum
seninle yarışmak çoook zevkliydi duygucum bundan sonra diyete devam
sigarayı bırakma süreci beni çok zorladı ilk zamanlar kilo almadım ama sonrasında çok aldım .ama şükürler olsun ki o zıkkımdan kurtuldum sizlerin sayesinde
bi zamanlar seninle aynı kilodaydık ahh ahhh şimdi 68 olmak vardı ama olsıun
bundan sonra diyete devammm
cezaya gelince vallahi hiç düşünmedim amannn boşver ceza olmasınn
kızlar bi kaç gündür leslii ablayla yürüyorum çok zevkli beğendim .benim bir saat yürüdüğmden daha çok yoruyo beni ammaa bu lesli bana biraz şişko geldi
kafamda soru işareti bu kadının hareketleri işe yarasa zayıf olması gerekmezmi bakın ebru şallıya kadın iskelet gibi insanın plates yapası geliyo
aman iyi olsun paşammm allaha emanetler
gazmem alalh kabuletsinne güzel hemde razmanahazırlık yapıyorsun malum bu yıl temmuzdaa oruçlar en sıcak zamanda adaptasyın yaşamıcan
şimdi sen her hafta p.tesi-perşembe-cuma-ve c.tesi oruçmu tutcann
evet sen kazandınn bileğinin hakkıylatekrar tebriklerr kuşummmm sen bu azimle 68 olursunn emin 1- 1,5 haftayaaa valla ceza sorun değilll seninle yarışmak çok keyifliydi ama unutma bunun rövanşı varr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?